120430

Jag och tutan har varit ute och gått i nästan 3 timmar och det har varit helt underbart.
Jag kommer antagligen inte kunna röra mig imorgon men det är det värt.
Medans tutan jagade ankor satte jag mig på en bänk och njöt av dotterns rörelse och fylldes av glädje.
Idag har varit en riktigt bra dag och mycket är tack vare vädret.
Älskade sol!!

120429

Inatt drömde jag om min dotter. Det är ju absolut inget ovanligt med det brukar vara väldigt suddiga bilder men inatt fick jag en klar bild av henne.
Hon hade mycket och mörkt hår, stora klarblå ögon och den sötaste lilla pluttmun jag någonsin sett. Hon va det vackraste barnet i hela världen!
Om det sen är så hon ser ut kan jag ju omöjligt veta men jag väntar med spänning för att få reda på det.

Fredag

Nu kan jag äntligen njuta av denna underbara fredag.
Efter jobb stack jag hem till Sara en snabb runda och sen blev det en tur till gymmet. 60 svettiga minuter på crossen blev det.
Nu ska jag träffa Sara och Kajsa för lite fredagsmys.

120427

Jag har blivit med katter.
Eller rättare sagt jag är snäll och passar min systers katter ett tag. Men efter att inte ha fått ens en timmes sammanhängande sömn inatt inser jag att du blir straffad även när du gör goda gärningar. Katterna har verkligen lekt rövare hela natten och att vakna klockan 3 av att en spegel faller i golvet är allt annat än kul.
Och dom få minuternas sömn jag fått har bara varit mardrömmar.
Så om ni inte vill sova på nätterna är mitt tips till er: passa katter, dröm mardrömmar och ha foglossning. På så sätt kan du gå runt som en zombie en hel dag.
Nu blir det jobb!

120426

Idag har varit en lång och ovanligt jobbig men ändå bra dag.
På jobb va det organiserad kaos, vilket det lätt blir när man har utedag när det regnar.
Så direkt efter rundan med tutan begav jag mig till gymmet där det blev en timme på crossen.
Nu är jag helt slut men ingen vila här inte för nu ska jag hem och städa och om nån timme kommer mamma och syster.

Cardio

Nu har jag testat mig fram på gymmet och kommit fram till att det är minst smärtfyllt att stå på crossen. Givetvis är detta oxå det jobbigaste men vem har har sagt att det ska va lätt?
Så idag blev det en timme på just crossen. När jag hoppade av darrade benen och svetten rann.
Älskar den känslan!

120425

Natten kan ha varit den jobbigaste i världshistorian!
Det började direkt när jag gick och la mig. Tutan brukar alltid ligga och sova tätt intill mig och det gjorde hon även igår, fram till hon flög upp, satte sig i fotändan och stirrade på något jag inte kunde se. Efter ett tag så följde hon blicken med något men jag kunde fortfarande inte se något så såklart började jag tänka på spöke och det är inte så lätt att somna när man är övertygad om att det spökar.
När jag väl somnat så fick jag inte sova särskilt länge utan har vaknat ungefär var 20:e minut hela natten.
Har jag legat på sidan har jag vaknat av att det gjort svin ont i höften och har jag legat på rygg har jag vaknat av att jag inte fått luft. Så nu är jag trött. Riktigt trött! Men det är bara att bita ihop för nu blir det jobb hos favobarnen.

Sol & vind

Varför stå och trängas på ett gym när man kan njuta av en promenad i det fria.
Eller njuta är ju en tolkningsfråga, jag och tutan fick mest kämpa för att inte blåsa omkull men det har sin lilla charm det med.

120424

God morgon.
Efter en mardrömsfri natt känner jag mig väldigt pigg och utvilad. Vad jag kan minnas har det bara varit mysiga drömmar och det är ju aldrig fel.
Nu blir det jobb hos favobarnen.

