Kuk i röven. Jävla horfitta!

img_4771 (MMS)

Det va ju verkligen precis detta jag behövde! Vi står med kläderna på redo att åka. Någon går in på Facebook och ser att folk skrivit att det är inställt. Givetvis tror man att det är ett skämt men när vi dubbelkollar så stämmer det verkligen. Vad fan är detta? DRA ÅT HELVETE!

We found love

img_2262 (MMS)

För ett par timmar tänker jag lägga allt det jobbiga åt sidan! Dricka lite cider med tjejerna och sen gå och se Rihanna. Förväntningarna är riktigt höga och jag förväntar mig bara det absolut bäst.

Vila i frid

img_6092 (MMS)

Jag har mått illa sen jag vakna. Och sen jag klev ur sängen är maktlös den enda känslan jag känt.  Idag är dagen då Spice ska avlivas och jag kan inte göra ett skit åt det. Det känns hemskt att detta söta lilla liv som alla faller för ska lämna oss. Men det kan jag tyvärr inte göra något åt. Jag kan bara stå och se på när någon annan fattar beslutet. Jag hatar det!!

Bieberfever

Har precis sett J.B's film never say never med Sara. Den va faktiskt helt okej och det va coolt att se att killen faktiskt har fått kämpa och inte bara glidit runt på en räkmacka. Nu blir det godis och en massa Jersey Shore.

Söndag 30:e oktober

På söndagar brukar jag vara så oaktiv det bara går men just idag känner jag att jag har alldeles för mycket i mitt huvud.
Ni vet känslan när hjärtat värker och tankarna är så ihopasnurrade att man inte kan bearbeta en tanke åt gången utan har tusentals tankar samtidigt.
Den känslan har jag idag och gymmet har blivit lite av en fristad för mig där jag antingen kan koppla bort allt eller ge mig själv tid att försöka få tankarna iordning. Så jag ställde mig på löpbandet i 90 minuter och efter att ha gått en mil har jag lyckats koppla bort iaf lite grann av det jobbigaste.

Kökshäng

img_9946 (MMS)

Nu har vi ätit. Lax och pommes, riktigt nyttigt.  Har plockat undan allt men inte lyckats ta oss ifrån köket än så vi sitter  på golvet och pratar massa skit. Jag och syster har lekt karatekid/ brottare, jag vann ;)

Höstpromenix

img_2028 (MMS)

En mysig promenad med mammi och dom återstående hundarna. Det är trots allt rätt mysigt på hösten, sålänge det inte regnar och blåser. Nu blir det mat för fy fan vad jag är hungrig!

Heaven

Idag har vi varit och hälsat på hundarnas uppfödare. Ruth ska paras och måste tyvärr stanna där ett par dagar.
Jag fick träffa dom sötaste valparna någonsin nämligen spices barnbarn. Jag hade lätt kunnat ta med mig en hem direkt men tyvärr va dom för unga.

I made it

img_4650 (MMS)

Jag klarade att ta mig hem till mamma utan att spy. Yej me!!  Tack vare mamma och Göran kom jag upp i mina 1000 kcal. Göran gjorde jättegod saffransriswok och qournfile :) nu sitter vi i soffan och myser med vars ett glas vin.  Såna här fredagar inträffar alltför sällan.

Örk

Oh fy fasiken säger jag bara. Den värsta bussresan i mitt liv. Läste 2 sidor i boken sen blev jag så jäkla åksjuk och det har inte släppt än. Mår så illa att jag verkligen får anstränga mig för att inte spy.
Kan inte fatta att jag åkte denna bussen 5 dagar i veckan den sista månaden jag gick i skolan. Det är en jävla evighetsmaskin. Som tur är vi snart framme. Galet hur mycket man kan längta efter frisk luft.

Mot mammi

Nu har jag en 1,5 timmes bussresa mot Lund att se fram emot. Vovsingen vägrar ligga i sätet bredvid. Hon ska tvunget ligga i mitt knä men det är ju rätt mysigt.
Har en bok med mig så förhoppningsvis känns inte resan så lång.

Fredag 28:e oktober

Halledar vad jag varit effektiv idag!
Har hunnit träna, bada hunden, diska och betala räkningar. Börjar jobba kl 12 men är redan klar så funderar på att gå dit dit redan nu. Går jag nu så är jag ändå inte där förrän vid 10 i, mest för att ha nått att göra.

