Hot dad!

Jag har sagt det förut och jag säger det igen.
Killar med barn är fruktansvärt SEXIGT!
På bussen in till Malmö sitter en kille, rakat hår, fylld med tatueringar och sådär lagom snygg. Det som gör honom toksexig är att han sitter och busar och pratar med sin son. Jag blir alldeles knäsvag!

 

120331

God morgon! Långrundan va inte alls skön idag för er som undrar. Riktigt ruggit med kalla vindar. Men att vakna av att en fågel flyger ihjäl sig på mitt fönster är kanske ett tecken på att man ska stanna i sängen och dra täcket över huvudet? Men idag är ingen bra dag att sova bort för idag ska jag träffa mina kära hassela tjejer :)
Nu blir det en riktigt varm och lång dusch!!

Wiggle wiggle wiggle YEAH

Förutom långrundan med tutan och ett par rundor ner till tvättstugan har det varit en väldigt lugn dag men nu ska jag och magen gå ner till gymmet och göra lite nytta.

120330

Jag har börjat inse att vädret påverkar mig alldeles för mycket. I måndags och tisdags mådde jag jättebra sen har vädret bara blivit sämre och sämre och i takt med att solen har gått i moln har även mitt humör dalat som bara den. Självklart finns det andra faktorer som väger in men vädret är en liten bov i dramat.
Idag är jag ledig och har fått sova ut och känner att bara det hjälper lite grann att jag fått reda på hur mycket jag kommer få ut i mammapenning när jag går hemma med min efterlängtade honungsbebis har oxå gjort tillvaron bättre. Jag gillar att bli positivt överraskad!
Eftersom att jag bara jobbar deltid nu har jag oroat mig en del för hur jag ska få ekonomin att gå ihop men eftersom mammapenningen baseras på 2011 inkomst då jag jobbade heltid så är det fina fisken.
Nu ska jag dra på mig vinterjackan och gå en långrunda med Tutan.

!!..

Efter jobb blev det en välbehövlig fika med Loppan. Jag va nog inte världens roligaste eller trevligaste men det kan man ju inte vara alltid.
När jag sen fått vila nån timme kändes det bättre och jag gick ner till gymmet för att plåga mig själv på löpbandet 1 timme och åter igen sparkade bebis genom nästan hela timmen. Förstår inte varför, hon gör nämligen inte det när jag är utomhus och går men det gör egentligen inte så mycket för jag älskar att känna henne.
Nu ska jag äta och sen parkera min gravida bakdel i soffan.

120329

Det märks verkligen att liten håller på att bli stor i magen. Tidigare kände jag sparkar då och då, mest på kvällarna.
Nu känner jag både sparkar, puffar och hur hon vänder sig ( tror jag att det är). Flera gånger om dan och även på nätterna. Antar att hon är en nattuggla precis som sin mamma.
Jag blir mer och mer nyfiken på henne för varje dag som går. Hur ser hon ut? Vem kommer hon va lik? Hur är hennes personlighet?
Kommer hon utsätta mig för samma saker jag gjorde mot min mamma?
Om drygt 3 månader får jag svar på iaf en del av frågorna och jag längtar obeskrivligt mycket!
Nu blir det jobb med favoritbarnen.

Skillnader.

Igår va en bra dag! Idag har inte varit lika bra. För det första har jag mått illa hela dan. För det andra har det blåst så in i helvete så kunde inte ens njuta av långrundan med tutan. För det tredje har jag haft skit mycket att göra men varit alldeles för trött för att göra det.
Nu har jag klagat färdigt!
Jag har iaf målat färdigt skötbordet så nu är jag ett steg närmre ett vara klar med allt som behövs inför dotterns ankomst.

Sleepless

I've run away from you. Erased my love tattoo.
But you're the one that makes my heart beat faster.
It's just the games you play. That makes it hard to stay.
I feel we're heading for complete disaster!
I'm staying cuz I need you!
I told you everything. Unlocked, then let you in.
That's how it is for me, It's all or nothing.
I sort of lost control.
Are we okay or are we simply fading?
I'm waiting for your answer!
I like to make myself believe.
That you for once will think of me and kiss me when I fall asleep.

You know my weakness,
That is why I'm sleepless!

Baby I'm thinking of your love.

120328

img_4577 (MMS)

Asså det här med graviditetsdrömmar är skumma grejor. Har ju drömt väldigt mycket mardrömmar som jag skrivit mycket om tidigare.  Nu är det mardrömmar blandat med typ närhetsdrömmar. Som inatt va det en komet eller liknande som gjorde att alla fick fly åt olika håll. Efter en lång och läskig resa samlades alla överlevare i en gammal lokal där jag fick reda på att det enda som klarat sig i min familj va min lillasyster. När jag väl smällt dessa nyheter kommer mitt ex in i lokalen och vi hånglar loss som galningar och där någonstans vaknar jag.  Att ha mardrömmar är tydligen normalt men att drömma om närhet och ömhet vete katten. Det kanske är bristen på verklig närhet som gör sig påmind. Jag har ingen aning. Men finns det någon drömtydare där ute så lämna gärna en kommentar.  Nu är det snart jobb hos favisbarnen.  Ha en bra dag!

