Dirty Diana

Nu har jag gått runt i östervångspaken i 45 minuter. Lyssnat på min nya favoritlåt dirty Diana med M.J och bara kukilurat. Fick även en mysig pratstund med s axen <3 nighty nighty!

Dag 4

img_9873 (MMS)

Vad har jag lärt mig idag då?
Jo att min diet ligger på 1000-1200 kcal per dag. Jag har en basalförbränning på ca 1400kcal/dag vilket  jag bränner av genom att bara stirra i taket en hel dag och hålla organen igång. Med mitt arbete och 2 pass om dagen förbränner min kropp ca 3000-3200 kcal/dag. 
Alltså ligger jag på minus rätt rejält. 
Jag har fått för mig att man ska ligga på minus för att gå ner i vikt men det är ju inte bara det jag vill göra. Jag vill ha muskler. 
Dagens i-landsproblem.

Vad har jag då gjort idag? Det ska jag berätta: jag har jobbat (chokerande), efter jobb va jag på gymmet och träna rygg men istället för att gå en timme på löpbandet gick jag en runda med fina Amanda som äntligen har kommit hem från Kroatien. Jag har även, trumvirvel dumdumdadum.. TVÄTTAT! Äntligen har jag ordentliga strumpor :)

Torsdag 30 juni

Sådär ja. God morgon :)
Nu är jag på jobb, har öppnat och hittills är här inte en kotte, men det gör inte så mycket. Känner att jag måste varva ner lite. Det blev En 50 minuters promenad med trevligt sällskap :) Sen fick jag skynda mig hem och slänga i mig äckelgröten innan jag va tvungen att stressa iväg till jobb.
Hoppas ni får en bra dag sötnötter.

Vilja!

img_8791 (MMS)

Klockan är lite över 4. Jag vet inte var jag har min röv (klockanärsomsagt4ochjagärtrött). Men tränas ska det!

Dag 3

img_6531 (MMS)

Nu ska vi se här. Vad har hänt idag?
Såklart har jag jobbat, har kommit fram till att många i barnomsorgs är lite större pga personalrum. Skulle upp och hämta ett papper och möts av 2 mega stora godis skålar. Blev såklart sugen men mumla Turkiet, Turkiet, Turkiet för mig själv och gick stolt därifrån utan att ha tagit en bit. 
Efter jobb blev det en runda med hundarna och sen ner till gymmet för ett spinningpass. Och återigen hade någon tagit MIN cykel. Men än en gång mumlade jag Turkiet, Turkiet, Turkiet och körde järnet! Hallå löken. Nu har jag precis ätit en smarig kräftstjärt/räksallad och ska snart rasta hundarna sen blir det en välbehövlig dusch och sen ska jag försöka sova. Tidig dag imorgon.

Fler timmar på ett dygn tack!

img_0032 (MMS)

När all min vakna tid går åt till att förändra min kropp blir resultatet såhär. Har HELT glömt bort att tvätta. Kanske bör slänga in en maskin innan jag drar till gymmet ikväll?

Onsdag 29 juni

img_2831 (MMS)

God morgon :)
Igår innan jag gick och la mig glömde jag ändra alarmet så istället för att vakna 6 vaknade jag kvart i fucking 5. Men vad gör det? Det fick därför bli en längre runda, 1 timme och 40 minuter gick jag och nu mår jag tipptopp. Någon som däremot inte känner sig helt hundra är spice, efter lite mer än 1 timme vägrade han gå den stackaren. Så jag fick bära honom den sista halvtimmen (turatthanärsåförbannatliten). 
just det! Måste berätta om min sjuka natt, jag frös ju som ett as när jag skulle sova så har drömt om allt möjligt kallt: jorden gick under i en snö storm, jag drunkna nästan under ett isflak och allt var allmänt kallt. Drömde även om cruela de vil, ni vet hon från pongo och dom 101 dalmatinerna. Whats up med det?
Nu ska jag börja på frukosten. Mums kräkgröt, ser verkligen fram emot det!
Ha en bra dag sötnötter.

