120831 likheter

Alla som träffat Melissa och vet hur D ser ut säger att hon är en kopia av sin pappa.
Alla utom min mamma, hon säger att det är som att se mig som bebis.
Men vad tycker ni?
Vem är hon lik? Mamma eller pappa?

M till vänster, jag överst och D underst

120831 lycka

Svårt att säga vem som blev gladast av rundan.
Jag, som fick röra på mig.
Ruth, som fick springa fritt och jaga ankor eller Melissa som med största sannolikhet drömde om mat.

120831

8.30 vaknade jag av mig själv och på vänster sida av sängen låg där ett liter mirakel och sov. Jag la mig ända intill henne och drog in hennes underbara doft. Kom fram till ganska fort att jag är otroligt lyckligt lottad. Jag har en dotter som är bättre och mer perfekt än vad jag någonsin vågat drömma om, en underbar familj och fantastiska vänner.
Förut var livet något jag kämpade för att överleva och nu är det något jag älskar.
Nu blev detta ännu ett äckligt feel good inlägg som jag lovade mig själv att aldrig skriva men det bjuder jag på
När Melissa vaknade gjorde vi oss iordning och gick sen ner till stan för att fixa lite grejor.
Nu blir det en långpromenad med sovande bebis och speedad hund.

En av bilderna från fotograferingen. Underbara M 6 dagar gammal och redan känsla för humor

120830 fotografering

När M var 6 dagar gammal va jag och fotade henne hos en fotograf och idag va vi och titta på bilderna för att beställa de vi ville ha och herregud vad min älskling har växt! Tiden med henne har bara sprungit förbi.
Efter bildvisningen blev det lite shopping och sen kom M's farfar och plastfarmor hit.

Mamma hade med sig en mobil som va tänkt att ha över skötbordet men den va för lång så hon köpte en ny och den första placerades över spjällsängen så Melissa har två nya mobiler och älskar dom båda. Hon ligger och stirrar på dom och ibland försöker hon ta tag i dom för att sen återgå till att stirra fascinerat.

120830

God morgon!
Vilket jäkla väder! Tog M i bärselen och gick ut för att rasta Ruth, när vi är halvvägs i parken så öppnar sig himmeln och det pissar ner. Såg ut som dränkta råttor allihop.
Jag verkligen hatar hösten! Det regnar, det är mörkt, det är kallt och värst av allt så regnar det!
Jag vill ha vår och sommar för alltid. Okej 2 veckors vinter går väl bra oxå men inte en dag mer.

M är lycklig oavsett väder

120829

Bärsele måste vara den bästa uppfinningen i världen!
Har gått runt med M i bärselen nästan hela dan eftersom hon snabbt tröttnar på att ligga i vagnen plus att hon sover så jäkla gott tätt intill mig.
Vi har gått lite i stan och sen gick vi hem loppan en stund för att titta på den vackraste lill killen i världen som ännu inte fått nått namn så för mig är han bebis.
Nu är vi på väg hem och vad som händer idag återstår att se.

120829

Haha jag skrattar på mig!

Har ni hört talas om Fredrik Backman?
Han jobbar som journalist, författare, bloggare och krönikör i Vi Föräldrar och enligt mig borde han även kunna försörja sig som komiker.
Här är ett utdrag ur hans krönika från det senaste nr av Vi Föräldrar:

"Visst, jag har barn liksom. Men det är ju inte hela min IDENTITET för det! Jag menar, handen på hjärtat, det var inte direkt skitsvårt att tillverka det. Jag har ägnat mer tid åt att youtuba Stalking Cat och försöka hitta flygplatsen i Grand Theft Auto 4 än jag har ägnat åt att skapa liv. Det var svårare att lära sig att köra bil än att lära sig hur man skaffar barn, och några av de dummaste människor jag någonsin har träffat har fasen körkort."

120828 bajs

Man kan ju inte annat än skratta!
Medans jag amma M så kom där ljud som påminde om ett världskrig från hennes söta lilla rumpa. Resultatet spred sig utöver benen och upp över ryggen.
Så av med kläderna, tvätta av henne och tog upp henne för att lägga fram en ren handduk och vad händer då?
Jo det lilla underverket kissar ner mig!
Så torkar av henne och tar av mig kissekläderna. Hinner knappt lägga ner henne innan hon spyr ner halva sig själv.
Som sagt, man kan inte annat än skratta!
Nu är hon tömd och lika lycklig som vanligt.

