121031 för 1 år sen..

Idag för ett år sen satt jag, Sara, Malin och Martina i Saras lägenhet och "förfestade" lite inför Rihanna konserten som blev inställd. Det va den kvällen jag drack sista cidern innan jag fick reda på att jag va gravid. Så idag är det 365 dagar sen jag drack. Om jag saknar det? Inte direkt!

121031 all day

Jag lämnade min lägenhet 9.30 och var hemma igen 18.30. Hallå händelserik dag!
Fick ett par timmar att gå nere på öppna förskolan där det som sagt va fotografering. Många barn och många föräldrar så det blev lite kaotiskt men efter ca 2 timmar va det dags för M att le fint för fotografen. Det svåra va inte att få M att skratta/le utan att le fotogeniskt. hon kastar bak huvudet och kastar med armarna när hon är glad så det gäller att knäppa bilden i rätt sekund.
Efter modellandet gick jag, My, loppan och Lina och våra barn till vattentornet och tog en fika innan vi begav oss hem till D för att umgås lite.
Nu är det kvällsmys och sen sovdags.

121031

God morgon.
Idag är det fotografering på öppna förskolan men jag kan inte bestämma mig för vad M ska ha på sig. Några tips?
Melissa leker med fillurerna i babysittern medans jag rotar igenom hennes garderob.

121030 soffliggare

När mamma lämnar rummet somnar Molla på soffan.

121030

Sjukdomsvinden har vänt. M är fortfarande lite täppt och jag låter fortfarande som om jag ätit en ask tavelkritor. Så allt är på bättringsvägen. Och så länge man inte har feber eller ont i halsen går det bra att träna så gymmet here we come.
Att jag får inviga mina nya träningskläder gör allt ännu roligare.

121029

Varken sjukdom eller storm kan stoppa oss! Har fröknarna Åberg bestämt sig så blir det så. Idag bestämde vi oss för att tillsammans med My och Molly gå ut till Gislöv. Och nu har vi bestämt oss för att onepiece mysa lite.

121028 vitaminer

Jag har hört att man ska äta mycket vitaminer när man är sjuk. Men jag har dålig koll på vad som är en vitamin och inte så jag äter det mesta jag kommer över och hoppas att det hjälper.
Är böcker en vitamin?
/Melissa

121028

I tisdes började jag känna mig krasslig, i onsdes blev det värre, i torsdes va jag döende, i fredes överlevde jag tack vare nässpray och Alvedon, i lördes va jag på bättringsvägen och idag är det ännu bättre.
Men hur mycket jag än har försökt så har det inte gått att undvika att smitta Melissa. Så nu är det hennes tur att vara bombförkyld. Natten har därför varit lite jobbig, eftersom hon inte kan sova liggandes har jag fått stöta upp henne med massa kuddar men varje gång hon har rört sig har hon hamnat snett och vaknat så vid 3 tiden la jag upp henne på mitt bröst och där har hon legat resten av natten och sovit. Någon sömn har det däremot inte blivit för mig men det är det värt och jag gör om det varje natt om det krävs.

121026

Det har varit bestämt ett tag att vi skulle upp till Ullared idag, vi skulle köra upp med husbilen gör utrymmets och bekvämlighetens skull. Så igår kom mamma och hämtade mig och sen sprang vi runt och fick timmarna att gå. På kvällen mös vi framför tvn. Klockan 22 fick jag en snilleblixt. Varför kör vi inte upp där nu? Efter att vi diskuterat det ett tag kom vi fram till att det faktiskt var en ganska bra plan så vi packade in allt vi behövde i husbilen och strax efter 23 va vi ute på väggarna. Vi kom fram till en tom gekås parkering kl 2 och trots att man inte får så "campade" vi där.
4,5 timme senare va det uppstigning, målet va att vara först in. Shi fick vi!
7.50 ställde vi oss i kön som ringlade sig runt hörn och vrår och ut på parkeringen men redan 8.10 va vi inne.
Efter 8 timmar sa vi att nu får det räcka och ställde oss i en timmes lång kö. Fyndat har vi gjort och trevligt har vi haft. Trodde att det skulle vara mer folk än det va så det va en positiv överraskning.
Något annat som är positivt men inte direkt en överraskning är mitt A-barn Melissa. 1 (!!!) gång under hela dagen blev hon missnöjd men det va systers fel. Annars har hon legat i vagnen och varit så glad och gosig som bara hon kan vara. Allt som allt har hon suttit i bärselen ca 1 timme för att sträcka ut ryggen och äta. Jag var orolig att jag skulle behöva ha henne i bärselen hela dagen och total förstöra min rygg men jag borde veta vid detta laget att Melissa är en helt fantastisk liten fillur.
Nu sitter vi i husbilen på väg hem. Behöver jag säga att jag längtar efter en säng?