Cold as ice

img_5166 (MMS)

Jag fryser som en jävla moder faker!  Förkylningen vägrar ge med sig. Någon som har några bra tips på hur man blir av med skiten?

Dag 2

img_3463 (MMS)

NU kan jag äntligen varva ner och ta en skön kvällspromenad med dogsen. 
Har varit igång sen 5 imorse. Jobbat, skyndat hem, lämnat in Melker och tränat. Idag blev det (somvanligtpåtisdagar) axlar och mage. Avslutade på löpbandet med 9/12 i lutning. Kändes lite som att gå i jävligt trög lera. Efter gymmet va jag tvungen att städa. Blir knäpp i huvudet av all kaos. Hade allsång på Skansen i bakgrunden mest för att både Måns och danny va med. Dom hade ju inte behövt fråga 2 gånger om man säger som så. 
Egentligen borde jag vara skit trött men är faktiskt inte det. Så en promenad och sen lite häng framför tvn innan jag ska försöka sova. 
från och med nu kan det bara bli bättre

Tisdag 28 juni

img_2287 (MMS)

God morgon!
Att komma upp ur sängen imorse va allt annat än lätt vill jag lova. 
Låg vaken med hostattacker fram till lite efter 2 sen somna jag av ren utmattning men sova får jag göra när jag dör för 04.45 ringde klockan. Det blev en 40 minuters promenad med dogsen. 
Nu ska jag tvinga i mig gröten, pii katten vad det är äckligt!!

Svar.

hoppas det går bra! hur håller du dig motiverad? hur går det med rökningen ? försvårar den för dig i din tuffa träning?

tack så mycket :)
Hur jag håller mig motiverad: Dels tycker jag att det är jävligt kul att vara aktiv och är väldigt rastlös i mig själv så hade jag inte tränat hade jag klätrat på väggarna och drivit mina nära till vansinne. Men det som motiverar mig mest är att jag vet att min kropp kan bli mycket starkare och uthålligare och framför allt se bättre ut. Jag är inte ute efter att se small ut. Jag vill vara vältränad, med linjer på armar, ben och rygg och gärna ett sexpack.
jag röker fortfarande (som en skorsten) men märker inte av det när jag tränar. Tror absolut det hade gått bättre om jag inte rökat men just nu finns det för mycket i mitt liv för att jag ska kunna sluta.
och för att svara på Tessans fråga, hundarna är min mammas som jag ska passa i ca 3 veckor.

OJ vad långt det blev, hoppas ni orkar läsa allt. Jättekul med frågor så har ni fler är det bara att fråga <3

Dag 1

img_3791 (MMS)

Så mina kära vänner! Nu tänkte jag summera dag 1 för er. Började som ni redan vet dagen med 1 timmes promenad med hundarna och en rällig grötfrukost. Gick till jobb. Både lunchen och mellanmålet bestod av kessela med färska jordgubben yumie :) Efter jobb va det träning: 30 min precor, ben och avslutade med 30 min på cykel. Som belöning för att jag varit så duktig och dessutom tackade nej till mina favoriter Ferraribilar blev det en liten runda i solariet. Dagen middag blev en ägg och tonfisksallad. Så med en klapp på axlen säger jag nu god natt. Nya tag imorgon.

Vomit

img_3142 (MMS)

Det värsta med helvetes månaden är gröten! Kommer gå på en väldigt strikt diet där det är havregrynsgröt som gäller till frukost. Problemet är att jag tycker det är rent ut sagt vidrigt. Men geni som man är kommer man på lösningar till alla problem. Lösningen i detta fallet kallas sockerfri hallonsylt. Och vips gick gröten ner utan att jag spydde. Applåderna kan vi ta senare. 
Ha en bra dag sötnötter

Måndagen 27 juni

img_7288 (MMS)

Nu har helvetesmånaden börjat! I 30 dagar ska jag pressa min kropp så mycket jag kan. Hur mycket tror ni kan hända på 30 dagar?
inleder "hm" med en timmes promenad. Fick till och med väcka hundarna men det är ju förståligt, hur pigg är man 05.30?

