121231 mitt 2012 del 2

Juli-December.
Andra halvan förändrade mitt liv mer än vad jag någonsin kunnat föreställa mig.
Jag födde en dotter och fick möta mitt livs kärlek. Trots smärtorna från förlossningen är det det häftigaste jag gjort. Jag har klarat mig på extremt lite sömn men älskat varje sekund. 18 dagar senare än beräknat kom min gudson till världen. Ytterligare 10 dagar senare fick Melissa ännu en kompis. Jag har fått se kärleken mellan en pappa och dotter växa. Sprungit på barndop, döpt min egen dotter. Fått fira 3 jular med supermysigt sällskap.

121231 mitt 2012 del 1

Januari-Juni.
Första halvan av 2012 va jag megagravid, jag flyttade till en större lägenhet med efterlängtad balkong, jag tränade så gott det gick och jobbade. Nämnde jag att jag va megagravid?
I loppans mage växte en liten pojke som jag längtade efter. Jag fick reda på att det som hoppade runt i min mage va en liten flicka.

121231

Årets sista cardiopass. MAKE IT COUNT! 65 minuter på crossen med en galet värkande rumpa.
Det mest motiverande med träning är när du ser resultat och om du ger dig fan på det så kommer resultaten 

121230 I like big butts

Som om min bakdel inte plågats tillräckligt mycket blev det ett hejdundrans rumppass med smörgåstårta och kakor som bränsle.
20 min på crossen, 7 övningar*3 set/övning. 100 utfall och 20 min på ATM som avslutning.

121230 dopet

Molly är nu med i döpta barn gänget.
Dopet va verkligen jättefint! Prästen va bra, kyrkan va jättemysig, psalmerna va fina och Molly va megasöt och jätteduktig.
Melissa däremot...
Min lilla fjärt är van vid att stå i centrum så när allt fokus låg på nån annan hittade hon ett sett att dra till sig uppmärksamheten.
Hon darrade lite med läppen, fyllde ögonen med tårar och skrek. När hon märkte att folk såg henne slutade hon men när alla sen tittade på Molly började hon igen. När inte det längre funkade så slängde hon sina leksaker i golvet så att det ekade i hela kyrkan. Efter ungefär halva ceremonin va det okej att Molly fick uppmärksamheten så då satt Melissa snällt i mitt knä.
Förstår absolut inte var hon fått det ifrån.
Efter dopet bjöds det på hemmagjord smörgåstårta, kladdkakemuffins, cakepops och gräddbullar.
Allt va jättegott och jag som sett fram emot smörgåstårta i en vecka frossade som bara den och lyckades klämma i mig 4 kakor till efterrätt.
Tack My, Andréas och Molly för ett superfint dop 

121230 Molly

Idag ska fina lilla Molly döpas så Melissa drog på sig lackskorna, findreglisen och partblåsan så nu är hon redo. Och eftersom att Melissa varit med om detta redan så ska vi va där lite tidigare så att hon kan ge Molly sina expertråd. Att vi är där tidigare kan även ha att göra med att Daniel ska bli Mollys gudfar/fadder.

121230

För att jag ska kunna träna med Melissa måste hon sova och hon brukar somna ca 2 timmar efter det att vi har stigit upp. Tanken va att vara på gymmet kl 10 så klockan ringde 7.45.
Melissa som som vanligt låg intill mig öppnade ögonen lite motvilligt, tittade på mig, log, la handen på min kind och somnade om. Detta fick mitt hjärta att slå snabbare än något cardiopass någonsin fått så jag låg kvar och somnade efter en stund. Klockan 9.59 väcktes jag på ett mindre kärleksfullt sätt. Om nu inte en nyssning i ansiktet betyder kärlek förstås.

Melissa har börjat med 2 nya saker som är så jäkla roliga. Den första är att hon suger in underläppen och typ tuggar saliv samtidigt. Men den roligaste är när hon ibland tar på nånting, min arm, en leksak eller liknande och gör ett ljud som låter som: va e de? Ibland säger hon även hej. Geni eller bara en tillfällighet?

121229 tillsammans.

