130430 majbål

Melissas första Valborgsmässoafton va vi ju tvungen att firas ordentligt eller ja iaf med ett majbål. Själva elden va inte ens hälften så spännande som det va att vara uppe ur vagnen och titta på alla människor om man frågar M.

130430rastad unge

Melissa har så fruktansvärt mycket energi i sin lilla kropp och eftersom det varit helt okej väder idag passa vi på att möta upp Loppan, My och barnen på lekplatsen. M fick göra av med den mesta energin i gungan och efter ett snabbt mellanmål tvärdecka hon i vagnen.

130430

För några dagar sen började M med något nytt.
Istället för att dra upp mungiporna och tindra lite med ögonen kniper hon nu istället ihop hela ansiktet och visar tänderna så mycket hon bara kan. Ibland pressar hon även ut luft genom näsan så att hon låter som en mini version av tjuren Ferdinand.

130429 100%

Jag har inte varit på gymmet sen i torsdag vilket betyder att jag har haft 3 dagar på mig att samla kraft inför kvällens benpass. Mina super svettiga kläder talar sitt tydliga språk.
10 minuters uppvärmning på AMT. 6 övningar ben. 1 övning mage och 10 minuters avslutning på cykel satt som en grym motivations spark i rumpan.

130429

Runt 5 vaknade tornadon Melissa och har levt rövare sen dess. Nu sover hon äntligen. Denna gången sover hon i sin egen säng, något som hänt ungefär 2 gånger tidigare. Ska försöka vänja henne vid det. Börjar med dagsvilorna i hennes säng och sen försöka få henne att sova där på natten. Om jag kan slita mig vill säga.

130428 årets första grillning.

Årets första och andra grillning ägde rum igår.
Den första som även va min första köttgrillning på 7 år va hemma hos Thilde, Alex och Benjamin i byhålornas byhåla Rydsgård. Det blev en jätte mysig dag med massa sol, prat och barnlek. När den värsta mättnadskänslan lagt sig så vad det dags att packa ihop och bege sig till grillning nummer 2 hemma hos Stoffe. En väldigt trevlig söndag med andra ord. 5 söndagssolar av 5 möjliga :)

130428

Melissa vakna klockan 7. Babysimmet börjar 9.30. Vad gör man i 2,5 timme när solen skiner?
Jo man ger sig ut på en timmes lång intervall runda. Att springa på ett löpband och att springa ute med en barnvagn är 2 HELT olika saker. Under tiden jag sprang/gick passade M på att ta igen förlorad sömn.

130427

När mormor klippte navelsträngen så missade hon en liten bit så idag måste vi sitta ihop mamma.
Så lät det från M imorse och sen dess har det inte varit många centimeter emellan oss. Om jag har gått på toaletten har hon suttit vid mina fötter. Har jag lämnat ett rum har hon krupit efter i raketfart. När jag duscha fick hon sitta i sin badbalja och leka med ankorna.
Nu ska hon snart sova och om jag känner henne rätt så får jag agera madrass och kudde.

130426 beröm

Under tiden jag va ute och gick med M kom jag och tänka på något dom prata om på vakna med nrj för nån vecka sen. Dom pratade om att vi människor, särskilt svenskar är dåliga på att beröms oss själva eller säga att vi är bra på något. Vi är väldigt snabba med att trycka ner oss själva och framhäva det negativa.
Så när jag gick funderade jag på vad jag är bra på.
Jag är en grym mamma! Jag är kärleksfull, lekfull och ser till att Melissa vet att hon är otroligt älskad.
Jag är bra på att ge andra komplimanger och jag är ganska rolig.
Vad är du bra på?

När jag förbränner så gör M motsatsen.

130426

När jag vaknade och skulle vända mig i sängen kände jag en otrolig smärta i benen. Jag hann tänka: vad fan har hänt? Innan jag kom på att jag tränade ben igår och inte bara det, jag slog även 2 nya person bästa sen innan graviditeten.
(Delar upp träningen i IG och nu)
3*6 med 90 kg i liggande benpress och 3*8 med 80 kg i kickback.
Förutom detta körde jag knäböj, hacklift, långa utfall, utfall och benspark.


min största motivation

UNDERBARA DU!!