..

img_5473 (MMS)

Sista svullodagen innan helvetesmånaden och vad passar då bättre än hemmagjorda langos made by X?

Otippat

img_2311 (MMS)

Möllan blev lilla torg.  Lilla torg blev etage.  Kvällen blev skit rolig! Älskar spontana utgångar. Träffade både roliga och idiotiska människor. Träffa en super söt tjej som överöste mig med komplimanger. Tyvärr stötte jag på världens clown oxå, enligt honom ska jag inte le så mycket  eftersom jag ser dum ut då.  Idag mår man som man förtjänar, därför bojkottar vi midsommar.

Redbull vodka

img_1211 (MMS)

Möllan ikväll :) Efter jobb ville jag bara hem och sova bort min förkylning. Men Sara tvinga med mig till Möllan och det är jag glad för!
btw! Vem är kungen?

Torsdag 23 juni

What the fuck händer med sommaren? Och dubbel wtf händer med att bli mongoförkyld I JUNI månad. Det kan ju inte va okej.
God morgon förresten. Sovit gott?
Idag är det torsdag och det brukar betyda att jag slutar jobba tidigt men nu har fått vårt sommarschema vilket innebär längre dagar och just idag har jag varit världens snällaste och bytat tid med en kollega. Att vara snäll lönar sig inte alltid för idag fick jag stängningen. 5 timmar längre än vanligt ska jag jobba och it sucks!
Skyll inte på mig. Det är förkylningen som gör mig bitter.

Nail me

img_3906 (MMS)

Detta är något jag är RIKTIGT sugen på att göra! Pierca min höft, bara ena. Till att börja med iaf ;) Åsikter på det?

Onsdag 22 juni

img_5459 (MMS)

Had a dream I was Queen. I woke up, still Queen. 
God morgon sötaste nötter i världen. Hur mår ni idag? Jag mår bra, lite ont i halsen men en kopp te med litervis honung ska nog kunna fixa det. Har ju absolut inte tid att bli sjuk. 
Nu ska jag ta på mig skorna och gå till jobb. Måste verkligen fixa Melker, han har haft punka hur länge som helst. Är det okej att lämna in den eller man bör kunna laga en punktering själv?
Nu måste jag verkligen gå. 
ha en bra dag <3

Rullar fram..

img_6334 (MMS)

Denna dagen har inte varit särskilt nyttig. Vi snackar, tårta, glass, pepparkakor och jordgubbar. Men jag vet ju vad som väntar mig om 6 dagar så får passa på och njuta så länge jag kan Därför har jag bestämt mig för att resten av denna veckan äta precis vad jag vill och jag tänker inte må dåligt över det. Nu blir det gymmet men enbart för att det är kul.

Strawberry fantasi

img_5865 (MMS)

Nu har jag precis haft rast, krängt lite jordgubbar och läst ytterligare 10 sidor av supersnygga Danis blogg. Blivit lite smått beroende. Nu är det åter  till verkligheten.

Lär dig!

Om jag vet att allt blir mycket bättre/lättare av att sova mycket. Varför gör jag då inte det? Nej för en vis person ska titta på youtube Standup halva natten. Nu är det fake it til you make it som gäller. Ha en bra dag sötnötter.

Livets hårda skola

img_5327 (MMS)

Nu mina vänner (ochfiender) ska jag berätta en hemlighet för er, något jag önskar att någon berättat för mig för flera år sen.  Här kommer det: när jag är utvilad går allt mycket lättare. Det är inte lika jobbigt att jobba och dagen går mycket snabbare. Det går till och med bättre på gymmet. Idag körde jag ben och 30 min på precor. Ska ta det relativt lugnt med träningen denna veckan för från och med nästa måndag kommer jag utsätta min kropp för ett rent helvete i 30 dagar men mer om det om en vecka.