Underbart

Att vara gravid är en obeskrivligt magisk upplevelse!
I min mage växer ett litet liv, ett liv jag redan nu älskar mer än jag trodde va möjligt.
Nu ligger vi och puffar på varandra. Varje gång jag trycker så trycker hon tillbaka med vad jag tror är en fot och blödig som jag är så rinner tårarna.
Jag längtar efter henne så mycket att det pirrar i hela kroppen när jag tänker på det.
Om ca 2 månader är hon inte längre en sparkande varelse i min mage utan en verklig människa som jag kan pussa, krama och troligtvis aldrig se mig mätt på.
Mamma älskar dig lill tjejen!!

Zzzzz

Strandad val är precis vad som beskriver mig just nu!
5 av 6 arbetstimmar spenderades utomhus i den ljuvliga solen och efter jobb blev det en snabbstädning för att sen gå ner till gymmet och promenera på bandet i 60 min.
Jag kan inte avgöra om kroppen eller huvudet är tröttast just nu men jag är jäkligt glad om jag lyckas hålla mig vaken till Bb.

120423

Ibland hade jag velat spela in mina drömmar och sen få dom analyserade. För att sitta i trånga utrymme och prata med döda människor, springa i kviksand, surfa på blodhav och kasta bebisar på attackerande hundar måste ju ha en viss betydelse.
Nu blir det jobb hos favoritbarnen.

Smärta!

Åh min stackars lilla bebis.
Jag blev sugen på te så kokade vatten, hällde upp det i en kopp och släppte ner påsen. När jag ska ta koppen slinter jag och tappar koppen i vasken och såklart kommer allt det kokheta teet på magen. Av med kläderna och spola iskallt vatten på magen. Satan vilken smärta!
Blev såklart orolig att det skulle drabba den lille i magen så ringde sjukupplyssningen eller vad det heter och dom sa att det inte ska vara någon fara eftersom jag kylde ner det direkt men att jag skulle försöka hålla magen sval så nu sitter jag här med en illröd mage med is på. Jag är fortfarande sugen på te men vågar inte ta fler risker. Jäkla klumpeduns!

120422

Varit dåligt med bloggande i helgen så här får ni en snabbresumé.
I fredags hände faktiskt inte så mycket, tvättade massa kläder och började förbereda för flytten som närmar sig med stormsteg.
Igår åkte jag och Kajsa in till Malmö för att gå på bio. Vi såg 21 jump street. En film jag verkligen kan rekommendera om ni vill skratta non stop och dregla över min senaste pax Channing Tatum.
Dock är det inte så bekvämt att sitta i en bio stol när man är gravid i 7:e månaden och har foglossning men jag får ju passa på nu för det lär inte bli många biobesök när liten väl tittat ut.
Idag är det söndag och jag hade tänkt sortera garderoben mest för att ha nått att göra med tanke på att vädret suger.

Sol och värme.

Det blev en mysig långfrukost i solen tillsammans med Nisan och Lova, vilket kan vara topp 3 bästa sättet att starta morgonen på. Efter att ha sett Lovas ljuvliga leende är det svårt att inte vara glad.
Nu blir det möte och klumpen i magen är ett faktum!

120420

God morgon, god morgon!
Hur har natten varit?
Min har varit kort! Eller ja den har ju varit lika lång som er men det känns som att 10 minuter efter jag lagt mig va det dags att stiga upp.
Idag är jag ledig men inte blir det nån sovmorgon för det inte. Ska äta frukost på stan med Nisan och hennes docksöta Lova.
Efter det ska jag på ett möte och sen får vi se vad denna fredag bjuder på.

Nytt i garderoben.

Va som sagt inne på h&m och hittade lite nya kläder till dottern. Det blev en rosa kortärmad body och en likadan i vit som alltid är bra att ha. Och när jag såg den lilla klänningen kunde jag inte stå emot, den är ju bara så söt!
Har än så länge tre flyttkartonger med kläder till henne och längtat faktiskt väldigt mycket till allt ska tvättas, vikas och hängas in i garderoberna.

