130331 legday

Som vanligt blev det ett ben/rumppass idag. Försökte mig på knäböj men mina helvetes knä ville inte det. Hatar när kroppen ger upp innan viljan och hjärnan gör det. Men om jag vill kunna gå i framtiden så är det bara till lyssna på kroppen. Så istället fick det bli lite olika varianter att kickbacks och en blandning av andra benövningar.

Utfall men bicepscul

knästående kickback

 

130331 Picasso

I fredes gjorde Melissa en tavla som moster fick i påskpresent. Men jag ville ju självklart oxå ha en så idag lekte vi åter en gång konstnärer. Det är svårt att avgöra vilket hon tyckte va roligast, att kladda på tavlan eller kladda på sig själv.

130331

Igår gick jag och la mig redan 21.30 då jag va i enormt behov av sömn. Att jag sen har en fantastisk dotter som tar sovmorgon till 8.15 så att jag fick en ordentlig dos av sömn va precis vad jag behövde.

uppdatering: kom på att vi ställt om klockan så egentligen vaknade hon vid 7 precis som vanligt och helt plötsligt blev jag jätte trött igen. 

130330 påskafton

Nu är jag och vilddjuret redo för påskmiddag hemma hos farmor Lena.

130330

Igår sprang jag strax över 7,5 km på 45 min idag sprang jag lite lite längre på samma tid. Efter 45 minuter sov Melissa fortfarande så jag passade på att göra lite extra utrymme för all mat jag planerar att äta idag genom att springa ytterligare 15 min. Efter att jag sprungit i 1 timme sov M fortfarande så det fick bli några övningar mage oxå.

130330

Glad påsk alla!
Igår va jag på jakt efter påskägg men hittade inga så Melissa fick sina påskpresenter som en vanlig paket istället för i ett ägg. Hon verkade överleva denna hemskhet men meddela att nästa år vill hon ha 2 som kompensation. Hur det blir med den saken får vi se.
Idag fick hon iaf 1 tröja, 2 byxor och 1 bok.

130329 långfredag

Idag har mamma, syster och alla hundarna varit här. Vi har busat, pysslat och myst.
Melissa fick spann, spade och hårband i påskpresent av moster och mormor. Hon har även fått leka Picasso och kladda loss ordentligt. Efteråt åkte både barn och stol in i duschen.

130329

God morgon i stugorna. Sovit gott?
Jag har som vanligt fått agera slagpåse och närhetsgivare till lillrumpan. Ligger jag inte tillräckligt nära så sparkas hon och slåss, ligger jag för nära kan jag inte sova. Jag VET att det är dags att få över Melissa i sin egen säng men trots att jag sovit dåligt i snart 9 månader (plus de sista 4 av graviditeten) så älskar jag att ha henne nära mig, känna hennes värme, lyssna till hennes andetag och ligga och dra in hennes doft.

130328 påsklandet

Idag har jag, Melissa och Daniel varit på vellingeblomman och tittat på lamm, kaniner och allt påskigt dom hade. Tycker att det är så mysigt att gå runt där och titta.

130328

Efter gårdagens inlägg om den borttappade motivationen fick jag ett upplyftande samtal från personen som la hela grunden för mitt träningintresse. Det va han som fick mig att träna ordentligt och inte bara springa på bandet. Han är lika motiverande och inspirerande nu som för 7 år sen. Och tack vare honom tändes en liten gnista. TACK!
Jag kan inte påstå att jag va super duper taggad till att gå till gymmet efter 4 timmars sömn men jag gjorde det. Och jag gjorde det med besked. 9 km löpning och ett par övningar mage blev det idag.

130327 rygg/biceps

Innan vi gick ut i det fina vädret va jag en på gymmet en snabb vända. Idag körde jag rygg och biceps. Ett helt okej pass men känner att jag börjar tappa motivationen lite. Förhoppningsvis får jag tillbaka den snart för jag älskar att träna men att träna utan motivation är lite som att äta soppa med gaffel. Det går men det tar en jäkla tid.

