Fredag 30 september

img_0688 (MMS)

Hej bloggen! Sorry att jag inte skrivet men har haft så mycket att göra.  Började dagen med 4 avsnitt OTH innan jobb. Efter jobb fick jag snabbt hoppa in i duschen för att ta en fördrink hemma hos Maria. Vi (jag och några arbetskamrater) drack lite cider och spela spel sen tog vi en rolig cykeltur ner till a9 för att äta och dricka lite.  Jag satsar mina pengar på att det blir en jätte rolig kväll.

Torsdag 29 september

img_5835 (MMS)

Hej. Idag har jag inget spännande eller intressant att berätta. Inte något ointressant heller för den delen men känner att jag får skriva några rader ändå. Kan berätta att jag saknar träningen riktigt mycket. Är inne på min andra träningsfria vecka, förkylningen börjar ge med sig och jag vill inte riskera att bli sjuk igen så därför vilar jag denna veckan oxå. Nästa vecka blir det dock ALL IN. Ska svettas som en gnu och ha blodsmak i munnen. Men det är nästa vecka det. Idag ska jag ligga på soffan och se så mycket OTH jag bara kan.

Coffeemonster

img_2920 (MMS)

Att dricka en kopp kaffe kl 21 är kanske inte det smartaste jag gjort de senaste dagarna. Vet att jag borde sova men det känns ganska omöjligt för tillfället så istället njuter jag i en av D's tröjor storlek XXL framför några avsnitt till av OTH :)  Börjar inte förän 12 imorgon så det är ingen direkt stress. Sov gott sötnötter.

Go fika

img_1971 (MMS)

Här satt jag i min lugna ro och vänta mig en kopp kaffe men med D och Melin ska man ju alltid förvänta sig den värst så det blev en monster kvällsfika. Kaloribomb nästa!

Effektiv.

img_8987 (MMS)

Gud så mycket man hinner med när man inte ägnar 3 timmar om dan åt träning.  Sen jag kom hem från jobb kl 5 har jag hunnit sola, hänga upp och vika all tvätt från igår, diska, dammsuga, diska, äta och se 2 avsnitt OTH. Normalt sätt hade jag varit hemma vid denna tiden.  Nu väntar jag på pojkarna D och Melin som är på väg hit med kaffe.

Mmmmm

img_9549 (MMS)

DET GODASTE JAG DRUCKIT på riktigt länge! En frapino med chokladsmak. Något jag mycket väl kan tänka mig att bli beroende av ;)

All that you can't leave behind

Nu behöver jag er hjälp igen.
Inatt drömde jag en riktigt otäck dröm. När jag tänker på det får jag rysningar och fruktansvärd ångest.
Jag drömde att mitt ex mamma sökte upp mig och eftersom vi alltid haft bra kontakt trodde jag att hon bara ville ta igen förlorad tid. Men så va inte fallet. Hon ville istället skälla ut mig och få mig att må lika dåligt som hon påstod att jag fått hennes son att må. Jag hade förstört hans liv.
Jag kan inte skaka av mig den jobbiga känslan jag har haft sen jag vakna.
Nu är ju frågan varför jag drömde den drömmen? Vad betyder den?
Har jag dåligt samvete för att jag gått vidare och är lycklig med nån annan eller beror det på något helt annat?
SNÄLLA hjälp mig

Get cape. Wear cape. FLY

img_2772 (MMS)

Nu har jag precis bölat ögonen ur mig. Tittar på säsong 6 av OTH, avsnittet där Q begravs. Ni som sett det förstår mig och ni som inte sett det ni har verkligen missat något.  Idag har jag min lediga tisdag så passar på att tvätta och se så mycket OTH jag bara kan. Har även hunnit med en mysig fika med söta Nathalie :) nu ska jag återgå till det bästa programmet i världen. Hörs senare.

Lunch.

img_5703 (MMS)

Det blir ingen träning idag heller eftersom jag fortfarande hostar som fasiken. Just därför blir maten extra viktig att sköta så dagens lunch/mellanmål blev lättkvarg med funlight och en lingongrova.

Måndag 26 september.