Girlcrush

img_8791 (MMS)

Dani! Fruktansvärt vacker och har en rolig blogg.  Känner faktiskt lite agg mot mina föräldrar när jag ser henne. Varför kunde ni inte gjort mig så? Jaja det finns ju vinnare och förlorare i allt. Även i genutlottningen.

Måndag 20 juni

God morgon söttnötter! Sovit gott?
Det har denna gjort. Halv 10 kunde jag inte hålla ögonen öppna längre. Så efter 10,5 timmes sömn måste jag säga att jag känner mig utvilad och återhämtad från en galen helg.
Idag har semestern dragit igång på jobb(grattistilldetfinavädret!) mohaha. Dock har jag 5 veckor kvar att se fram emot innan jag blir ledig. Men med tanke på att vädret suger kan jag leva med det.
ha en fin fin dag!

Murderer

img_0589 (MMS)

Igår gjorde jag något jag inte gjort på 5 år. För ganska exakt 5 år sen blev jag vegetarian. Och enda gångerna jag känt ett liiiiiiitet sug efter kött är på fyllan, men har alltid ståt emot. Fram till igår. Tog 2 tuggor av Saras hamburgare, hade glömt hur det smakade och om sanningen ska fram va det faktiskt rätt gott. Tror dock inte jag kommer bli köttätare igen, iaf inte på ett tag. Har haft ont i magen hela dan men vet inte riktigt om det är pga köttet eller om det är som jag inbillar mig.

100%

img_8993 (MMS)

Herre min Gud vilken kväll! Har skrattat så jag har magsår. Det blev etage med Sara men det va inte förän efter de riktiga festligheterna tog fart. Blev bjudna på glass av en supersöt kille. Sara slängde ditt vatten på Sonny och bad honom hålla det. Vi klättrade på allt möjligt. Dom lekte gömma Cizzi strumpa. Sara har åkt upp och ner på en uppblåsbar madrass. Men bäst av allt va kramen från bb Martin. HAN ÄR SÅ FIN!!  Mitt i partajandet bestämde vi oss för att vi ville hem. Gick i en hel jävla evighet innan K-rabban kom och hämta oss. Nu är vi hemma hos sara men inte ska vi sova inte. Det blir ostbågar och remember the titans. Tror ni vi orkar vara vakna hela dan?

Kör bara kör

img_7686 (MMS)

Att ta det lugnt höll 1 vecka. Ikväll blir det KBK med Sax :)

Adult

Har samlat vuxenpoäng som bara den idag. Sovit midda på Saras soffa, tränat, städat, diskat och tvättat. Att det är fredag ger bara extra poäng. Funderar på att gå och lägga mig snart men det känns som pensionärspoäng och det är ju inte så kul. Får helt enkelt hålla mig vaken ett par timmar till.

Nya familjemedlemar.

img_3690 (MMS)

Mina nya små älsklingar! De kom med posten idag och Gud vad jag har längtat efter dom.  Beställde dom från  Smartgirl.se  Skit bra sida. Kostar endast 509:- och är fraktfritt. Nu har jag fått in lite reklam oxå :P Tänkte gå hem till stackars Sara som är sjuk en stund, kolla lite sons säsong 3 och sen bege mig till gymmet.

Som en kniv i ryggen

img_8104 (MMS)

Jag tror inte att min kära Red bull älskar mig lika mycket som jag älskar den/det. På väg till jobb gick jag som vanligt inom Statoil för att handla red bull, la ner dom i väskan och fortsatte min promenad. Efter ett tag kändes det konstigt mot benet men jag tänkte att det va kylan från burken som gned sig mot låret så tänkte inte mer på det och fortsatte gå. När jag nästan är framme känns det jätteblött på baksidan av låret och visst är jag pissblött men vad har orsakat det? Jag är ju helt säker på att jag inte kissat på mig så vad kan det va? Kollar i min väska och ser hur det sprutar red bull ur en av burkarna. Mina byxor, min väska och ALLT i min väska är dyngsurt. Försöker min stora kärlek lämna mig kanske? Det enda positiva är att mina saker och väska och även mitt ena lår kommer dofta ljuvligt hela dagen.

