130731 hallongården.

Efter träning åkte familjen annorlunda (jag,Daniel, Molla och Svan) ut till hallongården där vi fikade och tittade på kaninen innan himlen öppnade sig.
Molla va lite avvaktande mot kaninen. Hon höll krampaktigt i mitt finger fram till hon såg att de andra barnen klappade kaninen. Då släppte hon mig och lutade sig närmre.

130731

Idag kände jag mig som Arnold!
Eller nja.
Arnold jr kanske.
Startade passet med 15 min på AMT.
7 övningar rygg.
2 snabba övningar biceps och avslutade det hela med 1 km löpning och 1 km i uppförsbacke.
Idag prövade jag på raka marklyft. Det kändes helt okej men är osäker på om jag gjorde rätt så ska fråga nån av biffarna nästa gång det är dags igen.
Märker enorm skillnad på ryggen nu och när jag precis börjat träna igen efter graviditeten. Har inte alls lika ont längre. Tror iofs att det kan bero på att jag inte bär runt på M lika mycket nu som för ett år sen men jag är övertygad om att träningen gjort jätte stor skillnad.

130730 axlar unt abs

Axlar har länge varit en av mina favoriter att träna men intresset börjar svalna litegrann. Jag tror att det beror på att jag alltid får ont.
Oavsett om jag värmer upp som fan, lite eller ingenting alls så gör det ont.
Om jag hoppar över uppvärmningen gör det dock så ont att jag måste avsluta. Jag har därför lärt mig att värma upp ordentligt! Har även sänkt vikterna i de flesta övningar. Det kan ju faktiskt vara en typ överansträngning oxå.
Så idag värmde jag upp ordentligt. Först med 15 min på AMT och sen med lätta vikter i alls möjliga vinklar när jag kände mig redo körde jag på så gott det gick och när det gjorde för ont pausade jag och minskade sen på vikterna.
När jag gjort 6 övningar axlar gick jag vidare till mage. 3 övningar mage blev det innan jag hoppade upp på löpbandet och gick i uppförsbacke i 10 min.

Resten av dagen har spenderats hemma hos Daniel med bus och filmtittande under tiden Molla sov.
Har ni inte sett The place beyond the pines så GÖR DET!!

130730

En oplanerad sleepover resulterade i att dagens pw fick utföras i gårdagens kläder. Mitt i rundan började det regna och mina skor läckte in så inte nog med att mina fötter blev plaskblöta. Det blev även en mysig blåsa mitt på lilltån.
Men lika glad för det är jag!
Nu blir det en snabb frukost sen ska jag vidare ner till gymmet.

130729

I fredes/lördes hade jag ett ätar dygn istället för ätardag. På ett sätt va det bättre med 24 timmar än 1 dag eftersom jag inte "hetsåt" på samma sätt men jag ska erkänna att jag tryckte in i huvudet in i det sista. Den sista ostbågen svaldes 18.14.
Så när jag vaknade imorse kände jag mig mer svullen är jag gjorde som gravid. Men istället för att sätta mig i soffan och trycka på degmagen drog jag på mig träningskläderna och gav mig ut på en timmes promenad.

Min mamma har åkt in och ut från sjukhuset den senaste tiden så tyvärr har vi inte setts på ett tag men idag va hon hemma så vi åkte hem till henne och hälsade på ett par timmar.

130728

Det är ca 7 timmar sen jag lämnade gymmet och jag har fortfarande inte återhämtat mig. Jag är fortfarande alldeles skakig i mina ben och helt utpumpad på kraft i resten av kroppen.
Idag va det benen som skulle tränas och efter en frukost bestående av proteingröt, celsius och godis hade jag sjukt mycket energi och va helt galet taggad.
Men inne på gymmet va det så varm att jag redan efter 10 minuters uppvärmning på AMT va sugen på att ge upp pga svett och värmeslag men jag pressade mig igenom det och satan vad bra det blev
4*10 knäböj
4*8 knäböj
4*8/ben bulgariskautfall
4*6 liggande lårcurl
4 set benspark och 4 set sittande lårcurl repsen berodde på vikten. Allt från 10 reps till 4.
Jag avslutade passet med att cykla 4 km och efter det va jag redo att kasta in handduken och dö lite.
Men jag överlevde både promenaden hem och resten av dagen för den delen. Nu väntar bag på att M ska somna så att jag kan göra detsamma.
Egentligen skulle vi åkt till D's pappas stuga imorgon men det ska va dåligt väder så vi sköt på det lite. Några idéer vad vi kan hitta på istället nu när D har semester?

