Fredag 22 juli

Snälla sötnötter, ni måste verkligen hjälpa mig. Har googlat i nästan 1 timme nu men hittar ingenting.
Jag drömde jätte konstigt inatt och vill verkligen veta vad drömmer betyder.
Jag drömde att jag hade en trehjuling som jag skulle ta in men eftersom den är bredare baktill fick jag inte igenom den genom dörren. Hur jag än vände och vred fick jag inte in den förbannade trehjulingen. Några idéer på vad detta kan betyda?

Torsdag 21 juli

img_8195 (MMS)

GOD MORGON :) Idag har jag sovmorgon deluxe, börjar inte jobba förän kl 12  Gick ändå upp halv 9 för att hinna gå 1 timme med hundarna och tvätta. Nu är jag färdig med det mesta men funderar på att diska eftersom det inte görs av sig själv. Har ju trots allt 1,5 timme att slå ihjäl. Hoppas ni får en amazing dag sötnötter.

Cardio

img_3820 (MMS)

God kväll schnyggingar. Hur har er dag varit? Min har varit super skön. Har haft en lugn dag på jobb med lite barn.  Efter jobb bar det av till gymmet. Gick 1 timme, körde mage 30 min och cyklade 45 min som avslutning. Efter passet gick jag hem till Sara, beställde dricka till Turkiet. 1 vecka kvar!! Vi han även med en del tjejsnack. Jag hoppas verkligen att ni killar inte pratar likadant som vi gör.  Nu blir det en kvällsrunda och sen ska jag gosa ner mig med de 4 sötaste hundarna i världen. Sov gott.

Onsdag 20 juli

img_7862 (MMS)

När man är van vid komplicerat är det enkla väldigt skrämmande.
Efter 4,5 timmes sömn inatt va det mycket skönare att ligga kvar än att ge sig ut på promenix. Lyckades dock ta mig upp till slut och gå i 45 min.  Nu är det jobb och massa kaffe som gäller.  Ha en bra dag sötnötter.

..!..

img_2081 (MMS)

Sådär ja. Nu börjar även denna dagen lida mot sitt slut Slutade jobb lite tidigare och gick en lång runda med hundarna. Efter 2,5 timme kunde dom små knappt stå på sina ben och mina bara vek sig. Va så trött att det blev en liten powernap på soffan innan gymmet. D besudlade min kropp även idag (axlar) och sen cykla vi 30 min. Nu står kvällsrunda på schemat och sen ska jag skeda som aldrig förr. Sov så gott!

Tisdag 19 juli

God morgon :) Hur är det med er idag?
Mina ben plågar mig utav bara helvete men jag kan iaf ta mig från punkt A till punkt B utan att avlida.  Jag har sovit som en gudinna inatt men känner mig ändå trött. En kaffe på det så leker livet igen. 
Ha en jättebra dag!

Suicide

img_9941 (MMS)

Varenda cell, blodkropp, fiber, muskel och muskelfäste i mina ben känner sig fullständigt våldtagna! D pressade mig till tårar och nästan spya på gymmet idag. Det va det sjukaste, värsta hardcore pass jag varit med om i HELA mitt liv. Om jag kan röra mina ben imorgon lovar jag att vara evigt tacksam. Nu blir det en runda med hundarna och sen sängen för jag är helt slut!

Tattoo

img_8121 (MMS)

När katten är borta dansar råttorna på bordet.  Idag har barnen fått leka Miami ink och här är resultatet.  Dom är inga Ami eller Chris Garver men dom försöker iaf :)

Måndag 18 juli

God morgon mina sötnötter. Sovit gott?
Jag blogga inte igår för jag sov i princip hela dagen/kvällen. Så trött som jag va igår har jag nog aldrig varit innan.
Men att sova nästan 1 dygn har gjort stor nytta för när jag vaknade kände jag mig pigg och utvilad. Det är sista veckan på helvetesmånaden och det firades med en pw. Nu är äckelgröten ner tvingad, jag är nyduschad och redo att sticka till jobb.
Ha en bra dag!

Team ballerina kladdkaka

Idag är det volleyboll turnering i Trelleborg. Och givetvis är jag med i ett lag med enbart g rabbar. Målet är självklart att vinna men med tanke på min bollrädsla får vi se hur det går. Håll tummarna sötnötter.

01.01

img_4051 (MMS)

Klockan är nu 01 och jag har precis lämnat gymmet efter 1,5 timmes nattapass. 30 min på cykeln, 30 min triceps och 30 min på löpbandet. Helt underbart!! Jag vet en som kommer sova gott.