Jag är ute och går morgonpromenaden med hundarna och försöker njuta av solen, men det är inte så lätt eftersom det är monsterkallt. Har varit kass på att blogga i helgen av olika anledningar därför tänkte jag uppdatera er lite.
I lördes va jag, Sara, Kajsa, D, Melin, och David på bio. Vi såg friends with benefits. Den va väldigt rolig, sådär lagom romantisk och Mr JT var snygg som bara han kan va. Efter bion gick vi till lilla torg där vi satte oss på Victors och åt. När vi tröttnat på lilla åkte vi till Höllviken och hälsa på Svante på nama.
Igår va det söndag och ni har väl lärt er vid detta laget vad det betyder? Söndagsmys så klart! Men igår va det inte bara vi tjejer, Svante och Melin gjorde oss sällskap denna söndag. Vi åt pizza, köpte godis och hyrde film. Vi såg limitless och den va riktigt grym! Det blev en sen kväll igår så nu är jag riktigt trött men det ska nog gå bra.
Ha en bra dag!

Lördagsmys

img_9921 (MMS)

En mysig fika i stan med tjejerna och räkan är perfekt lördags underhållning :) solen har dock försvunnit så det är inte direkt varmt.

Lördag 24 september

img_2483 (MMS)

Hej alla glada :) igår va jag, Sara, Kajsa, Melin och Josse nere på a9. Satt och snacka och träffa lite folk. Väldigt trevligt!  Nu har jag, Kajsa och hundarna precis varit ute och gått i det fina vädret. Förkylningen börjar äntligen ge med sig så räknar med att vara återställd nästa vecka. Nu väntar en dusch och sen fika i stan med tjejerna.

Fredag 23 september

img_9925 (MMS)

God morgon sötnötter.  Förkylningen är kvar och lika jobbig som en finne i röven, den (förkylningendå) har även bestämt sig för att bli värre så nu kan jag knappt andas genom näsan och halsen gör förbannat ont men jag försöker tänka positivt. Tex så som jag hostar kommer jag få världens magrutor i ett nafs.  Nu ska jag bege mig till jobb så vi hörs sen.  Peace & love

Näset

Nu har jag och D varit en runda i Höllviken. Vi lånade med oss hans mammas hund och sen gick vi runda. Det va jättemysigt men det börjar bli jävligt kallt på kvällarna. Tur att jag har en så stor man som är varm som ett element. Förkylningen tar verkligen på krafterna så nu är jag helt slut. Det blir tidigt i säng för min del så sov gott.
Förresten, idag har jag hittills rökt 4 cigg. Lär bli 1 till innan jag somnar men 5 cigg på en hel dag är jag faktiskt stolt över. Särskillt med tanke på att jag i normala fall röker 4 gånger så mycket.

SÅÅ GOTT

img_2170 (MMS)

Det va såklart scones jag skulle göra. När jag va liten brukade mamma baka scones till oss på söndag morgon och just idag kände jag ett behov av lite barndoms söndags känsla. Munorgasm :)

What??

img_4679 (MMS)

Gissa vad jag ska göra nu då!

Kama sutrra


Det här är bland det roligaste jag sett! Sara visade mig den förra söndan och har tittat på den ett hundra tal gånger men skrattar lika mycket varje gång. Så vill ni skratta tills ni gåter så kolla in den!
Bättre tips från coachen än så blir det inte. ENJOY!


Torsdag 22 september.

img_2650 (MMS)

God morgon sötnötter. Hoppas ni mår bra! Jag mår bättre men ändå inte, konstigt jag vet men jag inte riktigt förklara. Det värsta är att varje gång jag blir förkyld får jag så förbannat ont i ryggen. Nu tänkte jag iaf resa mig från sängen, ta några Ipren, gå med hundarna, äta gröt och sen gå till jobb. Ha en bra dag :)

Mat-Cizzi

img_3250 (MMS)

Se så duktig jag är! Det blev 4 matlådor. Dom innehåller ris, torsk och ägg. Jag kan om jag vill. Jag TILL OCH MED diskade direkt efter.

