150920

Tanken när vi åkte in till emporia idag va arr vi skulle göra hål i öronen på Molla. 
Men det fanns ingen ledig tid så istället gick vi och åt yoggiboost och gick sen tillsammans mer moster och gick pedikyr. 

Det här är mollas standard min när man tar fram kameran. Ett väldigt naturligt leende 😂Mitt hjärta höll på att bubbla över av kärlek när min lilla 3 åring satt ich fick sin första pedikyr. 

Molla var fantastiskt duktig och satt still hela tiden. Hon fick själv välja vilket nagellack hon skulle ha och inte helt otippat valde hon glittrigt. 
Gårdagens outfit

Igår va det kalas och då vart det annat än träningskläder på denna kroppen ✌🏽️ 


Linnet är från Gina tricot. 
Byxorna är Freddy wr.up
Skorna: Nike air 
Jackan kommer från H&M 

Minimodell

Jag har länge haft en tanke på att ta lite bilder på Molla med ett ballerina tema och förra helgen hände det äntligen. Tack vare den fantastiska Mikael Roos

Ni vet den känslan när man blir alldeles varm i hela hjärtat och man nästan kan känna hur ögonen tindrar, precis den känslan fick jag när jag såg bilderna.
 


Ibland har jag svårt att förstå att jag och Daniel har kunnat skapa något så otroligt vackert tillsammans. 
Vårt ljuvliga barn ❤️ 

150902

Axlar stod på schemat idag och eftersom jag de senaste veckorna tränat axlar tillsammans med Daniel och låtit honom leda passen stod det lite still i träningshjärnan idag. 
Men med hjälp av minnet och Google blev det ett riktigt bra pass. 
Nu när jag laddat kroppen med ordentligt med mat ett par dagar så va vikterna inte längre lika tunga. 
Fortfarande tunga men inte såå tunga. 

 
Denna övningen 👆🏼 men ett par stenhårda meloner som inte flyttar sig va inte helt enkelt eller smärtfritt men bortsett från det en riktigt bra övning för baksida axlar. 

Dagen efter ett benpass

Man kan ju tycka att jag borde lärt mig och även att jag borde vara van men frågan är om man någonsin vänjer sig vid den sjuka smärtan man har dagen efter ett benpass med Daniel?
Dag 2 ska vi inte ens prata om!!
I lite mer än 1 månads tid har jag kört alla mina benpass med D och fast jag inte vant mig så har jag iaf lärt mig något. 
Det är faktiskt inte lönt att gnälla. 
Han kommer tvinga mig göra de där förbannade knäböjen VARJE gång. Han kommer inte låta mig mygla. Och svordomar biter inte på honom. 
Hur mycket jag än må avsky honom för stunden så kommer jag troligtvis tacka honom i framtiden. 

Såhär svullna och ömma (okej man ser inte hur ont jag har) är mina ben idag. 


150901

Större delen av tiden sedan den 1 maj har jag legat på ett kaloriunderskott. 
Så i 4 månader har jag gått ner i vikt, eller ja iaf 3 av dom. Den sista tiden har jag legat på ungefär samma vikt hela tiden. 
Jag är rätt nöj med att ha en platt mage, kinder som inte påminner om en hamster och linjer på större delen av kroppen men jag vet att det inte är något som är bra på längre sikt och eftersom att jag hela tiden strävar efter att bli bättre tänkte jag följa mottot:
För att få något du aldrig tidigare haft måste du göra något du aldrig tidigare gjort. 

Det betyder inte att dieten är slut. 
Nej nej nej. 
Jag kommer fortfarande tänka på vad jag äter men det blir i större mängder. 
Målet är att gå upp så mycket som möjligt i muskler men att linjerna på magen försvinner är något jag räknar iskallt med. 
Större rumpa, bredare rygg och mer markanta axlar är något jag verkligen längtar efter. 


RSS 2.0