6/4

img_7611 (MMS)

Jag älskar att träna när jag är frustrerad. Jag tränar tyngre, snabbare och mycket bättre än i vanliga fall. Idag blev det 6 övningar och 4 övningar vader. Är verkligen helt slut i HELA kroppen nu. Underbar känsla!

RTC

Jag står helt klart i tacksamhetsskuld till sockerkakan men det betyder ju inte att jag kommer låta den stanna kvar och känna sig som hemma i kroppen så för att göra mig av med den blev det ett 2 timmars gympass.
Inledde med 6 övningar rygg, gick vidare med 3 övningar triceps och avslutade med 20 min snabb och tung cykling. Nu efteråt känns det ruskigt bra och det firas med lax och ägg.

Torsdag 27:e oktober

Vi tackar en jävla massa sockerkaka för att jag får träna idag. Högsta kaloriintaget hittills 1072 kcal, whop whop!
Har fortfarande en katastrofal träningsvärk i innerlåren så därför blir det överkropp idag. Några idéer?

Nallensdag!

img_7889 (MMS)

Idag är det nallens dag och eftersom jag jobbar på dagis är ju detta något som verkligen firas. Vi har bakat och ätit som galningar. JA jag har oxå ätit! Barnen har sockerkick och jag mår sjukligt illa.

ABM

img_7999 (MMS)

Det blev ett riktigt bra pass med lillKajsa. 6 övningar axlar, 3 övningar biceps och lite mage.  Till middag blev det en riktig proteinbomb. Lax och ägg, satt fint men mår fortfarande fruktansvärt illa. Nu blir det en väldigt lugn kväll för min del.

Vill man så kan man

1004 säger jag bara! Det va på håret men jag klara det. Känner uppsvälld som en blåval och mår riktigt illa men det är det värt. Gymmet nästa.

Onsdag 26:e oktober

God morgon! Sovit gott?
Idag SKA jag träna så det kvittar hur ohungrig jag är eller hur illa jag mår. Jag ska banne mig äta minst 1000 kcal.
Så därför består frukosten av havregrynsgröt med banan, russin och valnötter och en kopp rött te. 411 kcal bara där. Sug på den, ikväll blir det träning!

Middag

Dagens andra mål blev lite gurka med fetaost och vitlökskrydda. Riktigt gott.
Nu blir det DH! :)

Tisdag 25 oktober

Det blev en 9 km runda med fina Manda.
Var ute och gick i 1,5 timme och trots den starka vinden va det skönt.
Nu vet jag inte vem som är tröttast jag eller voven så nu blir det lite häng framför tvn.
Det värsta är att jag fortfarande inte har någon aptit och tyvärr kan jag inte äta om jag inte är hungrig.

Hej då!

img_9838 (MMS)

Nu är baloo borta :(  Fy fan vad hemskt det va men får tänka på att det är för hans skull.  Nu hade jag velat träna för att få utlopp för lite känslor men eftersom jag bara fått i mig en banan idag så blir det inget med det. Istället blir det en mysig kvällsrunda med Manda.

Emotions

img_7361 (MMS)

Nu ligger jag i soffan och gosar med katt de sista timmarna jag har honom. Väldigt blandade känslor.

Louie katt

img_3935 (MMS)

Jag har beslutat mig för att göra mig av med min lilla kissekatt. Har haft honom i 2 år men har på senaste tid inte haft tid för honom och har jag haft nån minut över har hundarna fått all uppmärksamhet så för hans skull ska han få komma till ett nytt hem. Även om jag vet att jag gör honom en tjänst tar det emot riktigt mycket. Lär bli en och annan tår fälld när han lämnar mig ikväll. I <3 Baloo

9/3

img_7803 (MMS)

Det blev ben och mage idag. Men jag är som jag är och därför gav jag som vanligt allt jag kunde. Det blev 9 övningar ben och 3 övningar mage. Nu är jag helt slut i både kropp och hjärna. Tackar Gud för att jag har D som tar hand om mig, både psykiskt och matmässigt. hade det inte varit för honom hade jag bölat mig själv till sömns utan att äta.  Denna dagen suger och kan dra åt helvete! Fuck vad jag är bitter men just nu skiter jag i vilket.  Vi hörs kanske imorgon.

