cizzi hatar

mms_img25011 (MMS)

Jag hatar att vara sjuk! Blir alltid sjuk vid fel tillfälle. Varför är det så? Har börjat på ett nytt jobb och äntligen börjat se resultat med träningen. Alltså.. Jag hatar att vara sjuk! Man känner sig så liten och ynklig. 9 sekunder av 10 önskar jag att jag kunde få dö istället för att må så här.

the world greatest!

Jag har nog världens bästa kompis. Eftersom jag är halv döende var han snäll och handla till mig. Soppa, choclatechip cookies och cola. Även om jag helst av allt vill dö får han mig att må lite bättre :-)

killing me softly

Jag kunde inte bita ihop. Varje gång jag börjde mig framåt kändes det som att hjärnan försökte pressa sig ut genom ögonen. När jag andades eller svalde va det som om halsen var fylld med rakblad. Och febern har kommit tillbaka så jag var tvungen att gå hem. Hatar att vara sjuk från jobb, får så jävla dåligt samvete. Det som är skönt är att det inte händer så ofta. Tror detta är andra gången på typ 4 år.
nu blir det en glass och coca cola diet för mig de närmsta dagarna

beat me til im numb

Mår inte alls bra idag. Känns som att febern är på väg tillbaka och jag har sån galen frossa. Kan inte bestämma mig för om jag ska stå ut till jag slutar halv 5 eller om jag ska gå hem, .bädda ner mig i sängen och försöka bli frisk genom att vila. Hur farligt är det egentligen att anstränga sig med feber i kroppen?
Det är såna här dagar jag önskar att jag bodde hemma igen så att min mammi kunde ta hand om mig.

nightmares

Igår när jag gick och la mig hade jag feber och mådde inte alls bra. J ag frös fast hela jag kokade. Som tur var kompis här så jag hade en varm kropp att krypa upp till.
När jag är sjuk drömmer jag alltid jätte konstigt och oftast är det sånt som jag är rädd för I verkligheten. Och när drömmer känns som verklighet är det sjukt läskigt.
I korta drag drömmde jag om att alex hade haft en annan tjej vid sidan om och när jag kom på det Var hon gravid. Han sa att han ville vara med mig men hon var ju gravid så inte mycket att göra. Så vi beslöt oss för att bo ihopa alla 3. Jag blev alltså styvmamma till någon vars mamma legat med min pojkvän under tiden vi var tillsammans och det sjukaste av allt var att tjejen är min gudfars flickvän.
Hatar att vakna med den känslan och behöva ifrågasätta om det var en dröm eller verklighet.

Mår fortfarande inte alls bra men tror att febern har gått ner lite iaf så snart bär det av till jobb.

a walk to remember

Nu har jag och kajsa precis varit på en super skön promenad. Rätt skönt väder faktiskt. Sitter på istanbul med räkan becky och sötsmurfen och väntar på Pirre. Ska hem och flotta oss i soffan och titta på tv och längta till solsidan börjar.

say hallo to my little friend! är det från star wars? Hahaha saxen äger och ricky räka glider runt på en räkmacka

deleted!

Sara sover som törnrosa i soffan och eftersom jag inte är bakis har jag massa energi i kroppen och mitt älskade One tree hill börjar inte förän om 10 min så beslutade mig för att radera lite fejjan vänner. Har bara kvar dom jag har en riktigt relation till på ett eller annat sätt nu. Känns bra :P

Börjar bli redet rastlös nu. Är det okej att hoppa på Sara?

skjuten i själen

Inatt vid 5 vaknade jag av att en super gullig fyllekaja ringde mig och var superglad och super laddad. Hon och 3 andra satt i taxin på väg hem och skulle uppdaatera mig om vad jag missat haha. Från ingenstans började dom sjunga gubben i lådan med Daniel ray adams. jag tog en kula för dig och fick en smula tillbax Sen säger den som sjunger högst! Ni skjuter henne i själen med er sång och jag trodde jag skulle dö! Det måste ha varit årets hittills bästa kommentar. När vi la på skrattade jag fortfarande!!
Nu har jag precis städat färdigt toaletten och funderar på att ringa och väcka den skönsjungande bakis damen ;-) Känner mig inte helt hundra så det blir ingen träning idag. Får nöja mig med att motionera munnen hemma hos sara för idag är det söndag och det innebär underbart sällskap i soffan med miljontals skratt och massa onyttigheter.

hit the wall

Jag har gått in i väggen. Och nu menar jag inte att jag är utmattad, stressad eller väldig nere. Jag har bokstavligt talat gått in i väggen. Skulle gå in på toa och svängde lite för tidigt. Och gick verkligen RAKT in i väggen.
Ont som in i helvete gjorde det och får jag ett märke eller en bula är jag inte förvånad.

take me for a walk in the park

Nu har jag och kajsa varit på en långpromenad med hennes söta hund nico. Så skönt att komma ut i frisk luft ocg röra på sig och bäst av allt prata! Vi har pratat om allat mellan himmel och jord. Det är skönt att få lätta opå hjärtat och sätta vissa saker i perspektiv.
Nu blir det crossroads och lite godis i kajsas underbara lägenhet :-)

.

Imorse vaknade jag kl 7. Jag funderade på att gå upp och gå ner till gymmet. Men kom fram till att mitt fett och icke existerande muskler skulle finnas kvar ett par timmar till. Så lyckades efter många om och men somna om.
Vaknade igen vid 10 vilket var mer okej så tog på mig och gick raka vägen ner till gymmet. Sprang 3,5 km och gick 3,5 km på en timme. Nästa mål är att klara en mil på en timme. Körde lite mage och sen la jag mig i solariet :-D Riktigt skönt men brände mig lite. Det går över när jag gifter mig.