130327 gunga

Jag har länge velat ta med Melissa till lekplatsen och gunga med henne men vädret har inte riktigt tillåtit det. Men idag blev det äntligen av. Och hon tyckte verkligen om det. Mitt hjärta exploderade av kärlek när hon skrattade och än en gång dog jag söthetsdöden när hon satt och sprattlade med sina tjocka små ben av glädje.

 

130327

Var får barn all energi ifrån? Hur kan man vakna 10 över 6 och vara jättepigg? Jag har problem med att öppna ögonen och Melissa har problem med att ligga still. Förhoppningsvis smittar hennes energi av sig för trots att det är över 1 timme sen vi vakna ligger vi fortfarande kvar i sängen.
orkar.inte.resa.mig!

130326 ..

Vad gjorde människa innan celsius?
Efter promenaden med Loppan va all energi som bortblåst men eftersom M va pigg och leksugen kunde jag inte slänga mig på soffan så istället slängde jag i mig en celsius och helt plötsligt hade jag ork till att leka, busa, diska och dammsuga. Hade till och med energi till ett helt okej axel/triceps pass.

130326 sol, sol, strålande sol.

När det äntligen börjar bli vårväder gäller det att passa på att vara ute i den underbara solen. Så när M sovit färdigt gick vi en runda med  världens bästa Loppa och killeman som sällskap. När det är så skönt väder känns det som att man kan gå i evigheters evighet men vi nöjde oss med att promenara i 2 timmar.

 

 

130326

detta är vad jag delat säng med i 8,5 månad
 
 
hon har ärvt det från sin pappa ;)

130325 rastlös

Imorse bestämde jag och Melissa för att ha en lugn och mysig hemmadag men när klockan började närma sig sova för M så tog rastlösheten över så jag klädde på M och tog på mig träningsskorna och gav mig ut på en promenad. 2 timmar senare är barnet utvilad och jag är rastad.

130325

Hej hej! ♥
 
 
 

130324 runaway baby

När vi kom hem från Melissas farmor tänkte M rymma hemifrån. Lyckligtvis ångrade hon sig och beslöt sig för att stanna hemma.

130324 100%

Igår hade jag min älskade ätardag och passade även på att vila från gymmet (min inre tjockis njöt i fulla drag). Detta gjordes för att jag idag skulle kunna ge 100% och det funkade sjukt bra! Ben/rumpa och mage plågades till jag hade blodsmak i munnen.

130324

Förra veckan blev babysimmet inställt pga att instruktören var sjuk. Idag blev det inställt för att nån kräktes i bassängen. Sovmorgon tänkte jag.
Om jag vaknar tidigt får jag extra mycket bustid med mamma tänkte Melissa. Och vi vet ju alla vem som bestämmer här hemma. 06.38 hade jag en hoppandes M på mig som trots väldigt tappra försök till omsomning från min sida bara ville leka.

130323 cheesy

Jag har blivit en så fruktansvärt cheesy mamma att det knappt är sant. Men hur ska jag kunna motstå frestelsen att klä mig och M i liknande kläder? Så med jeans och gråa koftor är vi nu redo för en långfika med Sara.

120323

Morgonstund har guld i mun.

130322 familj

Älskade mysdagar!

130322 backattack

Det räckte inte med en celsius inför dagens rygg/triceps pass. Hällde även i mig en dos pwo (Beta-Alanin Taurin) och holy macarony vilken känsla! Huden brann och det kliade överallt. Tydligen ska det kännas så men jag gillade det inte alls, däremot gillade jag det otroliga fokus man fick. Ögonen kändes så uppspärrade att det var en ansträngning att blinka men det negativa övervägde så summan av kardemumman är att jag inte lär använda mig av pwo fler gånger, koffein räcker gott och väl för min del.
Men ett bra pass blev det iaf. 10 min uppvärmning på AMT, 6 övningar rygg, 3 övningar triceps och 15 minuters avslutning på löpbandet. Nu håller jag helg med mamma, syster och D som sällskap.