121025 ..

Ännu en dag som har flugit förbi. Jag, Melissa och mamma har sprungit runt i Malmö/Arlöv halva dagen och nu är vi hemma hos mamma och myser.
Idag har M invigt matstolen, vi trängde ner henne bland massa kuddar och sen satt hon och roa sig själv hur bra som helst medans vi åt. Lilla älsklingen börjar bli stor.

121025

Det är väldigt sällan jag sover mitt på dagen men de få gångerna jag känner att en powernap hade suttit fint ser det ofta ut såhär:

121024 no rest

Ett axel/triceps pass räcker inte. Nej nej vi måste ju gå ut till Gislöv med My och Molly oxå. Efter 2,5 timme är jag helt slut i kroppen så nu blir det en lugn kväll.

121024

Lilla tjocka har precis upptäckt att hon har fötter. Dom är tydligen väldigt roliga och spännande.

121023 pass

Bebis är inte jättesugen på att sova. Tack men nej tack mamma säger hon. - Jag vill hellre mysa hos dig, suga på tummen och titta på när Gunilla får ett psykbryt i svenska hollywoodfruar. och hur ska jag kunna säga nej till min lilla gullunge? Hon har sovit en hel del idag så inte så konstigt att hon inte är trött just nu.

121023 bff

Efter öppna förskolan gick jag hem och bestämde mig för att leka hemmafru, så bakade både chokladbollar och kladdkakemuffins och som så ofta annars lyckades Loppan tajma ett besök lagom till att jag va klar. Så eftermiddan har bjudit på go fika med mysigt sällskap och som vanligt blev M trött och somnade mitt i allt.

121023

Idag har vi varit på öppna förskolan för första gången. Det va både sångstund och babyrytmik och det verkade gå hem hos M.
Men det tar på krafterna att utforska nya platser så efter en stund somnade hon mot min axel.

121022 liten blir stor

Det tar verkligen emot men Melissa är ingen pluttebebis längre. Hon är väldigt medveten om vad som händer runt omkring och vill vara med på allt just därför är vagnen inte alls poppis just nu.
Om hon inte ska sova ska suffletten vara nere annars ligger hon och berättar hur dum jag är. Det låter typ: Wääh, neeä, iihhh, aaaggh men jag hör:tusan mamma vad du är dum! Jag trodd att du älskade mig? Jag ser ju ingenting, fattar du inte det? Jag kan ju missa något. Åh fy hemska mamma Så hur mycket det än tar emot är det snart tid att byta till sittdelen.

121022

När jag vaknade imorse kändes det som att jag blivit överkörd av ett tåg och sen dragen bakom en häst. Kan även kallas träningsvärk i precis HEEELA kroppen. Idag skulle egentligen vara vilodag men sköt upp den till imorgon och körde ett benpass istället. Det blev lätta vikter och många repetitioner körde även lite old school övningar mest för skojs skull. Resten av dagen ska jag och M bara ta det lugnt och fixa lite här hemma.

