S&M

img_4604 (MMS)

Idag efter jobb gick jag hem till min kära loppa som bor ca 2 minuter från mitt jobb. Vi snackade lite skit medans hon gjorde sig iordning sen åkte vi ner till stan och tog en fika.  När min rastlöshet tog över kolla vi runt i lite affärer. Hittade 2 t-shirts  , en vit och en typ aprikosfärgad. Köpte även en mascara och brun utan sol. Bra att ha nu innan den riktiga brännan kommer ;) Sen stack vi till ÖB och shoppa loss ordentligt eller jag gjorde det iaf. Schampo och balsam kan man ALDRIG få för mycket av. Nu är jag hemma igen och kickar vem dancar kuduro på högsta volym! Ikväll blir det en tur och retur biljett till himlen för min del. Ha en fortsatt bra kväll sötnötter :)

Varför vara lagom när man kan vara överdriven

img_3976 (MMS)

Öppning på jobb. Att gå upp innan solen känns inte riktigt naturligt men en STOR redbull gör allt mycket lättare. Ha en bra dag :)

Paolo form 2011

img_7228 (MMS)

Jag kunde inte låta bli! Skulle egentligen skippat all sorts träning idag men när jag kom hem efter mötet på jobb kände jag att jag hade energi att göra av med.  Har en stor blåsa på tån efter gårdagens promenad så pw uteslöts. Så kom jag på att i senaste nr av topp hälsa fick man med en tränings dvd med Paolo Roberto så bestämde mig för att prova den.  Och om sanningen ska fram har jag alltid känt att han är lite överskattad men NO MORE!  Passet är ca 40 minuter långt. De första 20 är förbränning och koordination och de andra 20 är ben, rumpa och stabilitet ( core). Redan efter de första2 övningarna blev jag riktigt varm och det kändes verkligen överallt. Så nu blir det mina nya polare Paolo som får hjälpa mig att komma i form. Ska försöka köra passet minst 2 ggr i veckan så får vi se om det blir några resultat om inte annat va det jävligt kul.

Onsdag 27/4

img_4865 (MMS)

Igår va som nästan vilken dag som helst. Största skillnaden va att istället för att träna kom J.W till trelle och gick en 2 timmars promenad med mig :) Idag är det jobb som vanligt men ingen träning för när jag slutat ska vi ha ATP- möte. 
 
du får jätte gärna trolla bort dig själv från mina tankar.

Måndag

Inledde dagen med ett svettigt spinningpass. Sjukt skönt att göra det på morgonen så är det gjort så kan man tänka på annat och TRO MIG! Jag har tänkt på annat HELA dagen :) Trots att jag har varit så trött att jag knappt har kunnat hålla ögonen öppna ibland och faktiskt somnade vid ett tillfälle har detta varit en riktigt bra dag. Fler såna tack!! Nu ligger jag i sängen och är inte många sekunder från sömn.
Sov gott sötnötter.

Söndagen

Detta tycker till och med jag känns konstigt att skriva men hör kommer det. Igår (söndag) va vi ute! Återigen på Étage.
Kvällen började hemma hos Henning med grillning och och trevligt sällskap. När det började bli kallt packade vi ihop filtarna och gick in till honom. Förfestade och hade riktigt kul, sen gick vi mot étage. På vägen dit såg Kajsa en ensam and och världens roligaste konversation börja. Bland annat fick en främande tjej frågan: känner du änder? Kajsa kan mycket väl vara topp 3 sötaste människa i världen.
kom till Étage och någonting hände för helt plötsligt blev en sjukt rolig kväll så in i helvetes tråkig, jobbig och ledsam. MEN man har ju vatt med i gamet länge :P så vi lyckades vända tillbaka det till en riktigt rolig kväll. Fick skjuts hem av min (tydligen) nya träningskompis. Så skönt att komma hem vid 5 istället för 7. Men nu får det räcka för ett tag, kroppen är ju inte riktigt på topp efter 3 dagar i rad med partaj och extremt lite sömn (sovit 2,5 timma inatt) Som tur är mår jag inte alls dåligt idag utan är bara monstergalet trött men några redbull på det så kan även idag bli en bra dag :)

Långt ifrån 20!

img_0572 (MMS)

SJUKASTE!!! jag lyckades somna på förfesten och när jag vaknade va det dags att åka så det har blivit en nykter kväll i Malmö för min del. Det blev etage med Kajsa och nu sitter vi ÄNTLIGEN på bussen påväg hem. Har väntat i 2 timmar. Jag vill bara hem till min varma sköna säng och decka!