Yeah Buddy

img_6709 (MMS)

Jag är så pigg man kan vara efter ett 9 timmars arbetspass och tack vare den sista koppen kaffe med mjölk kom jag upp i över 1000 kcal så nu ska denna taggade b-rud träna! Ben och ?

Måndag 24:e oktober

På senaste har jag ätit fruktansvärt dåligt och lite men fortsatt träna hårt och mycket. Jag har alltså förstört mer än vad jag gjort nytta. Måste lära mig lyssna på kroppen och inte bara hjärnan.
Därför har jag dealat med mig själv:
Om jag känner mig pigg efter jobb och fått i mig minst 1000 kalorier får jag lov att träna. Eftersom jag älskar gymmet blir det en belöning för mig och på så sätt tvingar jag mig själv att äta mer. Detta känns som en win/win situation :)

Söndag 23:e oktober

Idag har jag umgåtts med mammi och syster. Riktigt mysigt!
Nu på kvällen har jag hängt med Sara, Svante och D. Har sett crazy, stupid, love. Och HABBA HABBA vad sexig Ryan Gossling är! Sjukt hur mycket snygghet det kan finnas i en kropp.
Nu blir det lite mer häng och godis.

I got a hangover!

Vilken kväll jag hade igår. Jag bestämde mig för att fira min födelsedag 3 månader försent. Så jag bjöd hem tjejerna. Framåt natten
(då man egentligen ska gå & lägga sig) gick vi ut. Och fy fan vad kul jag hade!! Idag mår jag förvånansvärt bra bortsett från huvudvärken.
Nu går jag walk of shame från D, vilket alltid är lika kul. Att jag dessutom har högklackat gör allt bara ännu bättre.
Ska hem och städa undan bevisen från igår sen kommer min fina mammi.

Hur kan man?

Jag har i många år haft en oförklarlig halvrädsla för bilar. Och när jag idag gick emot min magkänslan och tittade på youtube klippet där en 2 årig flicka i Kina blir överkörd blev det bara värre.
Jag får ont i magen i trafiken, mår psykiskt dåligt när bilar kör nära mig och stannar vid övergångsställe fast jag mycket väl hade hunnit gå.
Och när jag går med hundarna är det ännu värre. Vill helst bära dom över vägen och går inte det släpper jag inte dom ur sikte förrän bilarna är borta. Förhoppningsvis blir det bättre med tiden.

Sen kan man ju samtidigt fråga sig vad det är för fel på folk?!
Hur kan man köra över ett barn 2 gånger utan att ens gå ur bilen? Och hur kan sen folk gå förbi utan att göra något? Och hur fan kan man dra det stackars barnet åt kanten och sen lämna henne så?
Fy fan vad människor är vidriga!
Jag ångrar att jag såg det och kommer troligtvis drömma om det inatt.
ÖRRK!

Fredag 21:a oktober

Jag mår inte alls bra. Är galet trött, mår illa hela tiden och har ont i hela kroppen. Jag vill spy och sen sova bort hela denna fredan

I give up!

Idag hände något som ALDRIG tidigare hänt. Jag lämnade ett spinningpass efter endast 15 minuter. Jag va/är så jävla trött att benen vägra röra sig. Tror att jag tränat för mycket på senaste. Det tog verkligen emot att lämna men jag va tvungen. Nu blir det en dusch och helst i säng innan 9. Sov gott!

Damn

img_0463 (MMS)

Ännu en riktigt dålig mat dag. FAAN!
Frukost: gröt med banan, russin och riven kokos för extra kalorier. 
Mellanmål: knäckebröd, en bit apelsin och en bit gurka. 
Innan träning: apelsin. 
Middag: äggröra (Äggochpeppar)
extra: äpple. 
Dagens kalori intag: 741
Förbränt under träning: 629. 
IMORGON!!