 
Hej, du känner inte mig. Kanske vet du vem jag är eftersom Trelleborg är litet och jag bor här. Kom in på din blogg av en slump och har fortdatt att läsa den från och till. Det var verkligen befriande att läsa en blogg om mamma-livet, träning, barn som inte hela tiden syftar till att ditt liv är perfekt och felfritt. Missförstå mig inte, jag tycker du verkar leva ett väldigt "perfekt" liv i mina ögon. Du verkar vara genuint lycklig. Vilket jag ibland blir avudsjuk på. Jag har själv småbarn och vet att man ibland vill skjuta sig själv och att livet inte alltid är sådär härligt, underbart som vissa antyder hela tiden. Men ibland när jag ser dig på stan (stalker varning på mig eller?! haha) nej men jag ser dig ibland på stan med barnvagn och så, och jag tycker alltid du ser så glad och tillfreds ut. Precis som om livet vore helt perfekt. Vad jag vill komma fram till är att jag tycker du verkar vara en väldigt härlig och en bra förebild som människa, iallafall för mig.
 

Jag vet inte vem du är men du gjorde min dag. TACK ♥
Dina ord gick rakt in i hjärtat och gav mig tårar i ögonen!

130425 svar på frågorna

Tjoho :) Måste erkänna att det blev fler frågor än vad jag trodde det skulle bli. Nu har jag svarat på dom allihopa och hoppas att ni blir nöjda med svaran. Är det nått mer så är det bara att kommentera :)
 
Hej
Jag är lite nyfiken på hur du får ihop det med träningen? Har du lilla snäckan med på gymmet? Tycker du är grym som kommit i form så snabbt!
Kram
Hej.
4 dagar i veckan kommer Daniel hit och umgås med Melissa och då passar jag på att träna. Vill jag sen träna någon dag utöver det så tar jag med mig M. Försöker tajma det så att det är under en av hennes sovstunder och om det inte går så får jag anpassa träningen efter henne. Oftast går det bra och de gånger de inte funkar får jag helt enkelt gå hem.
Tack så mycket :)

Tänkte bara fråga hur din relation till din dotters pappa är?
Vad har du tränat / ätit för att komma i form så snabbt?
Kan du inte lägga upp lite mer recept på "nyttiga" måltider? :)
Just nu är jag och Daniel väldigt bra vänner.
Jag styrketränar och har sen några månader tillbaka börjat springa. När vädret tillåter är jag även ute och går en hel del. När det gäller maten så har jag försökt äta nyttigt 6 dagar i veckan och sen unnat mig en "äta vad jag vill dag". Jag är världsäms på att laga mat och har absolut ingen fantasi men http://josefinaisabell.blogg.se/ har massa grymma recept så klicka in och kolla hennes blogg.
 

Jag undrar när du ska börja jobba och var M ska gå på dagis. Jag är oxå sjukt imponerad av din träning. Jag lever med min dotters pappa och kommer knappt iväg 2 ggr i veckan! Igen. Så imponerad:)
Så som det ser ut nu så börjar M på dagis i slutet av september och jag börjar jobba så fort jag kan efter det. Har inget jobb att gå tillbaka till så vet ni nått får ni gärna säga till ;)
Tack så hemskt mycket! :)
 
Måste bara säga att du är grym som tränar så mycket fast du har en liten dotter. Tränade du innan du fick M och under graviditet också?
Stort tack!! :)
Jag har tränat i ca 7 år men började brukar allvar för ungefär 2-3 år sen. Jag tog en liten paus i början av graviditeten men så fort jag pratar med barnmorskan och fick höra att det va okej att träna så började jag igen. Dagen innan jag åkte in till förlossningen så va jag på gymmet och trampa på AMT:n i 1 timme så jag tränade in i det sista. Vem vet, kanske va det de som satte igång förlossningen?
 
Hur har du och pappan bestämt er för att göra med vårdnad när Melissa blir större? Kommer du alltid ha henne mer eller hur fungerar det där senare?
Du är grym!!
Vi har faktiskt inte kommit så långt i planeringen. Jag trivs bra med hur vi har det nu och har väldigt svårt för att tänka mig en dag utan henne än mindre en helg eller en hel vecka. Givetvis måste Daniel börja ha henne någon gång men just nu har vi inte tänkt så långt utan försöker leva i nuet.
TACK!! :)
 
Du är gryyyym med träna,snygg kropp och har ett härligt sätt att skriva på :0)
Jag är också lite nyfiken på "pappa"...kommer det bli ni?Ni ser lyckliga ut och verkar ses mycket,vad hindrar er? ;0)
Åhh tack tack tack!
Vad som händer i framtiden kan ingen av oss svara på så vi får se vad som händer. Vi har en underbar dotter så det är svårt att inte känna lycka ;)
 