Fler dagar som denna, tack!

img_4774 (MMS)

Efter jobb hos favisbarnen gick jag hem till Sara för att njuta av solen på hennes balkong. En massa prat, värme och mys. Jag kan nu välkomna mina fräknar tillbaka.  Efter solandet blev det en timme på löpbandet och jag vet inte om honungsbebisen gilla det eller hata det för hon sparka helt galet mycket!  Nu är jag iaf helt slut och räknar minuterna tills jag kan gå och lägga mig.

120327

God morgon. Hur har natten varit?
Här har det lyssnats på kung fu fighting hela natten, eller dottern har betet sig som det iaf. Normalt sätt känner jag när hon sparkar ELLER viftar med armarna men inatt har hon kört all in och använt både armar och ben samtidigt.
Det är en så underbar känsla så när det händer njuter jag bara och tänker inte alls på vad klockan är men nu känner jag hur fruktansvärt trött jag är. Men det är det faktiskt värt!
Nu blir det jobb hos favoritbarnen :)
Ha en bra dag!

Duschad hund

img_6233 (MMS)

För tillfället liknar min lilla vovve mest en dränkt råtta. En råtta som luktar jordgubbar :) Att duscha är inte hennes favorit grej men hon blir så himla söt!

I work out.

Nu har jag precis gjort något som jag inte gjort på väldigt länge.
Jag har varit på gymmet!!
Att gå en timme ute eller gå en timme på löpbandet kan egentligen kvitta men eftersom jag betalar för gymmet varje månad kan jag lika bra gå dit och få lite valuta för pengarna.
Ska få in rutinen att gå dit där igen och sen ska jag börja försiktigt med styrketräning igen. Åh mitt älskade gym, jag har saknat dig så!

Det är något som är fel.

Jag är så fruktansvärt trött ALLTID! satt ute i solen i ca 1,5 timme sen blev jag så trött att jag gick in och la mig på soffan och somna direkt och har sovit till nu vilket är ca 2,5 timme.
Jag lider av järnbrist men tar mina hjärntabletter som jag ska. Ändå är jag så fruktansvärt trött.
Som tur är ska jag till BM nästa vecka så får kolla upp det då för såhär kan det ju inte fortsätta.

120326

Måndagar har aldrig varit min favoritdag men eftersom jag är ledig idag känns det mer som söndag. Och vem älskar inte söndagar??
Jag och tutan har precis varit ute och gått 1,5 timme så nu blir det frukost sen ska jag ut i solen och unna mig lite
uv-strålar!

Tack!

img_0302 (MMS)

Nu har mina hjältar varit här och fixat igen.  Göran satte ihop skötbordet och spjällsängen medans mamma klippte tutans klor och päls.  Min dotter kommer få världens bästa morföräldrar!

120325

Inatt har jag och tutan kört en bortamatch.
Gårdagen spenderades med Loppan, vi kollade på in time och friends with benefits. Både två va jäkligt bra!
Och när det va dags att sova så stannade vi helt enkelt här.
När vi kom tillbaka från morgon rundan bjöds det på frulle :)

 

120324

Igår räckte det med en tunn vindjacka på långrundan, idag fick det bli både tjocktröja, vinterjacka och vantar.
Detta jäkla vädret pendlar värre än mina hormoner men det betyder oxå att jag kan ligga inne och titta på tv hela dagen utan dåligt samvete.
Idag unnar jag mig ostbullar och oboy till frukost. För det är jag värd ;)

Present

Blivande gudmor Loppan köpte idag en present till dottern.
En mega söt lavendelfärgad outfit.
Tack kära du! <3

Superfynd!

Oj oj oj vad jag har fyndat idag!
Åkte in till mobilia med Loppan efter rundan med vovven.
Jag köpte 4 plagg till honungsbebisen men betalade endast 95:- tack vare bonuscheckar och liknande. Helt galet vad bra det kändes.
Nu hänger jag med Miss Lopski och kollar på Adam Live där min älskade Eric Saade snart ska medverka.

På rosa moln

När jag och tutan va ute i den UNDERBARA solen och gick långrundan satte hon sig ner i gräset och tittade på mig med en blick som sa: Living the dream! Och sen sprang hon iväg och jaga fåglarna.
Hade det inte varit för att mina ben och fötter svullnar upp hade jag kunnat gå i evigheter.
Jag älskar dagar som dessa!!

120323

Morrn morrn!
Jag va så trött igår när jag gick och la mig att det tog ca 2 sekunder för mig att somna. Sov som en prinsessa fram till första toarundan sen kom mardrömmarna. Något som är läskigt med gravid mardrömmar är att dom är så fruktansvärt verkliga så fast du vaknar är du fortfarande rädd.
Idag är det jobb hos favoritbarnen och sen en tripp till Malmö med Loppan.
Ha en bra dag!

