Torsdag 24:e november

Det är väldigt sällan jag får träningsvärk i brösten så när jag vaknade för 1 timme sen och knappt kunde gnida mig i ögonen blev jag faktiskt förvånad.
Det jag gjorde igår gjordes inte bara tungt utan tydligen väldigt bra.
Nu har jag precis rullat av sängen och förflyttat mig hela vägen till soffan.
Det verkar bli en väldigt lugn dag.

A

img_6055 (MMS)

Topp 5 axelpass genomfördes idag. På 35 minuter körde jag 7 övningar med 4 set på varje. Och tyngre än någonsin. När jag kände pulsen i axlarna och jag va så utmattad att hjärnan kändes som gröt  blev det en timme på löpbandet. Kroppen är slut och hjärnan är fortfarande mos så nu ropar rumpan efter soffan.

Tisdag 22:e november

img_5523 (MMS)

Har haft en sjukt skön dag hittills. Gav mig själv sovmorgon till 9 sen gick jag upp och diskade och började tvätta. Vid 10 blev det frukost framför tvn och efter ett par timmar i fosterställning bestämde jag mig för att ta med hunden ut på en timmes pw. Nu sitter jag återigen i soffan och tänkte göra det ett tag till. Sen blir det gymmet.

Pbbl

Dagen träningspass är avklarat. Äntligen! Det blev 20 min på precor följt av ben och biceps avslutade med 30 min på löpbandet innan jag fick bege mig hemåt. Nu ligger jag halvdöd i soffan och drar mig för att hoppa in i duschen.

U.G.L.Y

img_2035 (MMS)

Idag har jag haft en riktig fuldag. Ni vet en sån dag då man känner sig fulare än det fulaste man kan tanka sig. Inga kläder sitter som dom ska, håret vill raka motsatsen till det jag vill. Är svullen som en elefant och hyn är osexigt gråblek.  Så vad gör man? Jo, på med kepsen och mot gymmet.

GAME on!!

img_0857 (MMS)

GAME on!!

Mammi <3

img_2675 (MMS)

Idag gratulerar vi världens finaste mamma på födelsedagen.  Hoppas du får en underbar dag mamma.  Jag älskar dig!! <3

Its ok not to be ok

Idag hade jag helst av allt velat åka till minneslunden, sitta där ett par timmar och bara minnas.
Minnas allt det som va bra och allt det som gjorde min pappa till just min pappa. Men har ingen möjlighet att ta mig dit så istället går jag ner till min fristad och låter tankarna segla i väg medans kroppen får lida.

Fördelen med att jobba på dagis.

img_3085 (MMS)

Pepparkaksfil med pepparkaksbitar i. Jomensåatte..

Kom tillbaka!

Om jag fick ta bort en dag från kalendern skulle det utan tvekan bli denna dagen.
Och om jag fick ta bort en dag från mitt minne skulle det bli måndagen den 15 november 2004.
Det va den dagen min älskade pappa förlorade kampen mot cancern.
Jag kan inte förstå att jag levt 7 år av mitt liv utan att ha honom nära. Tiden har gått fort men inga ord kan beskriva hur ont det gjort och hur extremt stor saknaden har varit.
Jag älskar dig pappa! <3

..

img_8944 (MMS)

Sådär ja. Då va dagen träningspass överstökat oxå.  Kände egentligen inte alls för det idag men när jag väl kom dit blev jag ändå lite peppad.  Idag blev det ben och 30 min på precor. Nu blir det mat, dusch och tidigt i säng för jag orkar inte vara helt slut en dag till.

Måndag 14:e november

Är det verkligen måndag igen?
Det är ju helt sjukt vad helgerna går snabbt.
Igår va det som ni alla säkert vet fars dag och jag tror att jag talar för oss alla utan pappa att den dagen suger lite extra. Jag tänker på min pappa dagligen men dagar som igår gör lite extra ont och imorgon vill jag inte ens tänka på.

Adult

img_4002 (MMS)

Ikväll har jag samlat vuxenpoäng utan dess like. Tvättat, diskat och lagat mat.  Nu kom jag precis hem till Sara och ska titta på idol.  Blev bjuden på "mat" chokladflingor med jordgubbsyoggi. JÄTTEGOTT enligt Sara och jag håller med. Dock kände man verkligen vart varenda kalori satte sig. Men vem orkar bry sig?