Inte som alla andra

Idag har varit en konstig dag. Efter jobb skulle jag träffa Loppan för en fika och tänkte därför byta kläder. Det hela sluta med att jag stod och grät i min klädkammare eftersom jag är fet och inte har några kläder som passar. När jag torkat mina tårar och vi kom ner till stan va det en 50+ tant som snodde vår parkeringsplats så jag slängde mig på tutan och bokstavligt talat flög ut ur bilen och skällde ut henne så att hon akta sig.
När vi äntligen har satt oss ner för att njuta av vår hallonpaj går brandlarmet på hela valen så det va bara till att vagga ner och ut. När dom kom fram till att det inte brann kunde vi återgå till fikandet.
Sen gick vi in en runda på h&m där jag självklart blev fattigare eftersom bebiskläder är det sötaste som finns.
Och nu till det sjukaste! HEEELA dagen har jag varit sugen på revbensspjäll och det hade kanske inte varit så konstigt om det inte va så att jag varit vegetarian i 6 år.
Men jag gör allt för min bebis och vill hon ha kött så är det kött hon ska få så här sitter jag nu med revbensspjäll! Smaklig spis bebis!

120419

God morgon. Smärtan ligger fortfarande på 7-8/10 så den har alltså inte förvärrats av träningen vilket betyder att det är fritt fram att fortsätta träna.
Det som är värst är nog att det stör min sömn eftersom jag vaknar av att det gör ont varje gång jag rör mig. Men sova kan man ju göra när man dött.
Idag är det sista jobbdagen denna veckan och den ska lyckligtvis spenderas med favobarnen.
Ha en mega bra dag!

No pain no gain

img_8109 (MMS)

Dagen träningspass gick relativt smärtfritt. Det blev 45 min på ATM-maskinen.  Det gör inte ondare nu än vad det gjorde innan och om smärtan ligger kvar på samma nivå imorgon tänker jag fortsätta med träningen så länge jag bara kan.  Nu myser jag med tutan framför Sons med kessella och jordgubbar.  Ha en trevlig kväll och sov gott.

Experiment.

Nu har jag googlat i flera timmar. Det jag googlat är träning i samband med foglossning och alla säger samma sak: det är individuellt. För vissa blir det bättre och för andra blir det sämre.
Därför ska jag utföra ett experiment med mig själv som försökskanin.
Jag ska kämpa mig igenom minst 45 minuters Cardio oavsett hur ont det gör.
Och imorgon får jag se hur det känns. Är det bättre så kommer jag fortsätta med träningen men om det blir värre får jag tyvärr dra ner på det. Jag hoppas såklart på att det blir bättre men det återstår att se.

120418

I'm still alive but I'm barely breathing.
Smärtan han inte avtagit utan blivit värre. Jag kan knappt röra mig! Men jag är inte den första i världen med foglossning och tänker inte ändra mitt liv pga det. Visst att allt blir lite svårare och gör ondare men jag är inte den som tackar nej till en utmaning.
Nu ska jag till favobarnen och jobba.

Vila i frid?

Det finns en risk att jag dör inatt så om ni inte hör från mig på ett tag så vet ni varför.
Smärtan en trappa ner så att säga är troligtvis foglossning och bli bara värre.
Jag har jätte ont i högra sidan av magen och har en sån huvudvärk att det flimrar för ögonen.
Så tack för denna braiga dagen MF!

Bitterfitta

När i hela fridens namn ska jag lära mig?
Det är alltid de dagarna jag tror kommer bli bra som blir värst.
Vädret har varit piss! Jag tror jag håller på att bli sjuk! Och det känns som att någon har sparkat mig in my lady buisness så jag kan varken gå, stå, sitta eller ligga utan att det gör djävulskt ont!
Nu drar jag täcket över huvudet och signar ut!

