Framtida fetto

img_7084 (MMS)

Haha! Kollade igenom mina bilder i mobilen och hittade denna, är i v.10-11 något sånt tror jag och minns att jag tyckte att jag redan då va jätte stor. Så här i efterhand va det ju ingenting  Tycker att det är roligt att se förändringen på kroppen och även om jag brukar vara ganska hård mot min kropp så har jag inget emot att bli större eftersom ju tjockare jag blir desto  större blir min lilla tjej.

Gris trött.

Det blev ett varv runt östervångsparken med Kajsa. När jag kom hem tänkte jag fortsätta med fixandet här hemma men istället råkade jag somna på soffan.
Det sköna är att jag jämt är så trött så kommer inte ha några problem med att somna ikväll. Det kanske rent av blir en tidig kväll, vem vet?

Fika

Älskar att jobba korta dagar, får träffa alla dagis barn men har även större delen av dagen fri till att göra annat. Har precis kommit hem från en långfika med Nisan och hennes lilla charmtroll. Det blev massa bebismys, mycket bebisprat och andra trevligheter.
Nu är det klädombyte som gäller för strax blir det en promenad i solen med Kajsa.

120131

God morgon sötnötter!
Igår gick jag och la mig med handen på magen och lät tankarna sväva iväg. Såklart handlade varenda sekund om min dotter och leendet på läpparna blev bara större och större och omöjligt att få bort.
Jag somnade någonstans mellan namn och andranamn.
När jag vaknade va leendet om möjligt ännu större.
Ska snart iväg och jobba på mitt nya favodagis. Det är en kort dag idag så efter jobb ska jag träffa en gammal vän, om inget kommer emellan förstås.
Måste försöka få bort leendet annars lär det ila i tänderna utav bara helskotta när jag ger mig ut i det kalla vädret.
Ha en fantastisk dag!

Nicke nyfiken

Det är någon/några som varit väldigt nyfikna idag.
Har över 400 sidvisningar mer än vad jag haft unika besökare. Inte för jag klagar men wow..

Nu..

img_4934 (MMS)

.jäklar händer här grejor.  Jag bor ju som dom flesta av er vet i en 1 1/2:a. Den är på 54 kvadratmeter och som en bonus har jag vindsutrymen i lägenheten så har två extra rum där jag bara slängt in massa skit under de senaste 3 åren.  Nu har jag bestämt mig för att fixa till det ena. Lägga nytt golv, tapetsera och möblera lite som en barnkammare. Sängen kommer stå vid min säng men jag tänkte att skötbord och liknande kan stå där inne, mest så att mitt hem inte liknar en förskola.  Efter hand som prinsessan blir större kommer jag ju flytta till större men trivs bra här för tillfället.

Äntligen!

img_3835 (MMS)

Nu mina kära vänner kan jag äntligen berätta för er vad det är jag gått och burit på de senaste 4 månaderna.  Som många av er säkert har räknat ut är jag gravid.  Jag ska bli mamma till en liten flicka som är beräknad till den  7 juli 2012.  Jag är alltså i v.17+2 för er som är bra på sånt här.  Att bli mamma till en flicka är något jag drömt om länge så idag är jag extremt lycklig!

120130

Dagen jag väntat på så väldigt länge är äntligen här! Har för för första gången på flera månader drömt underbara och glada drömmar istället för mardrömmar.
När jag vaknade va det med ett leende på läpparna!
Om 2!!!!!! timmar vet jag och om ca 3 kommer jag äntligen kunna berätta det för er oxå.
Idag kommer bli en bra dag <3

Måste bara älska karma

What a feeling!

Jag kan inte somna! Jag är alldeles för spänd och förväntansfull för att kunna slappna av.
Tänk er ett barns känslor om julafton och födelsedagen och påskafton inträffa på samma dag och sen gånga det med minst 74 så vet ni ungefär hur jag känner.
Helt otroligt vad jag längtar!

Damn

Men orka att jag inte kan hejda mina känslor och har gråtit så mycket att ögonen svider och inte går att öppna ordentligt.

Meet my x

img_5146 (MMS)

Har precis kommit hem efter att spenderat ett par timmar med min före detta sambo och större delen av den gosiga familjen.  Nu blir det mat för jag är fruktansvärt hungrig.