Babysitter

img_5500 (MMS)

Efter träningen hade jag tänkt belöna mig själv med lite uv-strålar från solariet men när jag fick frågan om jag kunde va barnvakt ett tag. Såklart ville jag det! Så nu sitter jag här med världens sötaste kille och tittar på Nalle Puh. Ibland är livet bra härligt :)

Slow start

img_3942 (MMS)

Idag va jag jävligt trögstartad! Men när jag väl kom igång gick det bra. Det blev 5 övningar bröst och 3 övningar vader.

Klara, färdiga, GÅ

img_3754 (MMS)

Jag är en tävlingsmänniska enda in i benmärgen, just därför gillar jag att träna med någon eftersom jag då hela tiden MÅSTE ge lite mer än jag tror att jag kan. Det jag gillar mest är att ha D på löpbandet bredvid mig. Går han utan lutning måste jag ha 2 graders lutning. Går han 6,5km/h måste jag gå minst 6,6km/h. Springer han måste jag springa lite fortare och gärna nån sekund längre. Så dagens cardio har verkligen gått ut på att pressa mig själv. TACK D <3

Onsdag 19:e oktober

img_2394 (MMS)

Såhär startade jag denna morgonen. Det är pigghet i både piller och pulver form, jag hoppas att de hjälper för jag har en timmes cardio att se fram emot.

Svar

Denise om WTF dubbelt upp!:
Hej! Tycker du är grymt duktig :) Jag undrar bara vilket gym du går på? Kram
Hej Denise :) Tack så jättemycket!! Jag tränar på World Class här i Trelleborg. Om du bor i trelle känner du säkert till det och bor du nånannanstana så är det ett gym som har öppet dygnet runt. Jag har tränat där sen jag flytta hit (4år) och trivs jättebra. Har även jobbat där för några år sen.
Bor du i Trelleborg tycker jag att du ska komma ner och testträna. Dom har en gratis prova på vecka så du förlorar ju ingenting på det ;)
Ha det bra. Kram!

WTF dubbelt upp!

img_3940 (MMS)

Idag har jag om möjligt ätit mindre än igår, helt sjukt dåligt. Har helt glömt bort att äta idag. Nästan så jag skäms faktiskt. Tack vare D's moster frukost har jag kommit upp i 602 kcal men förbrände 530 under träningen. Sen har jag gått en långrunda med hundarna oxå och inte räknat med det så återigen har jag hamnat på minus. Jättebra om jag hade velat gå ner i vikt men det är ju som sagt absolut inte det jag vill. Därför lovar jag nu er och mig själv att det ska se mycket bättre ut imorgon.

Rygg

img_3174 (MMS)

Det blev ett rygg pass med D. Det blev 5 olika övningar och dubbla set på chins, alltså 8 set chins I LOOVE!  Medans D lata sig i solariet passa jag på att göra 4 övningar triceps.  Ett riktigt bra pass! Fick något äckligt att dricka innan passet (detsmakabakfylla!) som heter Jack3 om jag inte minns helt fel. Det skulle tydligen göra en speedad men eftersom jag är hyper 98% av tiden kände jag ingen större skillnad. Nu har jag slängt in tvätten i maskinen och funderar på att chilla framför en film. 
vill även visa er hur söt D kan vara, detta skrev han i sin blogg:
min cizzi, en träningsfreak utan dess like som löper likt en hjort på grönbete och lyfter vikter som om hon vore upplärd av självaste Arnold! 
skönt att någon har höga tankar om en.

Tisdag 18:e oktober

img_3001 (MMS)

Det sista jag sa till D igår innan jag somna va - Jag vägrar lämna sängen innan kl 9 imorgon.  Så när han väckte mig kvart över 8 blev jag faktiskt ganska irriterad men när jag kom ut i köket och såg vad han gjort försvann det direkt.  Så idag bestod min frukost av kessela blandat med yoggi, kiwi, nötter och kanel, bulle och proteindrink. Efter jag ätit fick jag sova ett tag till innan det va dags för att bli piskad på gymmet.