Bbq

Tack vare underbara Amanda som släppte mig tidigare från jobb hann jag med 1 timmes intervall-löpning och 8 minute Abs*2. Nu är det grillning som står på schemat och jag är bara 40 minuter sen :P

17

img_7787 (MMS)

Dag 17 på helvetes månaden och det börjar sätta sina spår, sover ca 5 timmar/natt (jagvetattsömnärviktigtMenjaghinnerintesova) och tränar så hårt jag bara kan. Idag värmde jag upp 30 min på precor, körde biceps och mage och avslutade med intervaller på löpbandet. Har dessutom fått en hund till i mitt zoo så för tillfället bor jag med 4 hundar och 1 katt Score! Nu har jag precis avnjutit 1,5 timmes kvällsrunda med trevligt sällskap, det tackar man för. Nu ska jag störta i säng så jag orkar med en runda imorgon, hoppas att det är bättre väder bara. Sov så sött mina små nötter.

Hatmums

img_6327 (MMS)

Jag misstänker att vår köksa på jobb hatar mig. Idag fick vi kärleksmums till mellis och hur lätt är det att säga nej till? Inte lätt alls!! Jag tog inte ens liiiiiiiiiiten bit utan drack istället 1L vatten så nu svalper det runt i magen utan dess lika. Svaghet 0 Vilja 1!!

Torsdag 14 juli

Hösten är här, yehj! Eller? Vi är i mitten av juli och det pisseregnar, blåser och är kallt, precis som i oktober. Jag gillar inte det och hundarna verkligen hatar det. Därför blev dom nog glada när dom insåg att långrundan va inställd. Till och med jag tyckte att det va lite väl dåligt väder för att ge sig ut.
Nu är jag på jobb och dricker dagens första kopp kaffe. Äntligen har jag lärt mig dricka det, har till och med lärt mig koka det alldeles själv.
Hur många vuxenpoäng är det?

Cry me a river

img_9329 (MMS)

My god vad jag älskar att svettas! Jag älskar känslan när svetten rinner ner i ögonen, när det droppar från hakan och man känner hur kläderna klibbar mot kroppen. Det låter kanske äckligt men när jag ger allt jag har och svetten bara rinner, då känner jag mig fri!  Efter jobb blev det en snabb runda med hundarna och sen ner till gymmet. Sprang 3,5 km och gick 4 och efteråt va jag sådär härligt svettig och lämnade gymmet med ett leende på läpparna.

Fatty Mcfat

Än en gång har D piskat mig och inte på ett Oh yeah baby sätt utan aj som fan min rygg, jag dör!
1,5 timme styrka blev det innan jag fick äta och duscha samtidigt. Nu är jag på jobb och ska vara här till halv 7. Yeah Buddy ;)

Onsdag 13 juli

img_3307 (MMS)

Efter en runda med hundarna blir det nu ett stenhårt gympass. 2 koffeintabletter+taggad till tusen=sjuk träningsvärk imorgon ;)

Nightmares

img_4810 (MMS)

Nu ligger jag äntligen i sängen. 2 hundar snarkar och 1 slickar mina tår. Va hemma hos Sara en runda innan och kollade på  All good things, som va både bra och spännande. Vi satt på helspänn från början till slutet. Slängde även in en liten dos snygge- Måns och allsång på Skansen. Nu ska jag sova, har en känsla av att det blir en lång och plågsam dag imorgon. Natti!

I dare you

Efter 4 koppar kaffe fanns det inget som kunde hindra mig från att ge allt på gymmet. Cyklade 30 min som uppvärmning. Sen blev det axlar och mage. Jag utmanar er att köra länken jag lagt upp under länkar Och 8 minutes Abs direkt efter varandra! Kom igen, kan jag kan ni!! Har ni några utmaningar till mig? Vad som helst, inom rimliga gränser. Avslutade med 60 min på löpbandet.

Tisdag 12 juli

God morgon sötnötter!
Nu lovar jag att jag har deppat klart och ska ta tag i bloggandet igen. Men just nu sitter jag på jobb och har inte något speciellt att berätta utan ville bara önska er en bra dag så hörs vi senare.
Puss och kram

As I said, God go FUCK yourself!

img_1338 (MMS)

Livet är fullt av ironi! Imorse va det värsta som hänt att jag försov mig och missade morgonrundan men när någon nära dig dör förändras allt på en mikrosekund. Jag kommer sakna dig mer än vad jag någonsin kan beskriva men jag vet att du inte längre har ont. Du kämpade väl men cancern slog dig. Om det finns en himmel vill jag tro att du och pappa nu sitter på ett moln, vakar över oss och pratar minnen. Vila i frid!
Hela dagen har gått åt att fly verkligheten. Gick hem från jobb eftersom jag ändå inte gjort nått nytta och stack direkt ner till gymmet. Jag sprang tills lungorna nästan exploderade och benen inte orkade längre. Efter det tränade jag rygg tills jag ulkade. Men tyvärr är verkligheten inget vi kan komma ifrån och varje gång jag inte hade något att göra blev jag påmind om hur brutalt livet kan vara. Ska försöka sova men har en känsla av att det kommer gå sådär.