120828

Att vakna till ljudet av en skrattande bebis är det absolut bästa som finns. Då gör det ingenting att klockan är 7 och eftersom att M sover mellan 22.30-05 är jag ju inte direkt jätte trött klockan 7 utan snarare ganska utvilad.
Nu ska vi ner till stan och träffa Nina, Nisan och deras godingar för en fika.

120827

Hej alla glada och bittra.
Idag tog vi oss en ordentlig sovmorgon och sen tog vi det lugnt innan vi gick ner till stan för att handla presenter till Loppan och lill prinsen.
Nu ligger vi i soffan och chillar igen och väntar på att den lilla familjen ska komma hem så att jag kan få mysa med nykläckt bebis.

Haha kolla in M's heta munkfrilla

120826

Idag är dagen då min pappa skulle fyllt 48 år men cancern tog honom ifrån oss för 8 år sen.
Cancern gjorde att vi missade så otroligt mycket. Inga fler resor, när jag titta ut över folkhavet på studenten fattades han, när jag fick mitt första ordentliga jobb hade han inget nummer jag kunde ringa för att berätta och det som gör ondast är att han missar Melissa.
Hon får aldrig träffa sin morfar och det är en stor förlust. Jag kommer aldrig få se pappa och M mysa, aldrig höra henne kikna av skratt när dom busar eller se hans ögon tåras första gången hon säger morfar.
Trots att det gått 8 år gör det otroligt ont och det går inte en dag utan att jag tänker på honom.

Mitt i all sorg finns det en obeskrivlig glädje.
Lill prinsen kom inatt och då kan man inte annat än känna lycka. Han är så efterlängtad och redan enormt älskad. Tror det är meningen att jag ska vara glad och universums sätt att berätta det är att barn födds på dagar som skulle blivit väldigt jobbiga annars.
Melissa föddes på morfars dödsdag och idag kom lill prinsen.
A smile is the prettiest thing you can wear

120825 slut i rutan.

Nu har alla bilder snart hamnat på rätt plats. Det har tagit längre tid än jag trodde men det är ju inte så konstigt när det finns en söt bebis i närheten.
Det har varit en väldigt lugn dag idag och det har varit riktigt skönt. Vi har busat, myst, kollat på film och sovit middag

120825 pyssel

Jag är ingen pysslare. Inte ens lite grann. Jag tycker det är så jäkla tråkigt och pilligt men igår fick jag hem 100 bilder på Melissa och helt plötsligt är det kul.
Så nu har jag suttit och sorterat bilderna, satt in en del i album och några i ramar.

120825

varför nöja sig med tummen när man har en hel hand?

Att suga på nappen är ungefär lika intressant som fysiklektionerna på högstadiet så vi lägger nappträningen på hyllan för tillfället.
Sen att lilla M inte är som andra barn och ersätter nappen med tummen är en helt annan sak. Istället sugs det på hela näven. Sidan av handleden är oxå rätt god och känner hon för att lyxa till det är mammas lillfinger som gäller.

120824 gammal som gatan

Hur många kärringpoäng är det att vakna upp på soffan och tro att det är mitt i natten när klockan egentligen bara är 22.15?


Dagen började väldigt trögt och lugnt för att fortsätta vara lugn men inte lika trög.
Det blev en runda nere i stan. Nu är det palmfestivalen här i Trelleborg så nu är varenda kotte ute så att ta sig fram är inte det lättaste men det går med lite tålamod. Har dock lärt mig att det är lättare att be om ursäkt än att försöka snirkla sig förbi.
Det är nu festligheterna börjar ta fart men medans de flesta andra börjar bli runda under fötterna drar jag täcket över huvudet och när de flesta andra vaknar upp med huvudvärk och ångest imorgon mår jag hur bra som helst ;)

120824

Idag har inte hänt ett smack. Vi vakna, åt, sov, vakna, åt, gick en runda, åt lite till och sen somna M om.
Jag har verkligen det roligaste sällskapet i stan!