Nu har kompis precis bjudit på frukost. Ostbullar :-D Har även fått spela angry birds och nu tänkte jag fortsätta med det.
Smell you later!

desperat

Sista barnen blev hämtade redan lite efter 5 så blev inte en så sen kväll som jag trott. Stack direkt till gymmet och sprang 2,5 km och gick lika långt. Denna proseduren tog mig 40 min. Körde alxlar och mage. Avslutade men 30 min precor i sällskap av Lillkajsa. Eftersom det är fredag tänkte jag unna mig något gott men väl på ica var jag inte sugen på något flott så köpte massa frukt och lite nötter istället. Cylkade dessutom inom hemmakväll och köpte säsong 6 av Desperate hhousewifes så om jag är dålig på att uppdatera deror det på att jag är hookt på Dh :-P
Nu blir det fruktsallad av äpple, bannan, kiwi, päron och blodapelsin och en väldig massa Bree, Lynette, Susan och Gabby!

vad är det förresten men att folk har ett så äckligt behov av att kommentera ens kropp? Positivt eller negativt, det kvittar. Det är min kropp så skit ni i den och håll snattran!

feeling på den!

Igår gick jag och la mig redan halv 10 och let me tell you det var underbart. Börjar 9 idag så kunde sova fram till 8 men halv 8 vaknade jag och kände mig pigg och utvilad för första gången på länge. Helt underbart!! Satte mig vid köksbordet och läste tidningen, visserligen gårdagens men ändå. Att äta direkt på morgonen har aldrig varit min grej men lyckades få i mig en halv apelsin. Så nu är jag både utfodrad och pigg. Ett glas berocca och sen göra mig iordning för jobb.
Idag har jag återigen stängningen på jobb men sista barnet går halv 6 så det är inte så farligt.

Ha en toppen dag alla!

öhh

Nu är mötet på jobb avslutat. Så idag blev det ofrivilligt vilodag från träningen. Får träna stenhårt i helgen istället. Har inte så mycket annat skoj eller intressant att berätta så får återkomma imorgon för nu ska jag chilla.

kärlek!

jag har världens bästa mamma! Ställer alltid upp och finns alltid där! Jag älskar dig mammi

give it to me baby

När jag kom hem från jobb såg jag till min förtjusning att det jag beställt från hm. Så stack ner till stan för att hämta ut det. När jag ändå var där kunde jag ju lika bra gå inom valen för att kolla läget. Det blev ett par vita converse, ett par jeans en väska och 2 böker. Allt inom loppet av 20 min
Direkt när jag kom innan för dörren slet jag upp mitt paket. En cardigan, 2 par bikini, Jeansshort, en klänning och 2 par skor. Ställde in dom nya skorna med sina nya kompisar och fick för mig att räkna dom. 55 par är jag uppe i och fler ska det bli! Såg ett par ljusblåa converse inne på Scorett och blev riktigt sugen. Får ta det nästa gång jag är i stan :-P

Eftersom ingen annan gör det åt mig måste jag nu diska och damsuga så vi hörs sen.

ibland bilr det inte som man tänkt sig.

Jag som skulle göra så mycket!
Tvätta, städa, ärende, SOVA MIDDA och boxas men icke sa nicke! Ikväll är det möte på jobb. Hade ingen anning om att alla mina rutiner och planer skulle gå åt skogen när jag började jobba men det är väl en del av vuxen livet.
Jag vill vara 12 igen.

aint no sunshine.

Att behöva gå upp kvart i 5 och inse att det är mörkare än i graven är inte alls deprimerande. Det som får mig att inte dra täcket över huvudet och självdö är att idag är en kort dag. Redan kl 1 slutar jag. Lite ärende och annat vuxetgrejs och bäst av allt jag kan sova middag! Nej men om man skulle ta och stiga upp? Varför är sängen skönare på morgonen än någon annan tidpunkt på dygnet?

working 9 to 5

Ja som ni kanske förstod jobbade jag 9-5. Haha Efter jobb körde vi en favorit i repris, hoppade på Melker och bikade till badhuset för att simma med saxen. Dagens mål var minst 50 men det fanns så många bitterfittor och hoppande flodhästar att tålamodet bara klarade 46 längder men det är ju lite mer än 1,1 km så det är ju inte helt fel. Som vanligt bubblade vi och sen gick inom Ica. Dagen middag blev fulkornsris med sötsur sås och vegnuggets. Börjar bli en riktig mästerkock!

när du inte ens kan hälsa sjunker du som en sten i mina ögon. Min mun kommer aldrig, aldrig ALDRIG uttala ditt namn. För mig är du nu död och begravd. Och vet du vad? Jag kommer inte sörja det och du kommer absolut inte vara saknad! You may burn in hell fucker!

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen vänta på att kompis kommer hit så att jag kan spela Angrybirds! Börjar känna abstinens :-P

so close

Efter 10,5 timmars arbete hoppade jag och min onda ljumske på melker och trampade iväg till badhuset. Mötte upp beckybus och räkbomben.
Idag blev det 50 längder!! Och som belöning blev det både ångbastu och bubbelpool Efter träningen bjöd kompis på en gottig harmony sallad. Har inte mycker mer att berätta, dessutom är jag sjukt sugen på att spela Angrybirds som kompis varit super gullig att köpa till phonen för min skullc Han kan va rätt kär ibland den lilla skitungen.

smärta är svaghet som lämnar kroppen

jag älskar det uttrycket!!

Har galet ont i min ljumske, tror att jag fått en mindre sträcning men jag överlever nog. Får fokusera på den grymma träningsvärken jag har i bennen efter det hårda passet igår.

När alarmet på mobilen gick av i morse halvdrömde jag fortfarande. Drömde att någon ringde för att berätta att jag vunnit några miljoner på lotto men insåg snabbt att Kl var 6 och att det var dax att gå upp och sticka till jobb. En riktig nitlott med andra ord :-P Jag älskar mitt jobb men avskyr verkligen dom tidiga mornarna. Nu har jag suttit och lekt bondgård i typ 30 min och gjort alla möjliga ko, häst, gris och fågelljud. Känns som att halsen ska kollapsa. Men kul har vi :-D

svettigt värre

Dagens träningspass inledes med 2 km gång och 1,5 km löpning. Styrketräningen stod bennen för idag. Körde till jag nästan grät efter mammi. Är sjukt nöjd och nu står jag på den nya favisen Precor, ttänkte stå här minst 45 min. Men får se hur länge koffeintabletten verkar.

En svettig kram till er alla ;-)

cizzi hatar!