120417

God morgon! Jag vaknade av att jag fick solen i ansiktet och det måste ju vara det bästa sättet som finns att vakna på. Att det sen blåser som tusan kan ju kvitta.
Idag är det jobb hos favobarnen och jag har en känsla av att idag kommer bli en väldigt bra dag :)

Aj aj.

Att fötter, knä, ben och höfter svullnar och värker lite efter en timme på löpbandet har blivit en vana så det stör inte så mycket längre.
Men när smärtan inte försvinner och dessutom sprider sig till andra kroppsdelar börjar det bli obehagligt.
Vet någon varför det blir så och vad kan jag göra åt det?

Bonde of Sweden.

Jag har gått och blivit förälskad i en bonde of Sweden pusselpall.
Dom är inte bara fruktansvärt söta, dom är även pedagogiska och praktiska.
Jag vill ha en med dotterns namn på men eftersom att inget namn är 100% bestämt än så får det vänta tills hon tittar ut men jag ska banne mig ha en!

Frukost!!

Nu är jag hemma och ska äntligen få äta frukost!
Allting gick bra hos bm och sockerblandningen va inte alls så hemsk som jag trodde att den skulle vara. Att jag sen va extremt törstig gjorde det bara lättare. Jag fick även lyssna på bebisen hjärtslag som ligger på 153 slag/ minut och till min stora fasa fick jag även denna gång lämna blodprov men det blir lättare för varje gång så snart har jag vm guld i stick i fingret. Jag fick även ställa mig på vågen där den konstaterades att jag gått ner i vikt så den totala uppgången är numera 6,5 kilo vilket känns helt okej.
Nu ska jag äta som en elefant!

120416

img_3337 (MMS)

Inatt har det inte blivit många timmars sömn. Kunde först inte somna för att liten i magen sparkade och slog som en dåre. Och när jag väl somnade va dom hemska mardrömmarna tillbaka. Så klockan 4 vaknade jag och har inte kunnat sova sen dess.  Nu ska jag och magen till barnmorskan för att göra glykosbelastningen vilket innebär att jag inte får äta eller dricka något så jag är inte bara trött jag är även hungrig och törstig men solen lyser och jag är ledig så det blir nog en bra dag trots allt.

Paus från livet

Vad gör man om man inte kan titta på tv? Jo man tvättar. Men vad händer då om man kommer ner i tvättstugan och inser att inte tvättmaskinen funkar?
Då går man ut och går i solen med Amanda och tutan och sen flyr man från verkligheten genom att titta på massa kärleksfilmer.

120415

Efter att ha firat lillasyster igår umgicks jag med min älskade Kalle. Vi snackade en jäkla massa både viktiga och oviktiga saker, åt pizza och kolla på film.
En väldigt bra lördag med andra ord!
Men när jag vaknade idag och insåg att min tv inte funkar för tredje dagen i rad blev jag riktigt lack!! Jag som skulle se repriserna av hela veckans serier (tromigdetärmånga) så blir det ännu värre!
För en tv narkoman som mig är tre dagar utan tv helt fruktansvärt.
Nu ska jag fortsätta vara bitter i min egen ensamhet!

120414

Det är inte var lördag man vaknar klockan 8 och är pigg så när det väl händer gäller det att ta vara på tiden.
Så morgonen började med en timme på gymmets löpband. Efter det städa jag hela lägenheten och sen tog jag en lång dusch och gjorde mig sen iordning för att åka till Arlöv och fira lillasyster som fyller år.
Nu ska jag och tutan ta bussen sen blir det massa kakor och gottigt :)

Fredagen den 13:e

Jo men jag tackar! Jag visste att det hänt alldeles för mycket positivt idag.
När jag efter träningen skulle gosa ner mig i soffan framför tvn så har någonting smällt i huset så ingen har fungerande tv. Tack för den!
Vad gör man utan tv en fredagkväll??

Peppad!