120823 andar

Efter vi hade varit hos D's farmor körde vi inom kyrkogården där min pappa ligger begravd. Som vanligt kunde jag inte hålla tillbaka tårarna men med Melissa i famnen lyckades jag iaf behålla lugnet.

Och nu till det väsentliga, jag är tvärsäker på att vi drog med oss någon ande hem! Från ingenstans börjar Ruth morra, rygga tillbaka och kryper därifrån samtidigt som hon stirrar ut i tomma intet. Efter en stund vaknar M upp och gallskriker! Så nu ska jag försöka hitta ro i en lägenhet fylld med spöken. Jo men lycka till med det!

120823

Vilken natt! M har som vanligt sovit gott och bara vaknat 1 gång för att äta. Jag däremot har knappt fått en blund. Antingen har det varit ninja sparkar, vinande vindar eller mardrömmar. Drömde att M blev kidnappad och efter det kunde jag inte somna om på flera timmar. Jag låg och titta på henne och när jag inte kunde hålla ögonen öppna la jag henne enda in till mig och armen om henne så att ingen kunde ta henne.
Det är helt sjukt vad man blir knäpp när man blir förälder.
Väldigt ofta får jag upp värsta scenario bilder i huvudet. Att jag eller någon annan tappar henne, att någon kör på vagnen när vi korsar vägen, att hon slutar andas i sömnen och andra liknande saker. Så mitt i lyckobubblan finns det små inslag av rädsla och panik.
För att få energi till att klara av dagen fick det bli en lång promenad. Har märkt att en ordentlig runda funkar mot det mesta.
Nu ligger Ruth utslagen bredvid mig i soffan och Melissa sover på mig, där hon är som tryggast.
När hon vaknar ska vi till D's farmor och hälsa på.

120822 känsla

Denna dagen har haft en riktig söndagskänsla över sig. Efter vi varit i parken en stund så gick vi hem och la oss framför tvn och har legat där hela dan. Vi har kollat på film, ätit pizza och bara tagit det väldigt lugnt.

120822 parken.

Det blev en stunds mys i parken innan vi begav oss hem för ännu mer mys.

120822 bvc

Idag va det återigen tid för ett besök på BVC.
Lilla M skulle vägas Men lilla M är inte så liten längre.
Min lilla Molla väger nu 5370 g vilket är en ökning på 1240 g sen hon föddes.
Efter BVC blir det en promenad och lite parkhäng i östervångsparken.

120822

God morgon.
Igår åkte vi in till malmöfestivalen för att se Melissa Horn och äta.
Så fort vi parkerat bilen fick jag en klump av nervositet i magen som va kvar fram till vi körde hem, varför vet jag inte.
Hade inget att vara nervös över eftersom det fungerade förvånansvärt bra med barnvagnen. Visst det tog lite längre tid och folk tar inte direkt hänsyn men vi kom fram.
Jag fick min langos och sen gick vi mot Stortorget för att möta upp Andy, My, Mys mamma, Kalle och mamma.
Mamma hade köpt med sig hörselskydd till lilla M. Så hon fick dom på sig, alla fick sig ett gott skratt och efter ett tag sov hon. När hon vaknade körde vi hem och sen körde Melissa en all nighter. Jag däremot har haft hemska mardrömmar och vaknat flera gånger så nu är jag tröttare än ett ålderdomshem så idag får bli en lugn dag.

120821 Malmö.

Vi drar till Malmö, vi drar till Malmö.
Langos och Melissa Horn står på schemat.

M taggad till tusen.

120821 övertid

Idag träffade vi Loppan. Förhoppningsvis va det sista gången utan bebis! Stackarn har gått över 13 dagar så nu kan prinsen komma ut tycker jag och M.
Det blev en fika och en runda i stan.

120821 förbannad.