Moonlight

Så gott jag kommer sova inatt.
Har precis varit ute och gått med Amanda en timme. Och fast det är kväll så är det riktigt behagligt ute vilket gör att jag bara längtar mer efter sommarvärmen.

Gott+gott=

img_4815 (MMS)

Ännu godare! Efter jobb blev det en promenad med Nina i det fantastiska vädret.  Och som belöning blev det en fruktsallad av jordgubbar, apelsin, kiwi, ananas och päron. Riktigt smaskigt!

120322

God morgon sötnötter!
Gårdagens Greys Anatomi va ett tänk om.. avsnitt och det fick mig att fundera.
Tänk så annorlunda livet kunde varit om man gjort något på ett annat sätt eller en sån enkel sak som gått till höger istället för vänster.
Tänk om min pappa fortfarande levt..
Tänk om jag aldrig flyttat till Trelleborg..
Tänk om min mamma inte spöat cancer röv..
Tänk om man gett den där killen en chans..
Jag blir knäpp av att tänka på sånt men samtidigt är det rätt kul.
Självklart vill jag ta bort visa saker och lägga till en del men på det stora hela är jag rätt nöjd.
Nu har ni något att fundera på hela dagen.

Förändring

När jag lämna min lägenhet kände jag hopp, jag såg en ljusare framtid framför mig och jag va glad.
Nu är jag tillbaka på ruta 1!
På mindre än 24 timmar har jag alltså byggt upp en fantasibild och sen sett den rasa.

Awesome

img_2636 (MMS)

Ibland är jag så bra att till och med jag själv blir chockad  Att laga mat har aldrig varit min starka sida men övning ger färdighet och jag har upptäckt att om jag bara har tålamod och behåller lugnet är jag riktigt grym.  MVG i hemkunskap måste ju ha baserats på nånting ;) Idag blev det chilli con Carne med vitlöksbröd.  Satt som en keps och jag tror det va precis vad dottern behövde för hon har äntligen börjat lugna ner sig.

Aggresiv

img_0218 (MMS)

Jag har en känsla av att dottern är riktigt arg idag.  Hon trycker på den punkten som får mig att må illa, så pass mycket att jag spytt 3 gånger.  Hon sparkar så hårt att men ser var det är hon sparkar och hela magen rör sig.  Jag har försökt klappa lite för att lugna ner henne men ingenting hjälper. Och att jag glömt ladda på busskortet och måste gå hem gör nog inte henne gladare.

120321

God morgon.
Natten har varit fylld av toalettspring, knuffar och andra distraherande inslag så så värst mycket sömn har det inte blivit men jag ska inte klaga för större delen av tiden har jag njutit.
Idag jobbar jag kort dag, slutar redan 11.30 så jag ska nog lyckas klämma in en liten vila nån gång under dagen eller så blir det som igår att jag kommer på massa annat att göra istället.

Ut med det gamla

Idag har det vårstädats utav bara helskotta!
Eller ja diskat, dammsugit, tvättat och bytat ut vinterskorna mot converse men man ska ju va glad för det lilla.

Vänner

Jag tror att jag har lyckats samla på mig dom bästa vännerna som finns att hitta!
Dom får mig att skratta, dom stöttar mig och bäst av allt är att dom anser att jag förtjänar det absolut bästa.
Bara se detta smset från Sara:

 

Jag menar ibland är ju en high five verkligen the shit!

120320

God morgon.
När klockan ringde imorse va jag tröttare än vad man borde få vara men det blir väl så när man har en liten som lever rövare i magen, en hund som ska ligga så tätt intill att man knappt kan andas och sjuka mardrömmar.
Idag är det jobb på samma ställe som igår men slutar redan klockan 13 så det är en kort dag vilket betyder powernap efter jobb ;)

Blown away

Efter jobb tog jag med mig tutan ut i det soliga men väldigt blåsiga vädret. Kände att jag va skyldig henne en riktigt lång runda efter alla dom mina rundor hon fått när jag varit sjuk.
Som tur är har jag en väldigt förlåtande och tacksam liten hund.
Nu blir det lite go fika (smoothie&chokladboll) framför unga mödrar.

120319

God morgon. Inatt va första feberfria natten så idag blir det jobb.
Idag ska jag vara på en förskola jag varit på 1 gång tidigare för typ 1,5 år sen så det är ju på ett nytt ställe kan man säga.
Har inte så mycket annat att skriva så jag önskar er en bra dag.

Mys på hög nivå

img_7579 (MMS)

Jag har ont i knäna och min rumpa har somnat,  men hur ska jag kunna ändra position med denna sötnosen liggandes på mig?

120318

img_0531 (MMS)

Eftersom jag sov bort större delen av gårdagen ville jag inte göra samma sak idag så klockan 9 ringde klockan och då va det tvätt och städning som stod på schemat. När här va skinande rent här hemma blev det en fika med Loppan i stan.  Det blev en väldig massa bebisprat och framtidssnack.  Nu blir det en lugn kväll i soffan.

