131127 brev till tomten

Hej tomten (samt släkt och vänner)
Jag har varit så mega snäll i år att man nästan inte kan tro det. 
Jag låter mamma och pappa sova i säkert 3 timmar i sträck på natten innan jag påminner dom om att jag finns. Det är bara hälften av maten som kastas på golvet och det händer bara ibland att jag kastar mig på golvet när jag inte får som jag vill. 
Ja men du hör själv, helt toksnäll har jag varit. 

Jag har pysslar ihop en liten önskelista om det skulle vara så att tomten får brist på idéer och bara det är ju så snällt att jag förtjänar lite extra paket kan ju jag tycka ;) 

Kläder kan man ju aaaaldrig få för mycket av som tjej så det önskar jag mig massvis av. Helst i storlek 92 eftersom 86 snart är för litet för mig. Presentkort går även bra. 

Nu när vi äntligen blir en riktig familj ska jag få ett helt nytt rum och i det vill jag ha en röd stor ryamatta och en röd lackhylla. 
(Jag har varit så shyrre att jag till och med kollat upp var det finns. IKEA!)
Ett presentkort därifrån hade inte heller suttit fel.  

Jag vill ha en vovve men dumpappa säger nej men en leksakshund godkänner han säkert så en hund som skäller och går och är megasöt vill jag ha. Jag har redan funderat ut namn men jag vet ju inte om det blir en flick eller pojkhund än så jag kan inte säga det än. 

Min fina moster har gjort ett superfint kök till mig så jag önskar mig massa saker till det. Slänger upp lite bilder. Så snäll är jag lixom! 

Detta är från jabadabado! 
Hittade även lite annat där ifrån som inte är till köket men är fint ändå. 

Och nu när jag är en stor dagistjej behöver jag en ryggsäck. 

Denna är från märket zoopack. Det finns andra djur oxå men jag vill helst ha apan. 
 
Och en sak till. En bonde of Sweden pusselpall med mitt namn på. 
Eftersom att jag är en så väldigt tacksam unge blir jag glad för vad jag än får. Detta är bara lite tips. 
Ha det grymme tomtefar så ses vi snart. 
Puss och kram Molla

 

131119

Efter att jag jobbat idag tog jag och Molla buss och tåg till Ystad för att hälsa på Thilde och hennes två fina söner. 
Benjamin 1,5 år och Fabian 6 veckor. När jag såg Fabian fick jag tårar i ögonen och det sög på riktigt till i min mage. Hela min själ skrek bebis!!
När vi kom hem till thilde så fick Molla och Benjamin leka och jag passade på att bebismysa så mycket det bara gick. Känslan av ha en bebis i famnen igen va helt fantastisk och när jag tittade på min stora tjej va det nästan omöjligt att föreställa sig att hon en gång i tiden varit så liten. 


Då jag mer än gärna vill ge Molla iaf ett syskon ( gärna 2 ) va det super kul att se hur hon reagerade på Fabian. Hon visade inga tecken på svartsjuka och klappade på honom så fint hon bara kunde. 

När vi busat och gosat ett tag gick vi ner till stan för att ta en fika. 
När vi fikat gick vi bort till en lekplats men ingen av barnen verkade speciellt roade av tanken på att leka på en mörk lekplats så vi packa ner dom i vagnarna igen och gick och tittade i affärer istället. Hittade hur MYCKET fint som helst så en önskelista kommer upp inom kort. 

131118

Det har tillkommit en ny kategori. En kategori som för ovanlighetsskull inte handlar om Melissa ;)
 
Det va Emma som kom med förslaget om "veckans övning"
Hur kul som helst! 
Har gått och funderat på hur jag skulle lägga upp det och vilka övningar jag ska försöka visa er. Kom fram till att jag iaf till en början kör på lite roligare övningar och lämnar basic övningarna till senare. 
Tyvärr har en dum förkylning sabbat mina planer lite. Hade tänkt köra ett ryggpass och visa er en av mina ryggfavoriter men då jag inte kan träna så lägger jag upp en gammal film på en lite roligare och jobbigare version av plankan:
 
 
Om ni vill testa denna så rekommenderar jag att ni står i vanlig planka i 30 sekunder, gör sen en av "speciallarna" 10 gånger/sida och försök sen att återgå till vanlig planka så länge ni orkar. 
Vila och gör om samma sak fast med ett nytt tillägg. 
 