Äta bör man..

img_9375 (MMS)

Jag är sjukt slarvig när det gäller att äta rätt, bra och tillräckligt mycket.  Jag har därför fotat och räknat ut kalorimängden på allt jag ätit idag. 
Frukost: 2 knäckebröd med ost. 
Lunch: korvgryta, ris och morötter. 
Mellanmål: 250 g kvarg med kanel och en halv banan. 
Innan träning: en banan. 
Middag: laxburgare och ris. 
kalorimängden av detta är totalt 869 kcal.  Jag räkna även ut hur mycket jag förbrände under träningen och det blev ca 900 kcal. Jag ligger alltså på minus vilket inte alla är bra med tanke på att målet med min träning är att bygga muskler. Problemet jag har är att jag har väldigt, väldigt och åter igen väldigt svårt för att äta mer än vad jag redan gör så om det är någon som har några tips och idéer tar jag tacksamt emot dom. 

Måndag 17:e oktober

img_4103 (MMS)

Idag har det blivit väldigt sen träning, jobbade till 5 men är ledig imorgon så har ju inte direkt bråttom.  Körde ju kombinerat ben/axel pass förra veckan och tyckte att det funkade bra så körde en favorit i repris idag. 7 övningar ben och 5 övningar axlar. Måste även få passa på att skryta lite ;) idag körde jag 150 kilo i liggandes benpress, det är alltså mer än min dubbla vikt. Bra där Cizzi! :P Avslutade dagens mördar pass med 30 min intensiv cykling. Nu blir det snart mat.

Dog whisper

img_2699 (MMS)

Nu har jag lekt hobby hundfrisör. Duschat och borstat båda hundarna och lilla slowie har fått en ny frisyr. Nu ska jag duscha mig själv och sen förbereda mig själv för söndags häng hos Sara.

Bitter och pissed off!

img_9855 (MMS)

Idag fyller du år. Bara det att du är inte här för att bli firad. Istället är du någon helt annanstans som ingen levande kan sätta ord på. Du är där för att cancern valde att ta dig ifrån oss. Dig av alla människor! Du glada, underbara, bästa, älskade Morfar finns inte längre för att något tog dig ifrån mig.  JA jag är bitter. Min hjälte har fallit, den jag älskat så högt är borta. Mannen som alltid frågade: Hur är det med du? Är under jordens yta.  Nej jag tycker inte det är okej. Nej jag kommer aldrig tycka det är okej. Ja jag kommer sakna dig resten av mitt liv. Grattis på födelsedagen rafrom <3

En helt ny värld

img_8865 (MMS)

En mysig kvällsrunda med turbo och slowie innan det blev tid för att hoppa i onepiecen och äta massa onyttigheter framför Disney filmer. Älskar lugna lördagar :)

Lördag 15:e oktober.

img_3635 (MMS)

Nu sitter jag, Sara och Svante med hundarna på Casa blanca och ska äta lunch. Så länge man håller sig i solen är det riktigt skönt :)

Super

img_5096 (MMS)

Veckans sista styrkepass, mage och vader. FEELS SO DAMN GOOD!! Det blev 5 olika övningar vader, 4 set på varje och 12 rep. 4 övningar mage som resulterade i sammanlagt 400 rep. Är rätt nöjd.  Har druckit 4 koppar kaffe och en celcius men är trött som ett ålderdomshem. Blir en väldigt lugn kväll för denna damen.

Tredje gången gillt.

Idag har det blivit ännu ett trippelpass. Började dagen med ett cardiopass, stack till jobb. Efter jobb blev det gymmet igen. Idag blev det bröst och biceps. Och sedan ett spinningpasd. Det tar emot att säga det men min kropp börjar säga ifrån. Jag har verkligen pressat mig själv till MAX. Kroppen tackar därför Gud för ändringarna i mitt arbetsschema imorgon. Skulle börjat 12 och hade därför tänkt köra ett cardiopass innan dess men nu blev det jobb mellan 7.30-16 istället. Kroppen ropar jippi men hjärnan tänker FU CK! Jag vet att det inte är hela världen om jag missar ett pass men just nu är mitt psyke så inställt på att ge järnet fram tills målet är nått. Men jag vet att det är under vilan musklerna växer. Nu är jag iaf heeeelt slut, precis ätit och ser fram emot en varm dusch sen blir det till att sova.

I did it!

8,34 km på 60 min! Låååångt ifrån rekordtid men med tanke på dåliga kondis och obefintliga löparkarriär är det en bra början. Ska försöka klara milen innan jul, så har ju ett tag på mig att träna. Nu blir det gröt och nybakta GI bullar.