Efter spinningpasset va jag helt slut i både kropp och knopp så jag och Melissa har glidit runt i våra mjukiskläder och haft en lugn hemmadag. Vi har städat lite, sovit på soffan, myst och lekt.

121229 spinn me around

Varför inte köra ett spinningmaraton när man är som tröttast?
1,5 timme på en spinningcykel har åstadkommit min rumpa mer smärta än den någonsin upplevt men det va det värt! Sexighetsnivån ligger någonstans mellan överkörd av ett tåg och precis fött barn meen damn I feel good!

121229

Melissa har vägrat att sova själv inatt. De enda gångerna hon har sovit är när hon fått ha bröstet. Så fort hon tappat det eller jag försökt vända på mig har hon vaknat. De få ljuden hon har gjort ifrån sig har varit skratt eller småprat, annars har hon mest legat och stirrat eller snurrat runt. Men precis som vanligt tittar hon på mig och ler och allt är som bortblåst.

121228 hoppetossa

Hon fattar inte riktigt att hoppgungan är till för hoppa i utan snurrar mest runt men snurrgunga är ganska kul det med.

121228

Holy macarony vad död min kropp är!
15 minuter uppvärmning på crossen. 6 axel övningar och 3 övningar midja. Avslutade med 45 min på crossen.
När jag kom hem möttes jag av en hjärtvärmande syn som får vilket blödigt mammahjärta som helst att slå lite extra.

121227 flytande badrum

Melissa fick badankor av sin "morbror" Andreas i julklapp och idag va det dags att inviga dom. Hon förstod inte riktigt att dom gick att leka med men tydligen va dom väldigt goda.

121227 väluppfostrad

Har man inget snällt att säga ska man vara tyst, har jag fått lära mig.
Därför sitter jag här och ser glad ut medans mamma hoppar runt och sjunger.

//Melissa

121227

21.30 somnade Melissa. 10.10 va mina bröst så stora och hårda att Dolly Partons tuttar såg ut som myggbet i jämförelse så jag va tvungen att väcka M. Men eftersom hon sovit 12 timmar och 40 min så hade jag inte särskilt dåligt samvete. Efter ett par blinkningar så la hon av ett leende som sa att det va okej. Efter lite morgongympa är vi nu redo för dagen.

121226 julfirande nr 4

Julfirande nr 4. CHECK!
Idag va vi hemma hos Daniels mamma och firade jul för förhoppningsvis sista gången detta året. För att inte sätta oss i en julmatskoma bjöd farmor Lena istället på lax, potatis och äpplepaj. Sen blev det dags för julklappar och suprise suprise, Melissa fick flest julklappar. När vi kom hem stod där en kasse med julklappar som jag glömt ta med så det blev ännu mer klappöppning här hemma. Nu har M så många nya leksaker att det kommer ta henne 6 månader att hinna gå igenom alla.
Jag och Melissa vill tack alla som varit med under denna långa mysiga julen. TACK för ert sällskap och alla fina julklappar 

121226 spenderarbrallorna.

Inatt sov jag och Melissa hemma hos mamma. 8.30 vaknade M för att äta och somnade om direkt men jag gick upp, väckte alla andra, åt vörtbröd och drack julmust till frukost och gjorde mig iordning. Klockan 10.40 sov Melissa fortfarande så jag pillade henne i näsan tills hon vaknade och fixade sen till henne. När alla va klara gick vi till burlövs center för att slåss med alla andra på Mellandagsrean. Det va som tur va överraskande lite folk så vi kunde gå runt och titta utan att någon stod och flåsa en i nacken. 3 tröjor, 1 par skor och 3 bodys senare kände jag mig ganska nöjd.

121225 julfirande nr 3

Det räknas inte som jul förrän jag fått mysa med min mamma så idag åkte vi hem där och firade julafton med min mormor, syster, Göran och hans 2 söner.
Har haft en super rolig dag. Vi har ätit mat, spelat julklappsspel, sett min syster få nästintill en ångest attack när folk tog hennes klappar, skrattat, myst och njutit.
Sedan va det dags för julklappar och även idag fick Melissa flest julklappar.
Nu sitter vi och tittar på Victoria's secret show och jag dör lite inombords av avund och även om jag hatar att erkänna det så fick jag gåshud när Rihanna sjöng.