Sunshine

img_3857 (MMS)

Har varit ute och gått en runda med Amanda i solskenet. Har man bara rätt kläder på sig så är det inte kallt, självklart hade inte jag det så jag frös hela rundan.  Nu blir det en varm dusch och sen vidare till nästa spännande grej.

120129

Nu är det mindre än ett dygn kvar!
(23 timmar för att vara exakt)
Tills jag kan avslöja min stora hemlighet.
Har ni några intressanta teorier om vad det kan vara?
Vad har hänt med den träningstokiga party prinsessan som rökte ett paket cigg om dagen? Varför lägger jag upp så få nytagna bilder på mig själv?
Jag längtar verkligen tills jag kan avslöja vad det är för det är något jag längtar efter så länge.
Nu ska jag äta frukost men ni får gärna fortsätta spekulera.

Bed bugs

Kvällens mysdejt är nu över och jag håller på att göra mig iordning för en god natts sömn.
Filmen vi såg heter
"Sex and breakfast" och är en romantiskt komedi. Dock va den varken särskilt rolig eller romantiskt men den gick att titta på.
Nu går ögonen i kors så god natt och sov gott.

Date night2

Nu är klockan 21.30 och jag är på date nr 2 med Nina.
Vi har ätit tacos, lekt med barn, kollat på Peter Pan och pratat om allt som går att prata om.
Nästa grej på schemat är godis och film.

Color me.

img_5096 (MMS)

Dagen shopping blev ett riktigt kap!  Jag älskar nagellack och ca 80 olika färger så när jag såg att dom sålde dom på h&m för 10:- st kunde jag inte stå emot. Original priset är 160:- men jag betalade bara 40 rikstaler.  Det jag gillar mest med h&ms nagellack förutom den bra kvalitén och det låga priset är de roliga namnen. Idag fick jag med mig: miss stone heart, moody model, Hunt me down och envy me hem. Det går ju inte annat än gilla slutspurten på mellandagsrean

120128

Är klockan redan 14?
Tiden bara springer förbi och jag älskar det!
Har precis kommit hem från stan där jag träffade Kajsa, Sara och Niklas för en fika och lite rundor på valen. Verkligen ett stort utbud vi har här i Trelleborg.
Är trött som jag vet inte vad så det blir nog en liten powernap nu innan lördags äventyren fortsätter.

02:29

En jätte mysig dejt är nu avslutad.
Filmen va helt okej faktiskt och hale dar vad hon är snygg!
Tack Kajsa för en jätte trevlig kväll ;)
Nu ska jag sova efter ett 3 timmars samtal om allt mellan himmel och jord.
Sov gott sötnötter.

Dinner and a movie.

En super mysig middag på harmony med kvällen dejt va precis vad denna fredagen behövde.
Nu har vi varit och köpt godis och hyrt film.
Någon som sett Colombiana?

Date time

Fördelen med att vara singel är ju alla fantastisks dejter man kan gå på. Ikväll blir det mat och film med någon jag verkligen tycker om, någon som alltid får mig att skratta och dom jag tror och hoppas kommer finnas i mitt liv länge.

Inre barn

Underbara känsla! Stod och diska när en riktig gammal goding började spelas. Vad gör jag? Släpper diskborsten, höjer volymen och dansar en riktig fuldans såklart!
Glad att jag bor själv ibland.

120127

God morgon! Sovit gott?
Jag har varit totalt deckad i 11 timmar men känner mig fortfarande halv döende så inget jobb för min del idag. Istället ska jag va hemma och kurera mig med glass och te.
Det är första gången ni kommer höra mig säga detta (se mig skriva det)!
Jag längtar tills helgen är över. Vill verkligen ha måndag.
Men jag ska försöka njuta så mycket av helgen det går.

My babys babies.

Äntligen! Idag fick jag träffa min vovve igen. Har inte sett henne på 6 veckor och får vänta ytterligare 4 innan jag får hem henne.
Det va jättekul att se henne igen och hennes underbara valpar! Tre hanar som nu är 3,5 veckor gamla, dom va så små och så otroligt söta. Och min lilla bebis är en jätte duktig mamma. Gör detta mig till mormor?
Hade det inte varit för att min situation är som den är hade jag nog fått med mig en valp hem när jag hämtar hem tutan.

Go hard? Or go home?

Den underbara känslan av feber, smärta, illamående och svimfärdighet.
Älska att vara sjuk!
Och whats up med att jag blir såhär dålig på just torsdagar? Förra torsdagen va ju inte toppen den heller.