130728 sleepless

130718 skrev Maja
Vad står det på ditt ben?

På mitt vänstra ben, ganska nära ljumsken gjorde jag 2011 en tatuering som står för väldigt många och starka känslor.
Jag hade träffat D i ca 1 månad när jag och Sara skulle åka till Turkiet i en vecka.
Jag va helt galet förälskad och va övertygad om att jag träffat mannen i mitt liv.
Semestern va skit rolig men jag räknade ner dagarna, ja till och med timmarna tills jag skulle få träffa mitt livskärlek igen. Jag saknade honom så att det värkte i hela kroppen.
Så samma dag som vi skulle åka hem tog vi en taxi in till stan där jag tatuerade in:
Today tomorrow forever och ett hjärta.
Jag va så kär och så övertygad om att vår kärlek skulle vara för evigt och även om den inte gjorde det så ville jag alltid minnas den känslan. Känslan av att vara så kär att hjärtat slår dubbla slag bara du hör hans namn.
När vi landat hemma i Sverige fick jag snabbt min väska och sprang ut för att ta min första cigg på alldeles för många timmar. Medans jag sitter där och väntar på dom andra kommer någon mot mig och när jag tittar upp och ser Daniel med en ros i handen vet jag att tatueringen inte va ett misstag.


130727 datenight

Ikväll har jag och Molla en datenight med Sara.
Vi har än så länge ätit tacos och haft matkoma i soffan. Snart åker godiset och chipsen fram.
Jag har förresten bestämt mig för att testa nått nytt.
Jag brukar ju ha ätardagar som ni säkert vet vid detta laget men idag/imorgon tänkte jag ge mig på ett ätardygn så från 18.15 idag fram till 18.15 imorgon får jag äta PRECIS VAD JAG VILL. Jupp jag är ganska nöjd med mitt liv ;)

130727 bröst

För ca 7 veckor sen tränade jag bröst för första gången på ungefär 2 år.
Idag bänkpressade jag 2*10 på 35 kilo. Jag säger inte att jag är bäst. Men jag är ändå ganska bra.
Som jag skrev innan tycker jag att bröst tillhör en av de tråkigaste eller rättare sagt ÄR den tråkigaste muskelgruppen att träna. Men precis som allt annat blir det roligare när man ser resultat och gör framsteg.

130727

Igår va en extremt varm dag som tömde mig totalt på energi, men mer om det sen.
Fredagen började iaf med 1,5 timmes svettig pw med Molla i vagnen. Efter det hade jag en läkartid och D skulle jobba så farmor Lena fick hoppa in som barnvakt. Och medan Lena och Molla busade runt i parken passade jag på att sticka ner till gymmet och halvt svettas ihjäl under ett biceps/magpass. Jag va smart nog att träna med gråa byxor så hela vägen hem va jag röd som en tomat i ansiktet och rumpsvett deluxe!
På kvällen blev det lite fredagsmys till filmen Wicked. Fruktansvärt B-ig men ändå obehaglig.
Efter många försök lyckades jag äntligen somna men kom aldrig riktigt in i nån djupsömn så när M vaknade vid 6 fick D ta henne och jag vände mig och somnade om.
Nu till den tömda energin.
När jag sen vaknade av mig själv fick jag en chock när jag såg att klockan va 11.30
Att jag va trött visste jag men att jag va sova 12- timmars sov trött, hade jag ingen aning om.
Nu blir det gymmet för ett bröst pass. Har fortfarande inte lärt mig att gilla bröst därför skjuter jag upp det hela tiden men idag är det iaf dags.

