Score

img_5472 (MMS)

Nu är både jag och lillKajsa tillbaka. Tränade tillsammans för första gången på typ 3 veckor. Idag var det axlar och mage. 60 min på precor som vanligt. Om 2 månader befinner jag och Sara oss i Turkiet och då är det toppform som gäller. Inget mer skräpätande. Kanske någon gång då och då bara. Dra ner på festandes och ta varenda chans till träning jag kan.

Give me a break

img_8923 (MMS)

När världen ger dig citroner, gör lemonad.  Solen skiner och jag har rast. Vi sitter på en filt och har det jätte mysigt.

Strö salt i såret

img_0638 (MMS)

Igår va sista gången någon använde mitt namn i samma meningar som: gått upp, slutat träna och lagt på sig. Är så trött på människor som tar sig friheten att trycka ner andras kroppar. Särskilt så personen i fråga hör det  Det är alltid lättare att ta åt sig av den negativa kritiken än av den positiva. Har man då skev självbild sen tidigare berättar ni bara det vi redan visste. Kl 05.15 blev det uppstigning för att köra 45 min på fjällan. En kopp grönt te på det och sen en dusch.

Skam den som ger sig

img_9859 (MMS)

Kan man bli annat än inspirerad? Tjejen har gått ner ca 45 kilo. Klarar hon det borde jag ju inte ha några större problem med att gå ner de sista 4 kilona. Hon är grym!!! Och tokvacker.

Superhuman

img_6319 (MMS)

Jag är världens bästa träningshjälp. Idag hjälpte jag Martin att träna genom att sitta på vadpressen istället för att han skulle behöva lägga på vikter. Tur att killen är stark för det kan inte ha varit lätt. 
förutom att vara till super mycket hjälp träna jag även själv. ÄNTLIGEN!! Det blev ben och avslutades med 60 min på precor. It feels soooo good to be back!

Verbal seduction

img_1385 (MMS)

En lunchpromenad i strålande solsken är ju aldrig fel. Med seduction i öronen blir det bara ännu bättre. Grädden på mosen blir en redbull.

Måndag 30/5

God morgon! Sovit gott? Det har INTE jag gjort. Har ni hört låten - Dance with the devil? Den är hemsk, riktigt hemsk. Jag har haft den på repeat de senaste dagarna och nu har jag blivit straffad för det. Jag hade såna mardrömmar om den låten inatt att jag flera gånger vaknade kallsvettig och grät. Inte alls kul. Men nu är det en ny dag och om jag bara lyckas få bort dom otäcka drömbilderna kan detta nog bli en riktigt bra dag.
idag får jag ÄNTLIGEN börja träna igen! Så träningsväskan är packad och med till jobb. Allt för att komma till gymmet så snabbt som möjligt.
ha en jättebra dag. Lots of love <3

Mindfucked!

img_9466 (MMS)

Mindfucked!

Dumhuvud!

img_1257 (MMS)

Är man riktigt frisk om man går upp kl 7 för att se reprisen av Big brother? Jag satsar ju mina pengar på nej.  Nu är jag så trött att jag mår fysiskt dåligt men det får jag tänka på senare för när jag ätit klart min ostbåge frukost blir det stan med  Saxen och Kalajsa.  Ha en bra dag sötnötter.

Idag är en ny dag.

img_6258 (MMS)

Personalfest på a9 :) Jävligt kul, om sanningen ska fram.

Lite efter men såå mycket coolare.

img_5884 (MMS)

C <3 Onepiece

Idag är ingen vanlig dag.

För idag är en ovanligt dålig dag. Har varit vaken sen 03.27!!! Inte frivilligt dock. Vaknade av att jag behövde pjuka och kunde inte somna om efter det. Mår så fruktansvärt illa men nu gäller det att bita i det sura äpplet för jag har tagit på mig öppningen på jobb. Nått annat som är sjukt opepp är att jag fortfarande inte får träna. Saknar det galet mycket och känner mig så jävla rastlös. Gud vad negativt detta blev! Men så är livet ibland. Men lovar er att inte skriva förän jag har något kul eller iaf lite positivt att skriva. Ha en amazing dag sötnötter!

Jag hatar dig!

Du står där och ser så jävla dum ut! Det du har att erbjuda är inte värt ett skit. När jag behöver dig som mest sviker du mig! Du ger mig smärta och ångest! Du ska bort! Och dessutom är du ganska ful.
spegel, spegel på väggen där.