120126

När jag vaknade imorse kändes det som att jag försökte svälja en tennisboll men när jag vaknade till liv ordentligt insåg jag att det va mitt eget saliv.
-Heej kära förkylning! Välkommen åter.
Jag skyller såklart det på min vandring i det kalla vädret från igår. Men vem eller vad jag än skyller på så försvinner inte skiten.
Eftersom jag har hört att det inte är bra att anstränga sig när man har ont i halsen så blir det bussen idag ;)
Och efter jobb kommer mammi, då ska vi troligtvis köra och hälsa på tutan. Som jag saknar henne.
Nu är jag framme så vi hörs sen.
Ha en bra dag!

Walk the mile

"Döm inte någon förrän du gått en mil i deras skor" sägs det ju.
Milen är precis vad jag gått idag, dock i mina egna skor.
Det blev som sagt 5 km hem från jobb och det är inget jag kommer göra om så länge det är såhär kallt. Höll ett snabbt tempo och hade mycket kläder men frös ändå.
Väl hemma fick jag upp värmen med hjälp av lite snabbstädning. Slängde på mig mina alldeles för tajta träningskläder och gick ner till gymmet där jag gick 5,4 km på löpbandet (1h).
Nu ser jag fram emot en väldigt lugn kväll.

Dagens sanning

img_9770 (MMS)

Hahahahaha! Jag dör! Det är ju så väldigt jäkla sant! Eller som dom säger i USA.  Its funny cuz its true!

120125

God morgon sötnötter.
Idag vaknade jag med en underbar känsla. Känslan av TRUMVIRVEL...
träningsvärk :)
Har helt ärligt saknat det.
Idag kände jag inte för att frysa ihjäl så dealade med mig själv, om jag går hem så va det okej att ta bussen nu på morgonen. Så efter jobb har jag en 5 km promenad att se fram emot så kanske skippar gymmet. Vem vet?
Just nu sitter jag på bussen och lyssnar på
- we belong together och fantiserar om min framtid. Hoppas på en väldigt ljus och lycklig framtid trots att verkligheten är helt annorlunda.

...

img_9985 (MMS)

Att cykla 5 km i tusen minus grader (frånjobbochhem) är så jäkla överskattat.  Att sen stress byta om till träningskläder och sen stressa ner till gymmet är inte så kul det heller.  Något som däremot är riktigt kul är att jag idag körde mitt första ordentliga styrke pass på lääääänge.  Började med 1 timme på amt framför greys (därförjagstressade)  Sen blev det ben och axlar. Jag körde väldigt lätt och försiktigt eftersom jag tyvärr inte längre har den kropp eller styrka som för ett par månader sen. Det kändes sjukt bra under passet och nu efteråt är jag nöjd med dagens insatts men holy crap vad trött jag är. Lite fosterställning i soffan sen blir det sängen för min del.

Tisdag 24:e januari

Detta är fan inte mänskligt! Mörkare än en eskimåröv och kallt så in i helskotta. Jag vill ju bara i sova! Men nääää
istället ska jag jobba 9 timmar, inte det att jag inte vill jobba men jag kunde väl börjar senare? Typ sådär vid 11 så jag kunde få sova.
Har ni räknat ut att jag älskar att sova?
Nu ska jag snart hoppa på min kära cykel och trampa till jobb. Får se om jag överlever eller om det blir bambi på hal is- style.
Ha en bra dag.

Tankeställare

Nu har jag tänkt.
Wow tänker ni, det finns en första gång för allt. Men nu ska ni inte vara såna :P
Idag slutade jag jobba kl 4, va hemma ca 16.20. Tog på mig träningskläder, gick ner till gymmet. Gick på löpbandet 1 timme, gick till Ica, gick hem och laga mat. Åt mat och duschade och satte mig P R E C I S i soffan.
Nu till poängen av mitt tänkande.
Hur i hela friden hann jag träna ca 2 timmar om dagen och ändå ha ett liv innan? Jag fattar det inte.
Har ni några tankar eller idéer kring detta?

Hälsofrämjande

Idag har jag som sagt varit på en ny förskola. En hälsofrämjande förskola. Vad innebär då det? Kort och gott så äter dom lite nyttigare mat och är ute väldigt mycket.
Har jag trivts? Absolut
Har det varit skönt med frisk luft? Absolut.
Har jag frusit? Absolut.
Har jag gillat att vara ute 4 av 6 timmar? Absolut INTE!
Har jag klagat? Absolut INTE!
Ska jag klä mig varmare imorgon?
Det kan ni ge er fan på!
Friskt luft är ju väldigt bra för en men Gud vad man blir trött av det. Ett par grejor kvar att fixa sen är det soffläge DELUXE.