Torsdag 13:e oktober

img_1503 (MMS)

God morgon. Idag känner jag för en utmaning så istället för att gå en timme på löpbandet blir det intervaller. Målet är 8 km på 60 min, skulle säkert kunna sätta ett högre mål men med träningsvärk i benen och en hals som inte är helt hundra känns 8 km lagom. Here we go!

Ensam ÄR stark

img_0827 (MMS)

Utan tvekan det bästa ensampasset någonsin! Körde rygg och triceps, tung, snabbt och jävligt bra. Hade jag inte varit så död i armarna hade jag klappat mig själv på axeln. Det blev 5 övningar rygg och 4 övningar triceps. Nu är jag ingen spåtant men jag ser ändå en grym träningsvärk i min framtid.

Onsdag 12:e oktober

img_5467 (MMS)

Idag blev det en timme på crossen för lite omväxling. Är riktigt svettig men det gillas.  Nu ska jag hem, äta lite gröt, duscha och sen vidare till jobb.

Britney. CHECK

img_0073 (MMS)

Vi kom, vi såg, vi gick.  Det va en upplevelse att se Britney men så värst bra va hon inte. Tyckte att hon kunde gett så mycket mer och showat mycket mycket mer än hon gjorde som kompensation för att inte sjunga. Men men nu är det avklarat så nu börjar vi nedräkningen  för Rihanna.  Om Sara inte kör ihjäl oss är vi hemma om en stund och då ska jag krypa tät intill min fina D.  Sov gott sötnötter.

B

img_9508 (MMS)

Nu sitter vi här och försöker tagga inför Brittan men det är svårt efter att Eric Amarilo dragit ner stämningen som fan. Det r-etarderade mongot SÖÖÖG! mer ös i risifrutti reklamen. Men kul har vi ;)

Roadtripp

img_9812 (MMS)

Nu sitter vi här i bilen, världens roligaste bilresa btw. På väg in till Malmö för att se Britney Spears. Så ikväll blir jag av med ytterligare en oskuld, nämligen konsertoskulden. Har riktigt höga förväntningar så ikväll kör vi :)

Mind over body

img_5518 (MMS)

Med en viss persons ord ekandes i mitt huvud blev detta ett sjuhelsikes bra pass! 6 övningar på ben och 5 övningar axlar. Jag skrev förra måndan (sistjagtränaben) att jag fick ont i höger ben när jag körde nya versioner av utfall och tyvärr gör det fortfarande ont men dum som jag är kör jag på som vanligt. Adrenalinet gör att jag glömmer/förtränger smärtan när jag kör men det kommer ikapp mig så fort jag slutar så nu har jag skit ont igen men jag vägrar ge mig! Jag har ett mål, ett mål jag ska nå om jag så dör på kuppen.

Tisdag 11:e oktober

img_0789 (MMS)

God dag.  Idag är jag ledig så jag gav mig själv sovmorgon. Gick upp vid 10, fixa lite saker sen gick jag ner till gymmet. Har precis kört cardio (fettförbränning). Nu äter jag en proteinbar som är så fruktansvärt mäktig att jag inte vet hur jag ska få i mig hela men jag måste för jag tänkte köra styrka nu och eftersom jag inte ätit frukost än måste jag få energin nånstans ifrån. Missade träningen igår så idag blir det både ben och axlar för att inte hamna efter i träningsschemat.

Första gången..

Idag blir jag av med oskulden. Iaf min hockeyoskuld. Är i Malmö med D för att titta på Redhawks vs oskarshamn. Jag har klätt på mig som bara den eftersom jag förväntar mig miljontals minusgrader.

Fitsporation

img_2634 (MMS)

När jag känner att träningsmotivationen börjar dala så googlar jag fitspo bilder och blir då taggad till tusen. En vacker dag ska jag ha en tvättbräda som kallas duga, lyfta vikter som får killarna att rodna och synliga muskler även när jag inte spänner. En vacker dag!

Måndag 10:e oktober

Morrn morrn.  Sovit gott? Jag har sovit som en slagen hjälte men är fortfarande trött. Det märks verkligen att hösten är på väg. Och det får en tumme ner från mig, hösten är den årstid jag gillar absolut minst. Ge mig sommar 9 månader om året, 2 månader vår och 1 månad vinter så lovar jag att sluta gnälla.  Nu är det på med gamefacet och mot jobb som gäller.  Ha en bra dag. 