Syndast om mig!

img_4463 (MMS)

Hej bloggen! Jag mår inte alls bra. Har åkt på en riktig dunder förkylning på bara några timmar. Hade som sagt ont i halsen när jag vakna men det gick över. Framåt eftermiddagen börja jag känna mig lite slö och nu några timmar senare har jag rivjärn i halsen och niagrafall i näsan så idag blir det ingen träning. Istället gick jag ner och sola. NEJ tänker ni, men jag gjorde det av en anledning. Istället för att va halvkass en vecka och sen bli jättesjuk snabbar jag på det hela.  Nu ska jag slänga i lite ricinolja i håret och sen laga lite mat, tänkte även göra ett par matlådor så jag slipper tänka mer på det denna veckan. Efter det och en varmdusch ska jag hem till Sara och umgås. Lär även få en utskällning. 
2 dagar, 13 timmar, 17 minuter. Så länge höll jag upp med rökningen. Gick alltså sådär, men om sanningen ska fram va jag INTE alls motiverad.

Glädje

img_9541 (MMS)

Goddag :) Nu ska ni få höra något kul! Jag har fått ytterligare ett vik på förskolan jag var på tidigare. Så fram till den 4/11 har jag garanterat jobb. Det är visserligen bara halvtid men det är så mycket bättre än inget alls. Och på tisdagar är jag ledig och på så sätt tillgänglig för andra förskolor. Så nu har alla jobbiga nerver lugnat sig lite.

Onsdag 21 september

img_2293 (MMS)

God morgon :) Sovit gott? Jag har sovit sådär faktiskt, vaknat flera gånger och drömt konstiga drömmar. Och som grädde på moset vakna jag och hade skit ont i halsen. Jag hoppas verkligen inte att jag håller på att bli sjuk för det har jag inte tid med. Nu är det snart jobb så vi hörs senare sötnötter.
2 dagar, 9 timmar, 2 min

..

img_2206 (MMS)

Ytterligare ett 2,5 timmars pass. Idag blev det axlar, biceps, mage och 30 min på löpbandet med LillKajsa.  Nu är jag riktigt mör i hela överkroppen och efter att ha varit utomhus hela dagen är jag riktigt trött i huvudet.  En dusch, lite mat och sen gosa ner sig i soffan.

1 dag, 19 timmar, 55 minuter

Tisdag 20 september.

Hej alla sötnötter. Jag skrev inget igår eftersom jag kände mig väldigt ofukuserad och inte direkt på topp. Iaf, igår jobbade jag på en ny förskola mellan 9-13. Efter jobb stack jag hem till Sara och snackade om allt möjligt, när Sara gick tillbaka till jobb gick jag till gymmet. Igår blev det ben och 30 min på cyklen.
Idag är jag på mitt gamla jobb, fast inte på förskolan utan på utflykt. På skateholm och vi har en väldans tur med vädret.

1 dag, 10 timmar, 30 min

T-SHIIIRT TIIIIME

img_8404 (MMS)

Nu har vi en paus i vårt fullspäckade söndags schema. Vi har sett massa bra tvprogram ätit godis och andra onyttigheter. Vi har även lekt lite i våra onepiece om 20 min börjar det vi väntat på en hel vecka. Jag pratar såklart om JERSEY SHORE!!

Mys

img_3167 (MMS)

Nu blir det som vanligt söndagsmys hemma hos Sara. Mjukisbyxorna är på, tjocktröjan sitter så där lagom löst och onepiecen är nerpackad. Nu fattas bara Ferraribilarna och fantan men det fixas på vägen.

Söndag"morgon"

img_2087 (MMS)

Igår satt jag uppe till 6 för att titta på bodybuilding tävling med D, jag somna dock innan det va slut så missa vem som vann  Klockan är 2 och jag har fortfarande inte rest mig från sängen men det är svårt med en sån sötsak liggandes på en.  Men nu börjar jag bli både röksugen och mega hungrig så får väl kasta över Spice till D så att jag kan få dra några sköna halsbloss och äta lite äcklig gröt.

Lördagnatt

img_3937 (MMS)

Det blev häng med brudarna trots allt. Vi är på en hemmafest Hur längesen är det inte man va på hemmafester? Här är så jävla blandat med folk men det är väl det som är charmen med det hela.

Gotta go my own way

img_5317 (MMS)

Hej snyggon. Just nu sitter jag hemma, tittar på OTH och dricker ett glas vin i min onepiece.  Vad gör ni för kul? D ska jobba ikväll så jag kan inte bestämma om jag ska njuta av mitt eget sällskap ikväll eller om jag ska hitta på något med tjejerna. Oj oj alla dessa beslut.