Lycka till ❤️

131117

Jag är en riktig grubblare. Vi snackar mega grubblare! Jag kan hålla på och grubbla och älta hur länge som helst. Särskilt när jag ska sova. Ibland tar det mig flera timmar att komma till ro. Detta har inte varit ett speciellt stort problem tidigare men nu lever jag med en människa som somnar inom två sekunder från det att han lägger sig ner. Och det stressar mig som tusan! Så inte nog med att jag ligger och tänker på allt möjligt, jag ligger samtidigt och tänker att jag verkligen måste somna vilket alltid får motsatt effekt. Och ovanpå allt så snarkar både Melissa och Daniel så att väggarna skakar här hemma. 
Japp japp i-lands problem när dom är som bäst 


131114

Idag lämnade jag över mina nycklar till de nya hyresgästerna. Samtidigt som det känns skönt och pirrigt att äntligen få bli en riktig familj i den nya lägenheten så fick jag tårar i ögonen när jag tittade runt i den tomma lägenheten och insåg att jag lämnar Melissas första hem. 
Hon va bara 2 dagar gammal när vi kom hem. I den lägenheten vände hon sig för första gången, hon sa sitt första ord och hon tog sina första steg där.  

Men nu blir vi en familj på riktigt. 
Mamma, pappa, barn. Alla under samma tak ❤️ 

131104 premiär

Idag va det dags för något helt nytt för både min och Mollas del. 
Det va cykelpremiär!! 
Att ha cykelhjälm när man inte satt i sadeln sög men att åka cykel va kalaskul! 

Jag va helspänd och skiträdd för att trilla men det gick jättebra. Hela tiden hörde jag DÄÄ, DÄÄ och såg ett minipekfinger peka på allt möjligt. 
131104

Denna helgen har verkligen sprungit förbi! 
I lördags åkte vi upp till Daniels pappas stuga för att ta det lugnt och bara njuta. Vi stannade över natten och när vi vaknat och ätit en ordentlig frukost gick vi en lång skogspromenad. Vi hann njuta ett par timmar till innan det va dags att åka hem och tillbaka till verkligheten. 


När det va dags för träning va det tänkt att jag skulle träna först och Daniel efter men istället lyckades vi fixa barnpassning och kunde därför träna tillsammans för andra gången sen Molla kom. 
Det blev ett riktigt bra axel och triceps pass. 
Att träna med Daniel är så jäkla kul eftersom att jag blir motiverad av att bara titta på honom och han vet vad han pratar om därför är det lätt att ta hjälp av honom. 
131101

Igår blev det ett långdraget benpass. Jag pratade lika mycket om inte mer än vad jag faktiskt tränade men trots det utfördes övningarna jäkligt bra.
 Jag har en tendens att "överträna" eftersom jag vill så väldigt mycket. Har tidigare kunnat köra tex 8 olika övningar med 4 set/ övning vilket blir 32 set totalt. Det är absolut inte omöjligt men det är svårt att ge 100% efter 30 set därför har jag fått tipset från PT-Daniel att köra 12 set/muskelgrupp
 (ben blir 24 då det är 12 för framsida och 12 för baksida)
Så antingen 3 övningar och 4 set eller 4 övningar med 3 set. 
Jag brukar köra 4/3 men igår blev det 3/4*3/4. 
Jag märker stor skillnad rent viktmässigt då jag klarar av att ta tyngre vikter. 
Igår lyckades jag med 3*6 på 60 kilo i bensparken och 3*8 på 120 kg i benpressen.
Det är utvecklingen som håller mig motiverad. 
Det och min sjukt snygga man. 


RSS 2.0