Ensamast i världen.

Såhär i efterhand har jag fått reda på att det va internationella kramdagen i lördags. Nu är frågan: var fan blev mina kramar av?
Inte en endaste liten kram fick jag. Det är för jävla dåligt om jag får säga det själv.
Får väl krama mig själv till sömns ikväll och kalla det jämnt eller nått.

Måndag 23:e januari

Godmorgon sötnötter!
Hur har natten varit?
Min har varit sådär.. Har inte haft direkt mardrömmar utan drömt om sånt som skrämmer mig inför framtiden. Kan inte riktigt bestämma vilket som är värst? Overkliga läskiga drömmar eller verkliga obehagliga?! Anyway.
Idag är det måndag, ny vecka nya utmaningar.
Ska vara på en ny förskola denna veckan så det ser jag fram emot.
Nått som inte är lika kul är ju minus graderna, trodde det skulle bli varmare nu inte kallare men jag är ju tyvärr ingen väder Gud så det är ju bara till att dra på ett extra lager kläder.
Nu måste jag bege mig så jag önskar er en bra dag!

Ricinolja

Ermina skrev:
hejhej! funkar ricolinoljan?
blir håret längre på 2 veckor som vissa säger..
Vill veta för jag ska nog testa det! :)

Hej :)
Jag tycker att det funkar. Tyvärr har jag inga före/efter bilder. Jag använder det ca 2-3 gånger i veckan i perioder och ser absolut skillnad på mitt hår. Dock vet jag inte om jag upplevt någon mega skillnad på just 2 veckor. Men ge det lite tid :)

Söndag 22:a januari

Det bästa med en två timmars promenad i minispik regn är när skiten är över.
När du kan slita av alla blöta kläder, dra på onepiecen, krypa under filten och lägga av en hög njutnings suck.

Fint som snus

img_1075 (MMS)

Det är så gott så jag skulle kunna dö! Hallon/saltlakrits. Mums rätt ner i min redan tjocka mage. Men vad tusan, är det lördag så är det. Right?

Tropisk värme.

Gud vilket härligt väder! Eller?
Nej just det, det suger.
Gav mig ut på lite uppdrag och var ute ca 30 min allt som allt och när jag kom hem va mitt fönade hår pissvåt, strumporna hade ändrat färg och mina lår är röd piskade av regnet/snön. Och som en extra bonus hade jag mascara i hela ansiktet.
Som jag älskar svensk vinter. Helt gudomlig!

Liftaren

Kladdet och kletet är nu borta. Jag lyckades även klämma ut ett par varmvatten droppar ur min förbannat envisa dusch så nu luktar jag till och med gott.
Men jag är fortfarande singel. Wtf?
Så vad gör jag?
Jo självklart stoppar jag i en ny film i dvd:n.
En skräckis såklart.
Och det bästa med filmen..
Pojkvännen dör.
SUCK ON THAT, BITCH ;)
Och under tiden jag väntar på att han ska slitas i stycken så får jag titta på världens vackraste Sophia Bush.
När jag dött vill jag återfödas som hennes look-a-like. Got damn hon är vacker!
Nu kommer mördaren igen ;)
Hörs sen.

Lördag 21:a januari

Det finns 4 riktigt dåliga sätt att starta morgonen på.
1. Försova sig.
2. Vakna riktigt bakfull.
3. Väga sig.
4. Titta på en romantiskt film.
Nu är det lördag så att försova sig är svårt, jag har inte druckit på 3 månader så bakfyllan är utesluten, jag äger ingen våg och kan därför inte plåga mig själv på det sättet.
Alltså har startat morgonen genom att titta på en romantiskt komedi.
Jag har på så sätt HELA dagen på mig att tänka på vad det är jag inte har :P

Sen finns det 4 väldigt bra sätt att starta morgonen på.
1. Vakna upp tätt intill din livs kärlek.
2. Lägga en ansiktsmask och hårinpackning.
3. Ta en lång varm dusch.
4. Äta en frukost i världsklass.
Jag vaknade ensam av att jag behövde kissa, åt cornflakes och har inget varmvatten.
Dock har jag kladd i både hår och ansikte.
Eftersom jag tagit en punkt från både spalterna så kan vi ju säga att jag kort och gott fick en start på denna lördags morgon.
Så god morgon på er! :)