Man blir ju lack för mindre!
Jag och D hade tid på socialförvaltningen idag för att fastställa faderskapet. När vi stressat dit och satt oss i det varmaste jävla rummet i hela byggnaden visar det sig att det är fel person vi bokat möte med.
Dom har alltså en handläggare för sambos och en för särbo. Vi fick såklart sambo tanten.
Så vi fick en ny tid med särbo- handläggaren och om jag stressar i onödan en gång till så vet jag en byggnad som kommer hamna på min att bomba innan jag dör -lista

120821

Här hemma har vi kul nästan jämt och idag är inget undantag. Den största skillnaden är att Melissa brukar vakna 6.30 för att äta och sen somna om, idag vakna hon 7.30 åt lite men istället för att somna om låg hon och "snacka" och fick monster hicka. Nu har vi gått runt i lägenheten och skrämt bort hickan och M sover gott så nu ska jag försöka lägga ner henne och sen fixa till mig.

120820

Har ni någon gång känt sån lycka att ni får en klump i magen, känner er snurriga och tårarna presser på?
Det gör jag dagligen! Oftast flera gånger om dagen.
När jag blev gravid lovade jag mig själv att inte bli en sån som bara pratade om hur bra mitt barn är och hur underbart mitt liv är men det är väldigt svårt att undvika eftersom att min dotter är mitt liv och och jag lever i en dröm.

action i blöjan-minen.

120819

Jag kan inte minnas när jag va såhär effektiv senast.
Vaknade kl 7 av en ninja sparkande sömntuta.
Gick upp och började plocka undan lite när jag va färdig så kolla jag till M som fortfarande sov så passade på att diska, dammsuga, tvätta golvet och bada Ruth.
Fortfarande inga tecken på att M ville vakna så la ner henne i vagnen och gick ut en runda.
När jag kom hem efter 45 min sov M fortfarande så hoppa in i duschen och lagom till jag va färdig vaknade älsklingen.
Hon fick mat och kläder sen ville hon gosa lite.
2 minuter senare sov hon.
Det tar tydligen på krafterna att vara en söt bebis.

120818 grillning

Det blev en väldigt mysig kväll i Höllviken. God mat, trevligt sällskap och underbart väder.
När vi kom hem fick Melissa ta ett kvällsbad.
Eftersom det varit så varmt idag får jag för mig att hon svettats trots att jag egentligen vet att även om hon blir varm så svettas hon inte som en vuxen person och det luktar absolut inte men är man knäpp så är man.
Nu ligger min ängel och sover och det tänker jag oxå göra för imorgon kommer släkten och då behöver man all energi man kan få.
God natt och sov gott!

Melissa 6 dagar gammal. Fotograf: Peter Löfqvist

120818

Idag har vi haft en riktigt lugn dag.
Sanne kom hit med frukost och efter hon gick har det bara varit
mamma dotter-mys.
Nu ska vi hem till farmor Lena och grilla.

120817 utflykt.

Underbara sommarvärme!!
Eftermiddan har spenderats i östervångsparken med D, Melissa och Ruth.
Melissa oroar sig för rynkor och sånt så vi har hållt oss i skugga men även där har det varit varmt och skönt.
Hoppas att värmen håller i sig ett tag till så att det blir lite sommarkänsla innan det stora elaka vintern kommer.

120817

Jag har ett problem.
Jag är extremt kissnödig men i mitt knä ligger världens vackraste barn och sover och jag vill inte störa henne. What to do?

120817

Hon har gjort det igen.
Än en gång har Melissa visat att hon är världens bästa barn.
Igår kväll va hon inte så sugen på att sova. Hon ville hellre diskutera världsproblem, berätta historier och ha kvällsgympa. Men 00.10 somnade hon och sov fram till 07.03. Jag har fått en HEL natts sömn och det va precis vad jag behövde. Jag förtjänar inte detta underbara barn!

Melissa har fått mat så nu blir det morgonrundan.

120816 avslöjandet

Som jag skrev i förra inlägget har vi idag varit på hemligt uppdrag. Fast egentligen va det inget uppdrag utan mer ett projekt skulle man kunna kalla det.
Och ni har säkert väntat spänt på att få reda på vad det är så nu tänkte jag vara snäll och berätta det.
Är ni redo?
Idag har jag och mamma..
TRUMVIRVEL..!
Tatuerat oss :)
Vi gjorde varsin fjäril och skrev Melissas namn. Jag satte min på framsida revben och mamma gjorde sin på handleden.
Det va ju väldigt långt ifrån behagligt men jag försökte tänka att jag födde barn för minde än 6 veckor sen och klarar jag det så klarar jag allt.