130725

Idag har jag och Molla haft en riktig tjejdag.
Vi började med en timmes promenad för att sen äta frukost uppkrupna i soffan. Med äta frukost menar jag att jag försöker hinna få i mig ett par skedar gröt innan M har slevat i sig allt med nävarna.
Vid 12 samlade jag allt mod jag kunde och gick ner mot bussen som skulle ta oss till Malmö.
Det är nästan 1 år sen jag åkte buss och det är för att det va katastrofalt jobbigt första gången jag åkte buss. Denna känslan har sen dess suttit kvar men idag tog jag som sagt tag i det.
Och det gick jättebra!
Melissa tyckte att det va super roligt att åka buss. Antingen stod hon och prata med dom som satt bakom oss, tittade ut genom fönstret, tittade på teletubies i min mobil eller satt tillbakalutad och bara njöt av åkturen. (När fan blev hon så stor?)
När det va dags att hoppa av vid Mobilia fick M trycks på knappen. Sen spenderade hela dagen på att bara gå runt, runt och runt. När vi varit där några timmar kom min syster dit och gjorde oss sällskap innan vi tog bussen hem igen. Efter ca 2 minuter sov M.

130724 ..

Att ligga i solen större delen av dagen tar verkligen på krafterna.
Jag hällde i mig en celsius och gav mig ner till gymmet. Och väl där nere kom energin igång.
Så det blev ett ryggpass som jag avslutade med 3 övningar rumpa. Mest för att jag är besatt av att få en större bakdel.

130724

Lillördag idag!
Det fira jag och M med att ställa in morgonrundan och istället gå bort till en lekplats och gunga och gå runt i sandlådan. Klockan 10 på morgonen va där inte en kotte på lekplatsen så jag kunde låta Molla krypa/gå runt hur som helst utan att oroa mig för att nån större unge skulle välta omkull henne.
Nu ligger M och sover och jag ligger insmord med kokosolja ute på balkongen och lyssnar på samma låt om och om igen.
Not over you- Gavin DeGraw.

130723 överkokt.

Gymmet på sommaren är rena rama döden.
Bara tanken på vilka övningar man ska köra får svetten att forsa.
Trots detta blev det 15 minuters uppvärmning på AMT.
Ett lättare axelpass eftersom axlarna inte ville som jag ville idag samt ett par snabba övningar triceps innan jag sprang 1 km och 1,5 km gång i uppförsbacke på löpbandet innan jag kunde gå hem och eftersvettas värre än fan.

130723

Telenor har klyddat som en mother f*cker de senaste dagarna och jag har inte orkat sätta mig vid datorn så därför har jag inte bloggar något.
I söndas va vi hemma hos Stoffe hela dagen. Vi stekte, hade vattenkrig och grillade. Melissa som va vaken från det att vi kom tills vi åkte hem runt 8 tvärdeckade i bilen och sov sen till kl 9 morgonen efter. Jupp mitt barn är bäst i världen ;)

Igår blev det en lite senare morgonrunda än vanligt pga sovmorgonen men det blev iaf en runda.
En 2 timmars runda med Amanda för att vara mer exakt.
När Molla sov middag passade jag på att pressa lite ute på balkongen innan min syster kom hit och passade M så att jag och Daniel fick möjligheten att gå en runda utan barnvagn.

Idag har vi änsålänge hunnit med att gå en mil och sen gå till BVC där det va dags för Mollas 1 års vaccination samt kolla längd och vikt.
M väger nu 10.115 kg och är 78,1 cm lång.
Vaccinationen gick JÄTTEBRA! Vid första sprutan gjorde hon inte ett ljud ifrån sig och när hon fick andra sprutan kom det ca 4 tårar innan hon hoppa ner från mitt knä och började leka. Eftersom jag är fruktansvärt rädd för sprutor följde Amanda med som moraliskt stöd.
Nu är vi hemma och leker. Jag försöker lära Melissa: städa sitt rum-leken.
Går sådär!

Har försökt få upp detta sen kl 14.

130721 rumpvisning

Då det va typ1000 miljoner grader varmt på gymmet och jag hade packat med mina miniträningsshorts just in case bestämde jag mig för att träna i dom idag.
Det gör jag aldrig om!
Att inte kunna koncentrera sig på det man gör utan istället oroa sig för att rumpan ska trilla ut är ingenting för mig.
Trots ett par nakenchocker blev det ett bra benpass med bytt PB i kickbacks 1*4 på 95 kilo. Vilket är 37 kg mer än min egen kroppsvikt. Just sayin' ;)

130721

Klockan är inte ens 10 och jag känner redan att detta kommer bli en bra dag. Jag och Molla låg kvar extra länge i sängen och mös innan vi gick upp och åt frukost. Nu ska vi till lekplatsen och busa en stund innan M ska hem till D och jag ska iväg och träna.