En del underbara människor har perfekt timing.
Säger det du behöver höra precis när du behöver det!
Nu drar jag och magen till gymmet.

Tur?

Dagen har hitills varit allt annat än oturlig!
Solen har varit framme hela dan och jag har fått en ny lägenhet. Så fr.o.m. 1 juni bor jag i en 3:a på 76 kvadrat på första våningen med balkong istället för en etta på 54 på tredjevåningen utan balkong.
Känns så jäkla skönt!! :)
Nu återstår bara ett problem och det är bär hjälp. Någon som är sugen?

 

120413

God morgon.
Jag fick möjlighet att titta på lägenheten igår trots allt så nattens drömmar har varit fyllda av flyttkartonger och sånt.
Tack vare ett gott snack med mamma och Göran igår vet jag att jag fattar rätt beslut!
Har även haft sjuka kramper i höger vaden flera gånger inatt så jag kan knappt sätta ner foten idag. Och idag är det fredagen den 13:e. Otur eller som vilken annan fredag som helst?
Det återstår att se!
Nu ska jag iväg till jobb så ha en bra dag :)

Yrolf

Mitt minne är absolut inget jag kan skryta med för tillfället. Jag va tvärsäker på att det va idag jag skulle kolla på ny lägenhet så stressade hem från jobb för att sen inse att det är nästa torsdag. Men jag va hemma snabbt iaf om man nu ska tänka positivt.
Så istället för att titta på den nya lägenheten fick jag fixa till min nuvarande lite.
Nu blir det träning för mig och magen!

120412

God morgon. Sovit gott?
Jag har sovit som en stock!
Kunde inte somna igår vilket jag tror beror på att jag somna i soffan och sov 2 timmar vid 7 tiden.
Så jag började läsa föräldra tidningar (fick en hel hög av en vän) och helt plötsligt va klockan halv 3.
Just nu är jag ganska pigg men lovar att trött monstret kommer krypande i eftermiddag men det är smällar man får ta.
Nu är det jobb så jag önskar er en bra dag!

Slut

Barnen jag jobba med idag va mellan 4-6 så det va ju inte så att jag behövde bära runt dom. Men helvete vilket tempo dom håller. Efter 7 timmar känner jag mig som döden.

120411

img_2381 (MMS)

SCHEIZE! Vilken natt jag haft.  Först drömde jag att jag blev instängd i ett Big brother- liknande hus de sista veckorna av min graviditet och tvingades föda i live tv. Sen va jag tvungen att stanna i huset och ta hand om barnet men dom tyckte inte att jag skötte mig så dom tog henne ifrån mig och låste in mig i huset så jag kunde inte göra någon. Den känslan av panik och maktlöshet är ingen skön känsla att vakna till.  Andra drömmen va att jag och loppan bokade en resa till Turkiet 1 timme innan planet skulle lyfta och hade inte ens packat så det blev stressigt som katten och sen behövde jag ju hundvakt men våga inte berätta för någon att jag skulle åka av någon anledning. Vaknade innan vi kom fram till flygplatsen så vet inte hur det sluta men vet att jag kände mig sjukt stressad när jag vakna.  Graviddrömmar är det knäppaste jag varit med om!  Idag är det iaf jobb på en ny förskola. Jag hoppas att det är lite större barn för känner att kroppen inte riktigt pallar att bära runt på barn idag. Så håll tummarna ;)

Flodhästen

Att kunna gå utan besvär är tydligen inget du kan räkna med som gravid. Efter en timme på löpbandet är fötterna och knäna svullna och ömma. Höfterna gör ont och ryggen värker. Men det är säkert värt det i slutändan.
Har av någon konstig anledning varit sugen på fiskpinnar hela dan så dagen middag blir fiskpinnar och potatismos.

Hurtiga Hulda.