 


 

130425

Sen en tid tillbaka har M vaknat runt 7 och jag har tyckt att det varit lite väl tidigt men ändå vant mig vid det.
Mohaha säger Melissa och lägger om rutinerna. Dock inte till min fördel utan någon gång mellan 5.30-6 vaknar hon numera. Jag vägrar gå upp så tidigt så har testat allt: puffa, vaga, vyssa och ge välling men så fort jag slutar så vaknar hon igen. Men en sak funkar.
Om jag lägger mig riktigt obekvämt och lägger M på mig så somnar hon ingen utan problem. Om jag däremot ligger bekvämt så är hon klarvaken.
Medan hon ligger och sover sött på mig ligger jag med värk i hela kroppen och ruvar på min hämnd. Dammsugaren kommer vara min bästa vän när M är en trött tonåring.
Mohaha skratta bäst som skrattar sist.

130424

Varken jag eller M har fått särskilt mycket sömn inatt och som plåster på såret tänkte jag unna mig något gott till frukost. Plåstret blev tårta.
Men inte vilket tårta som helst utan banan/proteinpankakstårta.
Receptet på pannkakorna är så barnsligt enkelt!

Mosa eller mixa 2 bananer och 4 ägg.
Klart!
Vill du kan du även tillsätta en skopa proteinpulver.
Stek sen i lite smör.
Mellan varje pannkaka har jag en kvarg/banan/kanel mix.

Det är så in i bombens gott och precis vad jag behövde denna morgon.

130423 kroppsideal

För lite mer än 1 månad sen vägde jag 59,2 kilo. Jag hade ett midjemått på 67 cm. Jag tränade ungefär 10-12 pass i veckan.

Folk i min omgivning började bli oroliga men jag försäkrade dom om att jag mådde bra. För det gjorde jag. Fram till den dagen jag inte längre gjorde det. Jag insåg vad jag höll på mig när jag en dag blev irriterad på M för att hon vägrade att sova vilket försörde mina träningsplaner. Det kom som en käftsmäll och jag lämnade genast gymmet. Resten av dagen spenderade jag genom att leka och mysa med Melissa. När hon somnade fick jag chansen och tänka.
Antingen kunde jag fortsätta så som jag gjorde. I princip svälta mig själv och fortsätta träna så hårt att jag ibland grät på gymmet av ren utmattning och inte bara riskera min egen hälsa utan även Melissas. Hur skulle hon kunna få en hälsosam syn på kost och träning om hon såg sin mamma äta så lite att hon blev yr varje gång hon rörde sig för snabbt?  En mamma som istället för mat drack 3 liter vatten för att fylla ut magsäcken.

Där och då bestämde jag mig för att förändra allt. Jag har gått upp till 62 kg, ökat 3 cm kring midjan och mår SÅÅ mycket bättre. Träningen har jag dragit ner på till ca 4-5 pass i veckan.
Jag har gett mig själv tillåtelse att gå upp till 65 kilo och på mina 173 cm kan jag till och med väga lite mer men man måste ju börja någonstans.

Jag har så länge jag kan minnas haft en osund relation till mat och efter jag fått M blev det nästan värre. Jag kände en enorm press att komma i form så snabbt som möjligt. Men den som pressade mig hårdast var ju jag själv.

Jag mår som sagt MYCKET bättre idag och ser återigen träningen som något kul inte något jag måste göra.

 

Nu har detta blivit ett väldigt personligt inlägg men jag tycker det är viktigt att ta upp ämnet eftersom att jag inte är den enda i världen som någonsin kännt så här.

130423 sovit gott?

Melissa vaknade precis efter att ha sovit i 4 timmar och 12 minuter. Det måste ju vara något slags rekord?

130423

Denna morgon spenderades på gymmet. Det blev milen på löpbandet och lite mage. Fördelen med att träna på morgonen är att resten av dagen är fri. Nackdelen är att jag är så trögstartad, men en celsius skyndar på uppiggnings processen en hel del. Fördel nr 2 är att lagom till jag kommit hem, duschat och ätit är det dags för M att sova så oftast kan även jag ta en tupplur då. Idag gick det inte men jag fick njuta av att ha min snarkande älskling liggandes på mitt bröst i ett par timmar.