121225

Holy Jesus vilken spökstad Trelleborg är idag. Inte en kotte nere på gymmet men för min del är det helt okej. Jag gillar att vara ensam nere på gymmet, då kan man sjunga med till musiken man kan ta i som en dåre utan att folk tittar på en som att man rymt från psyket.
Även idag blev det en timme på crossen för att göra lite extra plats för all mat som ska ner under dagen.

121224 julfirande nr 2

Julafton har vi firat hemma hos Daniels farmor tillsammans med Melissas farfar, faster och gammelfarbror. Vi tittade självklart på Kalles jul och M vart nästan lika intresserad som vi vuxna.
Efter Kalle åt vi mat och när vi fått smälta maten en stund kom tomten.
Melissa gillade tomtens skägg och drog gärna i det tills hon hade näven full av fluff. Inte helt otippat fick Melissa ett helt berg med jättefina julklappar.

121224 julafton

Från oss alla. Till er alla. En riktigt GOD JUL 

121224 julgris

Idag ska det krängas. Och det kommer göras utan dåligt samvete tack vare 60 min på crossen.

121224

God morgon och GOD JUL!
imorse vaknade jag och såg dotter sova i -rumpan upp i vädret för första gången och insåg att jag har allt jag kan önska mig så julklappar blir bara en bonus.

121223 geniet

Medans de vuxna spelar spel sitter Melissa och läser en bok och blir en geni.

121223 dan före dopparedan

Julfirande nr 1.
Idag har vi värmt upp inför julafton med att fira lilljulafton hemma hos Görans familj.
Jag har idag ignorerat att jag är vegetarian och ätit en skiiitgod lasange. Har även ätit min egen kroppsvikt i godis.

121222 hang out time

En riktig lyxhelg! Igår va det fredagsmys med Loppan och Matheo.
Och idag är det lördagsmys med Sara och Kajsa. Vi har pratat om allt mellan himmel och jord och tagit igen förlorad tid. Melissa fick en söt hund av Kajsa som genast blev poppis.

121222 Walk a mile

Tanken va att jag skulle köra 60 min på crossen men på väg ner till gymmet bestämde jag mig för att testa på milen bara för att det va så längesen. 75 minuter och 48 sekunder senare va det gjort.

121222

God morgon i stugorna.
Igårkväll va Loppan och Matheo här hemma och hade fredagsmys med oss. Vi åt godis, grönskasstavar och dippa och tittade på film mellan lekvarven. Vi såg en fransktalande film som heter: livet som tre. Rekommenderar alla gravida att se den, även alla som har barn bör se den.
Klockan 1 hade jag krigat färdig med Melissa och den lilla fjärten kom äntligen till ro och jag tänkte lite tyst för mig själv: sovmorgon!
Klockan 9 vakna Melissa och tänkte: uppstigning!
Så trött som ett as beger jag mig nu till gymmet för ett cardio pass

121221 glae

Min älskade glada unge busar med fadder Loppan 

121221

VI LEVER!
Än så länge finns jorden kvar och det tackar vi för.
Önskar att jag kunde säga att jag gjort något speciellt på vår (kanske) sista dag på jorden men nej.
Började med ett rygg/tricepspass på gymmet. Mötte sen upp Loppan för att trängas med resten av Trelleborgs invånare och fixa det sista inför julen. Jag trodde att jag va klar men efter att ha kollat igenom allt insåg jag att det saknades 2 julklappar samt klappar till julspelet, hittade allt utom 1 julklapp så antingen trängs jag imorgon oxå eller så struntar jag i det.
Den som lever får se 
Ikväll ska vi mysa med Loppan och Matheo.

121220

Ida har vi firat kompis jul. Vi har fikat vörtbröd, bakat pepparkakor och fått julklappar. Hela dagen har varit jättemysig och vi har njutit som bara den.
Nu blir det bildbomb!