Utflykt

img_1442 (MMS)

Det blev ett varv på Ikea, vi åt, provsatt soffor och mätte sängar med min kropp. Efter Ikea blev det media markt där vi prova massagestolar och kollade på tatuerade killar. Nu sitter vi på McDonken har precis åkt rutshikana och äter McFlurry.

Ikea.

Nu sitter jag, Sara, Melin och D i bilen påväg till Ikea. Jag måste ha nya handdukar och grabbarna ska äta sin egen vikt i köttbullar. Kul lär vi iaf ha.

My boobs

img_4733 (MMS)

Pust, stön, stånk och svett.  Detta kan ha varit den längsta dan i mitt liv men nu är den äntligen slut eller ja, alla måsten är avklarade iaf.  Jobbade fram till halv 4 därefter blev det en snabb runda men hundarna och den ner till gymmet. Idag blev det bröst och vader. Resultaten kanske inte syns men dom märks. Jag som aldrig tidigare tränat bröst (börjadeför6veckorsen) tar nu 25 kilo i bänkpress. Det låter kanske inte så mycket men för mig är det framsteg. Och när de stora killarna berömmer mina vadmuskler blir man ändå lite stolt. Avslutade dagens pass med 30 min på löpbandet. Nu blir det torsk och ris för 4 dagen i rad.

Fredag 16 september

img_9002 (MMS)

God morgon! Att börja fredag morgonen med att gå 4,7 km är ju inte helt fel. Det blev 45 min på löpbandet och det känns jäkligt bra. Blir mycket piggare under dan när jag tränat på morgonen, blir dock trött som ett ålderdomshem framåt kvällen men det kan ju kvitta.  Ha en bra dag alla underbara!

Good news for people who love bad news

img_5141 (MMS)

Nu får det vara nog! Ett styrkepass och sen spinning. JAG ÄR TRÖTT! Men har märkt att jag presterar bäst på spinningen när jag är trött. Nu ska jag belöna mig själv med lite solarium.

Torsdag 15 september

img_7062 (MMS)

Idag har jag återigen varit mega taggad! Det blev ju ingen cardio imorse pga ovädret men det gör egentligen inte så mycket. Nu har jag precis kört rygg och biceps. Om 30 min är det spinning så tar en proteinbar sålänge. (jagvetattjaginteharnågramuskler:P)

Thor

Jag är vaken, jag är relativt pigg och jag är mega taggad för att träna men inte en chans att jag går ut i detta vädret, än mindre ställer mig ensam på ett gym. Jag hatar åska och blixtar. Hoppas verkligen det går över.

Muterad spindel

img_2778 (MMS)

FY FAAN!! För 20 minuter sen såg jag den största spindeln jag sett i hela mitt liv, men den försvann. Har suttit som på nålar med en sko i handen och varit skit rädd att den ska attackera. Nu kom den fram. Jag vet att man inte ska döda spindlar men det va antingen det eller flytta. Nu väntar jag på att D ska komma hit och skrapa upp den.

En axel att gråta mot.

img_3296 (MMS)

Idag har jag varit så sjukt sugen på att träna, har gått och räknat ner timmarna tills jag sluta så att jag kunde få skynda mig till gymmet.  Idag blev det ett 2,5 timmars pass. Började med axlar, triceps och mage. Avslutade med 30 min på cykeln sen kände jag att det fick räcka för idag. Men nu när jag kommit hem, ätit och varvat ner är jag sugen på mer. Känner för att gå en lååång runda men vädret suger. Får se hur dags jag kommer i säng, blir det tidigt lutar det åt att jag kör ett cardiopass innan jobb imorgonbitti. Den som lever får se.

Onsdag 14 september

God morgon sötnötter.
Som ni säkert redan vet har mitt långtidsvik gått ut så nu får jag försöka ta mig fram som timvik på olika dagis runt om i Trelleborg. Har legat hemma mån-tis men gjorde upp planer för idag. Och vad händer? Jo dom ringer in mig. Nu gnäller jag inte för att jag ska jobba för det ser jag fram emot men det är ju bara så typiskt, är jag hemma händer inget men planerar jag något ja då jäklar blir man inringd. Kanske ska ha planer varje dag..
Så, nu har jag klagat klart. Ha en fin dag!