130422 oh yeah

Inför dagen träningspass prövade jag en ny smak av Celsius. Jag som är helt förälskad i apelsin och vilda bär vågade testa jordgubbar/kiwi och nej den trycker inte ner favoriterna från toppen men hamnar på en andra plats. Att den inte innehåller kolsyra är en bonus eftersom jag blir så rapig av de med kolsyra. Har ni ännu inte testat Celsius så GÖR DET! De är inte bara väldigt goda, dom är även extremt uppiggande.
När jag kom ner på gymmet va tanken att köra axlar/triceps men med tanke på hur det gick senast jag körde axlar så var jag lite rädd. Men efter att ha sprungit på löpbandet i 15 minuter så bestämde jag mig för att köra på. Började med lätta vikter och värmde upp ordentligt och när jag kände mig redo ökade jag vikterna successivt. Och guess what? Det gick skitbra! 6 övningar axlar och 3 övningar triceps och totalt 5 minuter planka blev det innan jag avslutade med ytterligare 15 minuters löpning på bandet.

130422 dagis

Nu ska jag och M iväg och titta på dagis.
Melissa är så JÄKLA peppad att hon inte vet var hon ska bli av.
Eftersom jag är så otrolig töntig har jag även skaffat matchande jackor till mig och M.

130422

Åh titta vad jag har.
Åhh där kom den igen.
HAHAHA jag är så jäkla rolig. Utan tvekan den roligaste jag vet.

130422 sleeping wierdo

Så här somnade Melissa igår. När hon va yngre fick jag gå runt och vagga henne hur länge som helst för att hon skulle komma till ro. Nu använder hon all sin energi och lägger sig sen till rätta och sover 2 sekunder senare. Igår satt hon och lekte en bra stund, gäspade, kröp upp i puffen och somnade innan jag hann blinka. Något annat som oxå har förändrats är nätterna. När jag ammade så skulle M äta varenda gång hon vaknade till, nu får hon välling första gången hon vaknar och om hon vaknar fler gånger räcker det att man lägger handen på henne så somnar hon snabbt om igen.

130421 frågor på det?

Vad säger ni, ska vi ha en liten frågestund? Eller är det bara pinsamt av mig att tro att ni undrar nått? Vi kör tycker jag. (Och blir det inga frågor så låtsas vi som att detta inlägg aldrig existerat) Så har ni frågor så ställ dom så lovar jag att svara. Har ni synpunkter eller tankar om hur bloggen kan bli bättre så är alla förslag och tankar varmt välkomna.

130321 firren

På dagens babysim va det bara 4 barn så idag kunde vi simma, dyka och plaska utan att störa eller stöta in i någon annan. Barnen fick öva på att hålla sig i kanten. Men att hålla sig i kanten är för småbarn tyckte Melissa och klättrade upp och satte sig på kanten istället. (Detta håller 1 åringarna på att lära sig just nu) Hon har även börjat förstå det här med att hålla andan innan man hamnar under ytan så varje gång jag sa 3 så knep hon ihop med hela ansiktet. Något hon däremot inte alls fattar är att hon ska hålla fast i mig när hon är på min rygg och jag simmar. Istället för att klamra sig fast så släpper hon och sätter sig upp. Man kan ju inte förstå allt hälsar M.

130421

Jag vill inte jingsa det men jag tror att våren äntligen är här. Och det firar vi genom att ta bort åkpåsen från vagnen.

130420 LEGendery

Dagen benpass va så bra att 90% av mina tidigare benpass hamnade i skamvrån. Jag varvade utfall, knäböj, höftlyft, knästående kickbacks, marklyft och hopprep fram tills jag knappt orkade stå längre. Passet avslutades med ett par minuter planka.

130420 40 veckor

I 40 veckor gick jag runt med ett litet liv i min mage. En liten tjej som jag ännu inte träffat men älskade så väldigt mycket låg och växte i min mage.
 
                      
 
Något som från början va ett litet litet embryo blev efter 40 veckor en 52 cm lång, 4130 g tung dotter.
Jag visste direkt att hon skulle fylla mitt liv med mer kärlek och glädje än vad jag någonsin upplevt tidigare.
 
 
 
Idag är det 40 veckor sen Melissa föddes. Hon har alltså varit ute i världen lika länge som hon låg i min mage.
Jag gav henne liv men hon gav mitt liv en mening.
 
En kärlek så självklar och villkorslös.
 
Tack älskade barn för att just jag fick bli din mamma ♥

 
Det finns ingen som kan få mig att skratta så som M. Med bara ett leende fyller hon hela min kropp med kärlek.
 