Efter jag plågats åkte jag och D hem till Melissas farfar och plastfarmor där det bjöds på god mat och trevligt sällskap.
Nu är jag så trött att jag kan somna stående men gissa vem som är pigg som en lärka?!

120816

Trots 1,5 timmes promenad snubblade jag på mållinjen.
Målet va -15 kg men det blev bara -13.
Så 13 kg på 5 veckor och 5 dagar. Får väl försöka känna mig relativt nöjd.
Nu är jag, mamma och Melissa ute på hemligt uppdrag. Vad det är berättar jag senare :)

120815 slut

Nu börjar denna födelsedagen lida mot sitt slut och det känns okej eftersom jag är väldigt nöjd med dagen.
Dagen spenderades som sagt med Loppan och mamma.
Kvällen spenderades med D, kinamat, film och dottermys.
Nu ska jag räkna får så att jag är pigg och utvilad inför alla äventyr som väntar imorgon.
Sov gott!

120815

GRATTIS TILL MIG!
Tack tack :)
Idag blir jag 24 hela år men jag funderar på att vara 23 ett tag till, har lixom inte varit 23 färdigt än.

Dagen började i vanlig ordning med en promenad men idag hade vi sällskap av fina Amanda som dessutom bjöd på födelsedags frukost efter rundan.
Sen bar det vidare hem där dusch och tillfixning skedde och sen kom mamma och Loppan hit för att äta kakor och bygga Ikea bord.

120814 butterfly effect.

Jag har satt upp olika djur lite överallt i Melissas rum bl.a. en fjäril bredvid skötbordet.
Hon blir verkligen helt förtrollad och kan ligga och titta på den hur länge som helst.

120814 stolt mamma

Just nu är jag en galet stolt mamma!
Hon den lilla söta med dom knubbiga kinderna har gjort 2 (för mig) mega stora framsteg idag.
Det första hon gjorde va att somna utan någon som helst rörelse och det absolut bästa hon gjorde va att använda nappen i nästan 30 min utan tvång.
Nu ligger hon och ler ikapp med mig. Älskade barn!

120814 morgonsol

En timmes pw. CHECK.
En sovandes bebis. CHECK.
En rastad hund. CHECK.
Och klockan är inte ens 10.

120814

Idag vaknade jag med besked!
Har vetat från början att jag har en ninja bebis så borde ju inte bli förvånad när jag blir sparkad och slagen ur min skönhetssömn. Melissa drömde och jag hamna iväg. Tur att hon varken är stor eller stark ;)
När jag ändå är uppe kan jag ju passa på att ge mig ut på en morgonpromenix.

120813 mysdag

Dejten med Sara blev istället en heldag. Först blev det glass och flera timmars njutning i solen.
När solen började gömma sig bakom hustaken gick vi och åt.

120813

När jag vaknade klockan 8.35 slog det mig.
Jag är fruktansvärt lyckligt lottad. Det första jag ser när jag öppnar ögonen är en otroligt vacker dotter. När jag känner efter så är jag utvilad och det är för att denna vackra dottern bara ätit 2 ggr mellan 23-8.35.
Så med ett leende på läpparna gick dagens promenad som en dans. Det blev 1,5 timme.

Nu blir det en dejt med Sara.

120812 promenad i pyjamas

När jag va redo för dagens promenad sov M fortfarande och jag hade inte hjärta att väcka henne bara för att byta kläder på henne så dagens runda skedde i pyjamas för hennes del. Som tur är va det inte en kotte ute så hon behövde i skämmas.
Efter 2 timmars traskande blev det en välbehövlig dusch.

120812

Jag vet att det är fult att skryta men har man världens bästa barn är det svårt att låta bli ;)

Efter att Melissa badat igår fick hon på sig sin pyjamas och sen fick hon mat. Efter det somna hon i min famn och när jag la henne i sängen vaknade hon som vanligt till. Men igår krävdes det bara 3 "omvaggningar" och sen sov min ängel som en stock.
Hon brukar vakna vid 1 för att äta men inatt fick jag sova till 3 innan det var dags för mat.

