Haha

5 kg övervikt blev det. Haha krävs en cizzi för att lyckas. Är snornervös inför att flyga men det ska nog gå bra. Håll tummarna för mig så hörs vi när jag kommer hem <3

All fucking in

img_1034 (MMS)

Lyckan är total!! Idag åker vi.  Om 3 timmar lyfter planet. Vet dock inte vilken känsla som är starkast, glädjen? Paniken av att väskan antagligen väger mer än den ska? Eller flygräddslan?  Vi kör på glädjen whop whop!!

Happyface

img_2266 (MMS)

Efter jobb blev det en mysig 1,5 timmes pw i solen med  Kalajsa :)  Helt sjukt att våren kom från ingenstans men jag klagar inte. Super skönt att vara ute, behövde inte ens ha en otymplig vinterjacka. Det räckte med en tjocktröja och en vindjacka.  Dock nöjde jag mig inte där, gick till gymmet efter pw:n. 30 minuters mage och avsluta med en timme på precor.  Sista träningspasset innan semester, men känner mig själv så tror inte jag kommer ha ro i kroppen till att bara ligga på stranden. Det blir nog en och annan promenad.

På rosa moln!

img_2121 (MMS)

Sista dan på jobb innan min första semester på 4 år. Känner mig som ett barn inför julafton. Vaknade kl 5 ( en timme innan jag egentligen skulle) och kände en obeskrivlig glädje.  Om exakt ett dygn sitter vi på flygplatsen och är speedade :p Inget kommer kunna förstöra denna dagen.  INGET! Hoppas ni får en underbar dag

Flytta

Nu ska jag snart flytta in i min bikini så kan ju inte ligga på latsidan
65 min precor.
ben & rumpa.
45 min löpband
det är precis, exakt så bra jag är :p

Cizzi hatar!

ABSOLUT INGENTING!!!
Det går ju inte att tänka några som helst negativa tankar när det bara är 2 dagar kvar tills vi åker. Värme, sol och frihet! Inga mobiler, ingen Facebook och inga problem.
hjärtat, hjärnan och samvetet lämnar jag hemma :p
Smack smack!

fresh

img_6002 (MMS)

En Power Walk med finaste kalajsa. Precis vad som behövdes en dag som denna

Är det okej?

img_1271 (MMS)

Självklart måste man ha 11 par skor. Eller?

Hjälp!!

img_2805 (MMS)

Nu är packningen igång på allvar. Har en känsla av att jag måste sortera ut en hel del sen eller det är kanske okej att ha med sig 16 olika outfits för en 7 dagars resa?

to cool for school

Att vakna halv 9 en söndag morgon innebär lite blandade känslor.
Dels är det jobbigt eftersom söndag brukar vara en given sova länge dag men samtidigt är det svin skönt.
Har hunnit med jätte mycket redan.
Tvättat mina sängkläder och renbäddat. Påbörjat packningen inför the lovely resa!!!!!! 3 dagar kvar. Minns ni när vi bokade? då va det 70 dagar kvar, vi har alltså längtat i 2,5 månad och nu är dagen D snart här :)
Tillbaka till hur effektiv jag varit idag :P
Har varit och simmat med Kalajsa, 60 längder ( 1,5 km)

Resten av dan ska jag inte göra ett SKIT. Blir en väldigt lugn dag med undantag för en långrunda om nån timme. Ska bara umgås med de underbara och tänka på hur fantastiskt mitt liv är.

Ha en fin dag alla sötnötter

fettokisse.se



Nu har vi firat Hugo.
Mat, tårta, kakor, godis, chips och ostbågar!
varför innebär kalas alltid en jävla massa mat?
Känner mig som en elefant som väntar trillingar med kul har vi haft :)

Nu sitter jag hos Kalajsa och chillaxar och pratar om allt som går att prata om.
Vi får se vad kvällen har att erbjuda,

Walk of SHAME

img_6454 (MMS)

Det blev som vi misstänkte igår. En trevlig kväll som sluta i kaos och ångest. ALLTID!  Men det va ändå rätt trevligt.  Vaknade med huvudvärk och redbull vodka smak i munnen, ringde Kajsa för att prata om allt som hänt och kom fram till att vi behövde en ordentlig promenad i det sköna vädret så på med solglasögonen för att dölja gårdagens smink och sen gick vi, Gud vad vi gick. Lite mer än 2 timmar och nu känns allt bra igen. Livet leker och solen skiner. Nu ska jag borsta tänder 50 gånger för att få bort fylle doften och sen duscha för kl 3 ska världens bästa Hugo firas. Lill killen har blivit 4.