Fredag 20:e januari

Så mina sötnötter. Nu har det gått och blivit fredag kväll.
Vad har jag då gjort idag?
Jo jag har (trots ömmande mage) jobbat. Efter jobb mötte jag upp Sara och Kajsa för att äta middag på Casablanca. Jag unnade mig en flottig pizza, because im worth it ;)
Dom skulle på bio i Malmö och se Hamilton men det är inte min typ av film så använde mitt pass- kort.
Sen bestämde jag mig för att strö lite salt i de redan deprimerade såret. Så jag köpte godis och filmen
Valentines day
(försuperpriser29:-)
Så planen är att skratta, gråta och dregla över de heta grabbarna i min egen ensamhet och mysa med en kudde. För att lätta på stämningen hyrde jag även bad teacher.
Men innan jag sätter mig till rätta i min ensamma soffa så har jag städat lite eftersom man aldrig vet vem som dyker upp ;)
Haha vem försöker jag lura?
Orkar bara inte göra det imorgon!
Nu är mjukisbyxorna på så nu signar jag ut.
Ha de..

Idioter!

Någon av mina grannar tycker att det är en jättebra ide att springa ut och in från vinden och givetvis smälla igen den efter varje gång. Det har pågått i ca 30 min nu.
Nämnde jag att jag har vinden precis bredvid min lägenhet?
Jag har så ont att det enda jag vill är att sova så kära granne:
Shut the fuck up och låt mig sova!

Livrädd

Denna dagen har varit..
Ja jag vete fan hur jag ska beskriva den om jag ska vara ärlig.
Började med fruktansvärda krämpor i magen, spya på jobb, lite mer krämpor, tryck över bröstet och otrolig smärta.
4 timmar på akuten och beskedet blir
2 värktabletter och hoppas på det bästa.
Ljuspunkten i det mörka är att jag fick se något som slog andan ur mig. Det vackraste jag sett.
M A G I S K T!
Nu blir det vila och hoppas på att denna smärta försvinner.

Vill passa på att tacka världens bästa mamma och underbara Göran! Tack <3

Torsdag 19:e januari

Om jag ska försöka vara positiv så finns det faktiskt en fördel med de hemska mardrömmarna.
Och det är att när jag vaknar så går jag upp för att inte riskera att somna om. Idag va det 05.50 och det va ju bara 40 min tidigare är klockan ringde.
Har blivit en riktig vitamin frukost bestående av clementin, kiwi, proviva mango och te.
Snart bär det av till jobb så
jag önskar er en bra dag!

Non smoker!

img_4492 (MMS)

Har ju glömt att berätta en sak för er.  En sak som nästintill kräver lite applåder.  Ready?  Idag har jag varit rökfri i 2 månader och 1 vecka!!! Tror faktiskt att det är rekord för att vara jag.  Vet att man inte får säga såhär egentligen men JAG ÄR GRYM! ;)

C-vitamin

Att jobba idag har varit en riktig pina, näsan och ögonen har runnit nonstop. Halsen river och huvudet dunkar men nu är jag äntligen hemma så behöver inte anstränga mig så värst mycket mer.
Har tryckt i mig en jäkla massa kiwi och te. Allt för att skrämma bort den här förbannade förkylningen.

Onsdag 18:e januari

Nu får det fan räcka! Dom här jävla mardrömmarna skrämmer slag på mig och blandat med feber hallisar är det värre än det brukar.
Det knäppaste med drömmarna är att personer jag inte sett eller pratat med på flera år är med i dom.
Jag har sett dom flesta i mitt liv bli både mördade och torterade, jag har själv blivit utsatt för fruktansvärda smärtor. Smärtor som sitter kvar när jag vaknat.
Jag har förlorat det mest värdefulla i mitt liv fler gånger av.
Sluta sova kanske?

