Escape

Eftersom hela dagen har varit piss och jag mått Som jag gjort har jag bara lyckats få i mig en halv grönsaksbiff och en bit potatis. Därför kändes styrketräning jävligt menningslös. Istället blev det 45 minuter cykling lite mage och 30 min på löpbandet. Av dom 30 sprang jag 20 vilket är bra för att vara jag då jag knappt orkat springa över ett övergångsställe innan. Just nu känner jag mig jävligt bitter och besviken på verkligheten men istället för att sitta hemma och sura ska jag träffa dom 2 underbaraste tjejerna i världen för att hyra film.

img_8104 (MMS)

Onsdag 31 augusti

img_9804 (MMS)

Nu ger jag snart upp! Varför måste allting alltid vara svart eller vitt? Kan det inte bara få vara grått ibland? Sådär mittemellan? Jag är så trött på att kämpa mig uppåt för att sen falla ner i världens fart. Kan jag inte bara få må lagom bra alltid istället för att ibland må bäst men oftast sämst. Jag orkar inte med dom här pendlingarna mer. Det känns som att det kvittar vad jag gör så blir det inte bättre. Och minsta förändring skrämmer mig och gör allt tusen gånger värre. Idag är INGEN bra dag!

Oh yeah

img_5588 (MMS)

Ikväll är det jag, Johnny och 90210 sen ska jag banne mig sova!!

Ensam är stark!

img_1009 (MMS)

Träna själv för första gången på RIKTIGT länge idag. Det blev bröst och triceps och avslutade med att jogga i 30 minuter. Så nu är jag helt slut i kroppen, armarna darrar och benen är inte allt för stabila. Nu ska jag belöna mig med lite solarieljus innan maten och duschen. Imorgon ska jag öppna på jobb så målet är att somna innan D så att jag kanske kan få lite sömn inatt.

Tisdag 30 augusti

img_1914 (MMS)

Inte fasiken blev det någon törnrosa sömn för mig! Katt sprang runt och väsnades hela natten, spice har legat och ulkat och haft sig halva natten och min kära pojkvän snarkar. Och för att göra det ännu bättre slänger han en mobil i ögat på mig. Fint ska det va ;) Nu har iaf halva dagen på jobb gått och allt rullar på som vanligt. Nu ska jag fortsätta kedjeröka och dricka mitt kaffe.

Dagens puss..

img_0366 (MMS)

.går till: Sara! Fy fan vad grym hon va! Idag blev det ben och sen 30 min cross. Jag körde hårt med henne och hon tog det som en man ;) Nu blir det dusch, mat, Hollywood fruar sen bingen. Jag vet en som kommer sova som törnrosa.

Måndag 29 Augusti

img_1564 (MMS)

Hej sötnötter :) Hur är det med er? har ni haft en bra helg? Min har varit helt galet bra! I fredes va vi ju som sagt hos Kajsa och sen i öltältet. På lördagen mådde man inte alls bra men jag och Sara lyckades ändå ta oss ner till stan där vi åt pizza och gick runt och kolla lite. På kvällen va vi på det igen och tro mig när jag säger att det tog emot. De första ciderna fick jag i princip tvinga i mig. När jag väl kom igång ville alla andra gå så jag och Sara fick tillåtelse att fortsätta själv i räkans lägenhet och det tror jag han ångrar än idag, fy fan vad vi höll på.. vi vänder tavlor upp och ner, tv bak och fram, la ner statyer i hans säng, ställde in gittaren på toa, filmer i micron, skrev hjärtan med raklöder på golvet, byggde pyramider ut till köket och säker mycket mer som jag inte kommer på. När vi kände oss klara begav även vi oss till öltältet. När det stängde blev det Kräm och det kan faktiskt ha varit en av dom roligaste kräm gångerna på lääänge. När även kräm stängde bar det vidare mot kebab torget där vi träffa massa människor och helt plötsligt va klockan 5 så då va det dax att sova. Igår mådde jag ännu sämre än i lördags så rulla hem till Sara och kolla film. Det blev -Trust och - Red riding hood. Idag har dom ringt in mig från mitt gammla jobb så jag ska va här veckan ut och det är riktigt kul att vara tillbaka!!!!!! Ikväll är det min tur att plåga nån annan så som D plågat mig. Sara har äntligen gått med på att fälja med mig till gymmet. Så ikväll smäller det. Ha en fortsatt bra dag <3

Mikaeli dag 1

img_6973 (MMS)

Man mår ju som man förtjänar idag men det är det värt för fy fan vad kul jag hade igår. Först va vi hemma hos Kajsa och drack jordgubbsvin och redbull vodka sen gick vi vidare till öltältet och dansa på bänkarna och hade oss. Det va grymt kul :) och ikväll kör vi igen.