Nu tänker jag köra en fuling och sno nrj hakims grej. Varje morgon har han Hakim hatar. Så den iden snor jag. :-P Varje måndag kommer jag ha cizzi hatar!
Dagens ämne är trötthet. Jag hatar att vara trött. Jag försöker sova bra, jag dricker energidrycker, äter koffeintabletter och dricker berocca varje morgon ändå känns det som jag går på lånad energi. Vet inte om det beror på vädret eller vad det är men jag är ALLTID trött och jag hatar det! Just nu känns det som jag hade kunnat gå och lägga mig och sen sova till på fredag. Jag behöver semester! Någon som har tips och ideer om hur jag ska göra för att bli piggare?

inte okej!

Gode gud i himlen och jävla djävul i helvetet vad trött jag är! Igår tänkte jag gå och lägga mig tidigt men shi fick jag. Kompis ville hyra film. Vi hyrde Salt men angelina jolie. Den var faktiskt ganska bra, väldigt otippad. Och hon är ju bara så sjukt vacker!
Kl 00 tog filmen slut så vi gick och la oss men kompis var störrig som en gris och skulle köra massa mma och andra sjukt jobbiga saker. Innan han hade lugnat sig va kl 1 och innan jag kommi till ro va kl 2.
Alltså, jag är väldigt trött! Och nu har jag en halvtimmes promenad till jobb att se fram emot. Slutar halv 5 och känner på mig att idag kommer bli en vääääldigt långa dag.

Svinadag!



Hade en sjukt rolig kväll igår!! men det har banne mig satt sina spår.

Idag har jag tagit det väldigt lugnt och tjockt med Saxén! Som längst har vi rört oss från toan till vardagsrummet. Och vi har inte gjort annat än ätit. HELA tiden!!! donken, chips och natchotallrik. Älskar såna här dagar! Nu blir det glass och solsidan :P

snabba cash

Det blev ingen simning idag. Det är ju inte bra att anstränga hjärtat när man är bakfull. Istället blev det frukost för en mästare på donken med saxen. Avslutat med en toblerone Mcflurry.
Nu ligger vi och självdör hos S och tittar på snabba cash. Joel Kinnaman är inte helt fy skam. När han i slutet har rakat av sig håret är han riktigt fin!
Var hittar man såna hetingar? Troligtvis inte i trellehulla iaf :-P

hej

Nu har jag fuckat upp igen!!
Jag förstår inte hur jag lyckas. En perfekt fylla slår så jävla snabbt över till en mardröm. Snälla något uppfinn alkolås på mobiler. Och snälla jag lär mig hålla käften Av någon dum anledning ska jag alltid försöka lösa alla mina problem när jag är alkoholpåverkad Men det slutar alltid med att det blir värre. Och tyvärr kan man aldirg ta tillbaka vad man sagt. Ångesten är värre än bakfyllan.
Hade jävligt kul iaf! Fram till vi gick hem, då skapade jag mitt eget lilla helvete!

saturday night fever

Ikväll blir det utgång med sötsmurfen
Morgondagens låt blir baksmällan. Nu har jag fuckat upp igen ;-)

..

Det blev bara 40 längder på vanningen för det var så kolosalt mycket folk. Åkte en runda på kassebannan och lekte lite. Hann även med att kolla in the hof badvakt lite :-P Finns mycket snyggare badvakter på vanningen än i trelleborg. Efter simmandet bjöd Rs mamma på en super frukost :-D
Är sjukt trött så ska nog lägga mig på soffan ett par timmar. Kanske sätta på en film?

roadtrip

Att få vakna utan en väckarklocka är helt underbart :-)
Idag blir det en liten utflyckt till vanningen men s och r. För av någon anledning har Trelleborgs badhus inte öppet för motionssim på lördagar. Men finns det problem finns det lösningar alltså drar vi till vellinge och simmar ett par längder. Berättar hur många det blev sen :-P

Kommer dock inte på något ord för att beskriva hur fucking insane du är. Ta en titt i speglen honey! Här snackar vi dubbelmoral ala arne! Skriv för guds skull inte om träning men jämnför dig gärna med någon annan. Hypocrit!

Oss fittor emellan

Jag har nu 2 val: antingen lägger jag ner detta och går ur detta med huvudet högt eller så ger jag ytterligare ett svar.
Vad göra?
Du gjorde en jävligt snygg vändning, det måste jag ge dig. Helt plötsligt blev jag idioten och du får massa sympati.
Jag har varit i träsket! Efter min pappa dog började jag tröstäta och gick upp till över 80 kilo. Min kropp är inte byggd för den vikten vill jag lova.
Jag började gå ut och gå en timme varje dag, efter ett tag började jag gå ner lite i vikt. Fortsatte att gå och ökade rundan och gick ner lite till. Jag var då tillbaka i min startvikt men något hade slagit slint i huvudet. Jag fortsatte att äta som vanligt och gå men det hade tagit stopp. och jag ville ha bort allt överflöd. jag åt och jag spydde! åt lite till och spydde ännu mer. tillslut behövde jag knappt äta för att spy. ett glas vatten, det skulle upp! Jag började äta både bantningspiller och narkotikaklassade preparat.
Efter 2 år i denna skiten såg jag ett fota på mig själv. varenda ben stack ut och huden var mer grå än brun. nu fick det vara nog!!
Tack vare hassela kom jag sakta men säkert tillbaka. jag fick lära mig äta och träna rätt. Visst jag tränar för att hålla min någorlunda small och fit men även för att kunna leva ett hälsosammare liv. och lets face it man mår bra av träning.
Så ursäkta mig you stupid fuck om jag kan känna mig stolt över mina framsteg. För mig betyder det jätte mycket att kunna träna för hälsans skull och även kunna njuta av livet. Det sista jag vill är att påverka någon negetivt så att dom mår dåligt över sina kroppar.

Jag tror att du missuppfattade mig lite men ja iaf.

/the cocky cunt



BettyBooze!