Torsdag 7 juli

Amen vad fan!! Hur lyckas jag?
Vaknade halv 6 med ett ryck och kände mig jätte stressad vilket inte är så konstigt eftersom jag börjar jobba kl 6.
Skulle ju egentligen gå upp vid 4 och gå en runda men det sket sig rätt rejält, kanske inte hela världen egentligen eftersom jag kan ta igen det efter jobb + att jag tror att min kropp uppskatta den extra sömnen.
Men det som stör mig mest är att det sabbat min frukost. Istället för äckelgröten sitter jag nu på jobb och knapprar mini morötter och varvar drick yoggi med redbull. Well well dagen kan inte bli sämre iaf.
Ha en bra dag sötnötter.

Svar

grattis till resultatet ;) hur hittar du en balans? lätt att det blir för mkt när man är så inne i det, och kör på för hårt!? eller? vad äter du till middag om kvällarna? dricker du bara vatten eller är det ok med annat också? juice? kaffe? hur många cigg röker du om dagen??

Tack så mycket :)
Balansfrågan vet jag inte riktigt hur jag ska svara på men ska göra mitt bästa: Jag pressar min kropp så mycket jag kan men jag vet ändå var gränsen går. Visst kan det gå för långt men det har det hitills inte gjort och skulle det bli så så tror jag att mina vänner och familj hade reagerat och sagt ifrån.
Efter träningen äter jag 250 g kvarg(kessela) och ett knäckebröd eller en frukt. Jag dricker 1-2 sockerfria redbull om dan och resten vatten.
tyvärr röker jag ca 15 cigg om dagen

Dag 9

img_6681 (MMS)

Man kan vara svettig, man kan vara lökig och man kan vara gris svettig. Efter 45 min på precor och ett spinningpass va jag super deluxe mega jätte gris lökig!
Det blir ju inga tappade kilo genom att ligga på latsidan så startade som vanligt dagen med 1 timmes promenad. 
Har precis ätit upp min kessela och känner hur ögonen börjar gå i kors. Ska ta det lungt en stund till sen ska jag ta kvällsrundan med hundarna och satsa på att komma i säng tidigt. Ska upp 4 imorgon så behöver all sömn jag kan få.

Stairmaster to heaven

img_7901 (MMS)

FY FAN VAD JAG ÄR GRYM!!! Är det okej att säga så? Äh vet ni vad, det skiter jag fullständigt i! JAG ÄR TA MIG FAN BÄST! Har slitet som ett djur, gått upp innan solen och varit noga med vad jag ätit och vet ni vad? Its paid of! På 8 dagar har jag gått ner 3,2 kilo!! Hur jävla bra är jag då? Vavava? Har även minskat min fett procent med 1,4%. Jag är sjukt stolt över mig själv och detta motiverar mig bara ännu mer.  Idag värmde jag upp 30 min på precor. Sen axlar tills jag darra och mage tills huvudet snurra. Testa den här 8 minutes abs grejen, sjukt jobbig. Tacka Gud för pauserna.  Avslutade 1 timme på bandet.  Nu blir det en snabb dusch och sen hem till sara för allsång på Skansen.

Tisdag 5 juli

img_4244 (MMS)

God morgon! 
Ett ord räcker: 
fanhelvetesjävlasatansmongosnor!
Exakt så ont har jag. Hade inte kunnat göra en armhävning om så mitt liv hängde på det. Och benen, ja jävlar. Toabesök är ett evighetsprojekt. 
Men det hindra mig inte från en timmes morgonpromenix med hundarna. Gårdagens(kvällens) monsunregn har lättat lite på den kvava luften så imorse va det riktigt skönt att gå. Som vanligt blev det äckelgröt, har äntligen kommit på ett sätt att göra den mindre äcklig förutom sylt. Gjorde den lite hårdare idag alltså mindre vatten och då gick den lättare ner men tror aldrig att jag kommer lära mig tycka om gröt dock. 
har äntligen fixat Melker så nu har resvägen till och från jobb halverats vilket betyder mer tid på gymmet ;)
Ha en kanon dag sötnötter. 

Sucks to be me right now.

img_2128 (MMS)

Att ha hund/ar är verkligen jättekul. Särskillt i detta vädret, som tur är hade jag sällskap vilket gjorde allt lite roligare. 
Dagens träning gick riktigt bra!! Värmde upp 30 min på löpbandet i lutning 7. Sen blev det ben, tränade så att jag mådde illa. Avslutade 1 timme på precor. När jag va färdig trodde jag på allvar att jag skulle spy. Det är faktiskt något jag vill prova någon gång, träna så hårt att jag spyr. Nu ska jag iallafall sova och försöka drömma om något mysigare än kräk. Sov så gott!