Satan vad jag varit flitig idag!
Jag har hunnit jobba, handla mat, prata med försäkringskassan om mammaledighet och så. Och köpt present till min lilla lillasyster som inte är så liten utan fyller 21 på lördag. Förstår inte hur det går ihop med tanke på att jag bara är 22 och är 3 år äldre.
Nu ska jag diska och sen träna.

120410

Att återgå till verkligheten efter 11 dagars ledighet är lättare sagt än gjort.
Jag har vaknat flera gånger i natt av att min arm somnat. Varför har den då somnat? Jo för att jag har legat på den, jag har lixom legat och kramat mig själv hela natten. Är det ett tecken på att man är ensam eller??!
Nu är det snart jobb hos favoritbarnen så det är bara att ta sig i kragen.
Ha en bra dag sötnötter.

120405

Om man bortser från hundrundorna har jag varit bosatt i min soffa sen i tisdeskväll. Har inte haft lust eller ork till något så när loppan ringde och fråga om jag ville med henne och Robert så tog det emot.
Men nu är jag glad att jag följde med. Robert fiska medans vi satt på en filt i solen och åt godis. Skrattade även en hel del åt Ruth som va helt galen.

Superbody

Dagens gympass blev 65 min på AMT maskinen.
Åh vad jag längtar tills bebis är ute så att jag kan börja träna ordentligt igen och få tillbaka min kropp.
Kroppen som jag nu i efterhand har insett va ganska bra.
Det är sjukt att man ska behöva gå upp i vikt för att uppskatta det man hade istället för att gilla kroppen när man väl lever i den.

Suprise

img_5543 (MMS)

Göran och mamma ringde innan och fråga om jag va hemma för att dom hade en sak dom ville lämna här.  Babykläder tänkte jag men istället kommer dom inbärandes med en 40 tums platt tv. Vad jag har gjort för att förtjäna den vet jag inte men jag tänker inte ifrågasätta det heller. Istället säger jag bara TACK!!

Barmorskan

Idag fick jag reda på att liten har gjort en helomvändning. Där hon hade sina små små mini fötter tidigare har hon numera sitt huvud och tvärtom så det jag trodde va sparkar har i själva verket varit slag så det är en liten boxarbrud jag har i magen.
Blodtrycket va jättebra, magen är i rätt storlek men blodvärdet är fortfarande lågt vilket förklarar varför jag är så trött. Men jag fick lite tips så förhoppningsvis blir jag snart piggare.

120402

Igår satt jag uppe lite längre och titta på den nya serien på tv11, american horror story.
Ja ni hör ju själv. BIG MISSTAKE!
Har haft helt sjuka drömmar inatt och vaknat i panik flera gånger.
Så när klockan ringde blev jag nästan lättad.
Nu ska jag och magen träffa barnmorskan för en rutinkontroll.

Fixarfamiljen

Nu har jag och mamma äntligen satt ihop de ny stolarna och bordet från Ikea.
Vi tävlade om vem som kunde få ihop stolarna snabbast, mamma klarade 2 st på 35 min och jag gjorde 2 på 40 min. Skillnaden va att jag hade en hund som envisades med att ligga i mitt knä eller precis bredvid.

Kånka och stånka

Med tanke på hur morgonen börja borde jag räknat ut att det inte skulle bli en lugn dag. Mamma kom hit vid 12 tiden och då va det bara att börja jobba direkt. Vi fyllde bilen med massa skit som skulle till tippen och efter det va vi på en långrunda med hundarna.
Är så jäkla glad att jag bara har 1 hund för 3 är inte en dans på rosor. Nu ska min mamma laga mat till mig och bebis för vi börjar bli hungriga.

120401

VAD FAN ÄR DET FÖR FEL PÅ FOLK?
Idioten som bor i huset bredvid mig bestämde sig för att såga ner träd kl 9 på morgonen! En söndag!
Det kan fan inte vara lagligt.
Tur att jag har en hund som gillar att gå för nu blir det en långrunda för att lugna nerverna.

RSS 2.0