121021 kalas

Idag har Melissa varit på sitt första barnkalas. Lilla Neo har blivit stora Neo, 2 år har den lilla krabbaten hunnit bli och det firades med tårta, kakor, ballonger och serpentiner. M fattade inte riktigt grejen utan sov och mös med de vuxna istället.
Efter kalaset mötte vi upp My och Molly för att gå bort kakorna. Vi fick den toksmarta iden att gå till gislöv. Vägen dit va super mysig och trevlig men vägen hem blev katastrof. Inte nog med att det blev kolsvart, vi hade även 2 bebisar vars kvällsrutiner blev helt rubbade. Dessutom skrämde en skejtande kannibal livet ur oss.
Så hädanefter sker långrundorna i dagsljus. Som belöning för att jag har varit ute och gått i 3,5 timme så unnar jag mig en pizza.

121021

Jag älskar att träna på söndagmornar eftersom att det oftast är väldigt lite folk på gymmet då. Idag va det rygg och biceps och jag tog i så att jag kräktes lite. Då vet man att man gett allt man har!

121020 badbebis

I vanliga fall luktar Melissa godast i världen, en blandning av bebis och bröstmjölk lixom. Men nu har ju M lärt sig spotta och bubblor så nu är det en blandning av bebis, bröstmjölk och saliv. Fortfarande väldigt gott men inte så fräscht så ikväll blev den lilla lorten badad. Hon verkligen älskar det. Först ligger hon och njuter och samlar kraft och sen går hon loss och skvätter ner hela badrummet.

121020 fotboll

Nu har vi varit och tittat på fotboll.
Melissa är precis som sin mamma totalt ointresserad av fotboll. Hon tyckte att det va roligare att gosa med mig och blåsa bubblor. Sen blev det en liten skogspromenad och M sov gott i den friska luften.

121020

Cardio like a boss!
1,2 mils cykling och 8 km på löpbandet så där en lördag morgon är ju hur skönt som helst. Trots dödlig träningsvärk i ben och kramp i vaderna är det ett skönt sätt att inleda lördagen.

Melissa ville komma upp och kolla läget en stund

121019/20

Tack för idag, slut för idag!
Det är ju helt sinnes vad tiden går fort. Svish sa det och sen va fredagen förbi. Men idag har det hunnits med en hel del så hänger inte läpp.
Det hela började med ett grymmebra ben pass. Sen mötte vi upp Loppan i stan för en fika. Köpte även lite julklappar till M. Julklappar? tänker ni. Men det är ju bara 2 månader kvar och eftersom att tiden bara rusar förbi vill jag inte behöva panikshoppa den 23:e december utan börjar så lugnt redan nu. Efter det blev det lite ärende och vid 19 kom Sara hit för att titta på
X-factor med oss. Alltid lika kul!
Nu ska jag gå och lägga mig för det är ju en dag imorgon oxå.
Sov gott alla fina!

121019

Jag har aldrig varit en morgonmänniska men nu är det faktiskt en av favoriterna. Vaknar till en pratande bebis som skrattar högt och spottar av glädje när jag säger god morgon. Att sen kunna ligga kvar och mysa och busa en stund är den bästa starten man kan få.

Kolla in den söta bodyn M fick av mamma igår.
Super duper mega söt!

121018 fängslad

Här sitter jag och bölar som en snorunge!
Tittar på dokumentären Gravida bakom galler på SVT1.
Jag förstår att kvinnorna som sitter i fängelset gör det av en anledning men att inte få ha sitt barn nära måste vara ett av de värsta straffen som finns.
Ev kvinnas dotter blev omhändertagen och fosterfamiljsplacerad efter bara några timmar. Jag kan inte ena föreställa mig känslan av att inte få ha M nära mig varje dag.
Jag minns på förlossningen då sköterskan tog M för att väga henne, bara dom sekunderna var jobbiga och då visste jag att jag snart skulle få ha henne i mina armar igen. Tänk er att föda ett barn, gå igenom den smärtan och uppleva den omedelbara kärleken för att sedan lämna bort henne/honom utan att veta när ni träffas igen.
Gör man fel ska man ta konsekvenserna men mitt mammahjärta värker faktiskt litegrann för de kvinnorna.
Nu ska jag krypa ner sängen bredvid min dotter och dra in hennes underbara doft en stund och sen försöka sova.