130321/22

Har försökt somna i flera timmar men det går inte så istället ligger jag och tittar på M när hon sover och blir helt bölfärdig när jag tänker på hur lyckligt lottad jag är som har just henne som dotter. Av alla miljontals barn i världen blev just hon min. Jag är så otroligt tacksam över att få dela varje dag med denna pigga, glada, nyfikna och kärleksfulla fillur.
 

130321 mammaspanare.

När jag va yngre brukade jag sitta i badkaret och titta på min mamma medan hon gjorde sig iordning.
Jag har inget badkar men Melissa vill gärna vara med och titta på när jag fixar mig. Hur gör hon då? Jo hon lägger sig på golvet.

130321 gymråtta

Jag brukar försöka att bara köra cardio dom dagarna jag har Melissa med mig på gymmet men idag blev jag sugen på ett ordentligt rumppass och när Melissa somnade på väg ner till gymmet tänkte jag: fasiken vad bra! Då kan jag köra på utan att bli distraherad. FEL!
När jag värmt upp på AMT:n i 5 minuter vaknade M och bestämde sig för att vara vaken resten av passet. Som tur va var Andréas, My och Molly oxå på gymmet så vi kunde hjälpas åt.
Knäböj, utfall, marklyft, kickbacks i maskin och liggande bencurl blev det idag och när jag lämnade gymmet va benen sådär härligt darriga.

130321

Hon är lik sin pappa till det yttre men hennes personlighet gör henne till en kopia av mig. Jag är envis men jag har banne mig mött min överman! Ungen är helt slut i batteriet men vägrar sova. Kvart i 6 började hon klättra på mig och sen dess har hon gäspat och dragit sig i öronen (hon gör det när hon är trött). Varför sova tills man är utvilad när man kan vara vaken och trött?

130320 lill lördag

En del firar Lill lördag med ett glas vin eller två, andra äter godis. Jag äter en hemmagjord dubbelburgare med extra allt.
För att införskaffa varorna till denna himmelska burgare fick vi bege oss till Maxi där Melissa satt i vagnen för första gången. Hon växer så fort att jag inte riktigt hinner med. Efter middan tog jag och M en varm dusch tillsammans och när vi kom ut hade Daniel diskar och va i full gång med att dammsuga. Härmed nominerar jag honom till bästa ex-pojkvännen i världen!

130320 pussgurkan

hon har lärt sig vinka och nu har hon lärt sig att luftpussas. Nu ska vi bara kombinera detta så att det blir slängkyssar ;)
 

130319 movieMolla

frysta vindruvor och fisattack 00:34
 
 

130319

Då kan jag checka av axlar och biceps för denna gången. 5 övningar axlar och 2 övningar biceps med Melissa som hejarklack under större delen av passet.

130318 pain

Fy farao vad jag har ont i min rumpa och mina ben. Känner redan hur träningsvärken kommer krypande. Som tur är har jag en dotter som är väldigt bra på att leka ensam. Det räcker med att jag sitter och tittar till henne så roar hon sig själv.

130318

Efter att ha behandlat min mage som en soptipp hela helgen tänkte jag vända det till min fördel genom att leda alla onyttigheter direkt till min rumpa.
Idag körde jag mer på uthållighet än styrka och gjorde 610 knäböj med 10 kilos stång och 120 utfall utan vikter.
Mjölksyra in the ASS feels amazing!!

130317

Inför gårdagen hade jag någon slags fantasi om att kunna gå all in och köra en monsterfylla ala Cizzi-2011 och sen dansa som en crazy person. Riktigt så blev det inte.
Vi hade jätteroligt hemma hos Sara där vi dansade, åt och drack. När vi sen kom till kräm dansade vi en timme och sen begav vi oss hem till våra efterlängtade barn. 2.30 va sminket avtvättat, kläderna låg i en hög på golvet och jag låg äntligen i sängen tillsammans med M.
Det va en supertrevlig kväll och jag är så glad att vi gjorde det men mammagenen va tydligen starkare än dricka/dansa genen. Idag mår jag hur bra som helst vilket känns så otroligt skönt. Så hela söndan kommer gå åt till att mysa med M, tills hon tröttnar på mig.