121219 bite me

Inne på Vellinge blomman gick jag runt med Melissa på höften så att hon fick se alla fina tomtar. När hon tröttnade på sin tumme tog hon som vanligt mitt finger och stoppade in det i munnen istället.
Men denna gången va det inte bara slemmigt utan det va även vasst. Så jag om mamma påbörjade operation munkoll. Mamma höll hennes händer, jag höll bort tungan med ena handen och drog ner underläppen med den andra. Och där va den. Anledningen till att det va vasst. En liten, liten tand.
Än så länge har det inte märkts att där är tänder på gång och jag hoppas att det fortsätter så.

121219

Fy fan vad jag hatar mardrömmar!
Inatt drömde jag att jag va på gymmet med M sovandes i vagnen när någon dum jävel fick för sig att hålla fast mig och lägga en hantel över halsen på Melissa för att se hur lång tid det tog innan hon kvävdes. Jag kunde inte göra något utan fick stå och se på när min dotter kämpade för sitt liv och till slut slutade andas. Jag vaknade i panik av mitt eget skrik och kunde inte somna om efter det. Så halva natten har jag legat och stirrat på M och kontrollerat så att hon andas.
Vågade inte gå till gymmet imorse så vi har tagit det lugnt här hemma. Snart kommer mamma och då blir det Vellinge blomman.

121218 like a baws

Melissa hade tydligen mer mys i sig som hon va tvungen att använda upp innan hon somna så hon la sig raklång över mig och tittade på tv.

121218 bäst i världen

Idag har jag haft en heldag med den bästa i världen. Vi har myst, lekt, busat, sitt tränat och pussats som galningar. Men att ha en mamma/dotter dag tar på krafterna så nu har vi sovit på soffan i 2 timmar.
Eller ja Melissa sov i 2 timmar, jag lyckades få ca 30 minuter eftersom att M snarkar som en man. Men hon har utseendet till sin fördel så jag nöjer mig med att bara ligga och titta på henne.
Kan efter 5 månader inte förstå att jag och hennes pappa har kunnat göra något så perfekt. Kärleken är obeskrivlig.

121218

Det är kallt. Det snöar. Jag är trött. Jag har ont. Det är jobbigt med Melissa.
Nu får det räcka!
Inga fler ursäkter är godtagbara. Om träning får mig att känna mig "nöjd" med min kropp så är det ju träna jag får göra. Idag hade jag med mig Melissa och det är inte svårare att träna med henne där än vad det är utan, enda skillnaden är att utan henne kan jag träna när jag vill och behöver inte anpassa träningstid efter hennes sovtider.
Dagens pass inleddes med 15 min på cross. Sen körde jag 5 axel övningar och 3 biceps övningar innan jag avslutade med 1 mil (31,14 min) på cykel.

121217 lycka

Det gick jättebra igår när jag va och träna så vi bestämde oss för att testa lyckan en gång till.
Så imorse när jag vaknat kom D för att passa Melissa så att jag för första gången på länge kunde köra ett cardio utan mat i magen- pass.
60 svettiga minuter på crossen blev det. Efter ca 40 min funderade jag på att avbryta och skynda mig hem till min bebis som säkert va jätte ledsen.
Men då fick jag ett mms som visade att hon hade det hur bra som helst.

121217

I Melissas hjärna: OJ vad mamma ser trött ut! Jag tror att jag sover hela natten så att mamma får sova.

Tack älskade barn! Precis vad jag behövde.

121216 effektiv till tusen.

När jag tränat med Melissa sovandes i vagnen tycker jag att jag tränat effektivt men jag kan lova att det inte är något i jämförelse med hur jag tränat idag, utan min älskade bebis som idag fått stanna hemma med sin pappa.
På 80 minuter har jag hunnit med
15 minuter uppvärmning på crossen.
8 ben/rump övningar.
20 minuter cykling.
Den enda vilan jag fått är när jag halv sprungit mellan maskinerna.
Nu ska jag skynda mig hem till min bebis som jag hoppas inte ens har märkt att jag är borta.