121018 vänner

Idag har vi umgåtts med mamma/mormor. Vi gjorde ett nytt försök med att göra M's avtryck. Denna gången använde vi akrylfärg på canvasduk. Fötterna blev jättebra men när det va dags för händerna hade M tröttnat så det får bli en annan dag.

121018

Bästa, jobbigaste och svettigaste axel/triceps passet EVER!!
Började med 10 minuters uppvärmning på löpbandet och sen började mission "mörda axlar och triceps"
Körde 2 olika övningar direkt efter varandra och sen blev det 1 minuts pulshöjare
(tex höga knä, grodhopp och snabba fötter) innan jag började om. Så idag har det inte blivit någon vila överhuvudtaget och det känns så jäkla bra.
Det blev 6 övningar axlar och 4 övningar triceps.

121017 underbara ni

Tack underbara läsare för era snälla, uppmuntrande och varma ord! Ni gör det lättare att skaka av sig de negativa

121017

Syns/hörs man inte så finns man inte
Lite så har Melissa resonerat idag och därför gett ifrån sig monstervrål med jämna mellanrum. Hon skriker inte, hon gråter inte, hon har inte ont utan hon bara vrålar tinitusgivande högt i en sekund eller två och sen återgår hon till sin aktivitet.
Melissa är väldigt lik sin pappa till utseendet men det mesta av personligheten verkar hon ha fått från mig. Förutom att hon älskar närhet och har ett behov av att stå i centrum är hon även jäkligt rolig. När det är något som inte passar lilla damen säger hon neeä! Om jag försöker få henne att skratta så tittar hon på mig och höjer ena ögonbrynet. Hon ligger och pratar med sina fingrar och om dom inte får plats i munnen allihopa så skäller hon på dom. Ibland fiser hon så högt att hon skrämmer sig själv.
Hon har nyligen lärt sig att spotta och bubbla saliv och ju ser det kommer ju högre skrattar hon. Och det jag tycker är det absolut roligaste är när hon är trött på att bli pussad så jagar hon en med sin mun och försöker bita/ äta upp en.

121016 these legs are made for walking

Melissa bestämde sig för att vakna efter bara 4 benövningar men det va kanske lika bra.
Va ute och gick med My och lilla Molly i 2 timmar och 45 minuter och när jag skulle resa mig upp från soffan efter tog det sin lilla tid så om det blivit ett ordentligt benpass hade jag nog fortfarande suttit kvar.
Nu ligger M och babygymmar som en galning medans jag slappar bredvid på golvet.

121016 Can't win

Jag kan ju verkligen inte vinna!
Om jag tränar och har med M till gymmet är jag oansvarig och tänker bara på mig själv, tränar jag inte är jag tragisk som låter mig själv förfalla.
Om jag sminkar mig och fixar till mig är jag ytlig, går jag osminkad i mjukiskläder är jag en sunkmorsa.
Är jag glad så är det bara ett påklistrat leende och om jag är ledsen eller trött är jag gnällig.
Om jag hade lämnat bort Melissa för att göra något för min skull är jag en dålig mamma, om jag alltid har henne med mig tänker jag inte på mig själv och är en dålig mamma av den anledningen. Om jag sitter hemma själv på kvällar och helger är jag tråkig men om jag hittar på saker är jag egoistisk och tänker inte på min dotter.
Jag har själv valt att blogga och då får jag räkna med att folk har åsikter men kom igen!

121016

God morgon. Inatt har det blivit mycket sömn! M vaknade vid 3 men istället för att ge henne mat gav jag henne nappen. Hon gick med på att ha den i munnen i ungefär 5 minuter sen kände hon sig lurad så jag bad om ursäkt och gav henne mat sen somna hon snällt om och sov till 8.15.