 

130420

Melissa är väldigt tålig och gråter inte för småsaker men när hon drar ner en högtalare som träffar under ögat kommer där ett par tårar. I ungefär 1 minut va hon ledsen och sen va det som att inget hänt, om man bortser från den snygga blåklockan då vill säga.
Är det okej och linda in ungen i bubbelplast?

130419

Melissa är nu i ett stadie där hon härmar allt man gör och det är ju så himla sött ♥
 
Molla och pappa leker lejon

130419

Nu är den töntiga mamman i mig igång igen. Denna gången har jag och Melissa matchande skor.

130418 toothbaby

Idag har vi haft Melissas mormor och moster på besök. Melissa har även haft sällskap av två nya "kompisar" som vi har döpt till nr 6 och 7. Jag pratar alltså om de två nya tänderna som under dagen hoppat upp i underkäken under dagen. Så nu är där 4 väldigt söta tänder där nere och 3 där uppe. 

Flest majskrokar vinner!

 

 

 

 

Titta vad jag har här då!

130418 aj aj aj.

Det finns ett uttryck som heter:
"Smärta är svaghet som lämnar kroppen"
Jag älskar det uttrycket men idag stämde det inte riktigt. Idag va det snarare: smärta beror på svaghet och stannar i kroppen. Eller nått liknande.
Efter tredje setet axlar smällde det till i vänster axeln och efter det gjorde det ont bara jag funderade på att röra armen. Att fortsätta styrketräna va uteslutet så jag beslöt mig för att springa lite. Inte ens det gick för varje gång armen rörde sig gjorde det ont så in i helvete så det fick bli 1 timmes gång i ganska sakta tempo.
Dagens lärda läxa är därför: värm upp ORDENTLIGT innan du börjar träna.

130418

God morgon. Sovit gott?
Jag har sovit sådär faktiskt men vaknade på världens bästa sätt. Istället för att ställa sig upp med hjälp av mitt hår bestämde sig Melissa denna morgon för att krypa nära mig, sätta sin näsa mot min och lägga sin hand på min kind. Jag hade kunnat ligga så för alltid men blöjmyrorna tog över och M började hoppa rundor.
Hon har lärt sig att räcka tunga och det är så jäkla sött. Oftast gör hon det på kommando men ibland händer det att man får en mini tunga uppkörd i ansiktet. Ibland står hon med tungan ute och stirrar på mig och drar inte in den förrän jag sträckt ut min.

130417 cardio och mage

Jag har skjutit på träningen hela dagen. Vid 5 tiden hade jag samlat tillräckligt med kraft för att ta tag i det så gick ner till gymmet och körde 1 timme på AMT och lite mage.

130417

Idag har vi verkligen njutit av det fina vädret men jag har varit för lat för att lämna lägenheten så istället har vi varit ute på balkongen.
Det är ju helt underbart nu när våren äntligen är här!!

130416 arbetande mamma?

Idag har det varit jättefint väder men istället för att vara ute och njuta av solen har vi suttit inne hela dagen.
Jag har varvat barnlek med cv- skrivning. Funderar på att skaffa mig ett helg jobb, typ varannan eller var tredje helg hade varit perfekt. Så någon som vet något så är det bara att säga till.
Har även funderat på vad jag vill jobba med när min mammaledighet är slut. Har tyvärr inte kommit fram till så mycket mer än att jag vill ha ett aktivt jobb. Vill inte sitta i ett rum på en stol dagarna i ända. Längre än så har jag inte kommit i mina karriär tankar.
När allt var färdigt firade jag och Melissa med mackor i vardagsrummet.

130416

Varje gång jag somnade inatt så drömde jag att något hände Melissa och har vaknat alldeles kallsvettig flera gånger. Så när klockan ringde 7.30 ville jag gråta. Istället lyckades jag rulla av sängen och likt en zombie få på mig kläder och inta frukosten för att sen ta mig ner till gymmet. Efter 10 minuter på AMT och en celsius va jag redo för ett benpass.
Idag körde jag ett ganska basic pass med mycket utfall och knäböj. Slängde även in lite höftlyft och kickbacks för skojs skull.

130415 pinsamt dålig karaktär.