130316 girlsnight

Ikväll är det mammornas kväll. Papporna och barnen har en myskväll hemma hos Robert medans jag, Sara, Loppan och My ska ha en tjejkväll. Pizza, vin och massa tjejsnack står på schemat innan det är dags att svänga våra lurviga på dansgolvet.
Detta är första gången på 16,5 månad för min del och det är med skräckblandad förtjusning som jag sa hej då till Melissa och drog på mig partyblåsan.

130316

Denna veckan har det blivit väldigt mycket cardio och lite styrketräning och det beror på att Daniel jobbat sent hela veckan och jag inte varit så sugen att träna 7-8 på kvällarna. Men jag klagar inte. Jag har börjat gilla löpbandet mer och mer. Och att springa är min nya kärlek. Och idag va jag så full av kärlek att jag körde ett extra långt cardiopasset. Först sprang jag 8,5 km och sen körde jag en timmes lutningsintervaller.

130315 tips

För ett tag sen fick jag frågan om jag kunde skriva ut vad jag äter på en vecka men då jag äter väldigt enformigt och är otroligt slarvig med att äta så är det inte något som kommer skrivas ut här. Däremot tänkte jag "tipsa" om vad jag brukar äta till frukost, funkar även bra som mellanmål.
250 g lättkvarg
1 ägg
1 banan
1 skopa proteinpulver
Vatten
Havregryn
Mixa allting till önskad slätthet. Hur gott och snabbt som helst :)

Bananen kan bytas ut mot i princip vilken annan frukt/bär som helst. Beroende på proteinsmak.
Jag brukar ha i hallon när jag mixar med blåbärsprotein och banan när det är chokladprotein.

130315

Ibland blir jag så trött på mig själv! Jag vet inte hur många gånger jag kollade så att jag hade lagt ner, flaska, protein, mp3 och handskar i träningsväskan.
Det jag glömde kolla va om jag fick med mig väskfan till gymmet.
Så dagens intervall/mag pass utfördes idag utan både vatten och musik.
Mycket tråkigare och lite jobbigare än vad det brukar vara men det gick.
När jag kom hem stod väskan på hallgolvet och jag LOVAR att den hånade mig.

130314 glutes

Att gå i uppförsbacke är bra träning för rumpa och ben, att gå i uppförsbacke är även väldigt jobbigt. Men inget som är värt att ha, kommer lätt. Eller hur nu talesättet lyder.
Så idag blev det 1 timmes lutningsintervaller och eftersom Melissa tog en lång middagslur slängde jag även in lite rumpövningar
2*20 utfall med 6 kilos hantlar
2*20 utfall med 8 kilos hantlar
20 st utfall med 10 kilos hantlar.
5*20 knäböj, 15 kg
6*10 liggande bencurl
3*20 marklyft, 20 kg.

130314

God morgon.
De senaste nätterna har Melissa sovit hela natten men vaknat mellan 6-7 och tyckt att det är läge att stiga upp. Och eftersom jag inte är en morgonmänniska så har jag både tänkt och sagt högt att jag hellre sett att hon vaknade 1 gång på natten för att äta och sen sov till 9-10. Inatt blev jag straffad för mina önskemål.
Melissa vaknade vid 1,3,5 och klockan 7 va det uppstigning.
Så jag tar tillbaka mitt önskemål och känner mig ganska nöjd med att i fortsättningen få sova hela natten och stiga upp 6.