Boring

img_9241 (MMS)

Idag har jag inte gjort alltför mycket faktiskt. Mest legat i soffan och kollat på one tree Hill boxarna.  Vid 4 gick jag ner till gymmet för att träna med LillKajsa. Idag blev det ben och 30 min cykling som avslut.  Nu blir det ris, torsk och ägg innan duschen.

Tisdag 13 september.

img_0080 (MMS)

Sådär ja. Nu är 45 minuters morgoncardio avklarad, tvätten tvättas och gröten är klar. Vad gör jag resten av dagen?

Clean

img_0200 (MMS)

Fy satan vad duktig jag varit idag. Trots ett ihållande illamående har jag tvingat mig själv att storstäda hela lägenheten. Har kastat hur mycket som helst och skurat allt som går att skura. Det har tagit mig 7 timmar men nu är här fint och luktar sommaräng.

VARNING för äckligt inlägg!

Igår gick jag och la mig vid 12 men vaknade efter 3 timmar av att jag mådde så fruktansvärt illa. Jag låg kvar i sängen och försökte tänka bort det och andas Men efter en stund gick det inte längre, det kändes som att jag först spydde upp allt jag ätit på en vecka och sen mina inälvör och när allt va ute fick jag frossa. Men lyckade efter många om och men somna om igen. När jag vakna för en stund sen kände jag mig bättre men mår fortfarande monsterilla. Någon som vet vad det kan bero på?

FunHouse

img_0545 (MMS)

Idag har jag haft en av årets roligaste dagar. Har hängt med Sara hela dan och bara tagit det lugnt, ätit, suttit på balkongen och tittat på tv. Så mycket som jag skrattat idag har jag inte gjort på länge, vet inte hur många skrattattacker vi haft men kul har det varit. Nu blir det sängen. Sov gott sötnötter.

Söndag 11 september

img_0458 (MMS)

Igår blev det som sagt utgång. Vi va först på båten och sen gick vi vidare till Étage.  Det va självklart kul men känner faktiskt att jag hade kunnat vara utan det såhär i efterhand. När jag vakna imorse övervägde jag självmord men det gick över ganska fort.  Idag har ju hunnit med en mysig fika med Loppan och nu sitter jag och Sara på hennes balkong och passar på att njuta av solen.  Jag överväger att ge sluta röka ett försök till. Vad tycker ni om det??

Tobiaeson+Åberg+Presley

img_6030 (MMS)

Ville bara visa er en bild på den bästa AnnSoo i hela världen. Här har vi även katten Presley, hans bror heter Elvis ;)

Lördagnatt

img_7298 (MMS)

Ikväll har jag och Sara bestämt oss för att dra till båten efter många om och men. Ikväll sabbat vi hela veckans träning men det kan det lätt vara värt. Nu kom kära AnnSoo och gjorde kvällen ultimat!!

Fikar

img_0436 (MMS)

En fika i stan med Sara. Unnar mig faktiskt en varm choklad för det har jag förtjänat.

Lördag 10 september

img_7123 (MMS)

God morgon :) nu har jag precis gått 8,5 km (1timme) och tränat mage. Vad har ni gjort? Ska jag va ärlig önskar jag att jag sovit istället  har alltid varit en sån som kunnat sova bort hela dan, kunde vakna 12 och tycka att det va för tidigt och sov 2 timmar till. Men det senaste året har det ändrats. Idag vaknade jag kl 9.20 så det fick bli en runda ner till gymmet. Nu ska jag gå en runda med hundarna sen blir det frukost.

Faten me up

img_5909 (MMS)

Jag har verkligen hittat en bra kille! Han är inte bara söt och halv rolig han är även en mästerkock. Först laga han middag till mig, sen diska han och nu kom han med efterrätt. Är lite osäker på vad det är men misstänker att det är proteinfluff med kanel och mandlar. En riktig toppen kille med andra ord!