Måndag 16:e januari

Dagen började bra för att vara måndag men det blev bara värre och värre.
När jag vaknade hade jag lite ont i halsen men tänkte att det skulle gå över under dagen.
Begav mig till jobb och allt flöt på som det ska men efter ett tag kom förkylningen som ett brev på posten.
En riktig mans förkylning som man alltid kan förvänta sig efter några veckors frånvaro från dagisyrket.
Har ont i halsen, täppt som
F A S I K E N i näsan. Tur i oturen väntade febern med att komma tills jag kom hem.
Skulle tränat idag men det blev ju inte av så nu ligger jag i soffan och kan inte komma på någon det är mer synd om än mig i hela vida världen.

Skrattatack

Underbara "fejkbakis" söndag.
Började med träning. Mötte upp loppan för en långfika och massa framtidsprat.
Sen träffa jag Sara och Kajsa och har skrattat så mycket att jag har ont i de flesta muskler.
Har även ätit en jävla massa skräp men är det söndag så är det!

Just nu!

Mysig fika på espresso house med loppan :)

Söndag 15:e januari 2012

Att jag vaknar halv 9 en söndag morgon och kände mig pigg har nog inte hänt sen jag gick på dagis. Men idag hände det så varför inte ta vara på tiden?
Tänkte gå ut och gå en runda men kom fram till att det inte är så kul att gå ensam i kylan så det blev löpbandet på gymmet istället. Nu har jag hela dagen fri och den känslan älskar jag.
Ha en bra dag sötnötter.

Lördag 14:e januari 2012

Idag har varit en väldigt bra dag!
Vaknade utvilad efter 11 timmars sömn. Tror att det va precis vad jag behövde.
Mötte upp Kajsa för frukost :)
Satt och prata bort ca 3 timmar.
Sen va jag tvungen att gå hem eftersom jag lovat Mr Cool lunch. Självklart blev eftermiddan toppnoch ;)
Nu blir det ytterligare en lugn lördagkväll. Är så jäkla godis sugen men orkar inte gå ut så jag får tugga på ett äpple istället.

Onsdag 11:e januari 2012

Jag har en helt fantastiskt mamma!
När jag är helt slut, har så ont att jag mår illa, saknar min hund och är så långt ner att jag inte vet om jag klarar mig upp är det hon som får mig att vilja kämpa för ytterligare en morgondag.
Hon lyssnar på vad jag säger, svarar det jag vill höra.
Låter mig gråta som ett barn, väntar tills jag lugnat mig och frågar sen:
känns det bättre nu?
Ja mamma det gör det! Det känns alltid bättre efter.
Nu ska jag bara komma på en lösning så jag slipper falla så djupt ner fler gånger.

Tisdag 10:e januari

Som en käftsmäll!
Så kändes det när min nästan 5 veckors ledighet skulle återgå till verkligheten. Jag som blivit van vid att gå upp tidigast kl 9 rullade av sängen 6.30 för att jobba 8,5 timme.
En ny förskola, ny personal och nya barn.
Och jag trivdes jättebra. Dagen har flugit förbi men när jag kom hem för nån timme sen kände jag verkligen att varken hjärnan eller kroppen längre är van vid detta.


Har FRUKTANSVÄRT ont i ryggen, hur jag än står, sitter eller ligger gör det ont. Jag kollade i spegeln och hela min svank är alldeles blåflamig.
Något som inte stämmer.
Någon som vet vad det kan vara?

Karma

Legat i sängen i över 2 timmar nu.
Är så in i helvetes trött men kan inte somna. Orden ekar i mitt huvud och får mig att må illa.
Ja jag förtjänar hårda ord tillbaka men det va det hemskaste någon sagt till mig NÅGONSIN!
Jag vill bara somna och glömma att denna dagen inträffat överhuvudtaget.

Söndag 8:e januari 2012

Ibland bli jag så arg på mig själv!
Agerar först och tänker sen. Så jävla korkat. Speciellt eftersom det finns saker och ord man aldrig kan ta tillbaka. Jag är fruktansvärt lätt provocerad och har aldrig lärt mig bita mig i tungan. Istället spottar jag ur mig elakheter likt en tourets drabbad byfåne.
Frågan är: kommer jag någonsin lära mig?
Svaret är: jäkligt tveksamt.

Lördag 7:e januari 2012

Nu börjar denna lördagen lida mot sitt slut. Men innan jag går och lägger mig tänkte jag sammanfatta dagen lite snabbt.
Vid 11 tiden väckte Sara mig så jag gick upp och gjorde mig iordning för att möta upp Sara och Mojjan för en fika i stan. Efter ett par timmar blev jag skit trött igen så gick hem och la mig på soffan.
Vid 16 kom lina och hennes söta Bosse förbi, drack te, pratade om allt möjligt och hade det allmänt mysigt. Framåt kvällen blev jag uttråkad och då ställde snälla Saade upp som lite sällskap.
Kom nyss hem och tänkte hoppa ner i min sköna säng.
Sov gott sötnötter.