Deluxe!

Fem timmar på Balkan har satt sina spår. Har fått sån sjuklig solfrossa. Ligger nu i soffan och tittar på Alvin och gänget med tjocka kläder, filt, täcke och ändå fryser jag så jag skakar. Funderar på att ta en varm dusch men det är så jäkla kallt när man kommer ut.

Lördag 23/4

img_7586 (MMS)

God morgon!  När jag vaknade imorse va det dock bara morgon.  Det kändes som om  Dumbos mamma stod och hoppa på mitt huvud. Jag mådde illa och hade ont precis  ÖVERALLT.  Fick tvinga mig själv av sängen och kränga på mig kläder. Lunkade ner för trappan och började gå. De först 10 minuterna tog emot nått fruktansvärt och jag höll på att spy. Sen gick det över och det va bara skönt! Helt sjukt va träning dämpar bakfylla. Sprang till och med ett varv runt flaningen. Det blev en 2 timmars pw innan det blev Balkan frulle hos  Sara. Jordgubbar, drickyoggi, kiwi, bullar, apelsinjuice och kinderägg :) livet på en pinne med andra ord.

Fylleinlägg

img_8831 (MMS)

Efter en hel kväll på Balkan blev det efter många om och men möllan. Har haft sjukt!!!! trevligt.  Nu sitter jag och sara på bussen på väg hem. HABBA HABBA vad jag vill sova! Men att sova ensam när man har något underbart att jämföra med SUCKS.   Men livet är hårt idag. Ge mig måndag! ;)

Långfredag 22/4

img_3579 (MMS)

Långfredan har börjar riktigt bra. Vaknade i himlen med ett leende på läpparna. Mötte upp finaste kalajsa för 1,5 timmes pw. Helt underbart :)  Sen gick jag till Ica och införskaffade allt som behövdes för att fira Saras låtsas födelsedag.  Nu ska vi schteeka på Balkan.  Ha en bra dag <3

Torsdag 21/4

Idag va sista jobbdagen innan 4 dagars underbar ledighet. Slutade dessutom som vanligt tidigt så fick en halv dag extra :) Efter jobb snörade jag på träningsskorna och gick 1,5 timme i strålande solsken. La mig på soffan och tänkte vila upp mig lite inför pass nr 2. Vaknade 3!!!! Timmar senare av att LillKajsa ringer och frågar var jag blir av. Springer ner till gymmet och kommer bara 15 min försent till kickboxningen. Men tro mig, 45 minuter räckte för Martin va galnare än vanligt.
nu blir det en tur till himmelriket

Grrrrrreat!

img_9139 (MMS)

Spinning. Fuck me sideways va jobbigt det va. Men känslan av att vara helt slut i varenda muskel är helt fantastisk!

Ibland är det okej!

img_0381 (MMS)

Idag har jag fuskat. Jobbet stressa ihjäl mig så tyvärr har jag rökt idag. Inga uppläxningar tack!! Efter jobbet va jag tröttare än vanligt men tog mig ner till gymmet ändå. Hällde i mig en redbull och hoppa upp på löpbandet. 30 min som uppvärmning. Styrkan blev axlar och mage. Avslutade på precor i 65 min. Efter träningen åt jag kessela och denna gången blandade jag i lite fun light- wildberrys, watermelon och det blev  riktigt jävla gott :)
  Nu blir det DH!