Kan bli en bra kväll

img_6983 (MMS)

:)

om jag sätter mig ner..

5 minuter så finns det en risk att jag somnar, därför håller jag igång heeela tiden!

slutade jobba 15.30 så gick direkt ner till gymmet där det blev ett 3!!! timmars pass.
1 timme Precor, biceps/triceps pass och avslutade för ovanlighetens skull med 1 timme på löpbandet.
sprang 4 km och gick 3,5. ¨
För första gången kunde jag springa 3 km på raken, brukar halvdö efter 1,5. så jag har absolut blivit bättre och det gillar vi :)
Blev en 30 minutare i grillen innan jag gick hem.
Men inte blev det någon vila för det. Direkt in i duschen och sen på med kläder och ansikte.
Nu sitter jag hos Kalajsa och ska påbörja mitt första glas vin för ikväll blir det a9 med de finaste <3

Could it be..

img_6051 (MMS)

Vårens/sommarens hetaste outfit? Ett par höga röda shorts med en vit möntrad magtröja istoppad. Det va finare på än vad bilden visar men mest så att ni ska få en hum om hur det ser ut. Fick även ett beiget basic linne samt en korallrosa topp i fjärillsmodell.

Att vara tjej suger!!

Hela dan på jobb har jag haft ont i magen och mått illa men har försökt stänga ute de känslorna och intalat mig själv att det bara vart i mitt huvud eftersom det går massa maginfluensa och skit på jobb. Så trots smärta och illamående tog jag mig ner till stan när jag slutat. Växla lite pengar inför resan och hämtade ut kläder som jag beställt. Sen trodde jag att jag skulle svimma så skyndade mig hem och hann precis in på toa innan jag va tvungen att lägga världens pizza.
Det är inte influensa iaf, utan ett regelbundet problem som återkommer ca 1gång i månaden.
killar jag vill aldrig mer höra er gnälla, för har ni aldrig upplevt mensvärk vet ni inte vad smärta är!! Capish?
så nu ska jag bädda ner mig i sängen och knarka värktabletter utan dess like. Om jag inte spyr ner mina nya kläder först kommer det en bild lite senare.

Fick föresten min första: jag gillar din blogg- kommentar idag :) tack!! Och för att svara på din fråga så är Precor en step/crosstraning maskin som finns på mitt gym

Gray!!

Idag har varit som alla andra dagar, börjar tröttna på att alla dagar ser likadana ut dom lixom flyter ihop. Den största skillnaden är att det nu bara är 7 dagar kvar tills jag befinner mig på Playa del ingles med de underbaraste människorna i världen!
efter jobb tränade jag som vanligt. En timme på precor och mage. 4 olika övningar och 352 rep. Efter passet solade jag, vill ju inte va en blekfis på stranden de första dagarna :p
youre the one thing I cant get enough of

Middan är serverad

img_8874 (MMS)

Precis kommit hem från gymmet. Idag blev det 60 min precor, ett oförskämt bra axelpass och avslutningsvis en timme på löpbandet, försökte springa lite och det gjorde inte så farligt ont så det blev 2 km, gick 4,5 Middan blir sallad ala cizzi och sällskapet står nya nummret av fitness för. In i duschen efter och den ska jag hem till X för att se säsongs premiären av DH :)

Det här önskar jag inte ens min värsta fiende

Har inte skrivit här på ett par dagar, dels har jag inte haft något speciellt att berätta och dels har jag varit så sjukt nere! Mina känslor har spelat mig ett ordentligt spratt! Har haft fruktansvärd ångest över hur jag betet mig i vissa situationer


Det är nu 8 dagar kvar till vi åker och paniken över att sitta på ett plan flera 1000 meter upp i luften börjar redan komma krypande. Får sån galen dödsångest när jag sitter på ett plan, vad som helst kan hända där uppe och det är läskigt deluxe!!! Ska försöka tränga bort det obehagliga och istället fokusera på att jag ska till värmen med mina favobabes. Det ska bli så sjukt roligt och det behövs verkligen.
GE MIG SOL, VÄRME OCH PARAPLY DRINKAR A SNAP!!