"fick ett enorm sug efter en bit kaka, så sprang ner till bageriet, och det blev en bit prinssestårta.
och nu ska jag käka den och glo på de nyaste avsnitten av top model som jag hämtat ner.
jag förbereder mig inför beach 2011 hahahhaha
nä men seriöst, alla jävla status uppdateringar på facebook;
beach 2011 here I come
nu ska jag till gymmet och träna, förbereder mig för beach 2011
ikväll blir det träningspass
osv osv
ni är fan patetiska, vad fan förväntar ni er, ett FAN VAD NI ÄR DUKTIGA, ÖNSKAR OCKSÅ JAG VAR LIKA DUKTIG.
när själva verket är att ni besöker gymmet tre gånger i veckan, kör på maskinerna helt fel. men tror ni kan allt ändå.
super som as på helgerna, röker, och går upp på natten i smyg för att äta, för under hela dagen har ni levt på frukt, sallad och nuttrilett.
ja fan vad ni är duktiga. riktigt nyttiga.
men behåll ert jävla beach 2011 ideal för er själva.
ni är bara en bunte fat pigs som vill ha uppmärksamhet, och kanske en liten kompliman som; gud vad du blivit smal.
jag menar jag tränar också, dock inte på gym, men kör lite situps iblann när jag känner mig fet, eller ätit onyttigt i en vecka, men inte fan skriver jag på facebook att jag kört 100 situps och dansat helvilt till lil wayn's nya låt.
det är en del av min vardag, och jag uppdaterar inte min status varje gång jag exempelvis diskat, bajsat eller duschat.
så länge man inte är en kändis så är det inte en jävel som  bryr sig.
jag är lessen, Noooot!
nu ska jag frossa tårta!
puss&knull"

Detta har då alltså bettybooze skrivit på sin blogg! och jag kan inte hjälpa det men jag blir riktigt jävla irriterad!!!
Nu är inte vi vänner på fejjan så jag vet att hon inte menar mig men av någon anledning tar jag åt mig. Här har vi en brud som skriver om sex och väldigt personliga grejer men hänger upp sig på att folk skriver om träning. att hon sen drar alla över samma kant gör inte något bättre. enligt henne är alla fat pigs som smygäter onyttigheter och tränar helt fel. Men wtf vet hon om det?
Jag kan bara tala gör mig själv, men jag äter var 3 timme precis som man ska, visst att jag unnar mig skräp oxå men jag vaknar inte mitt i natten och trycker i mig en påse godis eller liknande.
Jag har jobbat på gym så jag vet hur jag ska träna för att det ska bli rätt för mig och min kropp. och är det något jag undrar över så finns det något som heter reception eller be om hjälp.
Döm ALDRIG alla på samma sätt för vi är alla olika!!!!
Det är samma sak som att jag skulle säga att alla brudar med rakad skalle är lesbiska eller alla blondiner dumma i huvudet. Men till skillnad från dig har jag lite mer innan för pannbenet och tänker efter en gång extra.

Peace out bitches! ;)

snoozeville

Sedan halv 5 har vi varit två på dagis. Jag och ett barn. Vi har haft hela förskolan för oss själv, så vi har lyssnat på carola på högsta volym om dansat som bara den. Vi har spelat fotboll inomhus och massa annat vi egentligen inte får göra :-P Men nu är vi trötta. Om en timme får vi båda gå hem. Att 5 min känns som 30 är ju en helt annan sak.

se där, se där

Nu är det fredag och inte vilken fredag som helst utan det är stängnings fredag. Alltså en lång fredag planering mellan 9 och 11. Sen jobbar jag i barngruppen fram till 18.30
Efter jobb blir det fredagsmys med mina kära donnor.

Jag har GALEN träningsvärk från knäna och heeeela vägen upp till axlarna efter boxningen igår. Men det är en såndär skön smärta för man känner att man gjort något. Idag är veckan enda vilodag för i helgen ska det simmas. Får ju ta igen det jag missat.
Vi hörs sen mina kära stalkers :-P

kick my ass!

Idag stod kickboxning på träningsschemat. Så kl 6 drog jag iväg till gymmet för att slåss med lill kajsa.
Första boxningspasset detta året och jag har faktiskt saknat det så det är skönt att vara igång igen. Nu har jag kanske förutfattade meningar men jag trodde att alla danskar tyckte att ALLT var dejligt.
Men inte (thaiboxnings, mma och kickboxningstränarn) Maritn. Han är en dansk mördarmaskin! Under de först 10 minuterna trodde jag att jag skulle spy 2 gånger.
Dagen middag blev qournbitar i curry och ris. Pulligt deluxe :-P Efter middan attackerade jag kompis iphone och har nu spelat angry birds i nästan en timme. Fick tvinga mig själv att sluta. Galet hur besatt man kan bli av ett spel. Haha

Nu börjar snart 27 dresses och även om den är sjukt töntig så är den ändå rätt gullig. Så blir väl till att slö titta på den innan sängen kallar.

beroende

Tack vare angry birds är jag nu trött som ett djur. Men det fixar vi med en red bull!

a rocky start

Blev en alldeles för sen kväll för mig igår! Kompis har skaffat ipone och därmed angrybirds. Det spelet är ju galet beroende framkallande. Sa nog sista gången ett tiotal gånger och vid halv ett kände jag att nu är det nog dax.
Morgonen började sådär. Gick upp i god tid och fixade till mig. Och när jag skulle ta melker till jobb knäcktes nyklen i låset så just nu halv springer jag till jobb.

Tror ni man kan köra med fint folk kommer sent?

som sagt..

fuckingjävlakuktrelleborg!
Idag är det onsdag. Och vad brukar hända på onsdagar? Jo vi brukar simma..
Men någon hade bajsat i basängen!!!!! förstår ni? någon hade verkligen skitit i basängen!!!!!! är så glad att jag hann träna lite innan. sprang 1 km och gick 2. körde dessutom lite mage oxå så har ju fått lite träning idag iaf.    så det blev ingen simmning för oss idag. frustrerade och fett irriterade gick vi tillbaka mot stan och efter många om och men beslöt vi oss för att sola lite. inte helt fel.

Nu sitter jag, kajsa och sara hos sara och pratar om allt mellan himmel och jord, blandannat vår resa :)           
    Det är nu bara 63 dagar kvar tills vi åker. och vid denna tiden om 63 dar sitter vi i värmen och pimplar paraplydrinkar efter en dag på stranden! går så fruktansvärt braaaa!!!!!!!