Fem toasts

img_2540 (MMS)

Glad tjej.se Idag är det tonfiskgratäng på jobb. HABBA HABBA så jävla gott

Gästbloggar

Hej! Eftersom jag redan tagit över cizzis ben tänkte jag att jag kan ta över hennes blogg ett tag. Benen som jag attackerat rör sig just nu mot cizzis jobb och även om det är halvkyligt visar den vackra solen sig :)
jag önskar er en bra dag och tror att Cizzi gör detsamma
/ Träningsvärk

There's boobies everywhere

img_3667 (MMS)

Underbara sol!! Du gör mig lycklig, du gör mig peppad och du skänker mig värme. Vill nästan påstå att jag älskar dig! Idag efter jobb gick jag med ett leende på läpparna ner till gymmet.  Det blev ett awesome benpass med LillKajsa. Avslutade med 30 min på precor. Nu ska jag hem till den sötaste fågelungen i världen och mata henne med skvaller från helgen

Sann lycka!

Detta har varit en helg jag är riktigt glad att jag fått uppleva!
i lördags firade vi syster och förutom en kille som tydligen tycker det är okej att slå på tjejer va det skitkul :) Morgonen därpå va dock inte lika rolig men ändå önskar jag att jag att jag får fler såna dagar.
Nu är det återigen måndag och det känns helt okej. Det är ju kort arbetsvecka och behöver man ha solglasögon när man går till jobb finns det ju inte mycket att klaga på.

Lördag 16/4

Igår va vi som ni redan vet på a9 och det va riktigt trevligt. Där va även en massa "kändisar" BB-Ebba, BB-Rickard, Total blackout- marcello Och kniven mot strupen kocken Alexander. Det är inte varje dag trellehålla har sånt din besök :p
nu ska jag snart sätta mig på bussen till Arlöv för att fira att lillasyster fyllt 20 så ikväll blir det ALL IN!!!!

Rött vin+sockerdricka

img_5645 (MMS)

Ikväll blir det a9 med sara :) All in? HELL NO!! Dont do it man

Fredag!!

img_4090 (MMS)

Ytterligare en tidig dag på jobb. Hade öppningen och då belönas man med ett tidigt avslut ;) Gick direkt från jobb ner till gymmet, gick 1 timme på löpbandet och sen plågade jag biceps så in i helvete. Har ökat vikterna även på biceps och det känns svin bra att allt slit äntligen ger resultat. Som avslut blev det 30 min på precor.  Nu ska jag till systemet, vet inte vad som händer ikväll men det skadar ju aldrig att vara förbered :p

Pass 2. CHECK!

img_0242 (MMS)

Pass nr 2 är nu avklarat. Den jobbigaste timmen i mitt liv men trots att jag klagar älskar jag varenda sekund. Hade det inte varit för att kickboxning är så förbannat jobbigt hade jag gärna hållt på i flera timmar. Dagen middag blev kesella med banan, jordgubbar, hallon och björnbär. Jag vet att det ser äckligt ut men det är faktiskt helt okej. Dessutom innehåller det mycket protein som är bra att få i sig efter träning. Nu ska jag hem till fågelungen och hänga lite med henne & kalajsa.

Torsdag 14/4

img_8126 (MMS)

Slutade som vanligt tidigt idag så efter jobb gick jag hem och slängde in en maskin tvätt och gick sen ner till gymmet. När jag kom dit va det ingen annan där och jag älskar att träna när jag är helt ensam. Ingen som stör eller får mig att tappa fokus, tyvärr kom det fler efter ca 30 min men fick ju iaf en stund för mig själv. Dagen pass blev iaf 30 min på löpbandet följt av triceps och mage. Nu ligger jag i soffan och förbereder mig mentalt för pass nr 2 som är boxning med LillKajsa.

I wanna have your babies!

img_8122 (MMS)

Det finns ju faktiskt en fördel med onsdagar och det är att MIN man är på tv. Dr. Avery!!!  HABBA HABBA säger jag bara

Brat

img_6759 (MMS)

Jag hatar onsdagar!! Eller nej, hatar är ett starkt ord. Jag verkligen ogillar onsdagar.  Jobbar 9-17, så när jag kommer till jobb kommer man lixom mitt i allt. Och att sluta kl 5 är inte så kul det heller eftersom det betyder att jag inte är på gymmet förrän halv 6 och då kan jag inte träna som jag vill. Idag har det bara blivit cardio, 30 min på löpbandet och 65 min på precor. Funderar på att gå på spinning på onsdagar, dels för att röra om lite i det så inrutade träningsschemat och dels för att efter ett spinningpass är jag så slut att jag inte kommer orka gnälla ;)