Sunshine

Har precis varit ute på en pw med kalajsa. Sjukt mysigt väder!! Nu blir det fika på stan med fågelungen, planera lite inför kvällens utgång :)

Old lady

De sista 2 timmarna på jobb hade jag ett barn kvar så vi körde lite myspys, kollade bambi och åt kex.
halv 8 möte jag upp fågelungen utanför hemmakväll, köpte lite godis och gick till fågelboet där vi åt oss feta. Kollade på 101 (102) sätt att åka ur en gameshow. Herregud säger jag bara! Jockiboy borde lätt få något tvpris för årets mest underhållande!
jag har bajsar på mig, helt ärligt!
Efter vi nästan dött av skratt började vi kolla på Leon men gamla kärringar som vi är somnade vi framför tvn 22.30!!! Vaknade till efter en timme och kände att det var dags att bege sig hemmåt så nu blir det bingen. Är man kärring så är man och så kan man lika gärna vara det helhjärtat.

Varför planera?

det blir ju ändå aldrig som man tänkt sig
normalt sätt jobbar jag 8.30-17 var tredje fredag men idag är lilla manda sjuk så schemat har ändrats, jobbar istället 10-18.30. Men jag klagar inte för hann med ett morgonpass på gymmet. Det blev 1 timme på precor och några övningar mage.
så nu slipper jag göra det efter jobb. Istället blir det fredagsmys med den underbara fågelungen :)

Avdomnad

Idag har varit en sjuk dag!
jobbade till kl ett, hade process möte och gick sen ner till stan. Sprang runt som en iller på uppåttjack. Hämtade ut min efterlängtade iphone, köpte ett par skor, 2 ringar och Strumpbyxor. Gick även inom systemet för att inhandla lite alkohol inför helgens Bravader. Banken blev sista anhalten, skaffade visa kort och internetbank. Jag vet, sen! Men bättre sent än aldrig.
hann även med ett gymbesök. Idag blev det 1 timmes precor, biceps och triceps och avslutade Med 45 min på löpbandet, gick 4 km.
nu är jag äntligen hemma och är trött som en gris!!!

hjälten dör i denna filmen

Fy faaarao!
Trött trööttare tröttast tjej.se
Efter jobb gick jag ner till polisen och hämtade mitt pass. 2 VECKOR KVAR!!!
Sen gick jag vidare till gymmet som blivit mitt andra hem. För att få bort dagens kakor och gårdagen semla blev det 1 timme på precor.
Och dagens styrka blev mage. Massa olika övningar och 348 rep kändes passande. Avslutade på löpbandet. Sprang 2 km och sen kändes det som att mitt högra knä gav upp helt men det gör mest ont när jag springer så gick 4 km istället för att inte trycka på för mycket. Så nu tar jag en paus från löpandet och får nöja mig med att gå i rask takt.

Just nu sitter jag med färg i håret och väntar på att äggaklockan ska ringa så jag kan hoppa in i duschen och sen blir det troligtvis sängen för denna donnan ska upp halv 6 imorgon.
Sweet dreams

ångest?

Kombination personalrum med kakor och dålig karaktär känns sådär.
Åt 2 kakor på rasten så kvällens träningspass blir STENHÅRT!
Förhoppningsvis förstår ni att jag inte menar 100 % allvar.

god morgon

Vaknade 30 min innan alarmet gick och känner mig ganska utvilad. Idag behövs det för idag blir en lång och hektisk dag. Jobbar fram till 5 sen ska jag hinna med att hämta ut mitt pass, träna, tvätta och färga håret.
Men skam den som ger sig, gäller att planera bara. Så ner med träningskläderna i väskan med till jobb så sparar jag säkert 10 minuter
ha en jätte bra dag sötsaker!

pappa <3

Nu har jag och X precis kommit hem från Malmö.
Tyvärr kan man inte kalla det för en nöjes tripp. Varå pappor ligger begravda på samma minneslund och eftersom det va ett bra tag sen jag var där sist kändes det som att det va på tiden.
Jag hatar egentligen att åka dit eftersom det blir så verkligt. Jag inser att han aldrig kommer komma tillbaka, att jag aldrig med kommer få se honom eller få fans faderliga råd. Trots att det i år är 7 år sen gör det fortfarande lika ont och det skrämmer mig när jag tänker på att i resten av mitt liv kommer jag sakna honom. Jag hade gjort vad som helst för en dag till med honom. Bara 1 endaste dag. Så jag hade kunnat berätta för honom hur mycket jag älskar honom och hur mycket han betyder.
Jag är och kommer alltid förbli pappas flicka!

pittipanna

Svettigare än svettigast har jag precis kommit hem från gymmet. Idag blev det 30 min Precor, sen det bästa och tyngsta axel passet på länge
(såjävlafantastiskkänsla)
Avslutade as usual med en timme på löpbandet. Mina knä håller på att kolapsa men lyckades ändå springa 3 km och gå 4 på incline 3,5.
Nu blir det veg pyttipanna och fejk kyckling, en dusch och sen en tripp in till Malmö.