Igårkväll kom jag förresten på ett tillfälle då det är mindre kul att ha barn,
När man mitt i natten slår tån i sängbenet men inte kan skrika ut alla könsord och svordomar man kan komma på utan snällt får krypa ner i sängen utan att göra ett pip och sen ligga och känna hur tån pulserar.

121015 ..

Idag har vi fått umgås lite med bästa Amanda. Vi bestämde oss för att gå bort till vårt gamla jobb och hälsa på. Det va jättekul att träffa före detta kollegor och få se barnen som blivit stora nu, dom va ju bara små pluttar när jag slutade.
Har redan börjat fundera väldigt mycket på dagis åt M. Och jag tror att jag bestämt mig. Har fördelen att jag jobbat på många av Trelleborgs förskolor så ha ju lite inside information om man säger så.
Jag ska ju lämna det viktigaste jag har så för mig är det väldigt viktigt att det känns 100% rätt.

Finaste Amanda med luften i mina lungor

121015

"Barn utvecklas när dom sover"
Inatt har det inte utvecklats ett dugg kan jag berätta. Fått 45 minuters sammanhängande sömn som max så idag är vi inga genier.
Eftersom att jag inte kan skryta med någon smarthet får jag fokusera på min kropp så nu drar vi till gymmet och kör cardio.

121014 sunday funday

Denna dagen har verkligen bara sprungit förbi!
Efter träningen träffade vi My och lilla Molly för en 2 timmars promenad. När vi gått färdigt gick vi hem till My för lite tjejsnack och väntade på Andy och D.
När dom äntligen kom blev det pizza time. Eftersom jag inte ätit sen efter träningen lyckades jag klämma i mig hela pizzan utan några större problem. Nu ska M nattas och sen ska jag ha lite ensam tid i ungefär 5 minuter innan jag stupar i säng.

121014

Att gå runt och bära på en 6,5 kilos bebis sliter en hel del på kroppen, speciellt ryggen så därför måste jag jobba upp muskulaturen där för lets face it, Melissa lär inte bli lättare 
Dessutom är det så jäkla snyggt med en vältränad rygg både på killar och tjejer så idag tog jag i lite extra. Efter 8 övningar och 15 min på crossen vaknade M så då fick jag avsluta. På vägen hem somnade hon om så nu kan jag duscha i lugn och ro.

121013 girlsnight.

Jag skrev i förra inlägget att jag kunde äta mycket godis utan dåligt samvete eftersom att jag gick milen och tro mig det har jag gjort! Inget dåligt samvete här inte, dock en mage i total kaos. Mår så illa att jag inte är helt säker på vad som är upp och ner. På vägen hem från Loppan kunde jag inte hålla tillbaka det längre och allt kom upp igen men om man äter godis, chips och ostbågar för 10 pers så får man skylla sig själv.
När jag va yngre åt jag ofta tills jag kräktes och tydligen har jag inte växt ifrån det än.
Förutom att proppa i oss kalorier för en vecka har vi bebismyst, snackat en massa och kollat på film.
Nu ligger Melissa och sover och jag tänkte krypa så nära henne jag bara kan och låta matkoman ta över och somna.

121013

1 timme 39 min 3 sek så länge har jag stått på löpbandet idag. En hel mil och 3 meter gick jag så nu kan jag äta en massa godis utan dåligt samvete ikväll.
Idag blir det en heldag med Loppan och Matheo.

121012 Ikea

Efter en mysig fika hos Nina så kom mamma och snäll som hon är så var hon inte särskilt svår övertalad när jag kom med den briljanta idén att köra till Ikea.
Köpte en matstol till M och såklart doftljus som är ett måste när man är på Ikea, det blev även lite annat smått och gott bl.a. en skallra i form av en circussäl som Melissa blev galet förtjust i.
I bilen på väg hem har jag min syster sjungit varenda barnsång vi kunde komma på för en övertrött Melissa.