Writen in the stars

img_3845 (MMS)

Stjärntecken lejon 23 juli – 23 augusti  Lejonet är ett lite ”classy” stjärntecken. De brassar gärna på och är inte mycket för uttrycket ”less is more”. Lejon är noga med kvalitet och har en förkärlek för lyx och det storslagna.  Lejon är ärliga och vågar säga sin åsikt. Samtidigt är de varma människor som är lätta att tycka om. De är mer jordnära och hemmakära än de andra eldtecknen (väduren och skytten). Deras hem är deras borg och de är måna om traditioner och tryggheten som familjen för med sig.  Lejon är starka personligheter, naturliga ledare som gillar att stå i centrum. De är utåtriktade och gillar att synas och märkas mycket. De har inget emot att bli beundrade. Självförtroendet är på topp och de utmärker sig genom att vara karismatiska Lejon är ett stolt stjärntecken som avskyr att förlora sin värdighet.  De är duktiga på att sälja sig själva och kan vara lite egocentrerade. även om de tycker om fasta punkter så kan de också vara ganska äventyrliga och de tycker om spänning.  Lejon kan ha lite svårt för att lämna plats åt andra och de erkänner inte heller gärna att de har fel.
    Planet: Solen   Symbol: Lejon (regal, modig och dominant)   Ängel: Michael   Färg: Guld - Orange   Växt: Solros - Ringblomma   Metall: Guld   Kristall: Rubin   Tarotkort: Solen   Motto: Jag vill - Jag ska   Nyckelord: Vilja   Element: Eld   Turdag: Söndag   Kvalitet: Fast   Polaritet: Positiv   Positiva drag: Självhävdande - Generös - Ledartyp   Negativa drag: Arrogant - Makthungrig   Turnummer: 8 & 9   Människokroppen: Ryggrad - Hjärta

Brat!

Sämsta spinningpasset EVER! (bästa prestationen)
lite bakgrund:
Vi är ca 5 pers som går på spinningen och av någon anledning har det blivit så att vi har "våra egna" cyklar. Min är längst bak i hörnet
(gillar att höras men inte nödvändigt synas)
Idag fick någon för sig att ta min cykel på skämt. Men det va allt annat än kul! Blev barnsligt arg och irriterad. Ja, även jag kan bete mig som en bortskämd snorunge ibland. Va jävligt jobbigt att sitta på cykeljävlen irriterad som fan i en timme men det gjorde att jag kunde pressa mig själv ännu mer. Har ALDRIG svettats så mycket i hela mitt liv! Nu ska jag slänga i lite ricolinolja i håret och sen äta.

War!

img_3187 (MMS)

Du har startat krig med helt fel människa. Jag kan redan nu berätta hur detta kommer sluta. Du förlorar! Sök hjälp!

Dramaqueen!

img_4800 (MMS)

Så mycket drama att det står mig upp i halsen i och sprutar ur öronen. Detta är inte riktigt klokt!

!!

img_4148 (MMS)

Krigsskada deluxe. Det kostar att ligga på topp ;)

I ett nötskal

img_5985 (MMS)

Frukost för en mästare!
idag tänkte jag spendera största delen av förmiddan på gymmet (iminvärldärdetförmiddagtilltyp2) Och då krävs det mycket bränsle. Kessela med banan, en näve nötter och grönt te.

Icream, youscream

img_3753 (MMS)

J- det ekar över hela staden! 