130313 flyt

Kvällens rygg/biceps pass va ett skit bra pass, ett sånt pass där allt bara flyter på precis som det ska. Maskinerna du tänkt använda är lediga, ingen försöker prata med en och viljan och kroppen är för en gångs skull lika starka. På 60 minuter hann jag med 5 övningar rygg, 3 övningar biceps och tre övningar mage.
Ett riktigt effektivt pass!

130313

När Melissa bestämmer sig för att stiga upp 6.40 hinner man med så mycket. Tex 35 min löpning, 25 min gång och 30 minuter på AMT.
Efter jag tränat kom mamma så resten av dagen har varit väldigt lugn.

130312 Bruno Mars

Jag kan verkligen inte få nog av denna låten!

130312 kompisdag

Denna dagen har spenderats hos Loppan med Sara och barnen. Vi har lekt i bolltält, dansat, myst och skrattat tills tårarna runnit så som bara 3 mammor och 3 barn kan göra.
Att leka en hel dag tar på krafterna..

130312 milen

Snälla spring inte! Det gör så ont. Vad som helst förutom att springa. Snälla!!
Så lät mina knä när jag kom ner till gymmet och är det något som är viktigt så är det att lyssna på kroppen. Så istället för löpintervaller blev det idag lutningsintervaller.
1 timme 43 minuter och 15 sekunder senare hade jag gått 11 km. Efteråt hjälpte Melissa mig att stretcha.

130312

Det finns en chans att jag är den mest morgontrötta människan i världen. Det finns även en chans att jag har den mest morgonpigga ungen i världen. Ja ni förstår ju själv att detta inte riktigt går ihop, utan nån av oss måste ge med sig och av nån anledning blir det alltid jag.
Men när hon rullar mot mig och sätter sin lilla mun mot min fylls jag med energi och är redo att möta dagen oavsett vad klockan är.

130311

Varför börja veckan lugnt när man istället kan starta måndan med en ordentlig smäll.
Första smället var en riktig smäll och utdelades av Melissa kvart över 6 imorse då hon tyckte att det var dags att stiga upp.
Smäll nummer två kom på gymmet då jag beslöt mig för att träna rumpa och mage. Jag tog i så att jag höll på att spricka och lyckades slå nytt personbästa i kickbacks. 75 kilo är jag nu upp i.
Efter rumppasset körde jag 3 snabba övningar mage och sen begav jag mig hemåt. Men istället för att rulla ihop till en boll och dö lite som jag egentligen vill så duschade och åt jag och sen gick jag, D och Melissa en promenad. En promenad som blev 2 timmar lång.
Nu är vi äntligen hemma i värmen igen och jag längtar efter att få störta i säng så fort M somnat.

130310 VILA

De senaste 17 dagarna har jag tränat 20 pass så idag tog jag semester från gymmet och som bonus unnade jag mig själv en extra ätardag.
När man inte är på gymmet flera timmar hinner man med massa annat. Tex åka till Arlöv och fira systers gudson som fyllt år.

130310

Ett jättemysigt babysim blev det idag. Det va den bra instruktören och det va lite folk. Tyvärr va det Daniels jobbhelg så vi fick klara oss utan pappa.
Barnen fick pröva på att dyka mellan föräldrarna eller i Melissas fall, mellan min och instruktören. Det gick jättebra och jag tror att M kommer bli ett riktigt vattenmonster när hon blir äldre.

130309 dubbelpass

Ett ovanligt långt men ack så bra axel/biceps pass tillsammans med My blev det denna lördag kväll. Efter 6 övningar axlar och 3 övningar biceps svullades det loss med pizza, godis och muffins till melodifestivalen. En super trevlig lördag med andra ord.

130309 tandklämmaren

Varför nöja sig med 3 när man kan ha 4 sa Melissa och har under dagen klämt fram sin fjärde tand. Nu är problemet att ungen gnisslar tänder så att det ilar i min hjärna.