121012

pust, stön, flås och stånk
Nytt träningsschema=döden!
Tidigare har jag kört bestämda muskelgrupper på bestämda dagar men det var tydligen inte godkänt av PT-Daniel så nu har jag rullande schema med ben 2 gånger i veckan. Just nu ser det ut som följande
Dag1Ben
Dag2Cardio
Dag3Axlar/biceps
Dag4Cardio
Dag5Ben
Dag6Cardio
Dag7Rygg/triceps
Och sen börjar det om från början. Cardiodagar kan även bytas ut mot vilodagar om jag eller min kropp känner för det.
Så idag va det återigen dags för ben och med träningsvärk sen förra benpasset så tog det emot men skam den som ger sig.
Sumoböj, djupa knäböj, utfall på pall, enbens utfall, benspark, marklyft och sittande vadpress va de övningar som fick mörbulta mina ben idag. Värmde dessutom upp med 10 min på crossen och avslutade med 20 min på cykeln. Nu blir det en dejt med Nina.

121011

God morgon!
Gårdagen träningspass var kanske inte så värdelöst som jag trodde dör när jag vakna imorse hade jag en sjuhelsikes träningsvärk i axlarna.
Vi låg kvar i sängen 1 timme för att mysa och öva på vändningstekniker.
Melissa börjar vi riktigt duktig på att vända på sig, i början låg hon kvar på sina armar men nu har hon fattat att hon ska dra fram dom.
Nu ligger hon bara på rygg när hon är trött, annars ska världen upplevas på mage.

121010 aldrig vila

Efter en natt med extremt lite sömn blev det ett pinsamt dåligt axel/biceps pass men all träning som blir av är bättre än ingen träning alls sägs det ju.
Som plåster på träningssåren blev det en 2,5 timmes promenad med My och Molly och den underbara höst solen. Nu har vi precis varit och handlat så nu blir det matlagning till veckans matlådor.

Haha märks det att M älskar att se sig själv?

121010

Inatt kidnappade någon min snälla gosiga bebis och ersatte henne med en vägra sova om jag inte får ligga så nära min mamma att hon knappt kan andas och får jag inte som jag vill tänker jag skrika-unge.
Imorse hade dom lämnat tillbaka min glada älskling som som vanligt vakna med ett leende.

121009 sweat

Får väl börja med att tacka Melissa för "hjälpen". Tack vare hennes trötthet hann jag med 45 min på AMT, 60 min på löpbandet och 20 min på cykeln.
Varför inte göra det ordentligt när man gör något?
Tanken va att gå bort till maxi och handla lite mat men det satte regnstormen stopp för så istället blir det mamma/dotter mys.

121009

Med en galen träningsvärk i benen och en jäkla massa motivation är jag nu på gymmet för veckans första cardio pass. Hur mycket jag hinner med vågar jag inte säga utan det överlåter jag till Melissa.

121008 BVC

Idag har vi varit på BVC och vägt, mät och vaccinerat Melissa.
Lilla tjockisen är 64,5 cm lång och väger 6555 g.
Vaccinationen gick bra om man bortser från att jag grät som ett barn. Melissa grät bara precis när hon fick sprutorna och nån sekund efteråt. Som tur är hade jag med mig kära mamma som moraliskt stöd. Efter BVC gick vi och tog en fika.

121008 leg day

When you have one of those days when you feel a big weight on your shoulders. DO SQUATS!

12 övningar ben idag så efter fanns det ingen ork till cardio. 2 timmar efter passet är jag fortfarande skakig i benen.

121008

Igårkväll efter att jag hade lagt M fick jag en riktig käftsmäll av negativa känslor. Såna där- buhu ingen kommer någonsin älska mig. Jag är en värdelös mamma. Och ovan på allt är jag tjock och ful. Jag grät en stund och sen hörde jag något..min dotter pratade i sömne och plötsligt försvann alla dåliga känslor. So what om jag är tjock och ful? Jag har världens vackraste dotter, fina vänner och underbar familj som älskar mig. Jag behöver ingen kille för att uppleva kärlek. Jag har en dotter som dagligen fyller mitt hjärta med glädje. Och om jag nu är en värdelös mamma hur kommer det sig då att M är ett av de gladaste barnet jag någonsin mött? Jag gör ALLT för min dotter. Sen att folks allt kan skilja sig rätt mycket är okej så länge jag ger henne mitt allt.
Så sug på den humörsvängningar.
Cizzi 1- Negativa tankar 0!