Knäckehäxa

img_0281 (MMS)

Idag har vi firat påsk på jobb och vad passar då bättre än att klä ut sig till  påskkärring?  Har även ätit påskmat, hur kul nu det är. Sveriges högtider är så jäkla tråkiga vad det gäller mat. Det är ju samma sak oavsett vad det är man firar. Nu har jag ju inte ätit de vanliga och tråkiga köttbullarna och prinskorvarna på ca 5 eftersom jag är vegetarian men ändå :p

Allt du gör, gör jag lite bättre

img_5758 (MMS)

Fy faaaan vad bra jag känner mig. Har varken ätit koffeintabletter eller druckit redbull idag och ändå har jag haft sån jäkla energi på gymmet. Har tränat med LillKajsa idag och det är ju alltid lika kul. 20 min på cykel som uppvärmning, ett SJUKT bra axel och magpass. Har ökat ytterligare på vikterna och det känns awesome  :) Nu har jag ståt på Precor i 10 min och har 50 min kvar.

Just my luck.

Klockan 6 ringde väckarklocka, brukar gå upp direkt men idag va jag extra trögstartad så kom inte upp förän kvart över. Tog igen den tiden genom att skippa sminkningen. Precis när jag tagit på mig skor och jacka hör jag en smäll sen ett kras och katt kommer springande med panik i ögonen. Det smarta jävla djuret har alltså vält ner en blommkrucka så där är jord, blad och skärvor EVERYWHERE! Eftersom jag bor i en etta kan jag inte stänga In katt i ett annat rum medans jag är på jobb utan måste dammsuga och kolla så där inte ligger några skärvor kvar någonstans vilket resulterar i att klockan blir för mycket för att jag ska hinna komma i tid till jobb. Jag har halvsprungit och är snart framme, bara 10 minuter sen.
hur har er dag börjat?

You toke something perfect and painted it red

Beach 2011 närmar sig med stormsteg :p Men bikini ångesten är inte alls så stark som jag trodde att den skulle vara. Antingen är det för att jag inte orkar bry mig eller så kan det bero på att jag redan legat på stranden i bikini och märkt att det inte va så farligt. Att jag tränar som jag gör beror på 2 saker,
1. Jag tycker det är kul.
2. Jag är så fruktansvärt rastlös och behöver göra av med min överskottsenergi på något sätt.
Så idag efter jobb och 6 koffeintabletter gick jag ner till gymmet.
20 min på löpbandet som uppvärmning. 8 olika ben övningar och 60 min på precor som avslutning.
Nu ska jag hem till Saxen och hänga lite och svetta ner hennes soffa :p

Fet eller krampig?

img_8783 (MMS)

Folk med lite extra rumpa brukar spräcka sina byxor där bak. Om jag spräckt mina byxor vid vaden betyder det att jag har super krampiga ben? Eller kanske rent av tjocka?

Måndag

img_8139 (MMS)

Måndagen den 11/4 känns som en bra dag :) Vakna med ett leende på läpparna efter att ha drömt samma sak som jag drömde natten till igår. Vill inte gå inte på detaljer men det handlar om en person, i ett hus, på tv. Haha verkar sjukt men det får mig att le och det är det viktigaste. Att jag dessutom varit rökfri i en vecka gör ju bara allt mycket bättre, känner ingen skillnad på varken kondis eller dofter men det kommer väl. Rom byggdes ju inte på en dag :p Något dom däremot känner skillnad är plånboken, 350:- har jag sparat på att inte köpa cigaretter på en vecka och det är ju inte fy skam. Nu är jag på väg till mina kära arbetskamrater och alla underbara barnen.  Hoppas ni får en fantastisk dag!

It feels so good being bad.