Barn på nytt

Kommer ni ihåg denna? Calippo shots!
Jag älska den när jag va yngre så jag blev som ett barn i godisaffären när jag såg den i glasskylen. Så jäkla gott och en perfekt aptitretare!

Draw something

Jag har efter mycket tjat äntligen fått Sara att börja spela draw something.
Så den senaste timmen har vi suttit och spelat mot varandra.
S är inte direkt nån Picaso men hon försöker iaf.

 

När jag väl räknat ut vad detta skulle föreställa så skratta jag så ögonen vattnades och när jag fråga om det blåa skulle föreställa en giraff fick jag som svar: skit i vad det är! Och efter lite betänketid blev det en svan. Haha jag dör! Ser ni vad det är?

120317

Jäklar vilken sovmorgon det blev idag! Sov till 12 sen mötte jag upp Sara för frukost i stan. Nu är vi hemma hos Sara och bara hänger. Vad som händer idag återstår att se.

...

img_5969 (MMS)

Att vara så "aktiv" som jag varit idag är inget kroppen uppskattat. Först va det årets första utefika med Jeppa och nu har jag precis varit och ätit och tittat i affärer i stan med Nina och Neo.  Idag köpte jag den först klänningen till dottern, har av nån anledning bara köpt bodys och byxor innan men eftersom att hon är en hon måste det finnas några klänningar i garderoben oxå.  Nu ska jag vila ett par timmar sen ska jag va barnvakt.

120316

Om jag lärde mig någonting igår så va det att aldrig sluta förvånas.
Människor kan överraska!
Idag är det fredag och jag är fortfarande sjuk men fick världens sötaste sms av Jeppa så jag offrar min hälsa för en fika.
Dessutom sägs det att frisk luft är bra.

Sjukling

Du vet att du inte är helt kry när du inte ens kan duscha utan att må riktigt dåligt.
Jag vill ha ett badkar! Och en falafel!
Åh vad gott det hade varit med en falafel. Någon som känner sig manad att komma hit med en? Snälla rara!

120315

När jag är sjuk inbillar jag mig att det kommer vara för alltid och jag glömmer bort hur det känns att va frisk. Jag lovar även mig själv att aldrig glömma bort hur det kändes.
Men idag när febern nästan är borta och jag inte mår illa är det svårt att föreställa sig hur död jag kände mig igår.
Ska inte ropa hej än för jag känner mig absolut inte bra men det är nog på bättringsvägen iaf.

Boo hoo!

What goes around comes back around.
There was a timeI thought, that you did everything right. No lies, no wrong.
Boy I must've been out of my mind when I think of the time that I almost loved you!
You showed your ass and I, I saw the real you. Thank God you blew it
I thank God I dodged the bullet.
I'm so over you. So baby good lookin' out.

I wanted you bad. I'm so through with that. Cause honestly you turned out to be the best thing I never had!
And I'm gonna' always be the best thing you never had.
I bet it sucks to be you right now!

So sad, you're hurt.
Boo hoo, oh, did you expect me to care?
You don't deserve my tears,
I guess that's why they ain't there.

What goes around, comes back around!!

Viktminskning.

Idag har jag gått ner typ 3 kilo. Tyvärr är det ingen mirakelkur utan knepet är att snyta sig var 20:e sekund och må så illa att det inte går att äta.
Det är inget jag rekommenderar dock!

hallon/blåbär

img_0416 (MMS)

Varm hallon/blåbärs soppa kanske kan ta bort iaf halsontet.  Jag hatar verkligen att vara sjuk!  Någon som kommer hit och tar hand om mig?

120314

Nu har jag ta mig fan blivit sjuk igen!
Att må illa och spy, ha ont i rygg och leder, ha feber och vara genomförkyld är lika med döden.

Bebisarna

img_9415 (MMS)

Sånt här värmer mitt mammahjärta.  Tutan ligger och sover på min mage och varje gång dottern sparkar så puffar tutan tillbaka med sin nos.  Jag är så glad att jag får uppleva detta. Kan inte tänka mig hur det skulle vara att missa ett ögonblick.

Bus

Det jag behövde för att lyfta upp mig själv igen va Sanne sällskap och lite Viliam bus.
Att höra ett barn skratta kan göra även den sämsta dan till en väldigt bra dag.

Fuck you!

Just nu har jag ett svagt ögonblick.
Att gå igenom en graviditet själv är inte lätt men ibland blir det ännu svårare.
Just nu hade jag verkligen behövt någon att luta mig mot. En partner som säger att allt kommer ordna sig. Någon som ser att jag sliter tills jag inte längre kan stå och som istället för att klaga och trycka ner säger värmande ord och erbjuder en hjälpande hand.
Jag har turen att ha en underbar familj och otroliga vänner men det är en person som fattas.
Men som ni vet tror jag starkt på karma så allt ont jag utsätts för nu kommer komma tillbaka tio gånger om till en person som verkligen förtjänar det.
Ja jag är ensam nu och håller på att gå under men det är du som kommer få leva med ångest resten av ditt liv.