06.10

img_9600 (MMS)

Klockan är nu 06.10 och vi har precis kommit hem efter en sjukt rolig kväll i Malmö. Inatt/dag crashar jag saxen säng :)

Living the dream

img_4163 (MMS)

Vad gör vi? Nu kör vi! Malmö baby ;)

WTF??

img_4934 (MMS)

WTF??

Baby can I hold you tonight.

Domedagen? En superskön dag i Malmö med Mr Cool. Massvis med skratt, sol och även en glass. Om det är sant att jorden går under om 35 min så kommer jag iaf dö med ett leende på läpparna och en otroligt härlig känsla i hela kroppen

Den nakna sanningen!

img_7218 (MMS)

Förlåt om jag skrämmer er såhär på morgonkvisten, inte alls meningen. Idag valde jag att sova 10 min extra istället för att sminka mig. Har varit så jäkla trött dom senaste dagarna. Igår somna jag på soffan kl 22 och vaknade 3 med stelnacke deluxe! 9 timmar kvar sen är det helg :) Ha en bra dag sötnötter!

Tipptopp

img_7906 (MMS)

Nu blir det fika i stan med finaste loppan. Älskar torsdagar!

Torsdag 19/5

img_5530 (MMS)

Sånt här roar jag mig med halv 7 en torsdags morgon. Living the dream kanske?  Öppningen på jobb och det vet vi alla vid detta vad det betyder. Slutar tidigt :)!! Men nu när jag inte får träna vet jag inte vad jag ska göra med all tid. Kanske städa??

Sleep tight.

img_9867 (MMS)

Jag och katt säger nu god natt.

Danger!!

img_8682 (MMS)

Dom må va små men dom vet exakt hur dom ska skada en. Jag pratar   såklart om mina dagisbarn. Jag vet inte om det syns så bra men har iaf ett runt blåmärke på mitt lår, vilket är resultatet av en ett åring som tycker att det är jätte kul att hoppa på fröken cizzi.

Onsdag 18/5

Igår kände jag att nu får det FAN räcka! Min hals gjorde så förbannat ont så ringde vårdcentralen och fick en tid. Jag misstänkte halsfluss men det visade sig vara en förkylning som satt sig i halsen pga överansträngning så INGEN träning på minst 1 vecka. Hur fan ska jag klara det? Några tips och idéer? Idag är iaf en ny dag med nya möjligheter och dagen har iaf börjat bra så jag hoppas den fortsätter på samma sätt. Ha en awesome dag :)

Hur mycket mer?

img_1101 (MMS)

Idag är en sån dag.  En dag då allt känns fel, vad du än gör går det åt helvete.  Det går inte att fokusera på något för dina tankar är någon annanstans.  Fuck vad jag önskar att jag kunde gå och lägga mig igen!!

Måndag 16/5

img_0494 (MMS)

God morgon sötnötter! Idag är det måndag igen, kul. Jätte kul, verkligen!  Inatt höll jag på att dö. När jag sover andas jag genom munnen. Men inatt har nånting hänt för jag vaknade med ett ryck för att jag höll på att kvävas kändes det som Igår hade jag lite ont i halsen och under natten har det tydligen blivit värre. Halsen har alltså svullnat ( och slemat) så pass mycket att det krävs ansträngning för att andas.     Förutom nära döden upplevelsen och halsen mår jag bra.  Idag ska jag ha mitt tredje IUP- samtal på jobb och sen får jag se om halsen känns bättre för då blir det träning :) Ha en bra dag!

You stole my heart!

img_8791 (MMS)

Har blivit lite smått beroende! Såg säsong 1 under helgen och det enda jag kunnat tänka på sen jag gick hemifrån för att hänga med de bästa har varit att jag vill hem och påbörja säsong 2 så nu kör vi.  JAX TELLER! HABBA HABBA

Inte en tråkig stund.

img_6042 (MMS)

Fint ska det va! Ananas och melodifestivalen med Kajsa :)

Steg 1.

img_0942 (MMS)

Steg 1.

Hit me with a stone

img_9715 (MMS)

Vakna med gårdagens smink och mår inte helt 100 men det ska nog en pw med kalajsa kunna ställa till rätta.

Life is life

img_4543 (MMS)

Det blir ALDRIG som man tänkt sig. Jag tänkte ha en lugn helg framför son of anarchy men här står vi nu. Redo för a9.