130720 solterapi

Ett par timmar i solen gjorde susen mot illamåendet. Vi åkte ut till Svans föräldrars sommarstuga där vi solade, badade tunna och lekte med Molla.

130720

Varför starta helgen lugnt och försiktigt när man kan påbörja den med ett rygg/magpass på gymmet? Idag tog jag i så hårt att aminosyrorna stod mig upp i halsen och jag va tvungen att avsluta passet innan jag spydde.
Hade velat köra ett par magövningar till men fick nöja mig med 3 och som bonus fick jag behålla havregrynsgröten i magen.
Jag har fortfarande inte lyckats få i mig nån mat men hoppas på att ett par timmar i solen ska råda bot mot illamåendet.

130719

 
 

Om man bortser från gravidnätterna så har jag nog haft den värsta natten i mitt liv inatt. Antingen har jag svettats så att sängen blivit dygnsur eller så har jag frusit så att jag hakat tänder. Flera gånger har jag vaknat till med ett ryck då det känts som någon dragit mig i benen. Vid 4 vaknade jag av att en fluga fastnat mellan fönstret och persiennen. Fast det lät mer som om ett stridsplan flög runt i mitt sovrum. Så när jag vaknade bestämde jag mig för att avstå från både promenad och gym idag.
Meen när M började visa trötthetstecken tänkte jag att lite intervaller på löpbandet har ju ingen dött av. Så la ner M i vagnen och gick mot gymmet. Molla somna innan vi en kom ut från min gata så jag hann tänka: GYTT!
Trycker in min kod, öppnar dörren, går in och DÅ öppnar M sina ögon och bestämmer sig för att hon minsann har sovit färdigt.
Lyckligtvis kunde underbara Amanda passa Molla en stund så att jag hann springa/gå 6,2 km och svettas ut mer svett än jag trodde va möjligt.

Under tiden vi väntade på Amanda hittade Molla en jämngammal kompis inne på gymmet.
Dom kramades, låtsas åt proteinbars och gick på upptäcktsfärd.

130718 23:4

Myser med världens bästa ❤

120718 22:4

Tittar på Burlesque. Äter jordgubbar och körsbär.

Min syster påpekade att jag missade 1 timme. Jag missade inte utan va upptagen med att träna. Hoppas att ni överlevde.

130718 21:4

På väg hem från gymmet. FY FAN vilket pass. Svetten har forsat!

130718 19:4

Har precis kommit till gymmet. NU KÖR VI!

130718 18:4

18:04 bytande jag blöja på M och det är inget jag tror att ni vill se så därför visar jag vad jag gör nu.
Jag äter! :)
Proteingröt, 2 riskakor med honung, 1 nektarin och såklart 1 celsius.

130718 17:4

Funderar på om det är okej att träna i dessa shortsen.
Det är så in i bängens varmt inne på gymmet så hade gärna varit naken men för andras skull tar jag på mig iaf lite kläder.
Vad säger ni. Yej eller nej?

130718 16:4

Ligger fortfarande ute på balkongen och njuter.

130718 15:4

Ligger ute på balkongen och spelar candy crush medan Molla sover middag.

130718 14:4

Skrattar åt M som kör runt med vagnen i hela parken.

130718 13:4

Delar en jordgubbe med mitt livs kärlek. ❤

130718 12:4

Sitter i östervångsparken och njuter av sällskapet, sallad och solen efter nästan 2 timmars promenad.

130718 11:4

Fortfarande ute och går med Amanda och en nu vaken M.

130718 10:4

Ute och går med Amanda och en sovande M

130718 9:4

Dricker en celsius och gör oss redo för en promenad med Amanda.

130718

God morgon alla fina ❤
I höstas hade jag en EFIT (ett foto i timmen dag) som verkade uppskattas och eftersom jag har bloggtorka deluxe så tänkte jag köra på det idag. Så ??:04 varje timme kommer jag slänga upp en bild och en kort beskrivning av vad som händer just nu.

Molla väckte mig för en liten stund sen så nu ligger vi och myser.

