Dan före doppardan

Det har varit två väldigt långa dagar för min del. Igår körde vi och lämna min älskade tutan som snart ska ha valpar. Får tillbaka henne om ca 2,5 månad. Vet inte hur jag ska klara mig utan henne men jag har inte så mycket val ju. Sen åkte jag och familjen till Ikea, gick ett varv och åt julbord. Efter det åkte vi hem till mormor för att sen åka vidare till mamma där jag och syster skedat i bäddsoffan.
Idag va det uppstigning 06.15 för att vid 7 hoppa in i bilen och åka till Ullared.
Efter ca 7 timmars vandrande och 1800:- mindre vet jag knappt vad jag heter.
Nu är vi snart hemma hos mamma igen och denna trötta människa ska inte lyfta ett finger.

Mys in the soffa

img_4478 (MMS)

Efter en kvällsrunda med manda känner jag för att mysa ordentligt. Fruktsallad? CHECK! Onepiece? CHECK! Sex and the city?CHECK! trevlig tisdag kväll  sötnötter :)

Girlfriend!

img_0826 (MMS)

Jag kan inte räkna alla gånger jag fått höra:   Men Cizzi du är inte riktigt flickväns material, du är mer.. ja men du vet.  Det kan ni äta upp nu era drumlar! Flickvän nr1 här. Ska bara hitta en pojkvän oxå :P

Tisdag 20:e december

Jag är den typen av person som reser mig upp för äldre på bussen, hjälper dom ta något från översta hyllan i mataffären och ler artigt när dom kör över min fot med sin rullator.
Men idag va det jag som behövde deras hjälp.
Stod i kön på ica och kände hur blodet började koka. Hjärnan domnade och benen vek sig.
När jag vaknade till igen låg jag på golvet med massa blickar på mig.
Men dom enda som faktiskt hjälpte mig va två äldre damer. Dom hjälpte mig upp, satte mig på en av rullatorerna och gav mig vatten. Dom pratade med mig tills jag mådde bättre och sen följde dom mig ut.
Nu är jag hemma och mår bättre förutom en extrem huvudvärk och ryggsmärtor så nu blir det soffläge ett tag.

Måndag 19:e december

img_5708 (MMS)

För första gången på flera veckor har jag sminkar mig och släppt ut håret ur den alltför vanliga hästsvansen.  Jag ska ner till stan för att fika med en gammal vän. Lär bli en trevlig dag och önskar er detsamma.

Söndag 18:e december

img_0403 (MMS)

Glad fjärde advent alla sötnötter.  Inatt kan ha varit den längsta i mitt liv. Varje gång jag slumrade till kom dom läskigaste mardrömmar ni kan tänka er. Vaknade i panik varenda gång. Så jag slängde in Sex and the city boxen för att hålla mig vaken. Gick sådär men har ändå bara fått ca 2 timmar sömn.  Jag är helt slut men somnar jag nu blir kommande natt ännu värre så i med Satc igen.  Ha en bra dag :)

Enough

Nu räcker det bannemig!
Jag kanske inte visar det utåt och istället för tårar använder jag elaka ord.
Men du sårar mig! Jag trodde jag betydde mer än så men har haft fel innan.
Det är väl som dom säger, folk kommer och går.
Trodde dock inte att du va en av dom som skulle gå. Absolut inte med tanke på vad vi gått igenom och vad vi hade framför oss.
Du använde mig som dörrmatta men det är jag som stänger dörren.
Hej då!

Onsdag 14:e december.

God? Morgon!
Klockan 5 vaknade jag av att jag grät hysteriskt och kallsvettades.
Ytterligare en mardröm med andra ord.
Börjar bli sååå trött på dom nu men vad ska man göra?
Kunde omöjligt somna om så nu när klockan närmar sig 9 har jag renbäddat, tvättat 2 maskiner tvätt och gått ner till gymmet. Just nu befinner jag mig på löpbandet och har 30 min innan jag ska hem och äta frukost.
Hoppas ni får en bra dag!

Still alive.

Hej sötnötter.
Nu va det ett tag sen (IGEN) men om ett tag kommer alla pusselbitar falla på plats och förhoppningsvis förstår ni bättre då.
Kan tyvärr inte förklara bättre än så för tillfället men som sagt det kommer.

Idag är jag fruktansvärt besviken på omvärlden, folk som inte kan hålla käften, människor som sättet andra i problem och personer som påstår sig vara män men inte har någon aning om vad ansvar innebär.

RSS 2.0