 

 

 

please dont leave me!

pratade med min morfar innan idag, skulle mest kolla läget och berätta om mitt nya jobb.   Läget var sisådär, han är nu nere på 53 kilo och han är över 1,90 lång. Strålningen börjar i början på februari.  alla säger till mig att vara positiv och mest prata om bra saker men det är så svårt!  Det enda jag vill är att skrika DÖ INTE! Snälla lämna mig inte.  Sen dagen jag föddes har morfar varit min stora idol och efter pappa försvann är han den enda manliga förebilden  jag har. Han är en sån person man verkligen kan se upp till!  Jag vill bara att han ska bli bra men det är utom min kontroll, jag kan bara stå och se på medans min morfar förvinner! det är fan inte rättvist!
pratade med min morfar innan idag, skulle mest kolla läget och berätta om mitt nya jobb.
Läget var sisådär, han är nu nere på 53 kilo och han är över 1,90 lång. Strålningen börjar i början på februari.
alla säger till mig att vara positiv och mest prata om bra saker men det är så svårt!
Det enda jag vill är att skrika DÖ INTE! Snälla lämna mig inte.
Sen dagen jag föddes har morfar varit min stora idol och efter pappa försvann är han den enda manliga förebilden
jag har. Han är en sån person man verkligen kan se upp till!
Jag vill bara att han ska bli bra men det är utom min kontroll, jag kan bara stå och se på medans min morfar förvinner! det är fan inte rättvist!

jag vill, jag kan, jag SKA

Gick 0,5 km sprang 0,5 km gick 0,5 km sprang 1 km gick 0:5 km. Alltså gick jag 1,5 km och sprang 2 km! Detta mojängande tog mig 30 minuter och X antal liter svett.
Blec bara axlar idag, hade varken ork eller lust till att träna bröst. Avslutade som vanligt på precor Blev 40 minuter idag.

Efter träningen masade jag mitt svettiga arsle till ica och köpte hamburgartillbehör Så ikväll blir det vegburgare för min del.

Händer det något annat spännande idag lovar jag att berätta det, annars hörs vi imorgon!

jag vill, jag kan, jag SKA

Gick 0,5 km sprang 0,5 km gick 0,5 km sprang 1 km gick 0:5 km. Alltså gick jag 1,5 km och sprang 2 km! Detta mojängande tog mig 30 minuter och X antal liter svett.
Blec bara axlar idag, hade varken ork eller lust till att träna bröst. Avslutade som vanligt på precor Blev 40 minuter idag.

Efter träningen masade jag mitt svettiga arsle till ica och köpte hamburgartillbehör Så ikväll blir det vegburgare för min del.

Händer det något annat spännande idag lovar jag att berätta det, annars hörs vi imorgon!

oh happy day!

Började inte förän halv 9 idag så hade lite sovmorgon. Idag kunde jag för första gången på läääääääänge cykla till jobb. Så hoppade på melker och trampade iväg.
När jag kom fram till jobb fick jag super bra nyheter.!
Jag har fått vik terminen ut, alltså fram till sommaren! Kommer nu gå över till månadslön istället för timlön och kommer troligtvis få egna mentorsbarn. Ansvar ansvar men jag älskar det. Det finns en viss trygghet i att ha ett fast schema. Måndag till fredag vet du vart du ska befinna dig och du vet hur mycket pengar du kan spendera varje månad. Tror att jag ska börja lägga undan ett par tusenlappar i månaden så att jag kan ta tag i mitt körkort. Det är banne mig på tiden! Men bättre sent än aldrig.
Tror att en intensivkurs är det som funkar bäst fär mig. Åka iväg ett par veckor och bara leva körkort och bilkörning.
Men det är ju inte förän om ett par månader så behöver inte stirra upp mig på det än.

Slutar jobba kl 5 så det blir snabba puckar hem och sen direkt till gymmet. Tror det blir axlar och om jag känner för det, läs orkar! Blir det nog lite bröst oxå.

Nu är rasten slut så vi hörs senare.

fuckingjävlakuktrelleborg

Hahaha okej, nej riktigt så farligt är det inte men ändå..

Direkt efter jag kommit hem efter jobb och alla ärenden la jag mig på soffan och givetvis somande jag. Förstår inte hur jag kan vara så trött ALLTID! Sara ringde och väckte mig kl 4 för att säga att hon var hemma och redo att sticka till Badhuset. Taggade till mig som attan, packade väskan och skulle dubbelkolla öppettiderna och tur var det för där var stängt. En måndag! Vad är det för jäkla ställe som har stängt en måndag? Det finns bara i trelleborg.
Lagom irriterad tog jag mig ner till gymmet. Kan ju inte strunta i att träna bara för att allt inte går som jag vill.

Sprang/gick av mig den värsta irritationen. Sprang 1,5 km och gick 1,5.
körde ben idag. För då har träningsvärken försvunnit lagom till helgen :-P Avslutade med en timme på precoren. Sen jag började med att träna på allvar har jag gått ner 3 kilo men är fortfarande inte nöjd. Och inte fan blir det bättre av att en retarderad jävla iidiot kille slänger ur sig:
Har du gått upp i vikt? FUCK YOU! Och välkommen tillbaka irritation.

Nu är jag hemma igen och trött som en gnu. In i duschen och sen ner i bingen.

its a hard as life

För en timme sen slutade jag jobba :)
En helt perfekt start på veckan, man jobbar men slutar tidigt. PERFEKT!

tog en sväng inom stan och köpte berocca boost, fick höra att det skulle vara bra så det är väl värt ett försök,
Hittade även ett par skor :) röda.