130717 god natt

Sov gott ❤

130717 A och O

Ungefär 8 av 10 axelpass får jag väldigt ont i mina axlar 6 av 10 måste jag sänka vikterna och 2 av 10 får jag avbryta för att det gör för ont för att härda ut.
Och allt detta beror på att jag är så himla dålig på att värma upp. Jag har inget tålamod utan vill gå direkt till de tyngre vikterna.
Men idag tog jag mig tiden till att värma upp. Först 15 min på AMT och sen körde jag igenom axlarna ordentligt med lätta vikter innan jag började ta i. Och det gjorde enorm skillnad. Att kunna köra ett helt pass utan smärta kändes skit bra och dessutom kunna ta i ordentligt utan att uppleva känslan av att armen skulle lossna. Det blev även ett par övningar bröst innan jag belönade mig själv med 2,5 km löpning. JA jag ser det som belöning eftersom jag får svettas ut det sista och göra av med lite extra energi. Och med tanke på att jag drack en celsius 18.30 behöver jag göra av med all energi jag kan om jag ska kunna somna innan solen går upp vill säga.

130717

Jag har precis suttit och läst igenom min egen blogg och helt ärligt så är den inte särskilt intressant. Såhär har natten varit, nu har vi varit ute och gått, nu har jag tränat och ett och annat Molla inlägg. Inte så värst kul faktiskt.
Hjälp mig!
Vad ska jag skriva om? Vad vill ni läsa?

Såhär trevlig va M imorse.

130716

Att gå 11 km med träningsvärk i varenda millimeter av benen är ingen dans på rosor men det är inte heller en omöjlighet.
Idag använde vi oss av den nya vagnen som vi fått av mamma. Jag va väldigt svårflörtad till en början men efter vår 2 timmars runda så är jag och brio supertajta.

130715 10

Idag har tand nr 10 dykt upp! Var har min lilla tandlösa bebis tagit vägen?

130715

Daniel har varit ledig söndag & idag så nu är jag helt snurrig på dagarna. Vet att det är måndag men har ändå söndagskänsla så om jag snurrar ihop dagarna denna veckan så vet ni varför.

Denna måndag började med en pw tillsammans med D och en sovande M.
Efter 7,5 km va det skönt att först äta frukost i lugn och ro för att sen slappa lite innan jag begav mig till gymmet för ett ryggpass/mag pass.

130714 squat, drop and repeat.

Fy tusan vad jag har knäböjt, cablekickat, sparkat och plågat mina ben idag. På gymmet kändes det bra, det kändes att jag tagit i men va ändå inte helt död i benen. Men nu 3 timmar senare så är jag helt jäkla slut i hela underkroppen samt ryggslutet. Jag ligger helt stilla men känner hur benen värker. Det blir nog en schysst träningsvärk av detta.
Nu har jag precis belönat mig själv med Mc Donalds som förhoppningsvis går rätt ut i rumpan.
Rumpan har förresten växt 3 cm sen i februari. Ingen super utveckling men ändå ett steg i rätt riktning. Glömde mäta benen men tippar på en ökning med 5-7 cm.

130714

Hej alla underbara ❤
Idag är det söndag vilket för min del betyder ätardag. Jag har än sålänge tryckt i mig en mega portion gröt och 2 bullar efter en 7,42 km runda med D.

Igår va vi och såg på gyllene tider tillsammans med D's pappa, Carina och några vänner/släktingar till dom. Innan konserten satt vi i pildammspaken och njöt av det mysiga vädret och hade picknick.
Måste säga att dom är sjukt grymma live och det va många minnen som väcktes till liv. När Per Gessle sjöng "går och fiskar" började jag tänka på pappa och hur vi brukade sjunga med när vi åkte bil. Den som sjöng högst utan att skrika vann.
När sista låten sjöngs gick vi ner och ställde oss och jisses vilken stämning! En underbar kväll med ett fantastiskt sällskap. TACK ❤
Under tiden jag och D för första gången hittade på något tillsammans utan barn var Melissa hemma och blev passade av min syster. Att sova utan M kändes sjukt konstigt men det var ännu konstigare att vakna utan henne men att få vara bara jag ett par timmar var ganska skönt måste jag erkänna.
Nu ska jag ner till gymmet och köra ett benpass sen ska jag hem och pussa på min lilla tjej.

130712

Idag är det FREDAGSMYS!