Pappa

img_3672 (MMS)

Grattis på födelsedagen pappa <3 Idag skulle du fyllt 47! Det går inte en dag utan att jag tänker på dig och saknar dig. Jag hoppas du har det bra, var du än är. Jag älskar dig!!

Frukost

img_6719 (MMS)

Dagen frulle. Har haft så mycket att göra att jag inte hunnit äta än. Men nu har jag äntligen kunnat varva ner lite så gjorde en smothie på frysa skogsbär, lättyoggi, lätt mjölk och proteinpulver. Riktigt smaskigt.

Fredag 26 augusti

img_8090 (MMS)

Fuckfuckfuckrlifuck fuck för mardrömmar! Vaknade och mådde skit dåligt, hatar när drömmar påverkar en så mycket. För att bli av med den värsta känslan har jag gått ner till gymmet. Står just nu på precor och tänkte göra det minst 1 timme sen får jag se om det blir något mer.

Danny

img_7048 (MMS)

Idag körde vi en favorit i repris. Tog bussen in till Malmö för att kolla på rix fm festivalen. Chris Medina va en jävla upplevelse men bäst va ändå Saras pojkvän. Efter gick vi ett varv, åt langos, köpte godis och vars ett linne. Nu sitter vi på en smockad buss och jag längtar hem till min man.

Snyggaade!!

img_6890 (MMS)

Nu ska jag vara helt ärlig: Jag hade kunnat offra både en och annan kroppsdel för en natt med Saade. Mother F-er han är så förbannat het. Och han va faktiskt riktigt grym live. Mötte upp dum och dummare för lite mat. Sen hitta vi syster och hennes vänner i öltältet så satte oss där och titta på September. Som jag förutspådde blev kvällen riktigt lyckad. Nu ska denna donnan nanna kudden. Sov gott

Malmöfestivalen -11

img_0298 (MMS)

Nu är det Malmö med Sara som gäller :)  Bussresan kosta gratis så nu är humöret ännu bättre. Vi ska gå runt och chilla lite sen ska vi titta på mitt frikort Eric Saade. När vi har dreglat färdigt kommer B-riend och fiskmåsen och gör oss sällskap. Har en känsla av att det kommer bli en riktigt bra kväll.  Ps: Sara hälsar. Ds

Onsdag 24 augusti

img_3369 (MMS)

Hollycrap vad jag är trött i kroppen. D kör verkligen slut på mig. Vi körde "cirkelträning" 4 övningar direkt efter varandra med 45 sekunders vila. En liten paus och sen de två sista övningarna på samma sätt. Nu har jag ätit och duschat. Vad ska jag göra resten av dagen?

Sooova!

Jag är trött! Får jag sova? NEJ!
D tvingar upp mig vid sex för att äta gröt, sen får jag sova 1 timme till sen drar han banne mig upp mig igen för att gå till gymmet. Just nu är han inte min favorit person men jag vet att jag kommer tacka honom när jag fått min killer body.
Idag är det ben, vilket är rätt passande med tanke på att jag har träningsvärk i heeeeela! överkroppen.
Nu piskar han mig så vi hörs sen <3

Second.

img_7824 (MMS)

Dagens andra pass. Den enda fördelen med att vara arbetslös är att jag kan fokusera helt på träningen. Började dagen med ett monster bröst/triceps pass tillsammans med D. Nu blir det en timme på löpbandet. Annars har dagen varit ganska långtråkig och meningslös. Blir både rastlös och lat när jag inte har något att göra. Här snackar vi i-landsproblem.

Tisdag 23 augusti.

img_5444 (MMS)

Hej sötnötter :) Im back!! Jag tänker faktiskt inte be om ursäkt för min bloggpaus eftersom jag har haft mina anledningar. Men nu är jag här igen, better then ever ;)
Vad har då hänt sen senaste inlägget? Jo det ska jag berätta: jag har hunnit va i Turkiet med underbara Sara, resan va sjukt rolig. Dagarna va varma så in i helskotta, nätterna va långa och fyllda av skratt. Kom hem onsdag natt och torsdag morgon packa jag om väskan för 4 dagar på Gotland med Kalle och hennes familj, även det va skit kul. Dock inte lika varmt :P
  För er som undrar hur det gick med helvetesmånaden kan jag berätta att det faktiskt gick bättre än förväntat. Jag lyckades komma ner i den vikt jag tänkt genom stenhård träning, jobbig diet och 5 veckors alkohol förbud. 
Det bästa som har hänt sen sist är givetvis D! Jag har kört en Carolina Gynning och lyckats lura min "pt" att falla för mig och sen på någon vänster övertala honom att bli min pojkvän. Jag har även hunnit fylla 23! Var tar åren vägen?? Som ni märker har det hänt en hel del men jag lovar att uppdatera oftare hädanefter så att ni slipper läsa långa sammanfattningar. 
Hoppas ni får en fantastisk dag, för det är ni värda <3

RSS 2.0