Idag har jag varit och hälsat på morfar på sjukhuset. 
efteråt åkte jag med  X hem, det blev ett glassstop på vägen. Årets första på svensk mark ;)

Retarderat.

img_8324 (MMS)

Om jag va trött igår vet jag inte vilka ord jag ska använda för att beskriva hur trött jag är idag. Så in i helvetes, satans, jävla piss, super, mega trött räcker inte ens. Jag har drömt dom sjukaste mardrömmarna någonsin. Och ovanpå allt har min ena visdomstand börjat spöka igen, det är så svullet att om jag stänger munnen så trycks tandköttet från underkäken ihop med överkäken. Så nu ser det ut som att jag har munnen full av vindruvor. NEJ, jag orkar inte mer. Jag går och lägger mig igen (iminadrömmar)

God! Go fuck yourself!

img_5157 (MMS)

Denna dagen har gått från dålig till bra till sämst!!
Dålig: trött och seg som ett djur hela dan. 
Bra: slutade tidigt och fick träffa Lina, snackade om allt mellan himmel och jord samt drack väldigt många koppar te. Nostalgitripp!! Två koffeintabletter och en Celsius senare blev det gymmet, biceps, triceps och mage även 65 min på löpbandet. 
Sämst: Nu verkar det som slutet är nära. Fuck! Jag vill inte! Jag är rädd så att knäna skakar och kan då inte ens föreställa mig hur du känner. Vad gör jag utan dig? Du förtjänar så mycket bättre än detta. Det är inte okej att du mår som du gör. Du är min hjälte, hjältar är odödliga. Det är iaf vad jag alltid trott, men jag har tydligen fel! F U C K!!

Grab me and pull my hair

Vissa mornar är bättre än andra. Detta är dock ingen sån morgon. Men att mötas av en mumsig säkerhetsvakt direkt när man kommer till jobb är ju inte fy skam.
idag är jag helt slut, både i kropp och huvud. Har brutal träningsvärk i axlarna sen i tisdags och känner mig fortfarande helt utpumpad sen gårdagens spinning.
Men idag är det samma grej som alla andra torsdagar, jag slutar tidigt :) Spännande att se vad min lediga eftermiddag har att erbjuda.
ha en bra dag sötnötter.

I dont know much

Jag vet inte riktigt hur jag ska ta mig vidare. Just nu känns det som att jag verkligen blir testad, livet erbjuder mest citroner och jag har ingen ork eller energi till att omvandla det till lemonad. Mamma är övertygad om att det som hände i söndesnatt va en ångestattack och jag är inte så säker på om jag kan förneka det. Nu gäller det att hitta små guldkorn i vardagen men det är inte det lättaste. Jag antar att jag får vara glad över att jag lever helt enkelt.

Vädergudarna är höga

img_6978 (MMS)

Whats up med värdet? Det är varmt som i en bastu och rätt vad det är börjar det regna. Sommar i Sverige? Jupp jupp!

från andra sidan graven

Igår efter vi schteekt i kolonin bestämde vi oss (jagochsara) för att sticka ut.
Så på med klänning och litta smink sen hem till Sara. Efter nån timme åkte vi in till Etage..hade skiiit!!!!kul.
När vi sen skulle hem va det inte lika kul längre, jag kände hur kroppen börja darra och hjärtat slå som fan.. efter ett tag svartna det för ögonen och min kropp ville inte som jag ville men obehagligast av allt va trycket över bröstet. det kändes som om någon stod på min bröstkorg. Det gjorde så jävla ont och ledde till att jag knappt kunde andas. Började hyperventilera och få panik. Jag trodde verkligen att jag skulle dö.
Som tur är ställde X upp och kom och hämta oss. Fick stanna en gång på vägen hem och då började jag spy galla och fick ännu mer panik men efter snack om sjukhus och några panikattaker kunde vi fortsätta hemmåt.

När jag vaknade kl 2 hade jag fortfarande jätteont i bröstet och va darrig men bestämde mig ändå för att ta mig till kolonin för att hänga lite med Sara. Efter några timmar blev allt bättre, känner fortfarande lite smärta över bröstet och är öm i större delen av kroppen men det försvinner nog snart..