Luck has nothing to do with it!

img_2102 (MMS)

Nu är jag färdig. Verkligen helt slut!! Det blev ett asbra bröst och vadpass med lillKajsa och 45 minuter i snabbt tempo på löpbandet. Har hunnit köra igenom varje muskelgrupp denna veckan så helgen jag jag  ägna åt cardio vilket känns skönt. Något som inte är så skönt är att jag FORTFARANDE har träningsvärk i benen. Och dessutom i resten av kroppen men jag har ett mål och jag tänker inte sluta förrän jag kommit dit!!

Fredag 9 september.

img_9717 (MMS)

Blev lite ändrade planer. Skulle egentligen jobba 11-15.30 men blev inringd tidigare så har jobbat hela dan istället för att sova länge. Nu blir det iaf träning med LillKajsa.

Knock me down

img_3973 (MMS)

Nu är det en galet trött tjej som skriver och med tanke på att jag kört morgoncardio, jobbat, ett armpass och sen spinning tycker jag att det är rätt befogat. Nu sitter jag hos Sara,  halvdör och väntar på att maten ska bli klar för jag är även en hungrig tjej.

Världsklass

img_2670 (MMS)

Ett armpass med lillKajsa innan spinningen. Mina armar är som gelé och jag har grotesk träningsvärk i benen sen i måndags men skam den som ger sig!!

Dagisfröken

img_9375 (MMS)

Jag älskar mitt jobb! Kan inte tänka mig att det finns något annat yrke där du får uppleva mer kärlek eller se mer utveckling.  När jag skulle börja gymnasiet stod det mellan barn- och fritid eller hotel/restaurang och jag har inte ångrat mitt val av att bli barnskötare hittills.  Att se barnens leende gör att allt det negativa runt omkring försvinner och deras mysiga små kramar är det mysigaste som finns!

please

I don't know if I can yell any louder  How many times have I kicked you outta here?
Or said something insulting?
I can be so mean when I wanna be. I am capable of really anything.
I can cut you into pieces. When my heart is broken
Please don't leave me. Please don't leave me. I always say how I don't need you.
But it's always gonna come right back to this. Please, don't leave me!
How did I become so obnoxious? What is it with you that makes me act like this? I've never been this nasty
Can't you tell that this is all just a contest? The one that wins will be the one that hits the hardest
But baby I don't mean it. I mean it, I promise
I forgot to say out loud how beautiful you really are to me. I can't be without!
You're my perfect little punching bag. And I need you. I'm sorry!
Baby, please don't leave me

Torsdag 8 september

img_1824 (MMS)

Nu har jag precis avslutat ett morgon cardio pass. 1 timme på löpbandet med min söta D bredvid mig. Nu blir det gröt en dusch och sen jobb.

Mums

img_3049 (MMS)

Bär+ kessela+proteinpulver = så nära glass jag kommer just nu.

Onsdag 7 september.

img_8395 (MMS)

Nu är jag helt slut! Jobba 8-15 och sen direkt till gymmet för att träna med D och Smelly. Idag blev det rygg och avslutade med 30 min på cykeln.  Nu har jag precis ätit mat som snälla D har lagat :)  Sitter och kollar på en dokumentär om 11 september, intressant men helt sjukt att det finns såna människor.  Nu blir det mys. Ha det bra sötnötter!

Tisdag 6 september.

Blev en lite senare träning än vanligt men det är ju inte hela världen. Idag blev det axlar och mage. Avslutade på löpbandet framför idol. Nu har D tryckt i mig lite piller som ska få mig att somna för så pigg som jag är just nu finns det inte en chans att jag somnar inom de närmsta timmarna. Vi får se om pillerna hjälper. Sov gott sötnötter.

Frisör #1

img_0531 (MMS)

Efter att mamma tjatat en del om att Spice måste klippas bestämde jag mig för att göra just det när hon åkt. Så fram med saxen och borsten och bara körde. Vad tycker ni? Fortfarande rätt söt va? ;)

Fuck cancer!

img_0503 (MMS)

