Svar från frågestunden.

 1. Vad gör du för att finna/behålla motivationen inför träningen? 
2. Hur gör du för att balansera allt? Jobb, träning, familj, jobb, vänner etc.. ☺️ 
3. Funderar själv på att fixa brösten, vad rekommenderar du att man ska tänka på innan? Är du nöjd? Hur stora gjorde du och vad kostade det? 😳
4. Kan du inte skriva ett inlägg om dina bästa tips för att komma igång med 
träningen, samt lite om kost. På ett sätt som passar småbarnsföräldrar som har minimalt med tid över. 😃 
Grym blogg och du är så otroligt vacker! 

Tack för de fina komplimangerna 😘
1. Det kommer låta sjukt töntigt men den största motivationen är faktiskt min familj. Jag vill kunna vara en aktiv mamma till Melissa. En mamma som kan kasta runt henne, dra henne i pulkan uppför backen på vintern, springa och spela fotboll, dansa runt som en fjant i vardagsrummet utan att bli anfådd och bära henne om hon är trött. 
Och att ha någon som Daniel som dels delar min passion och glädje för träningen och dessutom är så kunnig när det både gäller kost och träning i mitt liv gör det lätt att alltid vända mig åt honom om jag känner att motivationen nån gång skulle dala. 
Sen må det låta ytligt men jag vill självklar vara fin för Daniel och hålla samma nivå som honom.
Jag hade inte varit bekväm med att gå runt med honom på stranden tex och känna att allt hängde och fladdrade medans han har ett sexpack på magen och är i toppform. 

2. Ska jag vara helt ärlig så vet jag inte, allt bara rullar på. Tror det beror mycket på att vi är 2 om allt. 
Men vänner och familj (inte D och M) har väl hamnat lite längre ner på listan iaf på vardagarna. 
Våra vardagar är rätt inrutade. 
Gå upp, lämna molla på dagis, jobba, hämta molla, träna, äta och sova så allt annat sparad lixom till helgerna. Men jag känner inte att jag utesluter något eller har förlorat någon/något eftersom vi försöker ta vara på helgerna genom att träffa vänner och familj och hitta på grejor. 

3. Att göra brösten är bland det bästa jag gjort men jag hade inte alls räknat med allt "efterarbete". Jag hade nån vriden bild av att det skulle göra dödligt ont precis efter operationen och sen skulle allt va som vanligt. Nu har det gått 1,5 månad sen min operation och jag är nog ganska långt ifrån färdig. Det gör inte ont men jag är fortfarande begränsad och får tänka mig för. 
Så om du gör det tänk på att det tar tid innan allt är som vanligt. 
Jag är nöjd överlag om man kan säga så? Storleken känns bra och jag har börjat inse att brösten faktiskt sitter på min kropp för alltid. Men då det som sagt bara gått 1,5 månad har dom inte fått sin slutgiltiga form än och sitter ganska högt upp. Något jag inte är helt bekväm med men dom kommer lägga sig och då är jag helt övertygad om att jag kommer vara supernöjd. Jag la in 440 cc, droppformade med hög profil bakom bröstmuskeln och det kostade mig 42000:- 


4. Vardagsmotion är en väldigt bra början. Ta trapporna istället för hissen. Gå ut och gå en promenad på din lunchrast. De flesta passen som finns på gym är väldigt effektiva. På 45-60 min hinner du jobba igenom hela kroppen så 2-3 såna pass i veckan sen är du klar. Träning behöver inte ta upp hela ditt liv utan du går träna efter vilka mål du har. Byt ut all dricka mot vatten, ha en dag i veckan då du äter vad du vill och försök vara nyttig resterande 6. Ät var 3-4 timme. 
När kommer syskon? 
Förhoppningsvis någon gång under 2016. 