121216 x-faktor

Eftermiddan spenderade vi nere i stan tillsammans med Sara och Ann-Sofie. Isak, Oscar, Awa och Benny från x-faktor sjöng ett par låtar och såhär kul tyckte Melissa att det va:

121216 SAADE

När Eric Saade är på tv.
När Eric Saade sjunger på tv.
När Melissa inte kan slita blicken från tvn för att Eric Saade är på tv.
Då existerar inte längre trötthet!

121216

Kan man gå i sönder pga trötthet?
Melissas förkylning gör att hon har svårt att andas när hon ligger plant. Jag la därför en kudde under hennes överkropp så att hon halv satt men den rullade hon av flera gånger och vaknade varenda gång. Så jag satte mig upp och la henne på mitt bröst där hon har sovit hela natten och långt in på förmiddan. Jag däremot har fått ungefär 5 timmars sömn de senaste 2 nätterna och eftersom att jag är van vid att få sova då Melissa sovit bra sen hon föddes så håller detta på att ta kol på mig.
Buhu idag är det JÄTTE synd om oss!

121215 sjukstuga

Melissas näsa kan inte riktigt bestämma sig för om den ska rinna värre än en kran eller om den ska vara täppt. Och hon nyser som om hon får pengar per nysning.
För övrigt är hon precis som hon brukar men vi har ändå tagit det lugnt och onepiece myst hela dagen.

121215 crazytown

För att minska riskerna att bli helknäpp i förtid måste jag ibland ta av ljudgrejsemojsen på Melissas gåstol.
Smart tänker ni. Nja säger jag..
Nu får jag istället lyssna till ljudet av gåstolen som slår emot möblerna i Melissas kamp att få tag i ljudgrejsemojsen.

121215

Igår tryckte jag i mig en halv påse ostbågar och en påse gifflar, det sköljdes ner med 2 liter läsk så när jag gick och la mig bestämde jag mig för att försöka ta tag i träningen idag.
Men nej.
Någon gång under natten bröt en förkylning ut för Melissa och hon har varit vaken sen 4.30 så idag blir det definitivt ingen träning. Det blir istället en lugn mamma/dotter dag hemma.

121214 kompisar

Idag har vi återigen haft en heldag med våra fina vänner 
Vi har gått runt lite i stan, ätit varma mackor och bebismyst och lekt som bara den.
Melissa tvärdeckade precis och det känns som att jag snart gör det samma. Men det går en film med mega hunken Zac Effron som jag ska försöka hålla mig vaken till.

121214

God morgon alla vänner, varenda kotte som vi känner
vi har haft lite sovmorgon och nu tränar vi lite på att sitta. Melissa är verkligen super duper mega duktig och sitter med ytepytte lite stöd och helt utan stöd ett par sekunder.
Men nu är det dags att röra sig av sängen för snart ska vi träffa bebiskompisar deras mammor.

121213 pyssel och besök.

Idag har vi för en gångs skull haft en lugn hemmadag. Vi har lekt, busat, myst och pysslat lite. Har påbörjar fotoalbum nr 2 till Melissa.
Nu på kvällen kom Melissas farfar och Carina hit och hälsade på oss. Melissa använde upp all sin energi när hon visade dom allt hon kunde så när farfar hade henne i knät somnade hon. Söta underbara unge!

121213 mummys little helper.

Melissa älskar att vara med på allt man gör.
Idag är det tvättdag och självklart är M med. Även om hon inte hjälper till så mycket är hon väldigt söt att titta på.

121213

Melissa gick all i när det gällde att lucevaka och va därför uppe halva natten. När hon väl somnade blev sömnen störd av både mardrömmar och prat i sömne.
Men den missade sömnen tog vi igen nu på morgonen.

121212 mind.

Beauty. Freedom. Love.

Vilka ord ser ni?

121212 älskade barn

Melissa är söt, rolig, gullig, charmig, glad, underbara ja jag kan hålla på hur länge som helst.
Något hon inte är, är ett särskilt roligt sällskap när man diskar.