Eller?

Jag kan precis ha begått ett jätte stort misstag som förstör mig helt, eller!! så kan det sluta riktigt bra. Det återstår att se. Vad jag snackar om får ni reda på om ett tag.

Fredag 13/5

När jag vaknade kändes det som att jag hade världens bakfylla. När jag efter nån sekund insåg att det är fredag och att jag inte drack igår kom jag fram till att det måste vara konsekvenserna från sockerkoman jag hamna i igår kväll. Åt så in i helskottas mycket att jag på allvar trodde att jag skulle spricka. Har sjukt ont i magen och mår snor illa men förhoppningsvis går det snart över. Ha en bra dag! Trots att det är fredagenen den 13:e

Toppnoch

img_7302 (MMS)

Den dagen jag hittar en kille som accepterar att jag kommer kläd såhär på en dejt ska jag stadga mig. Fram tills dess är jag mer än nöjd med sax.

Please exuse me.

img_9605 (MMS)

Exakt såhär ser man ut efter ett relativt bra ryggpass och en timmes kickboxning. Nu ska jag duscha och sen till sara där jag ska äta ikapp alla kalorier jag gjort av med i form av godis och chips framför vackra Saade. Den bästa sortens dejt i heeeela världen.

Högt över molnen

Tidig dag as usual! Hade egentligen en hel del att göra efter jobb, tvätta, städa och diska men vet ni vad? Jag orkade verkligen inte. Hamnade i soffan och precis när John blund va nära ringde kvällen dejt :) Så ingen powernap för mig inte. Nu gäller det att tagga till för snart blir det dubbelpass på gymmet, ryggen ska tränas och sen blir det kickboxning.

Du med socker på!

Nu är det reklam i Glee så passar på att slänga iväg ett snabbt inlägg. Efter att ha hält i mig 3 energidrickor kom piggheten tillbaka. Det blev ett lökigt deluxe spinningpass med årets flickidol. Det blev även 2 km på löpbandet bara för att. Nu börjar det igen så vi hörs. Dr Avery snart kommer jag och du är bara min ;)

DO it right.

Cizzi du är awesome känslan har nu bytats ut mot cizzi du är sten trött!! Skönt att jag tränade imorse men nu känner jag att dom 2 extra timmarna varit sköna. Hade kunnat byta min njure mot en powernap. Så om någon behöver en njure vet ni vad som krävs.

Onsdag 11/5

img_0198 (MMS)

Sovmorgon? Nej, nej och nej! Kunde sovit till 8 men gick istället upp kl 6 för att bege mig till trappan. Sprang på den i 30 min sen hem igen och körde Paolo workouten. Kommer gå runt med en: cizzi du är awesome- känsla hela dan :) Nu sitter jag i soffan med min kessela och njuter av känslan att slippa stressa. Ha en kanon dag sötnötter <3

Im unbeliveble!

Grymt bra axelpass avslutat med 60 min Precor. Det börjar arta sig :) awesome!! Nu blir det dh med x. Ha en bra kväll sötnötter

Inga kläder.

En vanlig dag. Dock har jag lärt mig att om något verkar vara för bra för att vara sant, så är det så. Du kommer aldrig kunna uppnå det. Det kommer ALDRIG bli ditt. Så jag rymde från verkligheten och begav mig till gymmet. Istället för att köra som vanligt, tungt och 8*3 körde jag lite lättare vikter men fler repetitioner 12*4 idag blev det ben och mage och en timmes spinningpass. Nu ska jag snart dra täcket över huvudet och låtsas som att världen inte är så hård och orättvist.

Måndag

Kan ju börja med en snabb uppdatering av helgens händelser.
lördan spenderades på saxens balkong, framåt kvällen bestämde vi oss för att gå ut. Det blev Malmö och inte alls som planerat. Men trots allt hade vi så in i helvetes kul. Jag hade även tur, 800:- tur enligt polisen. Men nöden har ingen lag :P Igår va en riktig bakis dag som innehöll nachotallrik, Balkong sol och soffsovande.
idag är det måndag och jag är nyfiken på vad denna dagen har att erbjuda. Ha en bra dag sötnötter!

jag föll och när hjärtat slog som hårdast vaknade jag. Va allt bara en dröm?

Bestugen ;)

img_9453 (MMS)

Malmö ikväll. ALL IN!!!