I need a mindcondom cuz om being mindfucked
jag va hos mamma hela dagen och kvällen igår har det blivit en helnykter helg och tro mig det behövdes! Så när jag vaknade imorse var jag utvilad och hade massor med energi så gav mig ut i den sköna vädret och gick i nästan 2 timmar. När jag sen kom hem igen insåg jag att min lägenhet såg ut som ett bombnedslag. Började plocka undan det värsta och sen hamna jag i nån slags trans. Diska, skura kylskåpet och ugnen, gick igenom garderoben och slängde 2 sopsäckar med skor och kläder jag aldrig använder, hängde undan alla vinterkläder och tog ÄNTLIGEN fram vår och sommarkläderna. Putsa fönster och speglar, dammsög, torka golven och tvätta. Nu är lägenheten jätte fin och luktar supergott :) Har även borstat katt och klippt hans klor, han behöver ju oxå vårstädas. Nu ska jag se om jag hittar något att äta eftersom jag helt har glömt bort att göra det idag.

If you want more, scream it out louder!

img_4003 (MMS)

Att börja söndan med en pw i vårsolen måste ju vara en av de bästa saker som finns.

You snooze, you lose

img_7081 (MMS)

!

Ursäkta min franska

När livet är som en berg-och dalbanna så NJUT mina vänner!
Vem gillar inte fjärilarna i magen på väg ner eller de pirrande känslorna av förväntan på väg upp?
Från och med nu är jag optimist!

Idag har varit en bra dag. Har varit hög på koffeintabletter så har inte alls känt mig trött vilket är första gången sen vi kom hem från resan. Har även haft mitt första IUP-samtal någonsin, trots oron gick det bra :)

Efter jobb mötte jag upp de GOA, åt lite sen blev det tv och godis. Precis en sån här dag jag behövde!
Tack ni finaste!

         <3   

 

Sov gott! 

Learn from it!

Jag har gjort MÅNGA misstag i mitt liv och du är ett av de största.
Vad gör man av misstag? Jo man lär sig!
Vad gör man när man faller? Man överväger att ligga kvar i några sekunder, sen reser man sig upp och borstar bort skiten.
Livet är ingen dans på rosor men man behöver fan inte göra det svårare.

Dag 5 som rökfri! Är faktiskt lite stolt över mig själv om sanningen ska fram.

Jag vet!

Jag är sämst på att blogga för tillfället men har ingen inspiration eller lust att avslöja något om mig själv.
Drömscenariot hade varit att få ligga i sängen med täcket över huvudet och mobilen avstängd. Men det går ju inte så försöker få allt att rulla på som vanligt. Just nu är jag på väg till jobb med världens träningsvärk i axlarna. Tränade med LillKajsa igår, axlar och mage. Avslutade med 60 min precor.

Idag är jag inne på dag 3 i mitt försök att sluta röka. LillKajsa va jättekär igår och påpeka att detta blir "typ det 5 försöket på att år".
Men någon gång måste det ju gå och jag hoppas att det blir denna gången för rökning är sjukt skabbigt! Allt luktar skit, tänder och naglar blir gula, man åldras i förtid och kroppen tar stryk som f a n!
trots allt detta vill jag bara röka!! Mind over body :p
ha en bra dag sötnötter

Jag kommer, jag kommer, jag är nästan där.

Igår kväll skrev jag ett inlägg om hur min dag varit, mina tankar och känslor inför visa saker samt om min träning.
Skiten försvann! Så nu har min Iphone ytterligare en skavank/repa. Kan va för att jag fick en bitchattack och slängde den i golvet :P
Jag skrev igår att jag försöker sluta röka. Och nu är det ca 31 timmar sen jag tog ett bloss. Känner mig sjukt ofokuserad i största allmänhet och det skyller jag på att ciggaretterna tar upp 80 % av mina tankar.
De resterande 20% funderar en hel del på om this is it? Blir det inte bättre än såhär? Och, förtjänar jag verkligen mer och bättre? KARMA?
Som ni märker är det mycket som snurrar runt just nu. Men som vanligt kommer det gå över och livet återgår till det normala.

God morgon.

Saknat mig?
Nu är jag iaf tillbaka och lovar att inte försvinna igen, på ett tag.
Har nästan återhämtat mig från resan (och helgens bravader). Kan dock inte berätta något om resan, det som händer på playa stannar på playa.

Nu är det dags att vända blad, förändra det jag kan och acceptera det oförändliga. Låta mig själv släppa ner ett par av bollarna i luften för nu börjar det ta på krafterna ordentligt
RSS 2.0