120313

img_3636 (MMS)

När man är ledig är det lätt hänt att man blir lite försoffad och slö.  Men inte här hemma inte. Här började vi dagen kl 9 men 2 timmars promenad sen städning. Nu har jag förtjänat en liten paus innan jag återgår till städningen.

KÄRLEK

Kan man annat än älska denna lilla varelse? En mysigare, gosigare och mer kärleksfull hund har jag aldrig träffat. Den kärleken jag känner från henne varje dag är obeskrivlig.
Min lilla bebis! <3

Solsken

Gud vilket underbart väder det har varit idag!
Följde med Nina och Neo till lekplatsen ett par timmar på eftermiddan och njöt av solen och tanken på att det snart är min tur att va en av mammorna på lekplatsen.
När vi lekt klart gick vi en liten runda.
Nu har jag försökt bygga ihop skötbordet i ca 1 timme men inte ens kommit halvvägs. Jag och Ikea möbler kommer absolut inte överens. Därför ger jag upp nu och hoppas att någon annan ska göra det åt mig.
Jag är fortfarande helt slut så resten av kvällen blir väldigt lugn.

120312.

img_9265 (MMS)

Det jag behövde va tydligen sömn. Efter att ha sovit 3,5 timme natten till igår och en 30 minuters powernap hem från Ullared va jag sjukligt trött igår.  Men efter 11 timmars sömn är jag återställd.  När jag väl vaknat tog jag och tutan en 2 timmars promenad i det sköna vädret.  Nu ska jag bara ta det väldigt lugnt och läsa mina föräldratidningar.

Dagens hjälte!

img_7749 (MMS)

Dagens hjälte är utan tvekan Ida!  Först har hon roat mig HEEELA dagen sen har hon varit byggare Bob och hjälpt till med allt här hemma.  Tack älskade vän! <3

Mulle Meck och Byggare Bob

img_2959 (MMS)

Golvet och listerna är på plats, väggarna är målade.  Ida har byggt ihop byrån och jag målar skötbord. Nu är jag snart redo för dotterns ankomst :P

Äventyr del 1

Anledningen till att jag gick upp klockan fyra imorse stavas Ullared. Och ja, jag tycker det va ett väldigt bra beslut.
10 i 8 kom vi fram och runt 11 tiden lämna vi gekås.
Nu är vi på väg hem, lite fattigare men väldigt glada.
Väl hemma blir nästa projekt att skruva ihop Ikea möbler.

120311

När klockan ringde klockan 4 slog det mig. Att för ca 6 månader sen va jag antingen ute och dansa eller nyss hemkommen vid denna tiden. Mycket förändras på ett halv år.
Jag mår illa av trötthet och dottern verkar inte så glad heller men vad gör man inte för lite äventyr?
Nu ska jag skynda mig till bussen.

 

Du måste finnas

Idag har varit en riktig Kalle Jönsson dag <3
Först va vi som sagt på Ikea sen bar det vidare till barnens hus där jag hämta ut min första babybox som innehöll nappar, skedar,leksak och blöjhink. Efter det åkte vi hem till Kalle där vi åt och kolla melodifestivalen.
(Tyckte det va helt ok att Loreen vann)
Men bäst på hela dagen/kvällen va givetvis när Kalle körde mig hem och vi hade du måste finnas allsång! Finns bara en person jag kan göra det med och det är henne!
Nu måste jag verkligen sova för om 3,5 timme ringer klockan och då är det dags för nya äventyr.
Sov så gott sötnötter!

Mello 2012

img_7780 (MMS)

Som uppvärmning inför årets melodifestival blev det tacos.  Molly, Loreen, Danny och dead by april i topp placering är vad jag hoppas på.  Att min älskling Eric inledde allt gjorde hela melodifestivalen så mycket bättre.

Ikea

Idag har jag, Kalle och Lina sprungit på Ikea nästan hela dagen. Med mig hem fick jag ett nytt köksbord + stolar, ett skötbord, en byrå och några hyllor.
Det som fattas nu är en matta och en garderob sen är det mesta klart.
Resten av dagen ska spenderad i Arlöv hemma hos Kalle.

120310

MAMMA:

Nu börjar magen verkligen att synas.
Du kan fortfarande uppleva humörsvängningar. Du oroar dig kanske då och då över att du aldrig kommer att bli dig själv igen. De här känslorna är helt normala i det här stadiet i graviditeten. Som vanligt är det hormonerna som spökar. Det är inte mycket att göra åt det. Att vara känslosam är en del av graviditeten. På sätt och vis förbereder det dig för vad som komma skall.