Jag och Molla började med mysandet redan imorse. Vi gick en 7 kilometers runda i helt fantastiskt solsken. Men istället för att gå direkt hem så gick vi bort till lekplatsen och gungade och åkte rutschkana.
När M sen sov middag passade jag på att ta en tupplur ute på balkongen.
Mamma kom hit en liten runda och när M satt i mitt knä och skrattade åt sin mormor fick jag syn på anledningen (tror jag iaf) till att Molla varit så skum nämligen tand nr 9.
Nu ska vi mysa som galningar men istället för att mumsa på chips och dippa så myser vi med pussar och kärlek ;)
Vill ni ha tips på en lite nyttigare dippa till chipsen?
Klart ni vill!
Istället för creme fraiche så blanda ut dippmixen med lätt kvarg och lite vatten. Lika gott men mycket bättre!
Ha en trevlig fredagskväll alla fina ❤

130711

Att ha en farmor som har badhytt är hur bra som helst om ni frågar Melissa. 
Idag har va varit på stranden i Höllviken tillsammans med farmor Lena och Svan. Första timmen sov M och resten av tiden njöt hon av att det hela tiden fanns någon som kunde leka med henne. 
 
 
 
 
 
 

130710 grymtastic!

När vi kom hem efter rundan imorse va jag helt jäkla slut i både hjärnan och kroppen. Åt motvilligt min gröt och slängde mig sen på soffan och fantiserade om att taket skulle falla ner så att jag slapp gå och träna.
Taket föll aldrig ner så istället för att mygla gick jag ut i köket och hämtade en celsius. Och efter 10 minuter sprang jag och Molla runt och sparkade boll och jag kunde knappt bärga mig. Gymmet skrek mitt namn. HÖGT!
Kom dit och rev av ett grymtastikt axel/mag pass. När det känns som att hjärtat ska hoppa ur genom axlarna och jag inte riktigt kan sträcka på mig eftersom att magen värker känner jag mig riktigt grym.

130710

Förutom att jaga M på stranden va jag inte allt för aktiv igår. Så när vi kom hem på kvällen satte jag pyjamas på M och gick ut och gick en mil i den superhärliga kvällssolen. Molla sov sen vidare i vagnen fram till jag gick och la mig och bar då över henne i sin säng.
Imorse va det på det igen.
10,72 km blev det med D som sällskap. När vi nästan va hemma fick vi även en fjäril som sällskap, den flög först rakt in i ansiktet på Molla och satte sig sen på vagnen. Vi trodde att den flög iväg men när vi kom hem flaxade den runt i köket. Lyckligtvis lyckades D rädda den innan M stoppa den i munnen.

Nu blir det frukost och sen bär det vidare mot gymmet.

130709

Även idag har det varit jättefint väder så vi passade på att njuta på stranden ett par timmar. Melissa doppade benen i det 16 gradiga vattnet. Jag förväntade mig skrik och tårar med istället blev det skratt och himmelska leende.

130708 strandmys

Efter mitt grymma benpass va det idag dags för M's första ordentliga strandbesök. Vi har varit på stranden ett par gånger innan men idag va första gången vi va där för att sola och bada.
Melissa sov de 2 första timmarna så jag och D kunde njuta av solen i lugn och ro När Molla sen vakna va det full fart direkt. Sanden och tången skulle det givetvis smakas på. Och varför ska man sitta på filten i skuggan när man kan krypa runt ÖVERALLT?
Vi gick i vattnet men det va så in i bombens kallt att Molla drog upp benen så fort tån nuddade vid vattenytan. Varje gång jag sa BRRR skrattade M högt och hela jag fylldes av varm kärlek. Förutom benen som va alldeles stelfrusna då.

130708 värmeslag

När jag busat med M och D en stund överlät jag lekandet till Daniel och begav mig till gymmet för ett benpass. Trots att det va varmt som satan gick det extremt bra. Idag klarade jag ÄNTLIGEN mer än min egen kroppsvikt i bensparken. Så nu är ett av mina små delmål uppnått. Nu går vi vidare till nästa men det avslöjar jag inte vad det är förrän jag klarar det 😉

Jag va så svettig att det rann mascara i ögonen på mig och svetten skvätte när jag hoppade hopprep mellan en del av övningarna.
Som tur för er syns det inte riktigt på bilden.