Fredag 11: e november

Hej alla!
Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva och har inte vetat de senaste dagarna heller. Men nu känner jag att jag får iaf visa att jag lever.
Jag är lite off nu om sanningen ska fram.
Har svårt att hitta de små guldkornen i tillvaron, svårt att känna glädje och har helt tappat motivationen till träningen.
Jag ska ta mig upp ur denna svacka men funderar på att låta mig själv må dåligt ett tag först för att sen kunna börja helhjärtat med upplyftningen.

Idag är det iaf fredag. Alltid nått!

Kick!

Efter en jävligt stressig dag på jobb blev det gymmet för att träna ben och vader. Precis som igår va det ett jäkligt effektivt och bra pass.
Nu har jag precis tryckt i mig en mega god sallad ala Cizzi.
Resten av kvällen spenderas i soffan med väldigt lösa kläder.

Kan stämma..

img_7185 (MMS)

Bad. Funny. Broken.

Tisdag 8:e november

Hur mycket sömn krävs egentligen för att man ska vakna och känna sig utvilad? Gick och la mig lite innan 9 och somna ganska direkt men när klockan ringde 8,5 timme senare kom det som en chock. Ska jag redan upp??!
Visst mörkret påverkar en hel del men kom igen. Har precis gått en runda med tutan men det gjorde inget bättre, det enda jag vill är att gå och lägga mig igen men det går ju inte eftersom jag börjar jobba om 30 min.
Ha en fin fin dag sötnötter.

Whop whop

img_0868 (MMS)

Men OJ så grym jag är då! Det blev ett förbaskat bra pass mycket tack vare frondas - du betyder ingenting.  Det blev 6 axelövningar och 4 tricepsövningar och allt på under 1 timme. Alltså jäkligt effektivt och väldigt lite vila. Nu är mina armar helt slut och magen skriker efter mat mumsfillibabba

Madder fakker

Nu är jag trött. Och då menar jag så in i helvetes monster trött man bara kan bli. Har jobbat i 9,5 timme och nu försöker jag tagga till inför ett gympass. Ska ändra om lite i mitt träningsschema eftersom jag tränat på samma sätt i nästan 8 månader. Svosh.. Känner ni förändringen?

Måndag 7:e november

img_0176 (MMS)

God morgon sötnötter. Hur är det med er? Som ni kanske har märkt har jag varit borta ett tag. Vet dock inte varför, har bara inte haft någonting att skriva om. Men jag lovar att skärpa mig.  Jag har fått tillbaka min lilla vove :) men hon ser mest ut som en ekorre då dom har försökt klippa henne som Boo. Vet ni inte vem det är så kolla upp det, han är djävulskt söt. Tyvärr påminner inte min lilla tutan om honom men hon är söt på sitt sätt.  Nu blir det jobb och jag önskar er en bra dag.

Torsdag 3:e november

God morgon sötnötter! Hur har ni sovit? Jag skrev inget igår för att jag hann inte helt enkelt. Men tänkte köra en snabbsumering. Tränade rygg och biceps med lillKajsa efter jobb. När det va klart träffade jag Kajsa och gick en runda med henne och fick prata av mig lite. Efter promenaden gick vi hem till mig och Kajsa klippte mitt hår. Som jag förövrigt funderar på att färga rött igen. Vad tror vi om det?
Idag är det jobb som gäller och sen får vi se vad som händer. Ha en bra dag!

Onsdag 2:a november

img_0595 (MMS)

Idag matchar vädret verkligen mitt humör. Det känns som jag går runt i en dröm, inte på det bra sättet tyvärr. En dimma med andra ord. Blev väckt av ett sms ca 2 timmar tidigare än jag tänkt gå upp men kunde inte somna om så gick ner till gymmet. Det blev en 6,5 km promenad på bandet. Nu sitter jag framför tvn och äter min gröt. Så skönt att kunna ta det lugnt på morgonen. Kl 12 är det jobb och kommer jag upp i 1000 kcal blir det träning efter jobb. Ha en bra dag sötnötter.

Its allright maa, Im only bleeding out.

img_8191 (MMS)

Jag är megaslut nu! Min kropp verkligen dödar mig. Benen darrar, hjärtat slår och huvudet snurrar.  Jag körde ett riktigt tungt benpass för att bli av med den värsta ilskan från den inställda Rihanna konserten.  Det blev 9 övningar med 4 set på varje och det känns verkligen vill jag lova. Avslutade med 1 timme på bandet så nu är all energi borta. Därför måste jag fylla på med ny i form av ägg och lax. Någon som sa enformigt?

RSS 2.0