BARNET:

21 cm och ca 700g
Barnets kropp börjar bli tjockare, men huden är fortfarande rynkig och pigment bildas fortfarande.
Lårbenet är cirka 4 cm långt och huvudets diameter är mellan 5 och 6 centimeter.
Barnets lungor tar ett stort kliv framåt i utvecklingen den här veckan när luftsäckarna bildas. Barnet fortsätter med sina andningsövningar.
Lungorna har så smått börjat bilda ett ämne som lägger sig på insidan av luftsäckarna. Ämnet gör att lungorna lätt fylls med luft, och hindrar att de sjunker ihop och fastnar i varandra när barnet sedan andas ut.
Det kanske är svårt att tro, men om ditt barn föddes nu skulle det ha en chans att överleva.

Me, myself and I

Idag har varit en extremt bra och välbehövlig dag. Har mest tagit det lugnt men även hunnit med en mysig promenad med den finaste Amanda i världen.
Nu är det kväll och jag ska njuta av min dotters sparkar, choklad doppade jordgubbar och iskall fanta.
Ibland är livet så jäkla bra!

Honungsbebisen

Melissa (Alice) Joline

Melissa betyder söt som honung, därför kallar jag henne honungsbebis.
Alice är jag inte helt 100 på än därför är det inom parantes. Namnet kommer från ett smeknamn på en person som betyder väldigt mycket för mig.
Joline har jag faktiskt fått från Loppan. Och passande nog är det en av mina favorit låtar med Dolly Parton.

Rösterna är räknade..

Och ni vill veta vad hon ska heta. Er önskan är min lag så snart avslöjas det! :)

120309

Tjoho! Det blir en långhelg för mig. Vaknade utan larm och bäst av allt utan att nån ringde och bad mig jobba. Att få vakna upp av sig själv är så jäkla underskattat!
Så idag ska jag bara göra precis vad jag själv vill och det jag vill göra nu är att gå en lång promenad med tutan i dimman.

Dotterns namn

Jag är 99,9% säker på vad jag ska döpa min dotter till och nu överväger jag att dela det med er. Nu är frågan vad ni tycker? Vill ni veta eller vill ni bli överraskade när det väl är dags?

Kärlek när den är som bäst.

Ett besök från Sanne förgyllde min torsdags kväll.
Det är så skönt att prata med någon som lyssnar och verkligen förstår vad man pratar om.
Jag har så underbara vänner att det inte ens går att beskriva med ord! <3
Nu blir det fruktsallad och mys med tutan i en lägenhet som är fylld med tända ljus.

Innan jag kände dig.

När saker och ting blir jobbigt har jag lärt mig att det ibland hjälper att älta problemen. Tjata i sönder det tills man själv tröttnar och sen är det precis som att det bara försvinner.
Så på långrundan har det ältats. Jag har tjatat ut problemen och tankarna i mitt eget huvud och nu mår jag faktiskt mycket bättre.

Pissdag

Idag har varit en riktig skit dag!
Till att börja med snöa det imorse.
Dom jag jobbat med har varit riktiga arsle. Jag säger inte att jag ska bli special behandlad för att jag är gravid men att bära på en skrikande 3-4 åring som sparkas gör jag bara inte. Visst att jag får betalt för att se till att barnen har det bra men inte om det sättet mig eller honungsbebisen i risk för skada.
Har av nån konstig anledning även mått illa hela dan.
Nu är jag iaf ÄNTLIGEN hemma så nu ska jag chillaxa en stund och sen gå en låååång runda med tutan.

120308

Ja se det snöar, ja se det snöar det va väl roligt HURRA. Nu är det vinter, nu är det vinter som vi har längtar HURRA!

Så hade man kanske kunnat känna om det va november- december men det är för bövulen MARS! Snö ska inte ens existera nu. Det ska vara fågelkvitter och solsken.
Men jag är ingen väder Gud så jag kan inte göra ett skvatt åt det och därför kan jag lika bra sluta gnälla.
JAG OGILLAR DETTA VÄDRET STARKT!
Från och med nu!! Slutas det gnälla.
Idag blir det jobb. Tredje förskolan denna veckan. Att det finns möjlighet att jobba så pass mycket som jag gör utan anställning är skit bra men att hoppa runt är riktigt drygt men det är bara ett par månader kvar. För under mammaledigheten ska jag fundera ut nya karriärdrag.
Har ni några idéer på vad jag kan jobba med?

Älskade bebis

img_8666 (MMS)

Min älskade honungsbebis är beräknad att titta ut den 7/7 och det är EXAKT 4 månader tills dess. Om 4(!!!!) månader blir jag mamma. Eller räknas jag som mamma redan nu kanske?  Jag vet att det är väldigt sällan man föder på beräknat datum men några dagar mer eller mindre kan kvitta.  4 månader tills min dotter kommer till världen.  Längtar så jag blir galen.

Exotiskt.

Ikväll fick jag och tutan sällskap av Amanda på långrundan.
Vad fasiken har hänt med vädret? Det har blivit svinkallt ju.
Nu ska jag belöna mig själv med fruktsallad men istället för den vanliga Svensson- äpple, päron, banan blir det persika, melon, kiwi, apelsin och ananas. Gott när det är som bäst helt enkelt.