Älskade M gör det verkligen lätt att vara mamma <3

120811

D ville tvunget titta på OS men varken jag eller Melissa är intresserade så vi badade istället eller rättare sagt M badade.
Nu ligger vi och myser och jag väntar på att hennes ljuvliga bebisdoft ska komma tillbaka.

120811 familjemys

Idag har varit en riktig familjedag då både mamma, syster och Kalle varit här.
Först dekorerade jag och mamma Melissas rum med massa figurer lite överallt medans M satt och gosa med sin moster.
När Kalle kom gick vi ut och gick i det fina vädret.

120811

Att vakna till ljudet av en jollrande bebis är helt underbart. Att hon sen lägger av världens leende när jag öppnar ögonen och tittar på henne får mitt hjärta att smälta.
Efter en lång mysstund va det på med träningskläderna och ge sig ut i ett soligt och sovande Trelleborg för en timmes pw.

120810 snoozeville

Det är fredag och klockan är i skrivande stund 22.29 och det enda jag tänker på är att M ska äta färdigt och sen somna så att jag kan få sova. Jag är så trött att jag mår illa och har ont i ögonen.

Idag har varit en slappdag. Förutom mega pwn har jag inte gått i många knop.
Det blev en fika med Sara och Kajsa och sen tvingades jag se handbollsmatchen.

Har förresten kommit på en nackdel med att träna som jag gjorde under graviditeten.
Eftersom Melissa har legat i en hoppande mage i 9 månader krävs det väldigt mycket rörelse för att hon ska komma till ro och ibland kunna sova överhuvudtaget. Ofta kan hon sova hur bra som helst i bärselen, körande vagn, bilen eller i famnen om man går runt men så fort man lägger ner henne i tex sängen så vaknar hon.
Någon som har några tips?

120810

Med 4 timmars sömn i bagaget bestämde jag mig för att ge mig ut i det underbara (sarkasm?ja!) vädret och gå en runda. Väl ute inser jag att jag bara har 5 dagar på mig att nå målet -15kg och har 2 kg kvar. Så istället för den vanliga timmeslånga runda blev det en 2,5 timmes pw. Och ni kan ALDRIG gissa vem som sov HEELA tiden!
I tell you!
Samma sötnos som vägrat sova under natten om jag inte gått runt med henne i famnen.

120809

Jag har under mina nästan 24 år aldrig haft tandläkarskräck men idag fick jag en ordentlig släng av det.
Hade tid för en vanlig kontroll men 1,5 timme senare kändes min mun allt annat än vanlig. Fortfarande inga hål.
Cizzi 1, tandtroll 0!
Hade däremot en ordentlig inflammation i tandköttet kring en visdomstand så tandläkaren ville bedöva och sen pilla runt i det men när hon tog fram bedövningsprutan så blev jag 4 år och tårarna sprutade så jag bet ihop och lät henne rota runt utan bedövning. Det gjorde jävligt ont men så länge jag slipper sprutor känner jag mig nöjd.
Resten av dagen har jag bara hängt med världens bästa dotter.

120808 BVC

Idag va det återigen dags för ett besök på BVC.
Melissa väger nu 4845 g, en riktig tjockamolla med andra ord.
Dom kollade även om hon kunde fixera blicken vilket hon givetvis kunde eftersom att hon är världens bästa bebis ;)

120807

Kärleken till dig får mig att sväva!

120807

Idag blir min älskade dotter 1 månad gammal. Vilket betyder att jag levt den senaste månaden i extrem lycka, känt enorm kärlek och fått väldigt lite sömn. Jag har verkligen älskat varenda sekund. Melissa fyller mig med sån glädje, värme och lycka. Av alla miljontals simmare så blev det just hon och det är jag evigt tacksam för. När vi vaknade imorse fick M sin månadspresent som innehöll en creamvit body och ett par gammelrosa byxor från underbara newbie. Nu ska jag göra mig iordning sen ska vi gå hem och mysa hos Loppan.