130708

Denna veckan började med en väl behövlig sovmorgon och som att inte det va tillräckligt åt vi mysfrukost med Amanda i stan. När Mollas tålamod tog slut gick vi tillsammans med D till lekplatsen och gungade en stund. Dagar som denna är anledningen till att jag älskar mitt liv ❤

130707 1-års kalas

Verkligen ett jätte lyckat 1-års kalas. Jag vill tacka alla som kom för de fina presenterna och för att ni tog er tid att fira vår lilla skrutt med oss. 

Melissa njöt som bara den av att vara i centrum och verkade älska varenda sekund.
Idag fick hon äta tårta för första gången och det gick mycket bättre än vad jag vågat hoppas på. Jag förväntade mig tårtkaos men hon åt jätte fint. Fram till hon bestämde sig för att ställa sig upp i tårtan iaf.
När blodsockret sjönk somnade hon och sov till dom sista gästerna gått och vi hann återställa lokalen innan hon slog upp sina vackra blå.
En helt fantastisk dag!

 

Zoo/vitchoklad fluffs tårta

 

supertaggad Molla ska få tårta 

 

Mmm tårta!

Mollas tårta. 

När man fyller 1 tar mig sig friheten att kramas med pojkar. Att pojkarna inte vill bryr sig inte M om. 

Att trampa i tårtan är M's sätt att säga -färdig, på. 

 

 ❤

 

 

Dumlefluff och banantårta

Its my birthday so I can kiss who I want to. 

Älskade underbara 1 åring ❤

130707

Ett år!
Ett helt år blir vår älskade Molla idag. För ett år sen förändrades våra liv.
Det lilla livet gjorde inte mycket väsen ifrån sig utan sov mest.
Nu är det en väldigt aktiv ettårig vi har här hemma. Hon går mer och längre sträckor för varje dag. Klättra upp och ner från soffor och sängar är inga problem.
Mamma, pappa, där, titta och tack är ord som används ofta. Jag tycker även att hon säger bäbis men får inget medhåll.
Melissa älskar att vara i närheten av människor med är fantastisk på att leka själv. Så länge där är nån när hon tittar upp så klara hon sig galant.
Hon vet exakt hur hon ska göra för att få som hon vill och har både mamma och pappa lindade runt sina lillfingrar.

Jag kan inte fatta att det gått ett år!
För ett år sen va jag ingen. Idag är jag mamma till världens vackraste dotter.
Grattis på 1-års dagen älskade Molla ❤

130607 365 dagar

För 1 år sen låg jag inne på Malmös förlossning och skrek: jag kan inte, jag vill inte, jag klarar inte detta. Snälla få det att sluta!
Den smärtan jag upplevde för 1 år sen va det absolut värsta jag varit med om. Men jag hade gjort om det varje dag i resten av mitt liv om det hade varit vad som krävts för att få uppleva allt det jag får uppleva med M. Om ca 1 timme är det ett år sen dom la upp henne på mitt bröst och hela jag fylldes med obeskrivlig kärlek.

130706 olikheter attraherar?

I min lilla familj är vi väldigt olika.
Jag tar varenda chans jag får till att ligga i solen på sommaren. Daniel och Molla drar för gardinerna och tar en powernap i soffan.
När det sen är dags för mat nöjer jag mig med en normalstor pizza. D däremot haggar en familjepizza. Efter 38 minuter hade han ätit upp hela och då hade jag 1/4 av min kvar och kastade även in handduken.

130706 semester

Efter 62 muffins, 3 tårtor, 8 km promenad med Sara, X antal diskningar och en massa provade klänningar förtjänar jag lite semester så nu sitter vi ute på balkongen och njuter.

130706

Klockan är 7.30 en lördag och jag har redan hunnit baka 62 muffins, röja i köket och förbereda 1 av 3 tårtor.
Melissa sover fortfarande och därför står arbetet still. Vill inte väcka henne med massa elvispande och oljud så nu sitter jag i soffan och dricker cola och tittar på gamla desperate housewifes avsnitt.

130705 carbload

Efter att ätit väldigt dåligt med mat och istället tryckt i mig både godis och glass beslöt jag mig för att gå ner till gymmet och köra ett halvdant ryggpass men när jag väl satte igång blev det allt annat än halvdant. Istället blev det nytt PB i breda latsdrag. Jag klarade 4 rep på 45 kilo. Inte illa pinkat om jag får säga det själv. Blev så taggad av mig egen "framgång"
att även slängde in några magövningar och avslutade det hela med att springa 2,5 km.