PT update

img_1529 (MMS)

Hahaha världens bästa PT med Sveriges sämsta hörsel!

Dag 7

img_6960 (MMS)

Redan vecka 2 av helvetesmånaden. Tiden går sjukt fort! 
Kom precis hem från en timmes promenad och tänkte sammanfatta vecka 1 lite snabbt. Har tränat sammanlagt 13 pass på 7 dagar (ska försöka trycka in lite fler v.2) Måndag-halva fredag skötte jag min diet exemplariskt. Blev lite slarvig till helgen men nu vet jag vilka fällor jag ska undvika. Det har inte varit så hemskt eller jobbigt som jag trodde att det skulle bli. Det "jobbigaste" har varit all tid det tagit men det är det värt. 
Vecka 1 va bara uppvärmning. Vecka 2 blir stenhård!
faster, harder, longer

PT deluxe

img_9247 (MMS)

Första PT- träningen med Sara. Jag piskade henne och hoppas att hon får fruktansvärd träningsvärk. Turkiet, Turkiet, Turkiet gumman :)

Mumsfilibabba

img_2582 (MMS)

Tacotime med Saxen :) satt som det skulle, som en riktig fetklump på maven. Nu ska vi bara hänga, snacka skit och njuta.

Workout

img_9703 (MMS)

Popcornen och glassen är nu äntligen borta! Idag blev det bröst (som jag tränat ca 3-4 gånger i hela mitt liv) & mage. Avslutade på precor, tungt som f a n level 18 av 20 i en halvtimme. Nu ska jag äta lite kessela, duscha och sen bege mig till Sara för lite söndagshäng.

Söndag 3 juli

img_4597 (MMS)

Började denna söndag med en och en halvtimmes promenad i det sjukligt kvava vädret. Ingen sol för mig inte men det gör inte så mycket, så fort jag fått ner spy gröten ska jag ner till gymmet. Men det hade varit skönt att göra som hundarna.

B-jörn

img_9083 (MMS)

Imorgon hoppas jag banne mig att det är sol så att jag kan få steka det kokta fläsket lite!!
Har precis kommit hem från bion med Sara. Vi såg kronjuvelerna. Den va flummig men faktiskt bra och vid vissa tillfällen jävligt rolig. Björn Gustavsson är verkligen i en klass för sig själv. På bussen satt där 3 personer bredvid oss, den ena mer retarderad än den andra. Den värsta va ändå killen som enligt sig själv till någon i telefonen, bara hade string och trosor på sig. Hur fan nu det går ihop?
Har även haft min "ätardag" idag så har unnat mig själv en glass och popcorn till bion, men imorgon är jag tillbaka igen. No excuses!! 
Nu ska jag mysa ner mig med 3 hundar och 1 katt i sängen och sova som aldrig förr. God natt.

All day, all night.

img_0884 (MMS)

Dagens malmöskörd. 2 par jeans, ett linne och min efterlängtade NY keps :) När vi sprungit färdigt i butikerna bestämde vi oss för att äta. Så köpte varsin baguett och satte oss vid kanalen och mös i solen som bestämde sig för att titta fram en stund Sen fick vi åka hem för Sara skulle tvätta och mina små hundar behövdes rastas. Så gick 1,5 timme med dom små liven. Nu är vi tillbaka på övre för att återigen åka in till Malmö. Ikväll blir det bio.

Lördag 2 JULI

img_3538 (MMS)

Lördag :) Sitter på bussen påväg in till Malmö med S-ara.  Ska gå runt och bara fördriva tiden eftersom detta ska vara en vit helg.

High on life

img_7667 (MMS)

Min älskade Kalle!! <3 Ikväll är det super dejt som gäller. Efter jobb kom Kalle, vi tog en långpromenad med hundarna sen stack vi till Maxi där vi fick en efterbliven kasse och stötte på puderluder deluxe. Nu blir det HIMYM maraton.  Vem har sagt att fredagsmys måste vara onyttigt? Gurka, morötter, banan i kokosflingor, passionsfrukt, honungsmelon och dippa gjord på kessela.  Hoppas er fredagskväll är lika toppen som min.

Fredag 1 juli

FUCK! Fuckfuckfuckelifuckfuckfuck! Jag försov mig! Så istället för att gå en timme som jag tänkt hann jag bara med 30 min. FUCK! Det får bli en extra lång runda efter jobb istället. Hoppas er dag har börjat bättre än min sötnötter.
RSS 2.0