Nu ska jag ta mig hemmåt och chilla lite. Ikcäll blir det antagligen simmning med Becky. Orkar vi 42 längder denna gången?

somewere over rhe rainbow

Nu sitter jag och ricky hemma hos sara och har en bakis dag. Trots att jag bara var hemma har jag ändå alla bakissymtom.
Flott och godis cravings
Halvkass mage
Och allmänt trött..
Ricky som var ute igår har enligt saara ett dött djur i sig och med tanke på de dofter han lägger av är jag beredd att hålla med hahaha. Har kollat på oth!! Nu fjantar vi loss och inväntar solsidan.
Imorgon är det åter igen dax att jobba. Kör en mjukstart 8-12 sådär lagom :-D

on top of the world

Vi gjorde det igen! Och denna gånen var vi lite bättre.
Jag och bakfulla saxen simmade 41 längder alltså 1025 m. Fy fan vad vi är bra!
Som vanligt belönade vi oss själv med lek, bubbels och bastu efterår och sen bar det av till Ica.
När jag kom hem hade kompis varit och köpt bullar. Livet leker :-P
Nu ligger kompis och plågar katt. Stackars sate! Haha det bästa är att kompis tror att katt gillar det men jag tror mest han vill ta livet av sig! Ska man orka gå in i duschen kanske?

if you dont know me by now..

..så har du chansen nu :-P
Tanken med denna bloggen var att familj och vänner skulle kunna följa mitt liv men har märkt att det är mer än de som läser den så tänkte ge er främlingar en chans att VERKLIGEN lära känna mig. Tänker inte hålla igen, och skulle jag missa något så bara fråga.
Nu kör vi!

Mitt namn är Cecilia men kallas vanligtvis för Cizzi. Jag är 22 år gammal (23 i augusti)
Är ursrungligen från arlöv där min mamma och lillasyster fortfarande bor kvar. Min pappa lever inte längre, han gick bort i cancer när jag var 16 år.
När han dog tog det väldigt hårt på min familj och mig personligen. Jag började dricka och bete mig som ett svin mot de flesta som ville mig väl. När jag närmade mig 17 var jag okontrollbar och socialen blandades in. Jag fick flytta till ett jourhem i harlösa där jag bodde i 8 månader. Efter det placerades jag på hassela i eslöv. För er som inte känner till det är det ett Ungdomsboende för ungdomar med problem, allt från bneroende av olika slag till jobbiga familjesituaationer.
Jag hamnade där pga mina alkohol vanor och att jag var ständigt arg. Jag hatade alla och tyvärr mest min mamma. Tack vare hassela har jag och min mamma idag är underbar relation och jag älskar henne mest i världen det är henne jag vänder mig till så fort det är något och hon finns ALLTID där.
Jag bodde på hassela i 13 månader. Flyttade där ifrån veckan efter jag tagit studenten från barn - och fritidsprogramet på vipan i lund.
Hamnde i trelleborg. Flyttade hit för min dåvarande pojkväns skull. BIG MISTAKE! Inte att flytta hit utan att göra någonting för hans skull men man lär så länge man lever. Har bott i trelleborg i ungefär 3,5 år nu och börjar trivas mer och mer. Tror iofs inte att det beror på stäället utan det är nog tack vare de underbara människorna som finns här.

Nu vet ni i stora drag lite mer om mitt liv. Feel free to Dr. Phil me!!
Har ni frågar så ställ dom och skiter ni i vilket går det oxå bra.
Tänkte lägga in en lista med färdiga frågor som jag bara kan fylla i med svar men det tar vi en annan dag.

aushie

Att sätta sig och resa sig från toaletten idag har varit en riktig jäkla utmaning. Har en obeskrivlig träningsvärk i rumpa och ben men har ju (bara) 68 dagar på mig att komma i bikiniform så här kan man inte ligga på lattsidan inte.
Efter 30 Minuters promenaden hem från jobb bar det direkt av till das gym . Harr haft sjuka andningssvårigheter på senaste så orkade bara springa 1 km, som tog mig 5,56 min gick resterande kilometern med 7 i lutning. Blev armar idag och avslutade med 30 min på Precor.
Måste jag tillägga att jag är trött? Inte bara i huvudet utan även i HELA kroppen. Men ett par knäckebröd och ett äpple på det sen är jag igång igen.
En powernap kanske? Jadå, går braa!

sömngångare

Halv 6 imorse gav jag mig ut på de snötäckta slaffsiga vägarna. Inom statoil och köpte 2 Red bull och sen vidare till jobb. Första barnet kom 6.40 så hade ju en stund för mig själv om man säger så. Men här spökar det iaf inte :-) 6 barn på 3 personal är rätt lagom, så ta i trä idag blir nog en ganska lugn dag.
Fick höra att ett barn på höften klär mig. Man tackar man tackar! Längtar till barnet på höften är mitt eget men det kommer när det kommer. Förhoppningsvis innan 25 :-P Så har ju ca 2,5 år innan jag behöver känna någon stress.
Har funderat på det med barn. Det kan ju verkligen vara en dealbreaker. Vill en av parterna inte ha barn brukar det gå i krass och vill man för mycket kan man skrämma bort den stackars satte som inte känner sig riktigt redo än.
Varför är det så?

mr sandman is bullshit

Klockan är efter 10 och jag har fortfarande inte somnat. Är inte ens särskillt trött om sanningen ska fram. Så vad gör jag istället? Självklart tittar jag på desperate housewifes boxen säsong 5.
Imorgon har jag öppningen på jobb. Ska vara där kl 6 och med tanke på värdert lär det ta mer än 30 minuter att gå dit. Måååste verkligen sova.
Vad ska jag göra för att somna? Några tips och trix?

gladiater

har precis avslutat ett träningspass från helvetet. sprang/jogga i 20 minuter.
fick träningstips från självaste Atlas (Roger) från glatiatorerna. Han är delägare på mitt gym och har på senaste börjat springa där en hel del, gåår braa.
Körde ett benpass som var sjukt jobbigt slängde även in lite mage och avslutade det hela med 30 min på precor maskinen.
är jag helt slut i hela kroppen, skönt men jobbigt.

Imorgon börjar jag jobba kl 6 så uppstigning sker kl 5! kommer inte vara människa förän jag slutar kl 1 men jag överlever nog :P

Nu är jag hemma hos världens bästa sötsmurf med Becky och ska kolla film. Tur att mina vänner tycker om mig för den jag är för jag är allt annat än fräsh för tillfället.