130309 mickey D

Veckans sista cardio pass ägde rum idag. 1 timmes intervaller blev det.
Nästan dagligen i två veckor har jag varit sugen på en big Mac & Co. och idag blev dagen då suget tog över och jag för första gången sen jag var 18 åt en big Mac & co från donken.
Ätardagar är ju helt fantastiska!

130309

Igår hade jag och Melissa en mysig och lugn hemmadag. Vi lekte, sov middag och jag försökte läsa böcker men har man hela blöjan full av myror är det inte så lätt att sitta still. Klockan 22 sov vi båda 2 så när jag vaknade av en smäll över ögat och ett drag i håret klockan 7 kände jag mig redo för dagen.

130308 instagram

Ett skepp kommer lastat med världens egoboost!
Ciliija heter jag på instagram om det är någon som missat det ;)

130308

Idag är en cardio dag. Så jag körde 1 timmes intervaller på löpbandet och med den lilla energin jag hade kvar bestämde jag mig för att köra ett par övningar mage. Nu kan jag fira helg med gott samvete.

130307 chockerande.

Det gäller att chocka kroppen emellanåt och idag va det precis det jag gjorde. Lagom till den gamla träningsvärken börjat ge mig sig slängde jag in ett rumppass. Det ni!

130307 BVC

8 månaderkontroll på BVC stod på schemat denna eftermiddag. 8720 g väger M nu och är 99,5 cm kortare än sin mamma. Vilket betyder att hon är 73,5 cm lång för er som inte visste min längd.

130307 presenter

När man blir 8 månader ska man givetvis få presenter. 2 böcker, 2 tröjor, 1 body, 1 par byxor, 4 par strumpor och en helnöjd Melissa.

130307 cardio

Jag va tvungen att gå ner i stan och tänkte att när jag ändå ska ner där kan jag lika bra gå in om gymmet och köra lite cardio. Sagt och gjort. 1 timme på löpbandet med lutningsintervaller de sista 30 minuterna.

130307

För 8 månader sen förändrades mitt liv. Jag gick från att vara bara jag till att bli mamma. Och inte vilken mamma som helst, utan världens stoltaste mamma till världens mest fantastiska dotter.
Idag blir den lilla skrutten 8 månader! För varje dag lär sig Melissa något nytt och det är så kul att få vara med och uppleva hennes utveckling. Hon har nyligen börjat vinka, mest åt leksakerna när hon kastat ner dom på golvet men ibland vinkar hon till människor oxå. Hon går från liggande till sittande till stående och tillbaka utan problem. Allt ska stoppas i munnen och ju fler gånger mamma säger aj aj ju mer måste man smaka på det. Hon pussas och kramas så att man blir alldeles varm i hjärtat och hon blir världens gladaste unge när hon får se sig själv i spegeln.

130306 ny vinnare

Gårdagen boxningspass får hoppa ner på andra platsen och göra plats för kvällen rygg/triceps pass som kördes tillsammans med My. På en del av övningarna gjorde vi det extra jobbigt genom att på 4 setet köra 10 repetitioner med vår max vikt
(tex 40kg på sittande tricepspress, när det är gjort gör man 10 reps på 35 och så håller man på tills vikterna är slut)
Jobbigt så in i bomben vill jag lova.
Ovanpå allt värmde vi upp 10 min på AMT:n och avslutade med 15 minuter intervaller på löpbandet.

130306

Världens bästa unge har gjort det igen! Igår vid 21 tiden la jag henne i sängen med sin vällingflaska, hon drack upp allt och somna sen och sen dess har hon sovit. I 11 timmar har min skrutt sovit och mitt hjärta slår ett par extra slag av stolthet och lycka.
Idag tänkte vi va ute och njuta av det superhärliga vädret.

130305 boxning

En timmes boxning en tisdagskväll är så nära perfekt det går att bli. Idag slog vi mest på säckarna och körde mycket benövningar. Mellan de spruckna knogarna och dödliga träningsvärk i benen va detta veckans so far bästa pass.