130705

På söndag fyller Molla 1 och det ska givetvis firas. Då inbjudningslistan bara blev längre och längre fick vi till slut hyra en lokal för att ha plats med alla gäster så denna fredag har till största delen gått åt till att handla allt som behövs och göra i ordning lokalen.
När det inte fanns mer att förbereda kom Kalle och Linus på besök för att fira M eftersom dom inte kan komma på söndag.
Vi åt glass och Molla fick en stor paket. Inte helt otippat va kartongen roligare än innehållet.
I kartongen fanns en superfin girlie Bobby car som jag är säker på att M kommer uppskatta snart.

130704

Jag och M är ute och går ca 5 ggr i veckan. Amanda är vårt sällskap ungefär 4 av gångerna och idag va inget undantag.
När jag klev ur sängen och titta ut fick jag ingen juli värme känsla utan snarare oktober kyla vibbar så jag drog på mig min fleecefodrade träningsjacka och gick ut. Efter 10 minuter fick jag ta av mig den och istället gå i linne för fy tusan vad kvavt det är ute. Att bära runt på en vagnvägrande köttbulleunge är inte direkt avsvalkande heller.

130703

För ca 1,5 timme sen lämnade jag gymmet efter att ha kört ett bröst/triceps pass och jag är fortfarande helt skakig i hela överkroppen. Att träningsvärken från gårdagens axel/biceps pass samtidigt gör sig påmind är sådär skönt faktiskt. Men no pain no gain heter det ju.

130702 förbättring.

När jag och Amanda är ute och går så fokuserar vi mer på att prata, skratta och umgås än vad vi gör på att faktiskt gå. Så våra rundor blir ofta långa och tar ganska lång tid. Igår gick vi 15 km på 2:34.
Det kvittar hur lång tid det tar dig 15 km är alltid 15 km.
Men jag som ser utmaningar i nästintill allt fick idag för mig att se hur lång tid det tog när jag var själv och kämpade lite. 2:06 gjorde jag det på idag. Inte en jättestor skillnad men ändå skillnad. Ska se hur mycket snabbare jag kan göra det när jag inte har en 10 kilos unge i vagnen att puta på utan kan gå fritt. När det blir får vi se men jag lovar att hålla er uppdaterade.
Inte helt otippat är jag trött så nu blir det andra celsiusen för dagen. MUMS!

130702

Igår fick jag Melissa i säng redan 19.30 vilket i princip aldrig händer.
När jag njutit av lite egentid gick jag och la mig. Precis när jag började slumra till (klockan va runt 23) vaknar M.
Att hon vaknar till är inget konstigt, att hon däremot vägrar somna om är helt sinnessjukt. 2 timmar tog det innan hon äntligen deckade för att vakna igen vid 3 och köra ytterligare en vaken timme.
När hon väl somna tänkte jag att det skulle bli en härlig sovmorgon men icke! Klockan 6.45 vart det uppstigning.

Och tydligen va natten inte bara tuff för mig. Det tog även på Mollas krafter.

130701 #aldrigvila

Visste ni att man kan dö av att inte kissa?
Jo det är sant!
Man kan typ drunkna invärtes och blåsan kan explodera.
Googla det om ni inte tror mig.
För att undvika en hemskt plågsam död var jag tvungen att flytta på M och springa mitt allra snabbaste.
Jag va säker på att detta skulle väcka Molla men nej, hon sov vidare till 10.30.
Två timmar senare träffade vi Amanda för en promenad. Tanken va väl att det skulle bli ca 1 timmes runda men M somna och verkade sova så gott att vi gick lite till och lite till. Efter lite till hade det gått 2,5 timme.
Nu är M utvilad och jag är helt slutkörd. Jupp. Perfekt kombination!

130701

God morgon alla fina!
Melissa vaknade klockan 6.30 och fick då komma över till min säng i hopp om att hon skulle somna om. Och det gjorde hon.
I den knäppa positionen ni kan se på bilderna.
Så här har jag legat i snart 2,5 timme och fått intala mig själv att jag inte alls är så kissenödig att jag kan sprängas vilken sekund som helst.

RSS 2.0