Skriver imorgon igen. ha det guttans :)

Fina fisken

1 km, suck it!!!
simmade med sara och ricky direkt efter jobb. 40 längder, 1000 m. Exakt så bäst är vi :)
När vi simmat klart var det dax för vattenrutshbannan (stavning?). Vi tävlade lite, och Sara var den snabbaste av oss alla. ALLA gånger. Ricky kom sist nästan varje gång, alltså var jag sådär lagom bra :P

Efter badandet blev det Taco hos Sara. Gick ner utan några som helst promblem.
Lite senare kom malin och kajsa, då började planer smidas och nu är det bokat. Den 23/3 åker vi till Playa del Ingles. Ser fram emot det som bara den!!!!!!!!!

Nu ska jag hem och duscha kloret av mig och sen hoppa i bingen!
Sov gott alla ni underbara <3

nära döden upplevelse

Nu har lite mer än halva jobbdagen gått. Har precis lagt alla barnen och är nu på rast. Trött utan dess like så min brilianta ide var att skölja ner en koffein tablett som innehåller 100 mg koffein med en red bull. Kids, dont try this at home! Hjärtat slår nu dubbelslag och känns som det ska hoppa ur kroppen. Riktigt läskigt är det! Förhoppningsvis går det snart övet. Hela jag skakar. Men det som inte dödar dig gör dig starkare eller i detta fallet piggare.
Jag MÅSTE börja gå och lägga mig tidigare på kvällarna. Jag är som ett barn där, behöver minst 8 timmars sömn varje natt.
Skriver mer efter jag har simmat :-)

första dan.

Första dan på långtidsviket för någon som är sjukskriven. Den enes död är den andres bröd. Är det inte så dom säger? :-P Är på småbarns avdelning och älskar varje sekund av det! Det tar mig ca 30 min att gå hit så jag får ju röra lite på fläsket oxå vilket är kanon haha.
efter jobb blir det till att simma med saxen och det gillar vi.
vi hörs senare mina vänner

underbara saker kommer i små paket

Har haft en helt fantastiskt underbar dag på jobb idag. Har haft turen att jobba med de Gosigaste och gladaste barnen på denna planet. På avdelningen fanns även en liten flicka med downs syndrom och hon är det käraste goaste lilla livet jag någonsin haft turen att träffa! Att bara titta på henne fick mitt hjärta att smälta.
För några år sen var jag inne på att bli personligassistent med struntade i det av olika anledningar men denna lilla ängel har fått mig att överväga det igen.
fick väldig nytta av min gymnasie teckenspråks kunskap och lärde mig även massa nytt. Kan inte förklara med ord hur den här lilla tjejen påverkat mig.

Nu till en helt annan sak.. Idag fyller alex år. Han blir hela 21 den lilla skiten :-P
Ska strax hem till extra familjen och äta födelsedagsmiddag :-) så vi hörs lite senare

big town

Har haft en underbar dag med finaste kajsa i malmö <3
Brände lite pengar oxå. Det blev en klocka, koffeintabletter, nagellack och lite annat smått och gott som jag inte kommer på.

Sitter nu hemma hos saxen och kollar lite resor. Någon som har lite tålamod att skänka? Skrattar så vi nästan kissar i brallan hahaha.
Mycket mer har jag inte att berätta just nu! See you later aligator.

live from the gym

I ett patetiskt försök att springa från mina problem beslöt jag mig för att idag är dagen då jag ska börja löpträna inför mitt och kalles kommande marathon.
Målet var 2 km på 15 minuter and I kickt as! 11,14!! Inget rekord direktt men jag är relativt nöjd för en första gåns löpare.
När jag hoppade av löpbandet fanns problemen givetvis kvar men det motiverade mig bara till ett svetigt axelpass. Körde även mage som styrkeavslutning.
Står nu på precor maskinen och försöker göra mig av med lite överflödskilo. Har ca 5 kg kvar till jag kan påbörja procesen med att vara nöjd.
5 minuter kvar sen är min halvtimme avklarad. Efter frullen och duschan ska jag möta upp världens bästa sötsmurf som äntligen kommit hem från sälen. Hörde ett rykte om en utflyckt :-P

asleep at heavens gate

Mitt älskade one tree hill har äntligen börjat igen. Säsong 8, stick it in :-D Om jag bara hade fårr följa en serie hade oth varit det självklara valet. Har alla boxar som släppts och har nog sett dom alla ett tiotal gånger. ÄLSKAR!!

Håret är nu färgat och att kalla det en förändring vore ju synd. Det enda som blev rött var Min lilla utväxt. Kanske får göra det en gång till?
Just nu har jag inte mer på hjärtat så vi hörs kanske senare.

what a feeling

Helt underbart att börja söndagen med att simma :-) blev ett 30 minuters pass med sara och Annsofie, hann med 32 längder. Så duktiga är vi :-P
Saxen och jag kunde inte hålla oss utan var tvugna att leka av oss innan vi bubblade med somalier :-P hahaha.

När vi gjort allt vi skulle gick vi ner till stan och åt på subway, guttanens :-) Köpte även röd hårfärg till mig. Har blivit så trött på det svart efter så många år. Har bara haft två korta uppehåll med andra hårfärger sen 06 eller 07 så nu kände jag att det var på tiden att förändras lite. Men vill inte bleka det eftersom det sliter som bara den och rött är det enda som biter på det svarta så rött it is :-)
Sitter med färgen i nu och är en aning nervös men det värsta som kan hända är att jag inte passar i det och då är det ju bara att färga om det svart igen.
Lovar att berätta hur det blev :-)

dålig uppdatering

Hemskt ledsen för det!
Helgen har passerat fortare än jag kunnat säga nationalensyklopedin (stavning?) Men den har varit trevlig. Igår va vi hemma hos ricky och tog det lugnt i våra mjukisoutfits och hade sjukt kul :-D
Och snart bär det av till badhuset för ytterligare ett simpass, berättar hur det gick senare

Har ni någonsin fått känslan av att enough is enough? Man ger och ger men det enda man får tillbaka är knivar i ryggen och slag i ansiktet. Men mitt givande har en gräns och den gränser är snart passerad.


Funderar på att tona mitt hår rött. Tankar om det??

ord kan inte beskriva..

..hur glad jag är. Veckan på ålderdomshemmet är ÄNTLIGEN avklarad. Finito. Slut!
Nu ser jag fram mot 3 lediga dagar!
På tisdag börjar mitt långtidsvik på örtagården! Ser verkligen fram emot det!