Igår bestämde jag mig för att svulla som en gris och sen va det slut på godheterna. Hård träning och strikt med maten i ca 1 månad skulle det bli.
Så nu sitter jag här med läsk, godis, chokladdoppade jordgubbar och chokladbollar. WTF???
Så fort jag förbjuder mig så får kroppen (läs hjärnan) ett - ge mig annars avlider jag begär efter precis sånt jag inte ska äta.
Jag har så jäkla dålig karaktär att jag borde skämmas men jag väljer att se det som att jag carb laddar inför morgondagens träningspass

130415

Lindex har just nu ta 2 betala för 1 på alla rea varor så jag tyckte att det va på tiden att införskaffa mig lite nya bh:ar, något jag inte gjort på år (om man bortser från de väldigt sexiga amningsbharna).
Men att testa bhar efter en graviditet och 9 månaders amning är ingen rolig historia kan jag berätta. Stackars Melissa blev traumatiserad av att behöva va med mig i omklädningsrummet men det kan hon ha eftersom hon är boven i bröstdramat :P
Är det någon som inte vet vad de ska ge mig i 25 års present tas en bröstoperation tacksamt emot.

Boven!:

130414 sleeping child

Innan M kom fattade jag inte riktigt grejen med alla föräldrar som ständigt la upp bilder på sina sovande ungar runt om på nätet. Kom igen! Hur spännande kan det va?
Nu har M kommit och helt plötsligt är sovande barn- bilder så jäkla sött att jag smälter lite.
Jag fotar Melissa nästan varje gång hon sover. Inte alltid för att hon är så söt utan mest för att hon sover på alla möjliga konstiga/roliga/udda sätt.
Här bjuder vi på veckans höjdpunkter:

veckans favorit

130414 systers dag.

Idag är ingen vanlig dag för idag är det syster födelsedag. HURRA HURRA HURRA! Min lilla lillasyster blir idag 22 år gammal och det har firats med familjen.

120414 gymhjälp.

Direkt efter babysimmet gick jag ner till gymmet för att köra ett rygg/biceps pass. Att träna direkt efter att ha simmat runt i en 40 gradig pool i 30 minuter är sådär. Hjärnan är slö och kroppen är svettig men det blev ett helt okej pass ändå.

Är ni som mig och vill kunna göra chins men inte riktigt har styrkan så är det helt okej att ta hjälp att möblemanget på gymmet.

130414

Normalt sätt tar det mellan 10-15 minuter att gå från mig till badhuset. Idag sprang jag hemifrån och dit på 4 minuter. Varför? Jo för att jag blivit sån jäkla tidsoptimist.
Men vi hann till babysimmet i tid sen att jag va svettigare än en bastubadande finne är en helt annan sak.
Idag, precis som de senaste gångerna fick Melissa dyka och åka runt på våra ryggar. Men det är en väldigt mysig halvtimme.

130413 Abs on legcurl

10,15 km sprang jag på 1 timme och efter det körde jag ett par övningar mage. 

130413

Hörs man inte så finns man inte. Lite så gick Melissas tankegång igårkväll.
 
 
Igårkväll va vi hemma hos Sara och hade lite fredagsmys. Taco till middag och godis framför Lets dance.

130412

Fy för hundan vad denna träningsveckan har gått snabbt. Redan hunnit köra igenom kroppen så återigen va det dags för ben/rumpa att plågas och trots att jag fortfarande hade träningsvärk sen söndans pass så gick det väldigt bra.
knäböj, utfall med bicepscurls, liggande bencurl, benspark, stående kickbacks, knäböj med kettelbelt, kickback i maskin, marklyft och stående vadpress gjorde detta till veckans absolut bästa och svettigaste pass.
Jag har sån otrolig hat/kärlek till att träna ben att det inte ens går att beskriva med ord men varje gång jag kört ett benpass så känner jag mig så in i hellskotta grym. Och det är den känslan som får mig att fortsätta.
 

120411 eargasm

Gift dig med mig och sjung mig till sömn varje natt i resten av mitt liv. SNÄLLA! ♥
 

130411 BVC

Nu har jag en 9 månaders tjej som är 75 cm lång och väger 9045 g. Precis som vanligt följer hon sin kurva som vanligt och nästa gång vi ska till BVC är för 10- månaders läkarkontroll.

130411

Melissa tyckte att dagens cardiopass såg lite för enkelt ut och försökte "hjälpa" till genom att hänga runt min hals som en liten apunge i 35 minuter. När M somnat mot min axel la jag ner henne i vagnen och sprang i 20 min och det va inte det lättaste kan jag meddela. Jag tränade ben i söndags och har FORTFARANDE en träningsvärk som heter duga.