121007 fika

Nu har vi precis kommit hem från en mysig 4 timmar lång -ta igen förlorad tid fika med Sara.
Om ni bara visste hur mycket man hinner prata på fyra timmar..är öm i både rumpa och käkarna.

121007 3 månader

Det är inte varje dag man blir 3 månader gammal så när det väl händer gäller det att fira och givetvis få presenter. 3 månaders dagen till ära fick lilla M 3 presenter, 2 bodys och 1 par byxor från favoritmärket newbie. Nu ska vi ligga och mysa en stund och sen blir det en promenad i höstsolen.

121007

För exakt 3 månader sen föddes Melissa! Mitt underbara otroligt älskade barn tittade ut 00:29 den 7/7. Det är 92 dagar av obeskrivlig lycka. Och allt tack vare fantastiska
Melissa Leyton Carla.
Hon är det sista jag ser innan jag somnar och det första jag ser när jag vaknar. Att vakna till hennes joller och se hennes vackra tandlösa leende när man slår upp ögonen är sann glädje. Att få ha henne vid min sida ger livet en mening. när hon griper tag om mitt finger, tittar mig i ögonen och ler smälter jag.
Älskade barn!! Förevigt du och jag!!

121006 på't igen

Melissa ska bli storasyster!
Jag trodde att avhållsamhet var det säkraste preventivmedlet i värden men tji fick jag för här sitter jag nu med en ordentlig kula på magen och mår mega illa. Det är en snabbväxande liten fillur oxå! Bilden till vänster är från igår och den högra är tagen för 2 minuter sen.

121006 me time

Bebis är nybadad och sover så nu drar denna mamman på mjukisbyxorna och dyker ner i soffan med filt, godis och cola. Den romantiska komedin ligger i dvd:n så nu playar jag och önskar er en god natt och söta drömmar.

121006 mysdag

Idag har det varit en riktigt mysig höstdag. Först slösade vi lite pengar på shopping och sen blev det en fika.

121006

God morgon. Här hemma älskar vi att verkligen att sova.
M sov mellan 22.30-6 och sen vidare till 10 så jag kan absolut inte klaga på sömnbrist.
Nu blir det en träff med Loppan, Robert och lilla Matheo.

121005 avliden

Ja jag dog lite under träningspasset och har därför inte bloggat efter träningen. Vi snackar SKIT jobbigt! Mellan övningarna fick jag göra massa grodhopp, höga knä, snabba fötter, jogga på stället och andra jobbiga saker som jag inte har en aning om vad dom heter. Det va rygg och triceps som fick stryk idag. Imorgon kommer jag ha ont och i övermorgon kommer jag ha ännu ondare men jag längtar redan efter nästa pass.

121005

Efter gårkvällens kanelbulle, eller det va ju 2 så det ska stå kanelbullar, okej jag ska sluta ljuga. Jag åt 3! Skyller på att dom va små. Tillbaka till ämnet..
D är nu färdigutbildad PT och jag vore ju dum om jag inte drar nytta av det så idag är det dags för mitt första riktiga PT-pass. Jag är lite nervös eftersom jag har en känsla av att D kommer vara extra hård mot mig.

121004 kanelbullensdag.

Redan igår bestämde jag mig för att inte falla för kanelbulledags-frestelsen. Nej nej nej!
Men efter att sett ca 100 bilder på Facebook och Instagram kunde jag inte motstå frestelsen. Och när jag tänkte efter så var jag ju värd det efter att ha gått/sprungit milen och gått en timme i regnet med My.
Så trots allt blev det bullbak här hemma.

121004 mission complited.