Blixten Mcqueen

Vaknade med en känsla att jag förrsovit mig så tog mobilen för att kolla.
Mobilen va död!
Satte i laddaren och tryckte igång den 06.17 Flög upp ur sängen och fick ur mig svordomar som fått djävulen att rodna.
In på toaletten och multitaska, tandborstning och systemtömning.. Hårborstning och påklädning.
Svära lite till.
Ut genom dörren och springer bennen av mig. 6.30 satt jag på bussen!!!
vill inte skryta men.. Jag är ganska bra ändå ;-)

happy times.

Nästan precis kommit hem från min kära svärfamilj :-D Jag avgudar den familjen! En perfekt exktra familj med andra ord. Åt fisksoppa och till efterrätt blev det pepparkakskladdkaka. Gööött som attan! Fick även mysa och leka med Hugo som är världens bästa unge.

Är så jäkla trött! Är det okej att gå och lägga sig kl 9?
Bussen till jobb avgår från övre 06.30 så det vore kanske inte helt tokigt att ta igen lite skönhetssömn.

Natti natti babes!

På G!

Har precis kört 45 minuter på fjällan och sen lite pilates här hemma. Fördelen med att träna hemma är att man kan ha på sig vad man vill.
Trosor och sportbh.. Gååår bra.
Ska äta en apelsin sen hoppa in i duschen.


PEACE!

one of a kind.

Är jag ensam om att tänka skumma, läskiga tankar så här i vinterhala tider??

Som tex när jag går längst vägkanten.. Det finns då två väldigt möjliga senarion Ett: jag halkar precis när en bil kör förbi och kör över mig vilket resulterar i cizzimos Två: en bil kör förbi och får sladd, kör på mig.. Antingen blir jag förlammad eller så dör jag.
Tänker detta varje gång en bil kör förbi mig.!!!

Antigen har jag en förträngd rädsla för bilar eller så är jag bara sådär charmigt knäpp. Vet inte vilket faktiskt.

RövSatansHelvetesFan Skit!

Idag är ju en röd dag! Inte fan tänkte jag på det när jag tog första bussen till jobb. Har nu suttit på vellinge bajs ängar i 40 minuter. Och för er som missat det så är det storm och svin kallt.
Vi snackar rysk vinter med en touch av orkanen katrina!

Om jag lyckas få upp värmen så jag inte dör av nerkyldhet så hörs vi senare.

extra extra, read all about it!

Håll i er nu! Det jag nu ska berätta kan komma som en väldig chock! Är ni redo?
Jag är ledig idag!
Fatta grejen, hela denna dagen har jag varit ledig. För första gången på en vecka. Och jag gillar det :-D

Har tagit det lugnt och plockat där hemma lite, städat, tvättat, diskat och tagit det väldigt lugnt! Fick även för mig att gå ner i stan och titta om jag hittade något skoj som belöning för jag varit så duktig :-P
Resultatet blev 21 par trosor, 2 nagellack och en kort vårjacka. Bara det viktigaste alltså hahaha.

Träffade upp saxen i stan och rullade bort till donken och befetade oss lite. Mumsfillibabba. Nu sitter vi i hennes kök och avnjuter ett glas vin och varandras sällskap :-)

like a fish in the sea.

Har precis kommit hem från ett simpass med saxen :-) Sjukt jobbigt men riktigt skönt. Efter 30 minuter simmande blev vi som 2 barn i vattnet :-P vi plaskade runt och glömde bort vår ålder för en stund, skoj som katten. Sara hade ordentligt med stake och hoppade från trean. Jag började försiktigt med tvåan och när jag väl kom ut började jag skaka och då började trapolinen röra sig och jag började skaka ännu mer, ja ni kan nog räkna ut den onda cirkeln själv Men jag gjorde deeet! Hann även med en liten tur i bastun. Gåår bra :-)

Dagen tips från coahen: ät inte kebabtallrik innan träningen. Hahaha

Även den starkaste snubblar ibland.

Är inne på den 7 arbetsdagen i rad nu och kan ju inte påstå att jag är pigg. Att arbetspasset började med ett slag från en av vårdtagarna har ju inte gjort saken bättre. Men har bara 2 timmar kvar så lite positiv får jag ju vara.
Sitter ute i kylan och tar en lugna nerverna cigg! Borde sluta. Jag SKA sluta! Men det är så sjukt svårt! Har nog inte viljan eller motivationen till det men jag SKA!

Nu ska jag tillbaka in till dårhuset. Wish me luck!

all night long

Michellingubbe. Jag? Absolut!
Har på mig svin mycket kläder, jeans och termobyxor. Linne, långärmadtröja, vindjacka, fleecejacka och vanlig jacka. Guess what?
JAG FRYSER!

Är på väg till ytterligare en dags jobb. Trött som en gris men det ska nog gå bra ändå. Slutar kl 2 så förhoppningsvis går tiden väääääldigt fort.
Hörs lite senare mina vänner.

work me out!

Va precis inne på kenzas blogg och maj gad vad det tjejen är vacker och vilken kropp! Så nu är det bestämt, jag ska oxå. Ksn hon så borde jag kunna! Sommaren 2011 här kommer jag.

its been a while

Nu var det ett tag sen jag blogga..
Livet har spelat pingis med mitt humör och mina känslor så har inte kännt för att skriva något men som alla säger såhär efter nyår: Nytt år, nya tag!

Sitter just nu på jobb men en kopp hemmagjort te. Vem visste att kanel, vaniljsocker och honung kunde vara så jäkla gott?
Känns som jag har jobbat som ett svin den senaste tiden men man får väl tänka på pengarna. Mikrofonkåt släng dig i väggen, här snackar vi pengakåt :P

Det nya året har hittils behandlat mig väldigt bra. Har underbara vänner som jag älskar och litar på till 76400%. Det ni andra kallar änglar kallar jag vänner! Kärleken har ordnat upp sig :) Tack gode gud för det för utan min andra halva blir jag.. ja just det halv! Har även börjat planera lite framtid, en del mindre planer och andra lite större.

Men nu är rasten slut så ni får nöja er med det så länge.
Hörs senare.
RSS 2.0