121212

Idag är tydligen en väldigt populär dag för att gifta sig.
Jag är fortfarande ogift men har fått spendera dagen med någon som får mitt hjärta att slå lite extra.
Såklart pratar jag om underbara M, vi har även haft sällskap av våra bebiskompisar och mammavänner. Vi har gått runt lite i stan och inhandlat se sista julklapparna så nu är vi redo för julafton.

121211 pyjamasparty.

Efter att ätit hos mamma så åkte jag, M, mamma och syster hem till mig där vi åt lussekatter och pepparkakor.
Men eftersom att mormor och moster va här ville inte Melissa sova så vi hade ett litet pyjamasparty men massa mys och skratt. 5 minuter efter att mamma och Sandy åkte hem somnade Melissa.

121211 mormors tjej

När Melissa är trött vill hon gärna att man gungar/vaggar henne tills hon somnar. Den enda som har frikort är mormor.
Mamma och Melissa satt och titta på Melissas fisk som bor hos mamma och på en sekund somna Melissa bara sådär.
Är det något som värmer mitt hjärta lite extra så är det att se mamma och Melissa tillsammans. 

121211 ingen vila

Idag har vi flängt omkring som dårar. Först va vi i Lund, sen körde vi till Malmö. Nu är vi hemma hos mamma där vi busar och tittar på dom fina fiskarna.

121211

God morgon!
Vi har varit vakna ett par timmar men ligger fortfarande kvar i sängen. Mornar som denna är helt underbara. Kunna ligga kvar i sängen och bara njuta av Melissa är något jag aldrig kommer tröttna på.
Men nu är det dags att stiga upp för snart kommer mamma.

121210 zzz

Bye bye nattsömn!
vid 5 gav jag Melissa mat och helt plötsligt va klockan 19.10.
Vi hade alltså lyckats sova oss igenom julkalendern, badtiden och lekstunden. Vilken tur att vi inte har några morgontider att passa imorgon för jag kan ju glömma att Melissa somnar när hon ska. Som för övrigt är för 15 minuter sen.

121210

Idag har vi inte gjort mycket annat än fikat. Först bjöd loppan på vörtbröd och varm choklad.
Lite senare träffade vi fina Sofie i stan där det oxå blev en fika.

121209 barnet med den starka viljan

Efter att ha gått och lagt mig vid 1-2 till och med 3 i drygt en vecka nu bestämde jag att jag skulle gå och lägga mig tidigt idag.
Men vad händer?
Jo Melissa bestämmer sig för att ha uppesittarkväll. Jag har testar ALLT men hon vägrar sova. Hon skriker inte, hon gråter inte, hon bara vägrar att sova.
Tur att jag egentligen inte är trött. 

121209 2:a advent.

Melissa ville bjuda hem sina kompisar för att fira andra advent så vi bjöd hit Molly och Matheo och deras föräldrar. Det bjöds på lussekatter, pepparkakor, chokladtomtar, clementiner, glögg och julmust.
Just nu känner jag mig fetare än en julgris men det va det värt.

121209

Medans Melissa har sovit varmt och gott i vagnen har jag blivit brutalt misshandlad av snön. Övervägde för en kort sekund att sätta mig på marken och gråta ett par tårar men struntade i det.
Anledningen till att vi gav oss ut i snöstormen va den stora barnloppisen på söderslättshallen i Trelleborg. Hittade 2 bodys, 1 overall och 2 leksaker för 50:- så känner mig ganska nöjd men jag rå vägrar lämna min varma sköna lägenhet något mer idag. Så idag blir det hemmamys.

121207 stor tjej.

Idag har Melissa blivit stor tjej på riktigt! Hon åt sin första smakportion som bestod av potatis och bröstmjölk och det va en hit! Hon höll i skeden och hjälpte till när jag mata henne och efter jag hade plockat undan allt och torkat av M fortsatte hon låtsas äta.