120806

Idag har vi haft besök av Nina, Nisan och Lova. När dom kom låg Melissa i sin säng och sov så jag bar upp Lova så att hon oxå kunde se. Men hon såg inte det vi andra såg, hon såg en docka. Lova klappade dockan jättefint och kilade henne under fötterna och då började den konstiga dockan att röra på sig. Det va verkligen jättekul att se. När dom gick hem bestämde jag mig för att gå ner till stan och köpa present till Melissa som blir 1 månad imorgon. Vad det blev får ni se imorgon :)

120805 1 mil i mina skor

Söndag ska vara vilodag har jag hört. Melissa har dock missat det helt. Klockan 5.30 vaknade hon och kände inte alls för att somna om så istället för att kriga så fick hon bada och mysa lite. Klockan 7 sov det lilla underverket gott. Vid 11 blev jag rastlös så la ner henne i vagnen, koppla hunden och drog på mig löparskorna för att ta en power walk ut till mamma på Dalabadet. Va där ett par timmar och gick sen hem igen. (1mil tur&retur). Vad som händer ikväll återstår att se.

120804

Idag har jag och Melissa varit på gislövs marknad med mamma, Richard och sussi. M sov hela tiden vilket iofs inte tillhör ovanligheten. Efter några timmar och X antal varv bestämde vi oss för att åka till Smygehuk och äta glass. En väldigt bra dag med andra ord. Kvällen har spenderats hos den väldigt trevliga familjen Rosvall med halva gymmet. Det blev grillat och väldigt många skratt. Nu ska jag natta Melissa och sen försöka se en film utan att somna. Wish me luck.

120803 välkommen hem.

Efter 5 veckor är Nina äntligen hemma igen! :) Så idag träffades hon och Melissa för första gången och dom conectade direkt.

120803 ett år senare

Vid denna tiden för ett år sen låg jag med en två dagars bakfylla i en husbil på väg till Gotland. På natten hade jag kommit hem från en veckas lång partyresa i Turkiet med Sara. En av dagarna va jag så bakis att jag sov stående i poolen. Väl hemma fick jag uppleva riktig filmromantik som jag ALDRIG kommer glömma. Fick ett par timmars sömn och sen packade jag om väskan för 4 dagar på Gotland där det återigen va väldigt mycket alkohol inblandat. Ett år senare sitter jag med min dotter i famnen och när jag tänker tillbaka känns det som ett helt annat liv. Tänk vad mycket som förändras på 1 år..

120803

Vanligtvis brukar jag gå upp när Melissa somnat om vid halv 7-7 då passar jag på att duscha, fixa till mig och äta frukost i lugn och ro. Men imorse va jag så trött att det va fysiskt omöjligt att resa sig från sängen så idag blev det en liten sovmorgon. När jag vaknade igen vid halv 9 kände jag mig som en ny människa med massor av energi så jag lastade ner M i barnvagnen och kopplade hunden och gav mig ut på en promenad. 1,5 timme senare är jag i stort behov av både dusch och frukost.

120802

Jag och Melissa är fortfarande inte riktigt överens om när det är okej att vakna på morgonen. Hon tycker att 5.30-6 är perfekt medans jag känner att det är lite tidigt men det är hon som är chefen och tack vare henne va jag ute på en pw kl 7 imorse. Vid lunch kom farmor Lena hit en runda.

120801 kvällsgympa.

När någon säger: "då sover hon säkert bra inatt" Då vet man att det är kört! Då är det jingsat och kommer därför bli ett helvete! Ett helvete har det väl inte direkt varit men det har banne mig inte varit en dans på rosor. Melissa har vägrat ligga still och sova, till och med när jag ammat har hon legat och sprattlat. 2,5 timme senare sover hon fortfarande inte men hon ligger still på mitt bröst iaf.

120801 lillördag

Idag har varit en riktig mysdag. Först blev det en fika vid vattentornet med Loppan och sen ett varv i stan och efter det hann vi med en minifika till. Att vara mammaledig är helt underbart :) Efter att ha spenderat nästan hela dan med loppan gick jag hem till Sara och umgicks med henne och Ann-Sofie ett tag. Nu napptränar jag med Melissa och sätter mitt tålamod på prov. Snart blir det en promenad i det sköna vädret.

120801

Ytterligare en morgon som började med en timmes pw i ett folktomt Trelleborg. Vågen visade -12 kg igår kväll och målet är -15 till min födelsedag som är om 14 dagar. Trots att det inte blivit många minuters sammanhängande sömn inatt är humöret på topp. Nu blir det en dusch och sen en fika med Loppan.

RSS 2.0