Daylight

img_7876 (MMS)

1 timmes pw sen parkerade jag den feta i en solstol på Balkan och har suttit här sen dess med underbara sax :)

Lördag 7/5

img_2531 (MMS)

Vi ska faktiskt ut idag, mina nya skor och jag ;)

Awesome

Börja tidigt, sluta tidigt. Efter jobb blev det ett snabb besök av Mr Cool, vilket va en perfekt inledning på en amazing helg! Nu ska jag träffa de bästa som finns i hela världen. Sa någon inlines?

Fredag 6/5

img_0268 (MMS)

Öppningen på jobb idag. Och eftersom jag låg och nattsnacka med sax halva natten är jag allt annat än pigg så nu blir det inom Statoil för att köpa en halv liter redbull :) Mums! Ha en jätte bra dag!

Pass 2

img_0325 (MMS)

Pass nr 2? CHECK! Svettas som en gris? DUBBEL CHECK! Dagens läxa: sparkar du på Kajsa, sparkar Kajsa tillbaka. KARMA ;)

Pass nr 1

img_5633 (MMS)

Torsdag= kort arbetsdag! Halleluja!! :) Hem och slängde in en maskin tvätt sen ner till gymmet. Biceps och triceps avslutat med 1 timme på precor. Nu ska jag hem och fortsätta tvätta ska även äta något lätt och tagga till inför pass nr 2, kickboxning med LillKajsa.

Torsdag 5/5

img_4363 (MMS)

Vad händer? Den 5 maj och det är svinkallt!! Dessutom regnar det. Klockan är 06.23 och jag är på väg till jobb. Why God?

Onsdag

img_9785 (MMS)

En dag som vilken annan dag. Efter jobb va det spinning. Lökvarning!  Vägde mig på gymmets speciallar våg. Den visar vikt och fett procent. Eftersom jag är tjej avslöjar jag inte vikten men kan säga att jag gått ner 5 kg sen i början på året och eftersom jag tränat ner mig och inte bantar bort det känns det bra. Har ca 3-4 kg kvar sen ska jag nog kunna börja känna mig nöjd. Nu blir det middag ( kessela med bär och kiwi) framför lovely Glee. Hoppas ni har haft en bra dag sötnötter.

Your body is a wonderland

Jag har kommit på en sak. Mitt liv är inte särskilt intressant, spännande eller glamoröst MEN jag älskar det! Jag har vänner som jag avgudar, ett jobb som (trots att det tär på mig både psykiskt och fysiska) jag älskar, en underbar familj och frihet. För första gången på 6 år kan jag göra vad jag vill när jag vill utan att oroa mig för att trampa nån på tårna eller såra nån. Jag kan fokusera på mitt liv och det jag vill och tycker om att göra. Jag spenderar ca 8 timmar om dan med världens sötaste och goaste barn och med arbetskamrater som jag verkligen trivs med. Efter jobb tränar jag, även det är något jag gör helt för min egen skull (axlar, mage & 60 min precor idag). Så att säga att jag lever i min egen dröm är faktiskt ingen överdrift.

Fick frågan om hur det gick med rökningen. Tyvärr måste jag medge att jag röker igen. Höll ca 3 veckor. Dock röker jag inte lika mycket som tidigare. Vissa dagar röker jag inte alls så känns mest som idioti att jag fortsätter men just nu är det tydligen inte rätt tillfälle.
nu är det DH sen sängen, så sov gott alla

Mind over body!

Det är mottot jag levt efter idag! Med en sträckt ljumske, pajad axel och stel nacke har dagen varit jobbig. Men efter förra veckans pinsamt dåliga träning fanns inget som kunde hindra mig från att gå till gymmet. Det va benens tur att plågas, tog i så jag mådde illa. Det blev även ett spinningpass och MAJ GOD vad jag svettades. Benen skakar fortfarande!! Nu sitter jag äntligen i min sköna soffa med kessela och makrill, dock inte tillsammans. Ikväll blir det himlen! Ha en trevlig kväll darlos <3

Verklighets flykt!

img_7221 (MMS)

Nu är även denna helgen slut. Har hunnit med en del.  I fredas va jag i himlen :P Igår va jag på bröllop och på kvällen fira jag Valborg med världens bästa sax! Hade en riktigt rolig kväll och fick en ny vän för livet. Min kära Ericsson! <3 idag har jag haft en underbar dag, njutit av varenda sekund!!

RSS 2.0