Idag har det varit jobb mellan 9-13.  Efter jobb stack jag hem och slängde in en maskin tvätt sen kom min underbara mamma hit. Vi gick ner till stan och handla bullar sen tillbaka hem till mig där vi fikade och snacka massa strunt. Jag vet att alla känner att dom har världens bästa mamma så den diskussionen kommer jag inte ens ge mig in i men min mamma är verkligen en kämpe! Hon har fått ta mycket skit och gått igenom ett helvete men hon ger sig inte. Jag beundrar min mamma något galet mycket och önskar att jag någon dag kan få en del av hennes kämpar glöd! JAG ÄLSKAR DIG MAMMA <3

Måndag 5 september

img_7140 (MMS)

Min lediga vecka blev en jobb vecka och det tackar jag Gud för! Hade ALDRIG klarat av att sitta hemma med mina tankar.  Efter jobb blev det gymmet och det blev det bästa benpasset någonsin jag kört ensam.  Värmde upp 30 min på precor, körde 8 övningar med 4 set på varje alltså  32 repetitioner. Och avslutade 20 min på cykeln. Gick ifrån gymmet och kände mig riktigt nöjd. Nu ska jag bara lära mig äta ordentligt oxå så kan jag nog börja se resultat.  Idol och Hollywood fruar  är det enda som står på schemat innan sängen.

Run fatgirl, run.

Med halo, sagoland, crazy bitch och god damn youre beautiful på repeat gick 1 timmes intervaller på löpbandet riktigt fort. Svettig som en gris men jag älskar det! Lägga sig en snabbis i solariet och sen hem och ta en kall dusch så leker livet igen.

Söndag 4 september

img_6819 (MMS)

Det här är kärlek! När jag vaknade i morse hade D matat och rastat hundarna så jag behövde bara resa mig från sängen och gå bort till soffan. Nu ligger vi här och spelar alfaphet mot varandra. JAG VINNER ;)

Malmö

img_0991 (MMS)

Idag har varit en bra dag! Ni vet en sån dag man brukar ta för givet men som är helt underbar.  Åkte in till Malmö med Sara och Kajsa, kollade i affärer och på folk. Sen gick vi och handla mat och satte oss vid kanalen och njöt av det fina vädret. Satt även och spelade alfaphet i ca 1 timme. Jag ÄLSKAR såna dagar!! Nu blir det gymmet med D.

Fest hos Malle ;)

img_7101 (MMS)

Kicken från koffeinet räckte till 30 min cykling, ett tungt bicepspass, diskning, undanplockning, dammsugning och golvtvätt. Sen dog jag eller ja nästan iaf. Men inte blir det någon vila för det inte för ikväll ska vi fira Malin :)

High

5 koppar kaffe. 3 red bull. Mother fucker I can do anyting and everything!! Så med min nya energi drar jag till gymmet.

Fredag 2 september

img_1029 (MMS)

God morgon sötnötter :) Har ni sovit gott?  Det har jag, dock väldigt lite. Somnade vid halv 3-3 tiden och efter bara 4 timmars sömn är jag inte alls så pigg som jag önskar men ett par red bull och några koppar kaffe ska säkert kunna fixa det. En sjuk träningsvärk gör ju inte något bättre men nu känns det att man gjort något bra Idag är det sista dagen på jobb för denna gången. Veckan har gått så galet fort, kan inte fatta att det redan är fredag.  Anyway, hoppas ni får en bra dag.

Fox

img_7799 (MMS)

Jag vet en som kommer ha världens karateträningsvärk imorgon!! Började dagens pass med 30 min cykling sen blev det axlar med D och Smelly, som vanligt fick jag jobba röven av mig. 8 övningar, 30 set och allt på under 1 timme. Slå det om ni kan. Har fortfarande ingen aptit men lyckades tvinga i mig en proteinshake och tänkte försöka få i mig en nektarin innan jag ska sova med världens sexigaste kvinna, bästa pojkvännen, 2 hundar och en katt.

Torsdag 1 september

img_7309 (MMS)

Känslan jag hade den 3/8 vill jag aldrig glömma. Veckorna innan och de närmsta veckorna efter va underbara men just 3:e va magiskt! Jag vill minnas det idag, imorgon och för alltid <3

Igår vart det ju matlagning (hemmgjord potatismos &korv) och filmmys med Sara och Kajsa. Vi kollade på Water for elephants. Pattinson va het som vanligt men filmen i sig va lite långdragen, sista 45 minuterna va dock bra. Vill skaffa en elefant nu :P

RSS 2.0