Nämen

Mätt som en gris och trött som ett as.
Precis ätit en sibyla burgare hos Becky och kollat ung och bortskämd finalen efter en hel kväll i malmö. Hittade en klänning och lite annat skoj :-)
Nu ska denna donnan hem och färga håret och sen decka! Sov gott!

What if?

Fick gå tidigare från jobb idag så nu blir det roadtrip till malmö med Becky och Kajsa. Tänkte kolla efter en nyårsklänning och gå på klappjakt. Är så fruktansvärt sent ute, brukar ha alla julklappar färdiga minst 2 veckor innan julafton men inte i år. Har köpt 1!!! änsålänge och har typ 700 kvar känns det som men det ska nog gå bra. :-P

just a dream

Sitter på bussen på väg till jobb nu, idag blir det modeshög 4-5 åringar. Första tanken när jag vaknade var att sjuka mig eftersom jag fortfarande är så förbannat trött efter helgen. Att det dessutom blev sent igår gjorde nog ingenting bättre. Efter att jag varit hos Becky kom Prutten till mig. Har inte träffat honom något i helgen så han var ju lite saknad. Trots att vi varit tillsammans i 2,5 år kan jag fortfarande få fjärillar i magen av honom :-) Nu är bussen snart framme, tänkte hoppa av några hållplatser tidigare eftersom jag inte börjar jobba förän 9 och inte känner för att sitta på jobb och glo. Ni får ha en bra dag så hörs vi ses. Chacha!

Gubben i lådan

Idag har varit en lugn dag eftersom jag jobbat natt hela helgen känner jag mig som en zombie. Har tränat och solat lite, såå jäkla skönt! Sitter hos Becky och glor på tv och snackar smörja, en helt vanlig måndag kväll med andra ord :-) Nu ska jag hem till min underbara man och pussa på honom tills han tröttnar. Chacha!

HalliHallå

Nu ÄNTLIGEN har jag skaffat mig en blogg :)
Har velat göra det lääänge men aldrig fått tummarna ur my behind men bättre sent än aldrig.

Här kommer ni kunna följa mitt liv in i minsta detalj ;)

Välkommen till min nya blogg!

RSS 2.0