Hur ser en vanlig dag ut för dig i matväg? Gärna bilder. 
En bra dag ser ut som följande: 
Frukost: havregrynsgröt på 3 dl havregryn,funlight, jordnötssmör, proteinpulver och valnötter. 
Mellanmål: proteinshake. 
Lunch: det dom serveras på jobb. 
Mellanmål: 4 ägg. 
Middag: kyckling och ris
Kvällsmål: 500 G kvarg 
Hur många cc la du i & vad är din storlek ? (Just nu, tar ju upp till 1 år)
Jag la in 440 cc, droppformade med hög profil bakom muskeln. 
Just nu ligger jag mellan D-E kupa.  Vill ni ha flera barn? 
Ja det vill vi absolut. Hur många fler är vi däremot inte riktigt överens om. Jag vill gärna ha 2 eller 3 till men Daniel säger stopp vid 2 totalt men vi får se hur det blir med det. 
Om det hade varit upp till mig helt och hållet hade nästa kommit till somnaren- hösten 2016 och sen 3:an våren-sommaren 2018. Om det blir en fjärde blir det en sladis. 
Hur vårdar du dina naglar?? 
Inte alls faktiskt 🙈 
Jag klipper dom när dom växt ut en bit eftersom jag stör mig när dom är långa och ibland tar jag mig tid att måla dom men thats it. 

1. Vilken storlek har du i dina Freddy jeans? Och hur är dem i passformen? 
2. Några tips på bra övningar för hela ryggen? 
1. Jag har S i ett par och M i ett par. Jag tycker inte att det är så stor skillnad mellan small och medium faktiskt men jeansen känns mindre än snugsen. Så är du mellan S och M så ta M. 
2. Marklyft och chins är nog dom bästa. Sen är latsdrag en personlig favorit.  
1. Om ni skaffar fler barn, vad vill ni helst ha om ni får önska? 
2. Hur ser du dig själv som person? 
3. Nu är detta en kanske för privat fråga, men om du vill så kan du svara. Tog det lång tid för dig att bli gravid? 
4. Hur märkte du att du va gravid? 
5. Har du och din kille snackat och förlovning/giftemål?
6. Vad jobbar du med?
1. Jag vill ha friska, glada barn men om man får drömma om könen så hade flicka, pojke, flicka varit drömmen. 
2. Oj, vad svår fråga! 
Jag är väldigt svart eller vit. Antingen är jag glad eller sur, älskar dig eller hatar dig. Sen tycker jag själv att jag är rätt rolig, kan bjuda på mig själv, är ödmjuk och kärleksfull. Jag får även ofta höra av folk runt omkring mig att jag är en bra mamma. 
3. Både ja och nej. Jag började gå på p-piller först efter Melissa. Innan dess skyddade jag mig inte och blev aldrig gravid. Jag trodde att det var nått fel på mig. 
Sen träffade jag Daniel i juni och i september va jag gravid. Så nej det tog inte lång tid för mig att bli gravid med Melissa. 
4. Jag hade haft mensvärk utan mens 2 gånger men det slog mig inte att jag va gravid förän en kollega sa det. Och sekunden efter hon sa det så typ kändes det i hela kroppen att jag va gravid. Gjorde ett test samma kväll och det visade positivt. 
5. Jag friade till Daniel den 1/1-15 och fick ett kanske. Sen dess har jag friat ca 1 gång i veckan och kansket har nu blivit ja, nångång. Så ja vi har pratat om det. Men jag vill inte ha ett stort bröllop utan jag vill mest bara få bli Daniels fru. 
6. Jag jobbar på förskola. 
Varför kallar du Melissa för Molla? 
När Melissa föddes var hon ganska stor.  4130 G och 52 cm lång och dessutom väldigt svullen i sitt ansikte. Hon kunde inte öppna sina ögon ordentligt förrän hon va 2 dagar gammal pga svullnaden. Så hon såg ut som en riktigt tjockamolla. Därav Molla. 
Förutom Molla kallar jag henne för Misa då det är så hon själv uttalar ditt namn. 

Kommentarer
linda

Av ren erfarenhet haha så tycker jag 2 barn e lagom, om man vill hinna med allt man vill i livet o ha tid till allt :)Jag har dock 4 min äldsta är 10,sen 8,6 och minsta 4 år. Jag tycker du är duktig iaf med din träning var många förebilder man hade på wc men de flesta har ju byt gym. Men jag tror Mollan skulle tycka det var kul med ett syskon :) kram

2015-03-09 @ 21:51:26


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0