Fredag 6:e januari 2012

Dagen började nere på gymmet för 50 min Cardio.
När jag sen ätit, duschat och städat undan lite här hemma mötte jag upp X för en runda på stan.
När vi gjort vad vi skulle beslöt vi oss för att se en film och idiot som jag är lyckades jag övertala X att vi skulle se
A serbian film.
Ett beslut jag ångrade jäkligt fort. Det va den sjukaste och mest vidriga film jag sett i hela mitt liv. Om ni inte vill ha menn för livet så se den INTE!
För att få bort de värsta hjärnspökena såg vi Breaking dawn direkt efter och den va lika bra denna gången som första.
Nu är jag trött som ett ålderdomshem men vågar inte sova för jag känner redan hur mardrömmarna kommer krypande så det får bli några avsnitt SATC för att lätta på stämningen.

Torsdag 5:e januari 2012

Det blev ingen morgoncardio idag.
Istället blev det en skön och välbehövlig sovmorgon följt av en mysig fika med Loppan.
Efter ett par timmars mys blev det en runda på gymmet. 1 timme på löpbandet kändes ganska lagom.

Pust

Efter 3 olika rygg övningar dog allt vad motivation, ork, vilja och jävlar annama heter.
Men gav inte upp, inte helt iaf. Istället för att gå hem blev det en timme på crosstrainern. 6 pass på 4 dagar. Går bra nu ;) här blir inga sälar gjorda!

Onsdag 4:e januari 2012

Ännu en dag som började perfekt. Vaknade återigen med ett leende på läpparna och begav mig snabbt till gymmet.
Idag blev det lite omväxling för en gångs skull. Istället för en timme på löpbandet blev det en timme på precor med massa bra musik högt i öronen.

Pass 2

Tanken va god men det förbannade vädret förstörde det.
Tanken va att gå ner till gymmet, köra 1 timme styrka och en timme på löpbandet men när jag tittade ut ångra jag mig och beslöt mig för att skippa träningen helt och hållet men efter nån timme ångra jag mig. Så det blev gymmet trots allt, dock bara löpbandet men det är bättre än inget.
Så hittills har det blivit 4 pass på 3 dagar och jag GILLAR det :)

Onsdag 3:e januari 2012

Det finns verkligen inget bättre än att starta dagen med 1 timmes Cardio.
Direkt från sängen till gymmet.
Och med tanke på det underbara slutet på gårdagen vaknade jag med ett leende på läpparna och en känsla av att från och med nu kommer allt bli mycket bättre.

2:a januari 2012

Idag har varit en bra dag :)
Började med en ordentlig sov morgon för att sen möta upp Nea och hennes 6 månader gamla son. Det blev en lång fika och massa bebismys.
Sen va det dags att bege sig till gymmet, det blev 1 timme på löpbandet
Nu är jag så trött att jag funderar på att gå och lägga mig. Det är väl inte fel på att gå och lägga sig kl 20? :P

1 januari 2012

Hej mina kära gryn.
Tänk att det redan gått 1 år! Vart har tiden tagit vägen?
På ett år har jag hunnit få mitt hjärta krossat. Gått vidare för att sen inse mitt misstag. Varit i Spanien och Turkiet. Spelar kubb vm på Gotland.
Haft några av de roligaste kvällarna i mitt liv. Upplevt min älskade mamma få cancer besked och kämpa sig igenom det. Förlorat min största idol. Fått 2 hundar, tyvärr behövt avliva den ena.
Varit i mitt livs form.
Insett har trots motgångar har jag de bästa vännerna och den mest underbara familj man kan tänka sig.
Slutat röka ca 3 ggr.
Denna gången har jag klarat det i 2 månader hittills.
Det va väl en snabb sammanfattning? Tror jag fått med allt..?
Nä just det, fått den största och mest glädjande nyheten någonsin men ni får spekulera i det ett tag till ;)

Det nya året inleddes på gymmet. Eftersom jag va nykter igår hade jag massor med energi att göra av med.
Jag ser verkligen fram emot allt vad 2012 har att erbjuda.

RSS 2.0