130305

Idag har jag och M umgåtts med våra mamma och barn-kompisar.
Ville skrivs bebiskompisar men den tiden är förbi, den yngsta i gänget blir 6 månader idag och då är det slut på bebistiden. Nu tar ungarna snart studenten och innan jag vet ordet av har M flyttat hemifrån och jag har blivit mormor.

130304 scream

130304

Men varför inte köra lite cardio så här på morgonen tänkte jag när jag vaknade. Lite cardio slutade med 1,5 timmes intervaller. 9 km löpning och 4,2 km gång i rask takt.

130303 rumpaah

Oj oj oj vad min rumpa har fått pisk idag. Körde 5 olika övningar men ganska många set och reps. Sista utfallen gjordes på ren vilja och efteråt mådde jag så extremt illa att jag fick lägga mig på golvet för att hämta andan. Precis som ett rumppass ska vara med andra ord!

130303 tagga!

Kan vara bästa sättet att tagga inför dagens rumppass EVER!

130303

Söndag betyder babysim. Men jag är fortfarande kluven, kan inte avgöra om jag gillar det eller inte.
Det är två olika personer som håller i det och hon som höll i det idag får jäkligt dåligt betyg. För det första skickar hon upp folk ur bassängen innan allt börjar eftersom poolen är till för max 17 pers men i vår grupp är det ca 10 barn vilket betyder att om barn kommer kan inte ens alla föräldrar vara med. Så idag blev alla "dubbel" föräldrar uppskickade, ett tips är att ta in mindre grupper.
Hon fick även mig att känna mig som världens sämsta mamma när vi dök.
(Den förra instruktören sa att vi skulle räkna långsamt till 3 när barnen dyker)
När jag dykt med M och tar upp henne kommer tanten fram och säger -"OJ vilken vårlig mamma du har. Det va lite länge det där"
Som tur är hade jag My på min sida som snabbt sa ifrån att det va så vi fått lära oss medans jag stod som ett fån och kände mig sämst i världen.
Men Melissa gillar det iaf och det är egentligen huvudsaken.

130302 nr 3.

När jag och M är mitt upp i superbuset ser jag den, tand nr 3! En vit vass liten tand på höger sida av överkäken. Buset gick ganska snabbt över till ett pusskalas.

130302 värme

Jag har golvvärme inne på toaletten och det har M upptäckt. Det är tydligen jätteskönt att ligga där och chilla.

130302

Idag är det ätardag och fy för hundan vad jag längtat efter denna dagen!
Men för att få plats med alla onyttigheter måste man göra lite plats så jag och M gav oss ut i solen och gick i ca 30 minuter innan vi gick till gymmet där jag körde intervaller i en timme.
Så nu är vi redo för allt denna lördag har att erbjuda.

130301 1 månad senare.

Det hinner hända mycket på en månad. Den 1/2 vägde jag 62,4 och hade en fett% på 19,3.
Idag, 28 dagar senare har jag gått ner 2 kg och minskat nästan 3 procent i fett. Hårt jobb lönar sig så sluta aldrig kämpa!

130301 crazy

Cizzi gone wild!
Idag va det favoritmusklen -axel som tränades och biceps, fast biceps är mest ett ont måste.
Eftersom jag älskar att träna axlar kunde jag inte bestämma mig för vilka övningar jag skulle köra så det blev ett pass med 9 övningar axlar och 3 övningar biceps. Avslutade med lite lätta magövningar mest för att magen ska vänja sig.
Och idag är det ju den första, vilket betyder vägning. Men resultatet kommer i nästa inlägg.
Crazy cliffhanger, right? 😜

130301 bortskämd?

ska jag ta detta som ett tecken på att Melissa vill ha nya leksaker?
 

130301

Jag dog söthetsdöden lite grann för en stund sen. Sitter och leker med M inne på hennes rum och går ut för att hämta nått. När jag kommer tillbaka har hon krupit bort till sitt bord och står upp och leker som om det är det mest naturliga i hela världen.

RSS 2.0