Gordon Ramsey

img_9825 (MMS)

Jag kan ju snart titulera mig själv som mästerkock.  Efter jobb försökte jag sova men det gick inte så istället cykla jag till Willys för att handla lite.  När jag va på Willys bestämde jag mig för att göra Ida speciall.  Lax, pasta och skagensås.  Och såklart blev det så förbaskat gott!

120307

Att få sova en hel natt är något jag tydligen bara kan drömma om. Känner att dom svarta påsarna under ögonen inte är långt borta nu så det är tur att det snart är helg så att jag kan få sova.
Hur fan jag ska klara sömnbristen när honungsbebisen har jag ingen aning om.
Tur att jag är singel så att ingen bli drabbad av mitt extremt dåliga humör när jag är trött.
Har kommit på fler och fler fördelar med att vara singel men nackdelarna väger fortfarande ganska tungt.
Bristen på närhet är nog det värsta och då menar jag absolut inte sex för det klarar jag mig utan, utan några problem. Jag menar såklart kramarna och skedningen (speciellt skedningen!)
Men i slutändan är det värt att vara utan närhet så länge jag inte utsetts för mind fucking.
Nu blir det jobb. Ha en bra dag!

Misshandlad.

Har haft skit ont i mitt vänstra ben hela dan men inte fattat varför.
När jag kom ut ur duschen såg jag varför.
Nu är frågan bara: vad fasiken har jag gjort?

 

Vinter

img_3680 (MMS)

Med Molly i öronen, tutan i koppel och sjukt mycket kläder på kroppen blev det en långrunda efter jobb.  Tyvärr tror jag att jag jingsade vårvädret lite genom att ropa hej för tidigt men what to do? Nu blir det rester från igår!

Obeskrivlig lycka.

Att jag är gravid är väl ingen som missat men vad ni inte visste är att en av mina närmsta och bästa vänner oxå har ett litet liv i sin mage och inte vilket liv som helst utan min dotters blivande pojkvän.
Min Loppa ska få en son och glädjen går inte ens att beskriva.
Jag har sagt ganska länge att hennes sambo är man nog att göra en son så trots att de flesta trott att det va en flicka har jag känt på mig att det är en liten prins.
GRATTIS MIN ÄLSKADE LOPPA!!

120306

Morrn morrn!
God är den ju inte direkt. Har drömt skit skumt hela natten, inte mardrömmar direkt men ändå jobbiga.
Drömde att jag bråka med min mamma. Vi bråkade så mycket att jag flyttade långt här ifrån för att hon inte skulle kunna komma nära sitt barnbarn och det slutade med att jag isolerade mig helt från omvärlden.
Så mamma när du läser detta:
Förlåt för alla taskiga saker jag sa och jag lovar att ALDRIG ta honungsbebisen ifrån dig!
Idag är det jobb på en ny förskola. Lite nervöst men det brukar ju gå bra.
OM jag kan koncentrera mig vill säga, väntar på ett sjukt spännande samtal.
Ha en bra dag sötnötter!

Tacogratäng

För en gångs skull lyckades jag!
För att tacka Göran och mamma för hjälpen med golvet laga jag mat till dom.
När jag ska laga mat åt andra går det alltid åt skogen men idag lyckade jag riktigt bra med tacogratängen om jag får säga det själv.

Love

Mamma och Göran är här hemma och lägger nytt golv i honungbebisens rum. Medans Göran gör allt jobb ligger jag i soffan och myser med min nya kärlek Iza!

120305

Jag vill inte jingsa det men jag tror att våren snart är här!
På långrundan idag såg vi ett säkert vårtecken: stavtanter och gubbar. Hurtiga pensionärer det där!
Men det betyder ju att vi snart kan lägga mössor, vantar och tjocka jackor. Vilket är tur eftersom jag knappt kan knäppa min jacka längre.
Nu blir det frukost.

Ligga, gifta....

Joey Gloor. Jax Teller. Eric Saade.
Ligga, gifta, mörda?

 

Eftersom det är min blogg så bestämmer jag reglerna och behöver därför inte mörda någon. Istället ligger jag med Eric och Joey och gifter mig med Jax. SCOORE!

Tar för mig.

Idag unnar jag mig godis!
Varför?
För det är jag värd!

120304

God dag i stugorna.
Idag blev det en ordentlig sov morgon. Vaknade vid 12 tiden och såg att solen lös även idag så åt frukost och sen mötte jag och tutan upp Nina och Neo för en nästan 2 timmar lång promenad.
Resten av söndag blir väldigt lugn och det känner jag att jag har förtjänar efter min aktiva helg.

!!!!

Kvällens reunion sammanfattas med ett ord
- bästa!!!
Fy i helskotta vad roligt jag har haft!
Vi åt vår egen version av tapas, prata minne, framtid och skratta så jag fick kramp i magen.
Det va jättekul att träffa tjejerna!
Nu sitter jag och tutan på bussen på väg hem. Hon har redan somnat i mitt knä och jag är inte långt ifrån och med tanke på att bussen tar 1 timme och 20 min så lär jag inte kunna hålla mig vaken.
Sov gott sötnötter!

