140103

Melissas 18 månadersdag närmar sig med stormsteg. Jag måste erkänna att jag har svårt att acceptera det faktum att min lilla bebis blir 1,5 år. 

Jag tänkte skriva ett litet skrytinlägg om hur fantastiskt smart min lilla tjej är. Men när hon nös med fingrarna i munnen och därför bet sig själv väldigt hårt fick jag helt enkelt tänka om. 😜 

Melissa gör ibland saker som får en att ifrågasätta om hissen verkligen går hela vägen upp alla gånger. Tex hamnade hon i en konflikt med sin dörr häromdagen. 
Hon kom med sin gåvagn (jag vet att hon är för stor men hon älskar den)  i fullfart och körde rätt in i dörren. När hon skriket på dörren lite och den fortfarande inte aktat sig gick hon till attack genom att försöka bita på dörren, inte på hörnan utan mitt på dörren. När hon inte fick nått ordentligt grepp va det givetvis dörrens fel och därför skrek hon lite till innan hon gick vidare. Detta kan ha varit bland det roligaste jag har sett i hela mitt liv och jag kommer förevigt hata mig själv lite för att jag inte filmade det. 

Med detta sagt får ni helt enkelt vänta ett par dagar med skrytinlägget men jag lovar er att det kommer. 

Min underbara spegelapa ❤️140102

För drygt 12 timmar sen gick jag och Molla för att möta upp Amanda för att gå en runda. Vad vi inte visste då var att rundan skulle bli ungefär 2 timmar lång. Kan inte påstå att mina knä känns helt hundra och träningsvärken efter gårdagens knäböj blev inte direkt bättre men det som inte dödar, härdar heter det ju. 
Resten av dagen har gått åt till att fixa i lägenheten. Något som känns som ett evighetsprojekt. 140101

I ca 2 månader har vi levt i ett oorganiserat kaos. Jobb, renovering och lite mer jobb och renovering har snurrat till vår tillvaro en hel del men i söndags flyttade vi in i nya lägenheten så om man bortser från bergen med flyttkartonger börjar allt återgå till det normala. 

Igår va det nyårsafton och oavsett om man vill eller inte är det svårt att inte titta tillbaka lite på året som gått. Och precis som för alla andra har det medfört både med och motgångar, skratt och gråt, ups and downs och så vidare. 
Min lille bebis blev ett år. Jag och Daniel bestämde oss för att försöka igen och blev i samma veva sambos. Vänner har kommit och några har försvunnit. Träningen har gått skitbra för att sen gå lite sämre. 

Nyår firades i Ystad hemma hos Thilde och Alex. 8 vuxna, 6 barn, god mat, supertrevligt sällskap, raketer vid 12-slaget och en kyss från min kärlek gjorde 2013-2014 nyårsafton till en av de bästa. 

Kan tänka mig att det är en hel del som avlagt nyårslöften. De vanligaste är väl att sluta röka, börja träna eller äta hälsosammare. Har ni några nyårslöfte? 
Jag har inte några direkta löfte utan mer små mål. Ett av målen var att knäböja 2*70 kg till februari men redan idag klarade jag 4 reps på 70 kg så det nya målet blev 100 kg till april. 

Bjuder på lite bilder från igår ❤️


RSS 2.0