typ världsbäst

Fy fan vad jag är bra!
30 min precor, ett bra benpass och avslutning på löpbandet. Har fortfarande ont i knäna men blev ändå 2,5 km löp och 4,5 km gående. En 30 minutare i solariet så leker livet. Går så braa så!

grön stadsbuss

Idag har jag tvingat i mig en halv kopp kaffe
(fickbaranerenhalvfördettärjusåjävlavidrigt)
Och har med glädje druckit 2 Redbull men är fortfarande snuskigt trött. Är så trött att det borde vara olagligt, men antar att det är straffet man får ta när man envisas med att smsa halva natten.
Nu ska denna stadsbuss dricka sin tredje redbull och sen bege sig till gymmet.

cizzi hatar!

lögnare
Ställer jag en fråga så förväntar jag mig ett ärligt svar. Och kan du inte säga sanningen så säg istället att du inte vill svara. Men vad du än gör, ljug mig inte rakt upp i ansiktet. Det du har gjort har snurrat till hela min hjärna och jag vet inte vad jag gjort för att du ska anse att jag förtjänat det.
Att vara inställd på en sak för att direkt när man vaknat inse att allt varit en lögn gör de bara värre än vad det hade blivit från början om du använt dig av sanningen.
Ljug aldrig för mig! Jag har inga problem med att ta på mig lite dålig Karma för att få dig krossad!

Chillin

Det blev 4 timmar på fågelungens balkong. Såg jag ut som en prickigkorv igår vet jag inte hur jag ska kunna beskriva hur jag ser ut idag.
Prickig gånger 64? 
Det var så sjukligt varmt där ute, satt i linne och kände hur huden kokade.

Sen kom molnen och då blev det soffan. Fågelungen somna och jag tittade på mitt älskade OTH.

Nu har jag precis varit ute en timme och gått med Kalajsa. Mycket frisk luft idag och det gillas! Snart är det solsidan senfår jag se om jag går hem och kollar BB eller om jag stannar och kollar film.


Katt åt bestik, börja gaffla

frulle on the balkong

mms_img42016 (MMS)

Efter en timme på precor och mage på gymmet blev det frukost på fågelungens balkong. Ostbullar, drick yoggi och kiwi satt som handen i handsken. Nu ska jag skaffa mig ännu fler fräknar i denna supersköna vårsol :-)

sunday bloody sunday

Satt i 3 timmar på fågelungens balkong så nu ser jag ut som en prickigkorv i hela ansiktet. När vi solat klart intog jag och kajsa ryggläge i soffan och somna direkt medans Fågelungen städade. När alla vaknat blev det Sibyla. Sen va det min tur att gå hem och städa. Nu blir det en promenad och sen film med en hemlig dejt :-)

sex laxar i en lax ask

Klockan 5 imorse slängde vi in handduken och la oss i Kalajsas säng. 4 pers trängdes vi i hennes säng. Varmt som en bastu men ändå mysigt. När vi gick och la oss hade jag varit vaken i 24 timmar. Klockan 9 vaknade vi, alltså 4 timmars sömn.
Är inte alltför pepp just nu.
Mamma kalajsa bakade pizzascones till oss :) Hon vet vad man behöver dagen efter den där snäckan.
Nu sitter vi på fågelungens balkong och njuter av den underbara vårsolen. Coca cola, godis och i landproblem gör allt så mycket bättre.

we came

Vi skulle och vi gjorde. Har haft så jävla snor kul :-) Sitter på efterfest nu men funderar skarpt på att gå hem för mammas mamma vad trött jag är. Varit vaken i 22 timmar nu. Ner till shell, köpa en cola sen sova som om det inte finns någon morgondag.
Bara så alla vet är fågelungen och kalajsa det bästa som någonsin hänt mig! <3

to be or not to be

Klockan 8 började vi: ska vi? Ska vi skita i det? Hur ska vi göra?
Klockan 10 bestämde vi oss. Vi ska! Så hem, duscha, spackla fejset och på med kläderna. Nu är vi tillbaka hos Sara en runda innan vi drar vidare. Men ska vi verkligen?
JA! vi ska.

Kalajsa har precis lagt årets!
- Ska jag säga H K till dig?
- Vad är H K?
Håll käften!
Hahahahaha jag döör.när hon gör så gör hon det ordentligt.

obeskrivligt

mms_img26144 (MMS)

Lite som att bli av med oskulden. Det var inte så skönt och det gick fort. Skillnaden är att detta resultatet älskar jag. Givetvis snackar jag om tatuering nr 6 som syns ovan. Som en liten påminelse till mig själv att efter regn kommer solsken och hur jobbigt och ont det än gör är livet rätt häftigt. Awesome med andra ord :)

kickass

Idag va det biceps tur att plågas. Hoppa på löpbandet 1 timme efter 2,5 km löp Och 4 km gång. Har svinont i knäna så det va omöjligt att springa mer. Avslutade med mage. Är helt slut i kroppen nu och det känns awesome!

say whaat?

