140806 Ystad djurpark

Idag blev det en spontanare till Ystad djurpark och med spontanare menar jag att vi gick från ord till handling på under 5 timmar.  😋 

Efter träning och mat körde vi till Ystad där vi mötte upp två vänner och deras 2 barn. Vi gick runt och tittade på djuren och dom som intresserade Molla mest var de djuren hon kände till sen innan. Får, hästar, kor och grisar. Allt med horn vart iofs kor. 
Men det bästa på hela dagen är vi alla nog överens om. Badet! Badet i sig va absolut inget speciellt men att få svalka sig efter en dag i solen är ju så underskattat. Innan Molla ens hade doppat sig sprang hon direkt till en vattenrutschkana som va både hög och brant. Och inte bara en gång skulle hon ge sig på den utan 5-10 ggr åkte galningen. Helt orädd. 
I bilen hem fick jag sitta och peta på henne med jämna mellanrum och då och då sjunga en liten trudelutt. Allt för att hålla henne vaken. 
När vi kom hem gick vi raka vägen till sängen och både jag och Molla somnade. Första gången sen semestern började som Melissa somnar i tid. 









Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0