130410 back to back.

När jag kom till gymmet och såg att alla precis som jag planerat körde rygg försvann min motivation helt. Lyckligtvis var Lina lika omotiverad så vi slog ihop oss och körde rygg/biceps tillsammans. Jag som vanligtvis tränar själv tycker det känns svin bra att då och då träna med någon annan så TACK så mycket för dagens pass Lina :)

130410

Efter att vi sovit frukost kom Amanda hit med lite fika. Gifflar och smothie mumsade vi på medans M fick nöja sig med majskrokar.

120409 öronkärlek

130409 I workout

Jag och Melissa har haft en väldigt lugn dag idag. Tror att det va tack vare de 4 tupplurerna som det fanns så mycket energi till dagens axel/triceps pass. Höll ett bra tempo och har ökar vikterna i 3 av axelövningarna så dagens pass får 4,5/5 spännpoäng.

130409 underbar

Är man överallt samtidigt så är det inte så konstigt om man somnar när man får sin välling.

130409

Att träningsvärk är som värst 2 dagar efter träningspasset är ingen nyhet. Att drömma om att jag är förlamad från ryggslutet och ner och vakna av att jag inte kan sträcka ut benen är däremot nytt. Jag har så ont att varje steg är en plåga. Värst är vaderna, varje gång dom dras ut är det som att en del av mig dör. Men det är bara att bita ihop för här hemma är en liten dam som gärna befinner sig på 3 ställe samtidigt.

130408

Oj oj vad mycket frisk luft, sol (och fräknar) vi fått idag.
När Melissa varit vaken i nästan 2 timmar tyckte hon att en tupplur va på sin plats och som hon tupplurade sen då. 3 timmar sov hon och under tiden passade jag på att få lite färg på min bleka kropp ute på balkongen.
När vi sen ätit och lekt en stund gav vi oss ut på en timmes promenad.

130407 9 månader

Jag har en dotter som idag blir 9 månader gammal. Samtidigt som det känns som att jag har känt Melissa hela mitt liv känns det som att det va igår dom la upp en 4130 g flicka på mitt bröst. Att det går att älska någon så mycket utan att hjärtat exploderar trodde jag inte va möjligt men Melissa sätter varje dag ett ansikte på kärlek och lycka.

130407 jacked.

Om jag kunde knäppa med fingrarna och hamna vart jag ville hade jag och min icke existerande rumpa just nu befunnit oss i Niagrafallen.
Bara jag tänker på dagens benpass så börjar jag svettas.
Om jag säger att det gick bättre än bäst så tror ni säkert att jag överdriver men i detta fallet är det en underdrift.
Knäböjen utfördes utan smärta i knäna och alla andra övningar utfördes med tyngre vikter än någonsin.
Mycket tack vare min nya älskare JACKED FUEL. Då min kropp nu har vant sig vid celsius blir det inte alls samma effekt som tidigare men jacked gav mig den där pigghets/fokus känslan som jag älskar.
Så poängen med detta inlägget är att jacked är bra och benpasset fick svinbra!

130407 hemmafru

"Enligt Bibeln vilade Gud på den sjunde dagen"
Någon vila blir det inte här hemma iaf! Efter babysimmet fick jag ett väldigt sällsynt infall, dessa infall kommer ungefär 2-3 gånger per år och när dom kommer så kommer dom med besked. Jag pratar om städning. (Nej roligare än så var det inte)
I vanliga fall innebär städning för mig att plocka undan det värsta stöket, dammsuga och blåsa på möbeldammet och sen lämna platsen innan dammet hinner lägga sig igen men idag har det torkats, putsats och skurats som aldrig förr. Jag har till och med städat I städskåpet!!
Nu när här är färdigstädat här hemma beger jag mig till gymmet och försöker bättra på formen.

130407

Efter 3 veckors uppehåll va det idag dags för babysim. Idag fick barnen dyka från kanten. Melissa har kommit på hur man tar sig upp från vattnet till kanten och klättrar gärna upp där och tittar på allt runt omkring eller tuggar på leksakerna som ligger där.

130406 kulhuset

Idag åkte jag, Melissa och mamma till kulhuset.
Eftersom det va så fint väder hade jag räknat med att det skulle vara nästintill folktomt där, tomt va det inte men det va inte heller jätte mycket folk. Det va sådär lagom med barn och M kunde ha "småbarnsplatsen" för sig själv nästan hela tiden. Hon kröp, klättra, studsa och busade i 2 timmar.
Hon tar sig upp för trappan utan hjälp och när det hänger grejor ivägen från taket så duckar hon.