121207 vaccinerad

Alla mammor känner att deras barn är de bästa men just idag känner jag att Melissa är tripelbäst och en riktig kämpe.
Efter att ha mätt och vägt M och konstaterat att hon följer sin kurva perfekt va det dags för 5-månaders vaccinationen. Jag är otroligt spruträdd och hade därför med mig mamma som moraliskt stöd.
När sprutan kom fram kändes det som att jag skulle kräka men fick ta mig samman för Melissas skull.
När hon fick första sprutan gjorde hon inte ett ljud utan fortsatte leka med sin leksak. När hon fick andra sprutan gjorde hon en missnöjes läte precis när dom satte sprutan men lugna sig snabbt. Inte en tår fällde hon! Och nu efteråt har hon varit samma vanliga Molla som jag älskar så otroligt mycket.

121207

I could stay awake just to hear you breathing. Watch you smile while you are sleeping. While you're far away and dreaming. I could spend my life in this sweet surrender. I could stay lost in this moment forever. Where every moment spent with you is a moment I treasure.
Lying close to you feeling your heart beating. And I'm wondering what you're dreaming, Wondering if it's me you're seeing. Then I kiss your eyes and thank God we're together.
I just want to stay with you in this moment forever
Forever and ever!
I don't want to miss one smile. I don't want to miss one kiss. I just want to be with you. Right here with you, just like this. I just want to hold you close
Feel your heart so close to mine.
And just stay here in this moment for all the rest of time.
Don't want to close my eyes. I don't want to fall asleep. Cause I'd miss you baby. And I don't want to miss a thing.
Cause even when I dream of you, the sweetest dream will never do.
I'd still miss you babe. And I don't want to miss a thing


Idag blir mitt liv 5 månader. Och jag är nominerad i kategorin:
årets sämsta mamma
Jag har nämligen satt Melissas vaccination idag. Så för att försöka få ner mitt dåliga samvete blev det dubbeldos presenter. 4 tröjor, 1 ram och 1 haklapp.

121206 här!

"Ibland värker mitt hjärta över hur mitt liv blev. På ett bra sätt. Men det har inte varit utan svårigheter.
Men jag är här. Och här är bra."

121206 julkänsla.

Julafton firas den 24:e men i Cizzi world va det julafton idag. Min älskade favorit serie One tree hill säsong 9 såldes idag ut på hemmakväll för 149:- Jag som länge velat köpa boxen men struntat i det eftersom att jag hellre lägger pengarna på M kände idag att billigare än såhär blir det inte och slog till. Och vilken lycka! Nu är min OTH samling äntligen komplett och jag kan nu se allt från början till slut. God jul till mig! 
Och på låtsas julafton ska det badas men Melissa verkade inte lita på min tvättnings förmåga utan kände sig tvungen att dubbelkolla händernas och fötternas renlighet.

121206

Igårkväll va jag och Melissa inte alls överens. När jag tyckte att
äta/sova/leka-klockan slog sova tyckte Melissa bestämt att den visade leka så istället för att sova vid 8 lekte hon fram till 23 och deckade sen på två röda. Men hon har nog inte sovit så gott för en gång i timmen har hon vaknat. Klockan 6 visste jag inte om jag skulle gråta eller avlida men bestämde för att ge sovandet en sista chans så drog Melissa tätt intill mig och sen sov vi båda gott fram till klockan 9. Hoppas att våra klockor synkar bättre idag för mina bröst säger att det är mat-dags.

121205 milf

Inte bara bebismys med Loppan idag. Vi har även diskuterat det här med milf.

Om en kille kommer fram till dig och säger: dig vill jag ligga med! Är det då en komplimang eller är det bara äckligt? Äckligt, right?!
Men när någon kallar dig milf är det helt plötsligt okej och du tar det som en komplimang. Urk och blä säger jag.
Och än värre är mammorna som går runt och kallar sig själv milf. Grattis till dig! Skit bra att du känner dig attraktiv, verkligen. Men att använda ordet milf är fan inte okej.

Bitter ugly morsa signar ut :P

121205 favoriter

En heldag med våra favoriter Loppan och Matheo. Vi har fikat, myst, pratat och skrattat.
Melissa passade även på att sitträna lite mer. Hon satt i mitt knä utan stöd och va hur duktig som helst.