Så jäkla skönt är det! Lite mer än 3 minuters förbättring.
Tror dock inte att det blir mycket bättre än så eftersom att jag fick pressa mig själv över bristningsgränsen. Men jag klarade det och det är huvudsaken.
Nu blir det en välbehövlig dusch och en tonfisksallad.

121004

Time to beat 1:27:06. Nu kör vi!

121003 effektiv.

Sen jag fick Melissa har jag lärt mig att ta vara på tiden. Tidigare kunde ett pass på gymmet ta mig 1-1,5 timme. Nu kör jag samma pass på 30-45 min. Receptet heter aldrig vila.
Istället för att göra ett set, vila, kör igen så kör jag ett set, ett set av en annan övning och sen tillbaka till första övningen. Så 2 i 1 typ. Kroppen får pausa när jag sen byter till nästa 2 övningar. Idag va det axlar och biceps med 40 min på ATM som avslutning.
Dagen grymmepass firas med en tonfisksallad.

121003

Åh äntligen! Min - sova hela natten med undantag för en matning dotter är tillbaka. Eller hon va det inatt iaf.
För första gången på nästan en vecka va det inga mardrömmar och jag har inte behövt ligga enda intill henne. Jag har som vanligt vaknat
1 gång i timmen för att kolla så att hon andas men bebis har iaf fått en god natts sömn.

Efter gårdagens bad kände M för lite fingersugning. Men inte vilket finger som helst. Igår var det mitt pekfinger som lockade extra mycket

121002 passa på

Det gäller att passa på så länge vädret bjuder på sol .
Så det blev en kvällsrunda tillsammans med en tumsugande Melissa.

121002 milen

1 timme 27 minuter 6 sekunder
Sätt upp ett mål. Genomför utan att tänka. Må som en kung efter.
Mitt i allt blev M rastlös så fick ha henne i bärsele ett par km sen somna hon om igen.
No excuses

121002

Jag har bestämt mig!
Idag blir det milen. Om jag så ska behöva krypa, gråta eller till och med spy så ska det stå 1 MIL på avstånd.
Målet är att klara det under 2 timmar. Helst 1,5.
För att klargöra det hela så ska jag alltså inte springa 1 mil, jag ska bara ta mig fram 1 mil.

121001 snurre

Otroligt stolt mamma!!
För nån vecka sen la jag M på mage i sängen och gick för att dra upp persiennerna, när jag vände mig om låg M på rygg. Tänkte att hon bara råkat svinga sig runt och eftersom det inte hänt igen så har jag inte tänkt mer på det.
Idag hände det igen och återigen tänkte jag att det va en lyckoträff. Bara det att det hände igen och igen och igen och igen. Min lilla älskling ligger och snurrar som en galning och jag gråter en skvätt.
Detta ska egentligen inte hända förrän hon är 5-6 månader men hon är ju sin mammas dotter .

121001 nya tag

Jag hatar när folk lyckas dra ner mitt humör. Hatar speciellt när jag inte vet vilken dumfan det är som gör det.
Är så jäkla trött på att behöva lägga dom första 10 minuterna av mitt träningspass på att plocka av 100 tals kilo från maskiner som nån puckojävel använt och varit för lat för att plocka av.
Well guess what dickface. Karmagedon is a bitch och när jag får reda på vem du/ni är kommer jag oxå bli det!
Men för att hitta guldkorn i bajshögen så motiverade ilskan mig till tyngre vikter och fler repetitioner. När jag blev trött pressade jag mig själv lite till och när jag inte hade mer att ge så gjorde jag 1 till. Stackars mina ben!
Avslutade det hela med 30 min på cykeln och mitt humör är återigen på bra humör.

121001

Sova tät intill under samma täcke. Om bebis själv får välja.
Eftersom närhet har lugnat ner M de andra nätterna så tänkte jag ge henne närhet från början så slapp hon kanske bli så ledsen och det funkade.
1 gång har hon vaknat för att äta och somnade om direkt.
Nu ligger jag här och väntar på att hon ska vakna så att vi kan pussas.

RSS 2.0