130406

Mingelkvällen på gymmet igårkväll va super trevlig. Det bjöds på mat, dryck, tävlingar och trevligt sällskap.

130405

Idag har jag och Melissa tagit det lugnt och bara varit vi.
Men nu ska vi iväg till gymmet för en "mingelkväll"

130404 räddaren i nöden.

Ungefär 7 av 10 av mina och Daniels tjafs grundar sig i att han inte kan läsa mina tankar och göra som jag vill utan att jag ska behöva säga något.
Men idag smög den jäkeln sig in i mitt huvud och läste mig som en bok.
När han slutat jobba kom han hem till mig och sa: stick du och träna så åker jag och handlar med M.
min hjälte
När Melissa är som hon har varit idag blir jag irriterad och känner hur tålamodet sviker. När hon sen blir sig själv igen får jag ångest över min reaktion och ångesten utvecklas sen till ilska. Jag blir så jävla arg på mig själv när jag tappar humöret mot Melissa och bästa sättet att göra av med aggressioner är för mig att köra ett svettigt och plågsamt pass på gymmet. När det är gjort kan jag lämna surCizzi bakom mig och återvända hem till min älskade dotter och återgå till att vara den glada mamman jag är 99% av tiden.

130404 kärt återseende.

Melissa är så lik mig att det är lite skrämmande. Utan sömn fungerar jag knappt och M är likadan. Så nu när hon fått sova på balkongen i 2,5 är hon sitt vanliga glada jag igen.

130404

Sovmorgonen Melissa tog imorse va bara en kraftsamling och en del i hennes djävulska plan. Från det att vi lämnade sängen har hon varit pipig, gnällig och kläning. Allt hon inte brukar vara med andra ord. Försökte mig på ett pass på gymmet men efter 30 minuter gav jag upp. Jag hoppas att den vanliga Melissa kommer tillbaka efter lite sömn för den ungen som bölar rundor här hemma är inte alls lika mysig och underbar som mitt vanliga barn.

130403 surt

Den som gapar efter mycket..

130403 kompismys

En dag på lekplatsen med kompisen Molly.

130403

Att vakna tidigt är en sak. Att gå upp tidigt är en HELT annan sak. När det stod mellan ett morgon pass och ett pass kl 19 kändes det som ett smart val att träna 7.30. Imorse, not so much!
Trots att det va jobbigt så fick jag det gjort och när jag sprungit i 60 minuter kändes det jäkligt bra.
Nu ska jag och M vila frukost och sen ut i det fina vädret.

130402 mellanläge

Den senaste tiden har jag suttit fast i något slags mellanting när det gäller styrketräningen, speciellt ryggen.
De vikterna jag kört på tidigare har känts för lätta men om jag ökat så har jag inte klarat mer än 2 reps. Men idag släppte det äntligen!!
Mellan 2,5 och 10 kilo har jag ökat lite beroende på vilken övning det gäller.

130402

Här hemma sovs det inte längre middag. Numera sover vi frukost.
Ca 3 timmar efter vi gått upp tycker Melissa att det är läge för en liten powernap. Idag blev denna lilla vila ganska lång. Men om man ska orka leka en hel dag gäller det ju att samla kraft, så efter 2 timmars sömn va vi redo att möta upp My, Loppan och barnen på lekplatsen.

 

Oh Yeah!

 

Tror det dröjer ett tag innan det byggs sandslott

känn här kompis.

stora tjejen

130401 suger rush

Idag har vi varit hemma hos Daniel farmor och blivit bjudna på middag. Efter maten bjöds det på både efterrätt, kaka och godis så nu lider vi av någon slags sockerkick.

130401 opepp

Va så opepp det bara går att bli på väg till gymmet men när jag väl kom dit la jag av ett så bra axel/triceps pass som fått vilken PT som helst att gråta av stolthet. Vilja 1- myglare 0.

130401 solsken

Så jäkla härligt väder!!
Tänkte passa på att gå till lekplatsen med Melissa nu när solen är framme men på vägen dit somnar hon i vagnen så nu sitter jag på en parkbänk och ser dum ut.

130401

Precis som sin mamma älskar Melissa att bli kliad på ryggen. Och hon visar tydligt när det är klidags.

RSS 2.0