130329

God morgon i stugorna. Sovit gott?
Jag har som vanligt fått agera slagpåse och närhetsgivare till lillrumpan. Ligger jag inte tillräckligt nära så sparkas hon och slåss, ligger jag för nära kan jag inte sova. Jag VET att det är dags att få över Melissa i sin egen säng men trots att jag sovit dåligt i snart 9 månader (plus de sista 4 av graviditeten) så älskar jag att ha henne nära mig, känna hennes värme, lyssna till hennes andetag och ligga och dra in hennes doft.



Kommentarer
Tessan

Hon är sååå himla söt! Med de hundvalpsögonen kommer hon komma indanrd mycket hihi.
Undrar varför dom är så våldsamma på natten haha? Man kan knappt tro att det är ens söta lilla ängel som väcker en med en käftsmäll som heter duga eller genom att slita av en stor hårtuss. Haha men mysigt är det.

Svar: Ja det är omöjligt att bli sur när hon tittar på en och ler. Haha det jäkla hårdragandet! Jag har tussar som står rakt upp för att det blivit avdraget. Jag är inte håröm men satan vad ont det gör när barn händer rycker tag.
Ciliija

2013-03-29 @ 09:17:17
URL: http://tessanhuve.se
Tessan

*komma undan

2013-03-29 @ 09:17:35
URL: http://tessanhuve.se
Kitty

Så himla söt hon är :):):) Liam är 15 månader och han har sovit mellan mig och Alex sen han föddes jag sover på kanten av sängen men ändå bara älskar jag att ha han mellan oss provade en natt lägga han i sig egen säng men då sov jag ingenting på hela natten hehe knäpp är man ;) men det är ju bara sååå mysigt :) kram

Svar: Jag håller med dig! Det är så otroligt mysigt.
Ciliija

2013-03-29 @ 09:38:21


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0