Rubbad

Att säga att jag är riktigt normal vore att ljuga. Kan till och med säga att jag är lite sjuk i huvudet, för vilken normal människa kommer hem kl 10 bakfull och trött och börjar städa? Plocka undan allt som låg på golvet, la alla grejer på rätt plats och diskade. Vågade inte dammsuga eftersom att jag inte vill att grannarna hatar mig för mycket. Nu ska jag duscha och sen sooooova!! God natt.

Pain(t)

img_3328 (MMS)

Att ta det lugnt denna söndan var tydligen inget för mig. Istället för att ligga i min onepiece framför tvn och äta massa skräp har jag hjälpt D att måla om i hans nya lägenhet. Kan nog ha en väldigt ljus framtid inom målaryrket. Är ju riktigt grym :P

Söndag 9:e oktober

img_6217 (MMS)

God morgon :) Holycrap, gårdagen blev inte alls som vi tänkt.  Vi hade ju planterat att åka in till Malmö men på någon vänster hamna vi på kräm. Inte helt fel det heller för där va kul, alkoholen hjälpte nog en hel del.  Idag mår jag inte alls bra men det kan det vara värt. Tänkte koka lite kaffe nu och sen krypa upp i soffan. Man vill ju inte överanstränga sig.

In i dimman.

img_8107 (MMS)

Hej sötnötter. Nu är vi på det igen! Sitter hos Kajsa men lite folk och förar innan Malmö. Och efter denna dagen är det precis vad jag behöver. Hoppas på en kul kväll :)

Lördag 8:e oktober

img_8357 (MMS)

En mysig lördagsfrukost va precis vad jag behövde idag.  Har suttit och ätit i en timme eller ja jag åt upp rätt fort men D äter som ett djur så det tar ju sin lilla stund.

Fredag 7 oktober

Hej bloggen! Jag är stressad som ett as. Så stressad att jag inte ens hunnit träna. Och det har nog aldrig hänt innan.  Har haft stängningen på jobb så va inte hemma förrän kl 6. Och klockan 8 ska jag vara hos Sara. Efter jobb vart jag tvungen att springa massa ärende så träningen får vänta tills imorgon helt enkelt.  Nu ska jag hoppa in i duschen och sen fixa till mig snabbt.  Hörs sen. 

Never give up

img_0308 (MMS)

Har man varit på spinning ska det banne mig synas att man tagit i! Idag har jag kört 3 pass.  1 timmes morgoncardio innan jobb, triceps/vader efter jobb och avslutade med ett spinningpass. Där jag btw tog i så mycket att min sko gick isönder. Nu blir det mat!  D exprementera  i köket igår och jag ska tydligen vara testkanin.

Mästerfrukost

img_2029 (MMS)

SHIT vad gott! Gröt med banan, rusin ock kokos :) det gick ner hur lätt som helst och nu är jag megamätt!

Torsdag 6 oktober

img_1495 (MMS)

Denna ohärliga höstmorgonen inleddes med 1 timmes cardio på löpbandet. Nu är jag ashungrig så gröten kommer nog sitta som handen i handsken. En kopp kaffe till det framför ett avsnitt OTH innan jobb så ska säkert denna helvetesdagen kunna bli någorlunda bra oxå.

Formen

Det är lätt att man blir hemmablind. Man går ju runt i sin egen kropp alltid och ser sig själv i spegeln flera gånger om dagen. Just därför kan det vara svårt att se resultat. Så bilder är en väldigt bra grej. De 2 bilderna till vänster är dagen innan helvetesmånaden börja och den högra är nyligen. Långt ifrån nöjd men lite skillnad är det allt.

Put your back into it

img_8309 (MMS)

Jag kommer sova så fruktansvärt gott inatt. Har kört slut på mig själv. 5 övningar rygg och 3 biceps. Nu trycker jag i mig en proteinbar och belönar mig sen med att sola.

Tagga

Nu är det dags att tagga till inför dagen träningspass. Hörde rykte om att det blir rygg/biceps idag. Så med bestämda och motiverade steg beger jag mig till gymmet. En celsius innan så kan det inte bli annat än bra.