121205

Jag är van vid att vakna till att Melissa ligger och pratar med sina händer och fötter så imorse blev jag överraskad. Melissa hade lyckats rymma ur sin pyjamas och snurrat bort till mig där hon låg och sparka mig i ansiktet med sina iskalla fötter. En frusen tå i munnen lär inte hamna på topp 10 bästa sätt att vakna på men tack vare Melissas ljuvliga leende när hon såg att jag vaknade så blir det en stark 11:a i alla fall.

121204 värsta bagaren, EVER!

If you cant handle the heat, get out of kitchen heter uttrycket och lämna köket är precis vad jag borde göra.
Fick för mig att julbaka lite men som vanligt sket det sig.
Lussekatterna blev torra och knäcken vägrar stelna. Blir så trött på mig själv. Men tröttast blir nog Melissa som tvingas se mina misslyckande gång på gång.

121204 bäste bebis

Idag va sista babyrytmiken så idag gav vi järnet och avslutade det hela med att sitta lite utan stöd. Tror att jag har den bästa bebisen i stan. Dör lite av stolthet när jag tänker på hur duktig Melissa är.

121204 arg bebis

Bebis ligger och sover och är så sjukt söt som bara bebis kan vara.
Mamma pussar på bebis.
Ingen reaktion.
Mamma pussar lite till.
Bebis börjar röra på sig lite.
Mamma pussar en sista gång.
Bebis vaknar och blir skit sur.
Totaly värt det

121203 bonde of Sweden

När jag va gravid hittade jag denna underbara pusselpall från bonde of Sweden och övervägde att beställa en men eftersom att jag och D inte kom överens om vad barnet i magen skulle heta förrän ungefär 1 vecka innan hon kom så vågade jag inte. Tråkigt att ha en Melissa pall hemma om jag inte fått min vilja igenom.
Jag är fortfarande stört förälskad i denna söta pall och har därför bestämt att om inte tomten hittar hem till oss med en sådan pall får jag ta tag i det själv efter jul. Eller senast Melissas ett års dag 

121203 but, but nothing!

Jag vill ha en rumpa som folk inte kan slita blicken ifrån. När folk ser min rumpa ska dom undra: föddes hon så eller är det inplantat?
Njä inte riktigt men ni förstår säkert poängen.
Så idag blev det 30 min på crossen och 4 rumpövningar. Tanken va att köra ett par övningar till och ytterligare 30 min cardio men Melissa vaknade och sa: mamma du är fin som du är, kom så går vi hem och pussas istället. Och vem kan motstå det? Nu är vi hemma och myser lite innan vi ska ut i snön igen.

121203

Du vet att du har dödlig träningsvärk när:
1. Du vaknar av smärta varenda gång du vänder på dig.
2. Det gör ont att hålla upp mobilen.
3. Det krävs sats och väldigt mycket mental förberedelse för att lyfta upp din dotter.

Smärta är svaghet som lämnar kroppen?

121202

Första advent är redan här! Och det firade vi med ett gympass. Framsida axlar, biceps och bröst följt av 30 minuters cykling.
Syster kom och hälsade på en stund innan jag och M mötte upp My, Andy, loppan, D och barnen på stan för att kolla på julskyltningen. Men det visar sig att julskyltningen i Trelleborg är överskattad så vi gick en runda inne på valen innan vi gick hem till My och Andy för lite umgänge.
Nu är vi hemma med en massa tända ljus och mysig snö utanför. M sover gott i min famn och jag ska försöka slita mig från henne och ha lite egentid framför tvn.

121201 kändis

Melissa har blivit kändis.
Idag har det öppnat en ny babybutik i Trelleborg så vi va ju tvungna att gå dit och titta. Och vem hängde på vägen om inte min fina dotter. Redo att bli beundrad av Trelleborgs invånare.

121201

Det är ett julmirakel!!
Jag vaknade av att M låg och sa mamma upprepade gånger. Absolut ingen inbillning.
Dagens nästa plus är att det är snö på marken. Och det tredje pluset är såklart att julkalendern drar igång idag. Och som superbonus är det - mysteriet på greveholm.
Melissa älska den lika mycket som jag.
Helt fantastisk start på dagen!

RSS 2.0