Lund

Nu är jag och tutan i Lund hemma hos Nea och Emil.
Vi ska snart hem till Anna och träffa upp dom andra tjejerna från klass
Bf1-3b.
Har inte träffat dom sen gymnasiet så det ska bli riktigt roligt.

Räddad willy.

Jag har aldrig känt mig så osexig som jag gjorde på badhuset men jag har heller aldrig brytt mig så lite som jag gjorde idag.
Det blev 35 minuter simning och satan vad trött man blev i hela kroppen. Men skönt va det!

Frukost.

img_5139 (MMS)

Det sägs att vägen till en mans hjärta går genom magen och om det är sant borde jag kunna få vilken dude jag vill.  Eller vad sägs om jordgubbs/mango/apelsinjuice/blåbärs smoothie med ostmacka och äpplebitar till frukost. Scoore! Att jag sen bara kan göra just mackor och smoothie kompenserar jag på annat sätt.  Nu ska jag och Sara leka rädda Willy på badhuset.  Min roll blir Willy och Sara får rädda mig från konstiga blickar, glåpord och givetvis från att drunkna.  Simma lugnt ;)

120303

img_8380 (MMS)

Att vakna och tro att det är söndag för att sen inse att det är lördag måste vara det bästa sättet att starta dagen på! Att det sen är solsken och fågelkvitter är ju bara icing on the perfect cake.  Självklart har det blivit en långrunda med tutan och fortsätter det så här så har hon snart tappat alla mammakilo och kommer i toppform.  Själv hoppas jag bara att  viktuppgångs kurvan fortsätter på samma sätt som den gjort hittills.  Hoppas ni får världens bästa dag!!

Aj aj aj

Nu ligger jag äntligen i sängen efter att ha hjälpt Loppan att flytta hela eftermiddan och kvällen. Vi har burit, stånkat, suckat, packat, hängt upp och gått i trappor som galningar.
Och som gravid är det verkligen inget jag rekommenderar men satan vad mycket god karma jag samlat på mig under dagen.
Jag har ont i varenda liten kroppsdel så det ska bli riktigt skönt att sova.
Och jag måste vara utvilad för imorgon väntar nya äventyr.
Sov gott :)

Ljuvligt

Åh vad jag älskar dagens väder! Helt jävla underbart.
Har precis varit och fikat med Nisan, Nina och deras barn.
Har även blivit lite shopping :)
Vad jag handlat visar jag senare för nu ska jag hjälpa Loppan att flytta.

120302

Idag är jag ledig och hade därför planerat in en välbehövlig sovmorgon. Men vad händer?
Jo, först vaknar jag klockan 5 med världens ångest från en dröm.
Tänk er detta:
Jag, Sara och Kajsa åker till Turkiet. Dom två super upp sina pengar och gör av med sina biljetter och för att kunna ta sig hem säljer dom mig och honungsbebisen till Julio. En överviktig pizzabagare.
Ja ni hör ju själv, riktigt läskiga grejor.
Klockan 8 vaknar jag igen. Denna gången av att jag inte kan andas eftersom snoret har tagit över.
Blir så där lagom bitter. Men istället för att hänga läpp går jag en långrunda med tutan.
Nu är vi hemma igen men fråga mig inte vad vi ska göra för det har jag ingen aning om.

Gräv!!

img_7004 (MMS)

chanserna är slut nu hjärtat! Du har fått så många men bränner dom varenda gång.  Som man bäddar får man ligga!!!

Akrobat

Hon sparkar!
Min dotter sparkar på mig och jag älskar det! Jag har gått och väntat på denna dagen hur länge som helst och idag kände jag det för första gången. Hade jag inte varit på jobb så hade jag antagligen börjat gråta för det va en magisk känsla. Jag har någon som växer i min mage!
I min mage växer en liten flicka som en dag kommer kalla mig mamma.
Min mamma ska bli mormor!
Min syster ska bli moster!
Min mormor ska bli gamelmormor!
Jag har inte riktigt förstått det samtidigt som det är så tydligt och klart det bara kan bli.
Jag har i ca 15 veckor vetat att jag haft ett liv i min mage och idag ville hon verkligen visa att hon finns där.
Min älskade honungsbebis! Jag kommer älska dig för alla som borde men inte känner samma sak.

Nickedocka

Efter en timmes promenad är det svårt att säga vem som blev mest rastad, jag eller tutan. Hon ligger deckad i soffan och tittar inte ens upp när jag petar på henne och jag kan knappt hålla ögonen öppna.
Det blir nog en liten powernap innan jag äter.

120301

Mmmmmmamma vad trött jag är!
Har haft världens sämsta natt. Vaknat ungefär en gång i timmen och varit kallsvettig med en klump av rädsla i magen men jag minns ingen av drömmarna. Antar dock att dom inte handlat om fjärilar och så va dom lyckliga i alla sina dar kärlek.
Att jobba i 7,5 timme nu känns sådär. Men vad ska man göra?

RSS 2.0