131031

Var tar tiden vägen???

För inte alls längesen låg hon på mitt bröst och kunde inte ens lyfta huvudet. Idag tog hon på sig sina strumpor och ena skon själv. Hon stängde även ytterdörren och hämtade upp hissen. Min stora lilla tjej ❤️ 131030

Jag har inte glömt bort er fina läsare. Jag har bara haft brist på skrivmaterial men NU jäklar ska ni få höra. 

Om ca 2 veckor blir jag och Daniel offeciellt sambos. 
Äntligen är det dags för vårt solsken efter en hel del regn. Nu blir vi en familj på riktigt och jag är så LYCKLIG! 
Vi har köpt en trea på 84 kvadratmeter med en stor balkong som ni självklart kommer få se bilder på. 131013

Redan söndag??
Jag tycker att veckorna går snabbt i vanliga fall men när man dessutom blandar in jobb så springer tiden iväg 10 gånger fortare.  
Denna söndagmorgon började redan 7.30 med att Daniel nästintill piska upp mig ur sängen. Så det blev en timmes pw i det svinkalla oktobervädret innan vi tryckte hela huvudet fullt med bullar. 
När jag låtet bullarna sjunka ner begav jag mig till gymmet för ett rygg/tricepspass. 
När jag kom hem möttes jag av detta: 

Jag är så kär i min lilla familj att det är helt stört ❤️
131012

Det blev inte en så sen kväll som jag trodde att det skulle bli. Redan vid 9 visade Molla tecken på trötthet så vi kröp ner i sängen för att mysa och bara en stund senare sov hon. 
Tyvärr bestämde sig Melissas förkylning precis som min att bryta ut nattetid så ner va en snorig och hostig liten tjej som tog sovmorgon till klockan 9. 

När hon 2 timmar senare än en gång visade att hon ville sova la jag ner henne i vagnen och gick 1 mil. 
Bra med luft för M och bra med motion för min del. 

Nu blirre lördagsmys med min fina familj ❤️  131011 första vab

Som jag skrev innan så skulle M vara på dagis till strax innan 17 meeen riktigt så blev det inte eftersom dom ringde från dagis kl 15 och sa att Mollas mage va kaos. Och kaos är bara förnamnet. Tänker inte gå in på detaljer för känsliga läsares skull. 
Hon har sovit av och till sen vi kom hem så det lär bli en lång och vaken natt men vad gör man inte för de små liven? 

Så CHECK för vab. 


131011

Igår jobbade jag kort dag 8-13 så att lämna Molla på dagis va inte så jobbigt. Jag klarade det utan att fälla en endaste tår. 
Idag va det däremot svårare. Jag jobbar mellan 8-16.30 vilket betyder att Melissa är på dagis från ca 7.45-16.45. 9 timmar!! 
Så imorse tog det emot men jag lyckades hålla igen böleriet till jag kom utan för dagisområdet. 

Att jag dessutom har feber, är förkyld och har en pajad rygg gör det bara ännu värre. 
Jag mådde bra igår så när Danieö slutat jobba stack jag ner till gymmet och körde ett benpass och mitt i en övning så kände jag hur det lixom drog till i ryggen. Trots det så valde jag att fortsätta. 
När jag sen kom hem kände jag hur jävla ont det faktiskt gjorde och dessutom kändes det som om hela kroppen bubblade av feber. Som om inte det va nig bestämde sig min förkylning att bryta ut så nu sitter jag på jobb med feber, öm rygg, snorig näsa och längtar ihjäl mig efter M. 
Vilken tur att det snart är helg!! ;)131009

Ni som lyckas balansera jobb, kärlek, barn och träning eller annan tids och energikrävande fritidsaktivitet. 
FY FAN VAD JAG BEUNDRAR ER!! 

Idag har jag jobbat för första gången på över 16 månader och förutom de uppenbara skälen till att det är svårt att komma igång med jobb efter 16 månaders ledighet va det massa saker runt omkring som tagit på krafterna.
Att lämna Molla på dagis med vetskapen om att det va 7,5 timme tills jag kunde hämta henne igen va en pina. Det va så jobbigt att jag inte kunde hålla tillbaka tårarna utan började gråta när jag skulle lämna över henne till sin fröken. Lyckligtvis är Molla inte hälften så blödig som sin mesiga mamma utan klarade överlämningen galant.  Väl på jobb va det ett tempo och en ljudnivå som låg högt över laglig decibel som skilde sig mest från min mammaledighetsbubbla. Men jag måste erkänna att jag saknat att jobba. Fast bara liiiiite. 
Hade jag kunnat hade jag stannat hemma med min fis i minst ett år till men då ekonomin inte tillåter det är det bara till att bita ihop. 

När jag slutade jobba sprang jag till Melissas dagis. Kan inte med ord beskriva hur mycket jag saknat henne. 
Det glädjen hon visade och den kramen jag fick när jag kom går inte heller att beskriva. 
Kärlek ända in i hjärtat! 
Allt hade gått bra och personalen sa att hon inte verkade ha märkt nån skillnad på de exakta tummarna hon varit där vilket är tur eftersom jag ska jobba imorgon igen. 
När vi kom hem va det enbart mys och bus som stod på schemat. När Daniel kom va det min tur att bege mig till gymmet. 
Lämna sitt barn för att träna istället för att umgås när man redan missat hela dag? Tänker ni. 
Tro mig när jag säger att det tog emot och samvetet va inte på topp men jag behöver min träning. 
När jag väl kom till gymmet brände jag av ett ofattbart bra och effektivt bröst/tricepspass. 
Bröst va något jag typ aldrig körde och när jag väl körde det så hatade jag varenda sekund men för tillfället ligger bröst rätt högt upp på gilla-listan. Även triceps eller ja armar över lag är kul att köra då jag märker och ser att det börjar hända nått.  
Åter till beundrar delen. 
Klockan är nu närmre 22 och jag har nästan precis kunnat sätta mer ner och andas ut. Jag är piggare än vad jag trodde jag skulle vara men känslorna går på högvarv. Är det såhär det ska se ut nu? Ska jag bara få ett par timmar om dan med Molla? Ska jag kanske sluta träna? Som sagt, mycket i huvudet just nu. 
Ni som klarar av att hinna med allt. Ni är helt fantastiska!! 
Ni får gärna dela med er om idéer och tips på hur jag ska göra ❤️ 
RSS 2.0