Klockan fem ringde klockan. Är det verkligen okej?
Har öppningen på jobb idag så halv sex måste jag gå hemifrån, vilket ligger ganska högt upp på
Sug av mig, jag döör-listan.
Men idag kommerr bli en bra dag så ska inte klaga allttför mycket, ska bara komma på ett sätt att ta mig upp ur sängen.
God morgon förresten

easy living

Att börja lugnt gick sådär men var inte i närheten av att springa milen eller bänkpressa överhuvudtaget.
Men fy fan vad skönt det känns att vara tillbaka. Känner ett sånt galet glädjerus.
Inledde dagens pass med att springa 4,5 km och gå 3 på 60 min. Körde ett kanon bra axelpass. Ställde mig på löpbandet 1 timme till. 3 km löpning och 4 km gång. Avslutade med mage. Totalt blev det 252 repetitioner av olika slags övningar. Hela jag är helt darrig men på ett bra sätt. Som belöning la jag mig i solariet :-)
Nu blir det taco qournfärs och spagetti. Svin gott!

Melissa Horn- Jag kan inte skilja på

you cant break me

mms_img18267 (MMS)

För första gången på 12 dagar blir det träning. Sista dagen på Kåvepenin var igår så nu tar jag min redbull och kör. Ska springa milen, bänkpressa 100 kg och köra 500 repetitioner mage. Eller kanske börja lugnt. Har inte bestämt mig riktigt än. Imorgon kl 13.30 förändras jag för alltid och jag ÄLSKAR det. Nu ska jag svettas som en gris! Skål mina vänner

dax att bli vuxen

mms_img15579 (MMS)

Världens bästa Trica och Linda ska lära mig dricka kaffe. Så vi börjar försiktigt 80/20 ungefär. Mjölken är då 80 haha. Idag behövs verkligen all energi som kan fås. Började jobba kvart i 7 och har inte fått många timmars sömn. Nu ska jag återgå till mina söta små barn. Ha en nice dag people :-)

naaw

mms_img23987 (MMS)

Födelen med att ha en posta kompis är att man kommer hem till såna här söta medelande.

...

Efter en stressig dag på jobb mötte jag upp Becky och Kalajsa i stan för att fixa mitt pass. Hade ingen giltlig legitimation
( passet gick ut 08 och id kortet 09)
Så var tvungen att ha med ett vittne som intyga att jag är jag. Spatsiba för den Sara. Blir alltid så förbannat dålig på såna bilder, till och med hon i luckan sa att vi borde ta ett nytt haha. Sagt och gjort, det blev ju inget foto jag stolt kommer visa upp men mycket bättre än det första.
Efter posandet gick vi till Ica och handla mat sen hem till Kajsa mysiga lägenhet. Tv bög som jag är gick jag hem tidigare för Glee börjar ju kl 8. Det får man bara inte missa. Så nu blir det Glee sen får vi se vad som händer.

scorpion

Har haft en jätte jobbig natt. Vaknat flera gånger av att jag inte känt mig ensam. Känns som att någon stått och tittat på mig. Riktigt obehagligt.
När jag sen vaknar blir jag totalt brainfucked.
Ska jag ta åt mig? Är det en slump? Finns det ens en betydelse?

Nu blir det en skön promenad till jobb.
Ha en bra dag allihopa.

do it like a dude

Har haft en toppen kväll. Efter jobb gick jag hem till Saxen. Kollade massa gamla bb klipp på tuben Jessica är ju sjukligt rolig! Haha Efter ett par timmar framför datorn begav vi oss hem till Kalajsa med Malin.
Vi snackade resa och beställde massa booze från katalogen man får när man bokar, kommer inte på vad den heter men ni fattar säkert vilken jag menar. Hann även med en massa girltalk vilket vi älskaaar.
Nu har jag precis BUSat mig, ska ta mitt pass foto imorgon och då vill man ju inte se ut som ett spöke.

Imorgon är det 21 dagar kvar tills vi åker. 3 VECKOR! Längtar. Så sjukt mycket. Detta kommer bli den bästa resan ever!
all the singel ladies
Nu står Big brother på schemat och efter blir det bingen. Natti natti mina små änglar
RSS 2.0