Onsdag 5 oktober

img_8205 (MMS)

God morgon.  Idag skulle jag träna, sola, tvätta håret, diska och hinna se ett avsnitt OTH innan jobb.  Men som vi alla vet vi detta laget förändras saker snabbt. Istället blir det jobb :) och inte tusan klagar jag. Det är 2 sjuka och 1 som vabar så nu förvandlas jag till super dagisfröken. När jag gick upp stod kaffet redan upphällt. Tack söta D för det <3  Nu ska jag flyga iväg till jobb.  Ha en super bra dag.

Idioti

img_5451 (MMS)

vad är det för fel på människor? Ja alla har rätt till att leva som dom vill men helt ärligt! SÖK HJÄLP!

Walking dead

img_0686 (MMS)

Nu är axlarna helt slut körda! Även om jag velat hade jag inte kunnat köra en övning till och det känns jävligt bra Sommarformen 2012 ska vara den bästa någonsin! Innan dess finns det dock några delmål men det tar vi sen. En timme på crossen innan jag kan säga att passet är slut.

Lev och lär.

4 saker har jag lärt mig idag!
1. Killar som jobbar med barn är ganska hett.
2. Jag är en rutinmänniska, så fort mina rutiner rubbas märks det.
3. Fyra-femåringar är rätt coola och säger de mest otippade saker. Tex är jag för gammal för att ha pojkvän. Jag borde vara gift och ha barn. Dom har även sjuka utryck, bl.a. Dampanfalls mongo.
4. Att vara ute är bra för dig men 6,5 timme är lite väl.

Tisdag 4 oktober

img_3491 (MMS)

Nu sitter vi här, jag och min träningsvärk och väntar på bussen.  Tisdagar är egentligen mina lediga dagar men idag är det en jobb-dag.  Ska dock inte vara på min vanliga förskola utan en ute i modeshög. Har varit där någon gång tidigare men det va ett tag sen så det ska bli kul. Nu kom bussen så vi hörs sen.  Ha det bra sötnötter :)

Familjen som gör allt för varandra!

img_2431 (MMS)

Det är kallar jag kärlek! Älskade mamma och syster! <3

No pain, no gain

Nu gör det ont. Riktigt ont!
Körde två nya versioner av utfall idag och när vi gjorde det kände jag toksmärta i höger lår men fortsatte såklart ändå eftersom jag är som jag är. Och nu kan jag knappt stödja mig på benet. Kan berätta att promenaden hem från gymmet tog ungefär tre gånger så lång tid som den brukar. Nu ska jag halta mig ner för trappen och gå men hundarna sen ska jag ta det jävligt lugnt.

OM jag är grym!

Jomensåatte nu har man precis tagit dubbla sin vikt+lite till i benpress.
Det blev ett riktigt grymt pass med lillKajsa! Här kör vi ingen lugn start inte utan ger 110% direkt. Känns jävligt bra. Nu blir det 30 min på cykeln. Om jag inte har grotesk träningsvärk imorgon så blir jag riktigt beskviken.
Smell you later dudes

Nedräkning

Slutar jobba om 1 timme så om ca 2 timmar befinner jag mig för första gången på två veckor på mitt efterlängtade gym. Idag blir det ben, och om jag inte kan pressa mig själv till tårar så ska svetten iaf spruta! Berättar senare hur det gick.

Måndag 3 oktober

img_4303 (MMS)

God morgon. Idag är det måndag vilket innebär att helgen är slut och det är en hel arbetsvecka att se fram emot. Min åsikt är att helgen är alldeles för kort men det kan ju kvitta. Idag är det jobb och sen träning ÄNTLIGEN!!!! Nu har jag en stund över innan jag ska till jobb så jag tänkte diska lite, mest för att störa grannarna.  Ha en bra dag!

Lördag 1 OKTOBER

Kan inte fatta att det redan är oktober. Var har tiden tagit vägen? Nu sitter jag på bussen på väg in till Malmö, vi ska fira min kusin som fyller 21. Som sagt, var tar tiden vägen?
Det är mega varmt på bussen och med en huvuvärk som påminnelse från igår är inte det så förbaskat kul. Det blir en återställare så fort jag kommer fram :P
RSS 2.0