The time of my life!

Årets, utan tvekan bästa helg!! I fredas hyrde jag och X film. Det blev Paranormal activity 2, mamma vad läskig. Igår hade jag så in i helvetes roligt, drog med mig min älskade Kalle till alnarpsparken och mötte upp några vänner och annat nytt folk. Massa mys i solen, en hel del cider, brännboll, fotbollslajban och massa skratt. När solen gick ner tog vi oss till Lomma strand där vi satt kring brasan, spelade gitarr och mös lite mer. Idag har jag hängt med sara i kolonin och bättrat på brännan lite. Helt underbar helg!! Och det bästa av allt är att jag har en ledig dag kvar :)

Hollycrap!

img_2712 (MMS)

Bör jag vara orolig? Jag vet skit nasty bild!! Men detta är vad jag tappat under EN!!!!! dusch. Det är alltså hår om ni inte ser det. Ska man verkligen tappa så mycket hår åt gången?

Amazing

Dagens träningspass hamnar lätt på 2011s topp 10 bästa pass- lista! Triceps, mage och 1 timme (5,3km) på löpbandet. När jag stod på löpbandet tittade jag på en jätte intressant dokumentär på SVT2 " så fungerar kärlen" Handlade om kärlek, förhållande och sex. Visste ni tex att människan igenomsnitt blir kär 7 gånger under sitt liv. Jag personligen har varit tok, head over heels, går över eld och vatten, störtkär 1 gång i mitt liv. Det betyder alltså att jag har 6 kärlekar att se fram emot. Lärde mig även att bara var 79:e kyss (med olika personer då) leder till något mer seriöst. Du ska alltså kyssa 78 grodor innan en prins dyker upp. Den va jävligt intressant och fick timmen på löpbandet att bara svisha förbi. Nu tänkte jag hoppa in i duschen och sen göra mig iordning för fredagshäng med X. Ha en superkväll sötnötter

<3

img_0559 (MMS)

HELT ÄRLIGT??!! kan man annat än älska värmen? Har rast nu och lagt mig på en filt i gräset. Humöret är på topp och livet känns allmänt amazing.

Dream a little dream


Såhär spenderades gårdagen! Ja, tack för repriser!





Fredag 3/6

Pigg och vaken, CHECK. Shorts och linne, CHECK. Solskyddsfaktor 20 på näsan, CHECK. Påväg till jobb? Oooom hon är!

Ledig!!

Det bästa i livet är gratis! En morgon pw i sommarvärme, en snabbdusch och sen balkan häng med de 2 underbaraste i världen. Antal slösade kronor = 0! Efter 5 timmar på balkongen blev det gymmet med Martin. Rygg och biceps. Skulle kört kickboxning oxå men lillKajsa svek mig. 

En liten fågel viskade

Jag har hört att cykla ska vara bra för träningsvärk i benen. Och jag har så sjukt ont att jag testar allt så idag blev det spinning. Kan inte avgöra om det hjälpt än men det lär jag märka imorgon. Eftersom det är lilllördag unnar jag mig något riktigt gott :) Fruktsallad med kokosflingor. Och för er som undrar står mazarinen kvar i kylen på jobb.

Alla dessa frestelser.

img_9821 (MMS)

En kokosmazarin står i vårt kylskåp på jobb och bara skriker mitt namn. Stå emot eller ge efter, det är frågan.

Onsdag 1 JUNI

Godmorgon alla godingar.
imorse ringde klockan 06.10. 06.30 sprang jag upp och ner för trappan i 45 min och med den träningsvärken jag har i benen va det inte det lättaste men smakar det så kostar det. Nu blir det Statoil för att inhandla redbull och en nutrilett Hunger control. Sen bär det vidare mot jobb. Ha en jätte bra dag sötnötter
RSS 2.0